Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 28.07.2016.

11:52

Hrvati: Dok se naš Bogdanović muči, srpski uživa

Veliku pažnju u Hrvatskoj ovih dana izazvala je reakcija košarkaškog reprezentativca Bojana Bogdanovića koji se žalio na loše uslove na putu za Olimpijske igre.

Izvor: AK

Autor: AK

Hrvati: Dok se naš Bogdanović muči, srpski uživa

Najbolji hrvatski igrač se "zahvalio" Košarkaškom savezu (HKS) i Olimpijskom komitetu Hrvatske (HOO) na "komforu" koji su im obezbedili na putu od 32 sata.

Bogdanović je na Fejsbuku objavio sliku na kojoj se vide njegova i kolena saigrača sabijena zbog malog prostora između sedišta u avionu.

HKS je na to odgovorio da je učinjeno sve kako bi se sportistima omogućio najbolji mogući komfor, s obzirom na daljinu putovanja, ali da njihova volja i angažman nisu bili dovoljni da to i u potpunosti omoguće mestima u poslovnoj klasi, jer zbog kasnog plasmana selekcije u Rio nisu mogli da pronađu bolje karte.

U međuvremenu, srpski košarkaši nisu imali razloga za nezadovoljstvo, iako su istog dana kada i Hrvati izborili mesto na Olimpijskim igrama.

To su hrvatski mediji posebno naglasili uz fotografiju "Orlova" koji imaju i više nego dovoljno prostora za svoje duge noge na svom letu na američkom kontinentu.

Srbija i Hrvatska će biti rivali na pripremnom turniru u Argentini narednih dana, a osim domaćina u Kodrobi će učestvovati i Francuska.

✈️

A photo posted by Bogdan Bogdanovic (@bogdan.bogdanovic13) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve