Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 18.08.2016.

06:39

Šarić: Igrao sam kao p..ka; Petrović: Sudije odlučile

Krilni centar reprezentacije Hrvatske Dario Šarić bio je neutešan posle poraza od Srbije 86:83 u četvrtfinalu olimpijskog turnira.

Izvor: B92

Autor:B92

Šarić: Igrao sam kao p..ka; Petrović: Sudije odlučile
Getty Images

''Igrao sam kao p..ka. Ne znam kakvu pouku mogu da izvučem iz svega ovoga'', kratak i rezigniran bio je Šarić, koji je upisao 7 poena i 4 skoka.

Selektor Hrvatske Aleksandar Petrović okrivio je sudije za poraz, ali je spomenuo i treću četvrtinu koju je njegov tim izgubio sa 34:14.

"Presudio je početak treće četvrtine, tih prvih pet minuta u koje smo ušli bez plejmejkera jer je Ukić bio s tri lične greške. Jednostavno, dogodilo se da Bilan mora da prenosi loptu i usledile su greške. Sve ostalo je istorija", kazao je Petrović i potom se obrušio na sudije:

"U poslednjih 30 sekundi sudije su donele dve odluke koje su direktno odlučile pobednika. Radi se o nepostojećem prekršaju nad Raduljicom i nesportskoj greški Jokića koja nije svirana, a to su četiri bacanja za nas i pobeda. Čestitam Srbiji na pobedi, ali mislim da bismo i mi imali šanse u polufinalu protiv Australije“.

Srbija je pobedila Hrvatsku sa 86:83 u četvrtfinalu olimpijskog turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

379 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve