Izvor: B92 | , Beta | NĐ

Žurka i na Hitrou – Britanija slavi rekord

Avion Britiš ervejza čiji je naziv promenjen u "victoRIOus" (Pobednički), a nos obojen zlatno, vratio je iz Rio de Žaneira.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Pa koliko ja znam Rusija je izbacena samo sa atletike i dizanja tegova? A sa tim medaljama opet ne bi imali vise zlata od Britanaca. Rusija u atletici nije mogla vise od 2 zlata da osvoji (eventualno 3), kao ni u dizanju tegova. Britanija nije uzela nijednu rusku medalju u atletici, uzimali su u disciplinama koje i nisu tako tradicionalne za Ruse.

  Rusija je morala i mogla mnogo bolje u Riju. Debakl u boksu sa jednim zlatom. Isto vazi za rvanje gde su osvojli samo 9 medalja, a imali su tim koji je lagano mogao preko 12 da osvoji. Judo mnogo losije nego London. A za skokove u vodu da ne govorim. Nikad gori nisu bili. Jedini napredak i to ocigledan je macevanje koje su izdominirali. To je bilo apsolutno bez greske.
  (sportfan, 24. avgust 2016 14:53)

  # Link komentara

 2. Malo uz pomoć politike i izbacivanja Rusa, malo uz pomoć para, malo uz pomoć crnaca, a malo i zbog njih samih. Naguraše ga nekako. Al svejedno, veliki uspeh.
  (Mirko, 24. avgust 2016 10:16)

  # Link komentara

 3. oseca se nedostatak Rusa, uspeli ste, kao i uvek uz pomoc prljave politike, ljigavi englezi...
   (bonamassa, 24. avgust 2016 09:41)

  # Link komentara