Utorak, 23.08.2016.

19:00

Baklje, ovacije, žurka ispred Skupštine: Osvojili ste sve

Kiša, oblaci, tmurno vreme, ništa nije upropastilo žurku oko 20.000 građana i srpskih olimpijaca ispred Narodne skupštine Srbije.

Izvor: AK

Baklje, ovacije, žurka ispred Skupštine: Osvojili ste sve IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

304 Komentari

Sortiraj po:

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Za sve koji se pitaju gde su Novak i Ana, gde je Srbija u njihovoj prici:

https://www.youtube.com/watch?v=K6X0V6zASew
https://www.youtube.com/watch?v=AZh_uH_cQZU

Tu, na teniskom Olimpu, gde verovatno vise niko s ovih prostora biti nece.
A sad nastavite sa pracenjem glinenih golubova...

kimi

pre 7 godina

Koji hor je pevao himnu? Umesto srpski narod, pominju nekog kralja?! Svi sportisti bili u cudu. (Dejan, 24. avgust 2016 07:08)

Srpski narod stoji i u staroj verziji himne, u novoj je umesto kralja stavljeno srpske zemlje. Nova verzija je skrnavljenje stare jer je pisana kao muzika za predstavu koja je bila rodendanski poklon Kralju Milanu Obrenoviću.
U ovoj novoj verziji imamo srpske zemlje a mi sem Srbije nemamo niti jednu drugu zemlju, trebala se uzeti neka druga himna jer ovo sada je skrnavljenje stare koja je ponavljam bila poklon jednom Kralju.

54 MEDALjE

pre 7 godina

Ukupan broj učesnika na Olimpijadi iz Srbije je bio 104 , a sa medaljama se vraća 54 učesnika, preko 50% !!!.
Srbija je procentualno osvojila najaveći broj medalja, zbog fenomenalnog uspeha u kolektivnim sportovima sa loptom : vaterpolo-zlato, košarka- muško srebro i ženska bronza, odbojka-žensko srebro,..

ja

pre 7 godina

Sta ste navalili s Miligramom. Koga ne zanima mogao je da se tamo pojavi u osam i pet i pozdravi sportiste koji su ovo zasluzili. Bar na deset dana su izbacili farme i starlete iz novina zao mi je sto to ne traje zauvek.

Veljko

pre 7 godina

Nazalost velik broj negativnih komentara i to,na one koji u svetu stvaraju ugled Srbiji.Zato nam i jeste tako kako nam je,dok jedni stvaraju drugi jos vise razaraju.

aleksandar

pre 7 godina

Uh koliko smo frustrirani. Ljudi ostavite
politiku. I ja radim sa najvisom skolskom spremom za bednu platu, ali to nije razlog da ne cestitamo ovim ljudima koji nas cine srecnim. Momci i devojke, olimpijci, svaka cast. Srbijo mila, tesko je ali te volimo.

x men

pre 7 godina

Uvrnuto društvo. Pravi se naci trash patos da se zabavi zombirana rulja. Posle ovoga šta je Vučić rekao šta im se sve daje!, a ova sirotinja (u mozak) se veseli? Nadrealno.
Kakva more Srbija-osnovni motiv su im pare, bre. Mesečna stipendija ("crkavica") 80k-90k plus troškovi treninga. 40k evrova u proseku za medalju. A možda kane i namešten stan (high - pa te više nema nit te šta interesuje) . PENZIJA POSLE 40-te (eeejjj more) od 180k !!!??!
A pola ovih što se "raduju" i slušaju "kvalitetnu" svirku uz apatinsko (najjeftinije) pivo, posle derneka će kući da večeraju paštetu sa tvrdim lebom.
Gde si R. Domanoviću.......

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

(Џејмс 007Bond, 23. avgust 2016 22:25) postujem kad croatian pise cirilicom ali nije mi jasno na koje sportiste mislis vase ili nase
(gari, 24. avgust 2016 00:17)

Нема ту наши, ваши, ово-оно...Јер сви су НАШИ...Прати мало сајт, јер оставим бар 2 коментара дневно,и видећеш чији сам.

Zoran

pre 7 godina

He he narod jedva prezivljava, nema se para za matemticare, odlaze lekari, skoro tri dnevno a dizu se nagrade sportistima, dizu se spprtisti u nebo, a od njih nikad nikakva vajda nije bila.

Marko De

pre 7 godina

E da stvarno ova druga fotka je najlepša prvo, prelep smo narod, drugo srpska zastava je ubedljivo Najlepša na svetu. Obožavam taj trikolor sa grbom, naša je , srpska !

Loliša

pre 7 godina

Izvinite, nisam mogao da dodjem, zato sto sam olos. Mi olosi smo morali da sljakamo do kasno i nismo imali vremena i para da bancimo. Sta da radim, takvi smo mi olosi.

"nema sta nisam citao"

pre 7 godina

(Stakala Zulu, 23. avgust 2016 22:13)

Vau, kakva privilegija, imati telefon za dinar ili racunar. Sad si nas sve raspametio i presao. xD

rioda

pre 7 godina

Vazno je da se narod okupio da pozdravi ljude koji nas cine radosnim. Lepo je bilo videti roditelje, deke i bake sa decom.

Zbog giliptera koji dodju pijani da uzvikuju prostacke parole i divljaju me je sramota.

Zbog onog spikera koji vec po navici svojim glupostima i nesposobnoscu upropastava ko zna koji docek me je takodje sramota.

Sto se tice Miligrama : sta znam; Latini su govorili "hleba i igara".

Loliša

pre 7 godina

Inace, svi vi koji se pitate odakle sad odjednom toliko hejtera, pa pitajte vaseg premijera koji je uneo politiku u ovo, zgadio svima sport i polarizovao ljude nazivajuci ih olosima. Zato je bio takav docek kakav je bio, tj smaracki. Narod navija iz srca, isto tako se i gadi, iskreno, a botovi mlako lupkaraju rukicama i vode docek kao da je pogreb. Sto me iskreno ne cudi, sa obzirom ko ih je docekao.

prazilook

pre 7 godina

Zaludan narod, sportisti se sprdaju sa njim a narod se lozi
(Jumko, 23. avgust 2016 20:24)

A ti nisi narod, ti si imperator plave krvi iz Donje Brnjice...

nesanica

pre 7 godina

Aman, ljudi!
Šta ste uhvatili voditelja sa RTS??
Kao da nismo naviknuti na gore ako ne još gore od toga..Sportistima svaka čast na svemu što su uradili prvo za sebe pa tek za nas.

slučajni prolaznik

pre 7 godina

Ovo je njihova pobeda!
I to je lepo što su radost hteli da podele sa narodom ali to neće zadovoljiti stomake,niti će povećati plate,penzije. Još jednom svaka čast sportistima ali ovaj uspeh isključivo ide njima(kao što sam rekao u početku) jer za to su oni sami borili na sportskim borilištima..Navijači imaju najmanje udela tu iako pokušava da se od toga stvara mit.

boza pub

pre 7 godina

nisam imao prilike da gledam uzivo, ali sam citao komentare i sada gledam reprizu. bio sam na doceku 95 i 96, a vecinu ostalih pratio preko tv-a. ni ovo veceras nije toliko grdno, kako deluje po komentarima. 95 je bila specificna, posle sportskih sankcija, posle onakvih grckih navijaca, posle bezanije hrvata, takodje i tegi sa reportazama na sosu nam je priblizio atmosferu u timu i taj osecaj na doceku je bio fenomenalan i za nas navijace, mogu da pomislim tek za njih. svi ostali doceci niti mogu to da ponove, niti je te realno ocekivati, ali ova deca danas koja dolaze nisu tada bila ni rodjena, pa ni vecina sportista. mi smo nacija koja pati od nostalgije, pustite te sportiste da osete to i ne hejtujte. voditelj los, ali da se ovoliko ispljuje covek, ko god on bio. cinjenica da bi se ovo vodilo na pravi nacin moras imati harizmu. zna i on verovatno da je cukic mnogo bolji, ali opet cukic je opet imao srecu vodio program posle atine, danas ni on ne bi ovo izvukao, jer ta energija se nikada nece vratiti. moramo shatiti da je mnogo veca energija prisutna kada je jedan tim gde se svi igraci obracaju, gde svaki od klinaca iz publike ima svog idola, ovo je moralo biti rasplinuto jer je mnogo sportista na bini, mozda ako fudbaleri A reprezentacije nesto osvoje, to nikada necemo docekati da vidimo.

ma, šta reče?

pre 7 godina

Dobro ljudi, a zašto fali Novak? 
(dragiša, 23. avgust 2016 20:57) 

Koštunice, ti li si?
(Munja, 23. avgust 2016 22:05)

Hahahaha… ovo je prvi komentar koji me nasmejao do suza, hvala ti! :)

cell

pre 7 godina

Ееее кад се сетим дочека '95. Никад се то неће поновити! :/
(Marinko, 23. avgust 2016 19:56)

Ostario si Marinko. Svaka generacija ima svoj docek. I dobro je dok ima. Nikad se nista nece ponoviti.

neutralni felsh

pre 7 godina

Hleba i igara za siromasni i obespravljeni narod i klince kojima je "vrh" da se naliju piva iz "dvolitarki" i glume navijače.
(Predrag, 23. avgust 2016 20:58)


isti utisak, blizu lica mesta.

komentatorka

pre 7 godina

e kad bi se 20000 skupilo za savamalu, prebijenog lgb aktivistu, zene zrtve porodicnog i ostalog nasilja, za decka pregazenog na brankovom mostu prosle ili preprosle godine, i slicne razloge onda bi i ovaj docek imao vise smisla.

Delija vlada

pre 7 godina

Ma prosto smo najboljo i u ovome,sigurno celi svet pise kako Srbi imaju najbolji i najvelicanstveniji docek uz Miligram!
Cak su uspeli i ovo da s*ebu !

Vracarac

pre 7 godina

Lice Maje Ognjenovic na fotografiji sa Tomom i Dragicom, kao i na prethodnoj fotografiji - neprocenjivo. Ona je moj "ambasador". Obozavam je.

Nindza

pre 7 godina

Pa ne da cu da pljujem nego sam spreman i na ozbiljnuje stvari. Jel Toma trenirao sportiste pa da se gura? Jel ste nekad videli Slobu, Kostunicu ili Tadica da se trpaju? Kakva je to politicka promocija na racun onih kojima su politicari samo odmogli? Banancina smo do kraja. Mestobda gledamo sportiste mi 24 sata dnevno gledamo politicarske prljave labrnje. Sto i Tonija Blera nisu zvali na docek?

Emigrant

pre 7 godina

Uspesi sportista tradicionalno dolaze u Srbiju kao ljuti melem na ljutu ranu. Nisam malodušan, ni ciničan, radujem se uspesima naših olimpijaca kapirajući u prvom redu da je to sve rezultat njihovog rada i treninga. Još samo da su nam škole, bolnice, sudnice, putevi, ekonomija, politika, policija, diplomatija i demokratija upola uspešni koliko reprezentativci - gde bi nam kraj bio? Sve pobrojano ne mora da bude najbolje na svetu, samo neka je pristojno i prihvatljivo - i svi ćemo biti zadovoljni Srbijom.

Srbija mojih snova bi se zvanično i nezvanično, spolja i iznutra proglasila državom kulture i sporta. Strancima u poseti Srbiji ili samo u prolazu bi se već posle uvodne rečenice napomenulo da smo ponosni na naše glumce, reditelje, pisce, vaterpoliste, košarkaše, odbojkaše i ostale i da zato Beograd ima 25 pozorišta, 25 bioskopa, 100 otvorenih i zatvorenih olimpijskih bazena i 1000 terena za basket i odbojku. Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Užice i drugi gradovi imaju manji broj pobrojanih objekata srazmerno populaciji. 95% dece u Srbiji bar rekreativno u kraju sa društvom upražnjava neki sport, čita knjige, gleda predstave i filmove i opšta informisanost stanovništva je na prosečnom nivou upadljivo iznad ostatka kontinenta.

Takvoj Srbiji bi se u znak poštovanja klanjali i stranci i domaći. Nažalost, teško da ću dočekati realizaciju svog sna.

Patrik

pre 7 godina

Oko cega ljudi prave pompu i docek,omg za 8 medalja?!Pa Etiopija nije ni docekala svoje olimpijce a imaju isti broj medalja kao Srbija.Glupost.

OMG

pre 7 godina

Baklje!? Pa neko ce povrediti neko dete pirotehnickim sredstvima, to treba zabraniti!!! Gde vam je svest ljudi? Pa jel ne moze bez baruta da se slavi!? Uzas, zasto ne tapsete rukama kao normalni ljudi? Jok , nego najbolje bombu bacajte stoko, polij benzinom pa zalozi vatru...

matijevic

pre 7 godina

Alo bre sta je ovo? Zasto toliko gneva , zlobe, mrznje, zbog doceka? Pa niste bre Vucica cekali nego olimpijce. Sve vam smeta i muzika i voditelj i vaterpolisti i to sto je lopta okrugla a gol cetvrtast, pu baksuzi jedni.

Anonimus

pre 7 godina

A izvorna, Kraljevska himna je prava stvar. Da je srece da smo kraljevina... Republike su bogate ili siromasne, monarhija nema siromasnih!!! Bili bi kraljevski srpski sportisti, to je tek pravo, a u svakom slucaju Srbi bravo!!!

Јабучило

pre 7 godina

А сада руке горе!
За Вучића!
За Тадића!
Коштуницу!
И Дачића!
Идемо сви:
ОТУЂИЛИ СТЕ СВЕЕЕЕЕ...!

Anonimus

pre 7 godina

I kakve veze ima ko je svirao, ko vodi program, sta je rekao Vucic itd.! Ljudi, nasa zemlj je bliljirala na OI u Brazilu, bravo za sportiste i svako postovanje za sve njih!

Ja

pre 7 godina

Bila...Svaka cast sportistima!!! Ali sve ostalo tuga. Bina niska, na video bimu maxi, baklje i naravno tuca, prebijene momke izvodi iz mase obezbedjenje...policajac ne prilazi, citiram: Ne mogu da se guram...

Karlo

pre 7 godina

Meni je bilo sve manje vise u redu dok Dabovicka nije pocela sa Mars na Drinu. Da se razumemo volim to da cujem ali sa malo vise stila I ne bas u ovakvim prilikama.

Knez

pre 7 godina

Sport je prevazidjena zabava. Sta ja imam od vasih medalja? Jedno veliko nista. Vi ste svi preplaceni pajaci, a meni je dosta i igre i vasih uspeha. Vas uspeh, vasa stvar. To sto ste vi zlatni, srebrni ili bronzani...pa vec sutra, koga briga?

Silver Surfer

pre 7 godina

Docek bez ideje i koncepta. Ali, nista drugo nije ni moglo da se ocekuje. Voditelj, prica za sebe. Sve u svemu bedno. Sto ni sportisti, ni svi oni koji su ih docekali, nisu zasluzili.

Kralj

pre 7 godina

Пуштена је ПРАВА верзија српске химне, уместо њеног законски тренутно важећег плагијата.

stefan

pre 7 godina

Voditelj nije normalan, promasio je dosta stvari, kao da je popio. Nisu morali da dovedu miligram za docek. Najgore od svega je sto je na video bimu stalno isla reklama za maxi, pola ljudi u zadnjim redovima nije videlo nijednig sportistu!?

Игор

pre 7 godina

Данас је бил добро на тв гледати наше спортисте који су допринели радост у Србију бкакљада је била одлична! СРБИЈА СРБИЈА СРБИЈА!

Anonimus

pre 7 godina

Ovde se selektivno objavljuju komentari, od cetiri (4) objavljen je jedan (1)!!! Ni jedan nije sadrzao uvredu niti bilo kakvu nepristojnost!!! Stvarno sramota, a objavljujete toliko nebuloznih komentara! Prava cenzura, verovatno sto mi ne smeta voditelj i sl.! Ovo i ako objavite, postoji mogucnost da bude skracen kao x puta do sada!!!

nikola

pre 7 godina

ne znam ko gura ovog voditelja alo bre cukic je za njega izmislio vodjenje doceka . drugo previse inspektora vucicevih koji su hapsili za baklje bilo je u planu da se napravi neverovatan prizor za ceo svet tukli su decu od 18-20godina bez milosti.najgori docek ikada

odjednom su svi zvezde

pre 7 godina

Ne branim ljude sa RTSa, ali evo ne znam ni ja kako izgleda Zivko Gocic, a cisto sumnjam da su mnogi od vas to znali do pre par nedelja. Pa nije valjda taj Zivko Gocic iz malog sporta vaterpola odjednom postao Ronaldo?

Nemanja

pre 7 godina

Ne zna se koji je gori voditelj ona sa crvenom kosom na aeodromu sto mora da cita imena Kajkasa ili onaj sto je Mutav Milici Dabovic rekao Cestitam vam na srebru sta imate reci.
Btw jedino Aco i Sarenac su dobri u svom poslu

goran

pre 7 godina

U principu docek sam po sebi nije los,samo da se izbaci turbofolk i da se ubace domoljubne pesme poput ,,Volimo te otadzbino nasa'' , ,,Znas li odakle si sine''. Dakle ciste domoljubne pesme bez ikakvog sovinizma i slicnih elemenata.

Апоплекс

pre 7 godina

Латиница... Дочек српских спортиста... Живио друг Тито и договор у Новом Саду.

gari

pre 7 godina

(Џејмс 007Bond, 23. avgust 2016 22:25) postujem kad croatian pise cirilicom ali nije mi jasno na koje sportiste mislis vase ili nase

Milan

pre 7 godina

Dal je moguće da se tako loše organizuje,prvo ovaj voditelj koji upropasti svaki doček,daj sklonite ga više,drugo treba puštati pesme koje podižu narod tipa jedna je srbija,pukni zoro,vidovdan,djurdjevdan kakvi miligrami i gluposti

Marko De

pre 7 godina

Gledao sam prenos dočeka nemačkih olimpijaca u Frankfurtu, kulturno i bez derneka. Prvo je govor održao Predsednik Nemačke, gosp. Joakim Gauk, a onda zajedno sa sportistima, gradonačelnikom grada domaćina i ministrom Mezijerom pozdravio narod sa balkona gradske kuće. Usledio je intervju ARD novinara sa sportistima koji su za to dobili priliku. Gromoglasan aplauz i pozdrav naroda na trgu svojim sportistima. Jednostavno, veličanstveno. Ovo naše je dobro. Samo da se sl. puz izbace narodnjaci i ubace domoljubne pesme.

Prodavac magle i izumitelj tople vode

pre 7 godina

Zbog mera štednje na dočeku sportista svira Miligram, ali je Premijer najavio da će vam već za dve, najkasnije tri godine, svirati Kilogram, а Cukić još stoji na balkonu i ništa mu nije jasno......

my way

pre 7 godina

Ботови позициони, опозициони, жути, зелени, плави, црвени, дугиних боја... одморите мало! Живели наши сјајни спортисти! Живела Србија! Радује ме и лепо је да су били сви који су нас на најлепши начин представљали у Рију, не само освајачи медаља, а поготово ми је драго за Милицу Мандић, златну девојку у сваком смислу! Aко Бог да биће још много успеха сада за српски теквондо, а Милица ће остати најзлатнијим словима уписана у историју тог спорта код нас и то на насловној страни! Њене сузе измешаних емоција су на мене оставиле највећи утисак! Шта рећи освајачима медаљима, честитке још једном и хвала до неба, цареви и царице!

gigatrend

pre 7 godina

Sportistima čista desetka, organizatorima dočeka kec ko vrata. Imam utisak da je izlazak vaterpolista neko namerno sabotirao, jer je bio užasno nesinhronizovan sa najavama. Pokušaji voditelja da animira skandiranje prisutnih tragikomični. Najveličanstveniji trenutak je trebao da bude kada svi na bini pevaju himnu, a oni pustili pogrešnu verziju, pa onda presekli na pola. Žao mi je zbog sportista što pišem ovakav komentar, ali morao sam.

BRAVO SPORTISTI, VI STE VELIKI ŠAMPIONI!

Anonimus

pre 7 godina

Najlepsa fotografija broj 2! Ovo je stvarno extra. Najveci broj medalja do sada. Ne pratim fudbal, tj. klupse sportove, ali za Srbiju navijam uvek! Bravo, a malodusni ce uvek naci manu...

Udri brigu na veselje

pre 7 godina

Sad bas gledam na CNNu docek ispred senata u Vasingtonu, i mogu reci da smo zasenili Amere, a o Englezima, Rusima, Australijancima, Kinezima i ostalima da i ne govorim.

mikson

pre 7 godina

čemu ova piromanija sa bakljama i dimom? Zar ne moze da se proslavi bez tog rituala koji postoji samo jos na balkanu?

nasim sportistima svaka cast na osvojenim medaljama i, sto je jos vaznije, odlicnim predstavljanjem Srbije na OI.

lokalac

pre 7 godina

Bravo za sportiste i hvala na radosti koju su nam doneli! Ali ovaj docek- transfer blama. Usiljeno, vestacko, dosadno, iscenirano, pateticno. A muzika cist sund.

marija

pre 7 godina

Bila.
Neki divni nasmejani ljudi u ovoj masi, baklje i zastave. Sa svih strana slivala se reka dobronamernih i srecnih.
Svaka cast Beograde, Srbijo,
ovo je za pamcenje.

Zagor

pre 7 godina

Ej, na doceku olimpijaca, svira Miligram! Za one koji nisu culi na sta to lici, preporuka da se ne raspituju. Izgleda niko normalan nece da saradjuje sa aktuelnom ekipom na vlasti. Eee, a ja poveo dete na docek, ocekujem rok svirku, Cukica da vodi program, a ono...

Srbin

pre 7 godina

Steta za Novaka i Milicu,ali 8 medalja je sjajan rezultat.Cetiri timska sporta na Igrama i cetiri medalje za Srbiju.Pored svega toga vi se bavite voditeljem doceka i ostalim glupostima vec danima. Uvijek se traze neke greske,zamjerke,propusti.Budi ponosna SRBIJO. Ovo je blago Srpskog sporta. Slozimo se braco Srbi,vrijeme je. Pozdrav za iz Niksica. Zivjeli i uvijek slavili.

daddy cool

pre 7 godina

auuuu, pogresnu verziju himne pustili, "srpskog kralja srpski rod".
(sasha, 23. avgust 2016 21:11)

Prijatelju to je jedina ispravna verzija.

nemanja

pre 7 godina

Da li je još neko video kada se onaj voditelj obratio Mileni Rašić i kada je krenuo da priča kako su košarkašice poslednji put uzele medalju 1988. u Seulu, pa je onda krenuo da je pita kakav je osećaj uzeti bronzu???

demax75

pre 7 godina

Čitajući komentare,može se doći samo do jednog zaključka.Mnogo ali i isuviše mnogo idiota koji pokušavaju da budu smešni vređajući,a u stvari pokazuju koliko su mali i jadni!

pera

pre 7 godina

Da ovo nije docek 'bronzanih' iz Montevidea prema verziji himne to bi se dalo zakljuciti.Nevideh Mosu Tirketa I Milutinca.Salu na stranu organizacija veoma losa,to ovi momci I devojke ne zasluzuju.

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Спортисти нису освајали медаље за СРБИЈУ, него за себе...И свака медаља је само њихова, и успех је само њихов.

Kaktus

pre 7 godina

Čemu ovi dočeci kad ih skandalozno loši voditelji i katastrofa od organizacije uvek upropaste!? Ali uvek. Bio 95. posle Atime. Sve nakon toga izveštačeno, usiljeno, bljutavo. SRAMOTA! Sport i medalje postadoše puka narkotizacija masa..hleba i igara.. Srbija..njaa..njaa...U bolnicu nosiš svoj lek, a ovamo stipendije, penzij, ludila.. . More MRŠ!!!

Pop

pre 7 godina

E dragi moji moj cale je bio poslednji put na platou ispred skupstine. Od 1986 i OI u Seulu zakljucno sa OI u Riu 2016. Između svetska i evropska sa odbojkasima i fudbalerima. Taj isti čovek nema nacionalnu penziju, imace penziju 10000din. Tog čoveka terzic zejebava u cz i duguje 6 plata. Hvala SFRJ, SRJ, SCG i na kraju SRB... Neverovatni smo... Izvinite znam da niste socijalna ustanova da ovo citate Al morao sam da se otvorim... Bravo Cale... Inače fizioterapeut.

devlinjo

pre 7 godina

Ako nisi pozdravio Vojvodinu, Rasku, Sumadiju posebno zasto odvajas Kosovo Radulja? I pozdravljas ga uz Crnu Goru i R. Srpsku?
(Dule Pacov, 23. avgust 2016 20:21)

hoćeš možda i malu mostanicu da ti pozdravi.

rajko

pre 7 godina

Ma voditelj je car! Ocaran sam emocijom, elokvencijom, duhom koji prsti iz njega, dajte mu peticiju za dodelu oskara popularnosti, kakav je spektakl napravio za ne verovati , pravi surovi profesionalac!

Nina

pre 7 godina

Jao koji smarač od voditelja...harizma 0 bodova...smorio je sve. A ova dečurlija ne znaju ni ko je Vlada Vujasinović, ne reaguju na njegovo ime, ili vrv prvi put čuju Marš na Drinu, ne reaguju...ajde sve i nekako, ali voooooooditeeeeeelj

Igor

pre 7 godina

Ovo je divno gledati velki broj baklji ispred Narodne Skupstine Srbije . Nasi sportisti su ponos Srbije Srbije Nasi sportisti su ponos Srbije.

RF goat

pre 7 godina

A ovu publiku kao da je neko puskom naterao da dodju na docek. Ovako mlak aplauz i vrisak za sve, nesto burnije za Tea i Saleta, voditelj katastrofa, sve u svemu mlako i lose.

Dusan

pre 7 godina

Svaka cast nasim sportistima!

Jedina zamerka mi je uzasno lose organizovana proslava, izgledala je amaterski blago receno, sramota!!!. Nasi sportisti su zasluzili spektakl!!!

Posmatrac

pre 7 godina

Isforsiran doček. Upropašćen unapred jučerašnjom konferencijom velikog vođe.
A pustiše i himnu na kraju. Koja je naša zvanična himna - ... srpskog kralja ili ...?

Gajetano

pre 7 godina

Puna bina olimpijskih sampiona, prepun plato, gusio sam se od emocija sve vreme. Najbolji docek jos od onog "uzeo si trofej Paspalje" iz '95.
Spektakl!

HVALA VAM MOMCI I DEVOJKE ZA SVU RADOST KOJU STE NAM DONELI!!!

Falio je samo jedan covek, znate na koga mislim. A njega cemo slaviti, dace Bog, za tacno dve i po nedelje.

U boj krenite junaci svi! Juris!!!
Pa da dupliramo broj medalja u Tokiju

Jaime

pre 7 godina

Ljudi, slazem se sa Vama da je voditelj UZASAN, ali nije sa RTS-a. Koliko se secam radio je na Studiu B, a da li je jos tamo stvarno ne znam, jer odavno tu TV ne pratim. Pozdrav svima!

Prim.prev.

pre 7 godina

Hleba i igara. Primitivni rituali. Masa i politika. Ljudi išli, postigli uspeh i to je zaista lepo, radovao sam se od srca ali ovi balkoni, telefoni, kamioni, avioni. .. neka hvala!

giocatore

pre 7 godina

O Bozeee, citam ove komentare i ne verujem koliko smo negativni i losi pa to je zabrinjavajuce!!! Ko moze bre da da minus na pomen nekog naseg sportiste a kamoli da komentarise nesto ruzno!? Te nevalja voditelj, te sta ce predsednik tu, te sta je ovo, te sta ce ono... Pa ja sam zaplakao bar pet puta dok sam gledao ove nase sampione ovako slozne na bini!!! Zivela Srbija i svi nasi sportisti. A ovi pljuvaci, svi kod doktora!!!

dzoni

pre 7 godina

Neverovatno kako ovaj Teodosic izgleda kao tipicna, potpuna prosecna srpska zamlata, da neko padne mrtav pored njega, on bi iskulirao, a u stvari je DOKTOR, jedan od najboljih bekova na svetu.

Delija

pre 7 godina

Sramota za organizaciju. Himna sa recima Spasi srpkog KRALJA. To je sramita Studija B jer su oni doneli matricu.To nije zvanicna himna. Iznenadjeni i sportisti

Rusija

pre 7 godina

Koliko su glupo organizovali ovaj docek. U trenutku kada sportisti izlaze na binu treba citati njihova imena, da ih docekaju ovacije, a ne procita voditelj a oni 15 sekundi kasnije izadju.

Baltazar

pre 7 godina

Pink nije nasao za shodno da prenosi ovaj velicanstveni docek. Verovatno je to za njih nevazno, ali zato svako jutro tumace sta je veliki vodja sanjao prethodne noci. Bedno da bednije ne moze biti.

doktor

pre 7 godina

Milica Mandic je nase zlato! Jednostavno, ne treba tu ni sminka, ni neko eksponiranje, dovoljno je da se pojavi i pokaze iskrene emocije kao veceras! Milice, ti si nasa carica!

L

pre 7 godina

Znaci uzasni ste sa komentarima,da pratite iole znali hi.Ivana Spanovic je na takmicenju dijamantske lige a Novak u Njujorku-US open...bitno je da pljujete a sti nemate pojma nema veze

poz

pre 7 godina

nervira me što sportisti podilaze narodu i masi, oni trebaju biti primer zdravog duha i razuma a ne da se bave Kosovom, držanjem premijerovih ruku i slično
jako sam razocaran prvenstveno njima
To nije u duhu sportiste

NN

pre 7 godina

DA VAS CIKA NESTO PITA ? A jel mozete PROSTO da samo ispostujete ove DIVNE sportiste koji su doneli OGROMNI radost napacenom narodu a, da NE PAMETUJETE puno ?!?!?!?????

njoj na savest

pre 7 godina

Koliko sam se samo radovao kada je Ivana osvojila bronzu...sada sam potpuno razocaran. Pa da li je moguce da ne moze ni minut da izdvoji, makar da skokne do bine...zaista, njoj na savest

Dejan

pre 7 godina

Sve u svemu, neveseo docek, nazalost. Prvo sarada kod predsednika, kolektivno pevanje, kao da smo u Severnoj Koreji, onda relativno malo ljudi ispred same bine, idiotski voditelj, los izbor muzike, ruzno vreme... Mnogo vise su zasluzili sportisti. Naravno, docek iz '95. ce ostati zauvek najbolji, jer je bio prvi i potpuno spontan, ali je moglo mnogo bolje organizovati. Cak su i juniori fudbaleri imali lepsi i svecaniji docek, a ovo je ipak krem srpskog sporta... Gradska vlast nikad gora, takav i docek sportista...:(

sasha

pre 7 godina

A ovaj voditelj kaze sledeće igre da bude, kao sto je najavljeno vec u nekim medijima, 15 medalja! Kojim medijima bruko? Vucko imperator je prognozirao 15 kad se hvalio da je predvideo ovih 8.

milan banja luka

pre 7 godina

Kako je lepo videti slogu, solidarnost i zajednistvo koje vlada mesju svim nasim sportistima. Nema sujete, zavisti i ljubomore, kao kod onih manekena fudbalercica.

Ssss

pre 7 godina

Svaka cast ljudi za ove medalje veliki je ovo uspeh za Nas poz swim ocarali ste me a najvise pozdravljam. MojA dva omiljena igraca Milana macvana i velikog filipa filipovica i velikoj Marini miljkovica te tri osobe su me najvise ocaraole....

kiki

pre 7 godina

Nije vise to to. Nema vise nacionalnog jedinstva i ponosa kao sto je to bilo od 95 pa na dalje,mnogo manje ljudi,mnogo manje energije,nazalost...95 je bilo spontano i zato je nenadmasno

banjaluka

pre 7 godina

Da li su kod nas ljudi koji organizuju docek autisticni ili sta? Pa da li je realno da ste opet dali ovom imbecilu da vodi program? Sa vise emocija bi kustos muzeja vodio programa i bolje najavio igrace. Ime i prezime svako moze da procita.

mandrake1204

pre 7 godina

Misim ok je i ovaj docek U16, al secam se 95. i doceka... to su bila vremena kad Tomasevic rece ja bi samo vekao, vecevas je nase vece, vecevas se tudj...

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Ovaj sto vodi ovo nije dobar.Dva puta ponavlja Nebojsa Ilic i Stefan Jovic. A kolko mrtvo sve ovo vodi da ne pominjem. Skandalozno lose.

goblin

pre 7 godina

Ovaj lik sto vodi program da prenosi dolazak vanzemaljaca u Beograd bilo bi dosadno,bolje bi to radili Kovinjalo i Denda,jako i do samog kraja...

devlinjo

pre 7 godina

Sad se vidi koliko je voditelj bitan za sami docek. Npr. Reprezentacija Spanije kad je docekivana u Madridu posle uspeha igrace je predstavljao Pepe Reina i zezao ih. Nekad su inspektor Blaza, Dejan Cukic i druge legende sa harizmom vodile program. A sad dovedu nekog anonimusa, bez emocija, bez strasti, ukocen, slika i prilika kako se dobija posao preko veze.
(banja luka, 23. avgust 2016 :25)

tako je već duže vreme, tačnije od Malog na ovamo.

Balkanska ruta

pre 7 godina

Moj pozdrav za Andriju. Znamo da mu nije prvi put da bude hrabar. Covek slusa svoje srce. Ide gde ga ono vodi. Zato je poseban. On je redak sampion.

banja luka

pre 7 godina

Sad se vidi koliko je voditelj bitan za sami docek. Npr. Reprezentacija Spanije kad je docekivana u Madridu posle uspeha igrace je predstavljao Pepe Reina i zezao ih. Nekad su inspektor Blaza, Dejan Cukic i druge legende sa harizmom vodile program. A sad dovedu nekog anonimusa, bez emocija, bez strasti, ukocen, slika i prilika kako se dobija posao preko veze.

igor

pre 7 godina

Nekada mi se cini da su doceci bili lepsi i spontaniji ranije,kucajte docek kosarkasa 1998. Sada ima maksimum 70 hiljada , mada bi bilo vise da su kosarkasi pobedili

Delija Berane

pre 7 godina

Hvala Radulja na ovome..konacno je neko pozdravio Srbe iz CG jer nije nama ovamo lako ali nije vrijeme za ovu pricu...slavi SRBIJOOOOOO!!!

Whiplash

pre 7 godina

Slabo je ovo...nekada je znalo da bude i po 200-300 pa do 500 hiljada ljudi i vise Setite se 95,96,97 sve do 2000 i neke.

Ovo sad 20-30 hiljada ljudi u vrh glave.
Bolje na nekom stadionu da su organizovali docek

zoran

pre 7 godina

Docek za osvajace Olimpijskih medalja!
Svaka cast Milici Mandic na bivsim rezultatima,ali ona nije medju osvajacima medalja na Olimpijadi u Riju!!!

milan

pre 7 godina

Da li je moguce da su opet doveli onog mutavog voditelja sa studia B, koji je vec upropastio neke doceke? Ne zna da najavi igrace, prekida skandiranja publike, ne zna da animira publiku, jednom rijecju nesposoban za posao koji mu je dodeljen...

milanovac

pre 7 godina

Milice Mandic veliki si sampion. A Tijana je primer deteta kojeg su roditelji dobro odgojili i vaspitali. Hvala vam obema na medaljama. Dobro je ostvariti dobar rezultat, ali biti veliki covek treba znati. Svaka cast :)

Dovla

pre 7 godina

Molim upućene da mi odgovore na jedno pitanje. Da li je voditelj ovog skupa rođak nekog iz vlasti, pošto je čovek stalno tu, a blage veze nema sa životom. Nemam ništa protiv čoveka, ali dajte nađite nekog ko će da promeni jačinu glasa s vremena na vreme.

mandrake1204

pre 7 godina

Cuceci kvazinovinar hvatac Olimpijaca: Sta je ovo? Koga prima predsednik?
Plavusa sa mikrofonom: Ma sportisti neki. Rekose da nafatamo neke. Daj Zivka Gocica.
Cuceci kvazinovinar hvatac Olimpijaca: Koji je? Koji je??
Plavusa sa mikrofonom: Onaj sa bradom, onaj sa bradom...

RTS show

Strasno

pre 7 godina

Tokom prenosa dočeka čovek koji hoće da dovede Gocića da da intervju pita a ko je Živko Gocić,kako on izgleda?! Ko sve radi na ovom javnom servisu,znači bruka ne mogu da verujem..

Nikola

pre 7 godina

Nije mi jasno ko je izracunao da deciji dodatak bude 40 eura,a nagrada za medalju 50 000 eura. Svaka cast sportistima, ali ovaj cirkus i medijsko ispiranje mozga je smesan da smesniji (tuzniji) ne moze da bude.

sah 88

pre 7 godina

Hvala vam i jedno veliko BRAVO sampioni nasi na ubedljivo najvecem uspehu na Balkanu ostvarenom na OI u Riju. Zasluzili ste spektakularan i velicanstven docek za svu radost i srecu koju ste nam doneli na olimpijadi. Hvala svim 54 sportisti koji su nas svojim duhom zajednistva ucinili ponosnim, ej svaki drugi sportista se vratio sa medaljom?! Pozdrav i za Milicu Mandic i Novaka Djokovica koji su nas obradovali mnogo puta pre Rija a nadam se i u buducnosti, mi ih volimo iako veceras nece biti na doceku!!!!!!

ma, šta reče?

pre 7 godina

Kakav amaterizam na rts, ovo je strasno… transfer neprijatnosti u svakom pogledu… Nikoliću, svaka ti k'o Njegoševa… + voditeljka koja je jako antipatična ispaljuje Živka pred kamerama. Ccc…

sah 88

pre 7 godina

Hvala vam i jedno veliko BRAVO sampioni nasi na ubedljivo najvecem uspehu na Balkanu ostvarenom na OI u Riju. Zasluzili ste spektakularan i velicanstven docek za svu radost i srecu koju ste nam doneli na olimpijadi. Hvala svim 54 sportisti koji su nas svojim duhom zajednistva ucinili ponosnim, ej svaki drugi sportista se vratio sa medaljom?! Pozdrav i za Milicu Mandic i Novaka Djokovica koji su nas obradovali mnogo puta pre Rija a nadam se i u buducnosti, mi ih volimo iako veceras nece biti na doceku!!!!!!

Radno mesto

pre 7 godina

Sta Dragica radi na radnom mestu svog muza? Zasto se javno ne pokaze racun koji su to dvoje naprarvili u Riu o nasem trosku? Zasto ja od svoje crkavice porezima i umanjenim primanjima placam provod porodice Adams?

batko "asocijacija"

pre 7 godina

Ala su u predsednistvu odpevali himnu,kao pod moranjem.Smucili su mi se doceci,vise se istacu politicari i stranke.Bravo za sportiste.Jedan jedini spontani docek je bio 1995 kosarkasi osvajanjem prvenstvo Evrope.ZivelaSrbija!!

sah 88

pre 7 godina

Hvala vam i jedno veliko BRAVO sampioni nasi na ubedljivo najvecem uspehu na Balkanu ostvarenom na OI u Riju. Zasluzili ste spektakularan i velicanstven docek za svu radost i srecu koju ste nam doneli na olimpijadi. Hvala svim 54 sportisti koji su nas svojim duhom zajednistva ucinili ponosnim, ej svaki drugi sportista se vratio sa medaljom?! Pozdrav i za Milicu Mandic i Novaka Djokovica koji su nas obradovali mnogo puta pre Rija a nadam se i u buducnosti, mi ih volimo iako veceras nece biti na doceku!!!!!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

E ŠtefaneČe, mnogo si se srozao!
(leSa86, 23. avgust 2016 19:31)

Ostavite bre dečka na miru, ništa vam sveto nije!

poz

pre 7 godina

pre sat vremena došao je predsednik Kazahstana u Beograd koga je dočekao predsednik Nikolic a potom predsednik Nikolić je otisao da primi olimpijce

Grunf

pre 7 godina

Alal vera svim sportistima ! Fijasko od prenosa i doceka.... Putovali 34 sata i kasni nam dragi predsednik na docek sportista, protokol potpuno zakazao... Sramota
Tako nam i treba kad smo ološ

Strasno

pre 7 godina

Tokom prenosa dočeka čovek koji hoće da dovede Gocića da da intervju pita a ko je Živko Gocić,kako on izgleda?! Ko sve radi na ovom javnom servisu,znači bruka ne mogu da verujem..

Grunf

pre 7 godina

Alal vera svim sportistima ! Fijasko od prenosa i doceka.... Putovali 34 sata i kasni nam dragi predsednik na docek sportista, protokol potpuno zakazao... Sramota
Tako nam i treba kad smo ološ

banja luka

pre 7 godina

Sad se vidi koliko je voditelj bitan za sami docek. Npr. Reprezentacija Spanije kad je docekivana u Madridu posle uspeha igrace je predstavljao Pepe Reina i zezao ih. Nekad su inspektor Blaza, Dejan Cukic i druge legende sa harizmom vodile program. A sad dovedu nekog anonimusa, bez emocija, bez strasti, ukocen, slika i prilika kako se dobija posao preko veze.

Nikola

pre 7 godina

Nije mi jasno ko je izracunao da deciji dodatak bude 40 eura,a nagrada za medalju 50 000 eura. Svaka cast sportistima, ali ovaj cirkus i medijsko ispiranje mozga je smesan da smesniji (tuzniji) ne moze da bude.

milan

pre 7 godina

Da li je moguce da su opet doveli onog mutavog voditelja sa studia B, koji je vec upropastio neke doceke? Ne zna da najavi igrace, prekida skandiranja publike, ne zna da animira publiku, jednom rijecju nesposoban za posao koji mu je dodeljen...

Radno mesto

pre 7 godina

Sta Dragica radi na radnom mestu svog muza? Zasto se javno ne pokaze racun koji su to dvoje naprarvili u Riu o nasem trosku? Zasto ja od svoje crkavice porezima i umanjenim primanjima placam provod porodice Adams?

devlinjo

pre 7 godina

Sad se vidi koliko je voditelj bitan za sami docek. Npr. Reprezentacija Spanije kad je docekivana u Madridu posle uspeha igrace je predstavljao Pepe Reina i zezao ih. Nekad su inspektor Blaza, Dejan Cukic i druge legende sa harizmom vodile program. A sad dovedu nekog anonimusa, bez emocija, bez strasti, ukocen, slika i prilika kako se dobija posao preko veze.
(banja luka, 23. avgust 2016 :25)

tako je već duže vreme, tačnije od Malog na ovamo.

devlinjo

pre 7 godina

Ako nisi pozdravio Vojvodinu, Rasku, Sumadiju posebno zasto odvajas Kosovo Radulja? I pozdravljas ga uz Crnu Goru i R. Srpsku?
(Dule Pacov, 23. avgust 2016 20:21)

hoćeš možda i malu mostanicu da ti pozdravi.

mandrake1204

pre 7 godina

Cuceci kvazinovinar hvatac Olimpijaca: Sta je ovo? Koga prima predsednik?
Plavusa sa mikrofonom: Ma sportisti neki. Rekose da nafatamo neke. Daj Zivka Gocica.
Cuceci kvazinovinar hvatac Olimpijaca: Koji je? Koji je??
Plavusa sa mikrofonom: Onaj sa bradom, onaj sa bradom...

RTS show

Balkanska ruta

pre 7 godina

Moj pozdrav za Andriju. Znamo da mu nije prvi put da bude hrabar. Covek slusa svoje srce. Ide gde ga ono vodi. Zato je poseban. On je redak sampion.

batko "asocijacija"

pre 7 godina

Ala su u predsednistvu odpevali himnu,kao pod moranjem.Smucili su mi se doceci,vise se istacu politicari i stranke.Bravo za sportiste.Jedan jedini spontani docek je bio 1995 kosarkasi osvajanjem prvenstvo Evrope.ZivelaSrbija!!

Dovla

pre 7 godina

Molim upućene da mi odgovore na jedno pitanje. Da li je voditelj ovog skupa rođak nekog iz vlasti, pošto je čovek stalno tu, a blage veze nema sa životom. Nemam ništa protiv čoveka, ali dajte nađite nekog ko će da promeni jačinu glasa s vremena na vreme.

Kaktus

pre 7 godina

Čemu ovi dočeci kad ih skandalozno loši voditelji i katastrofa od organizacije uvek upropaste!? Ali uvek. Bio 95. posle Atime. Sve nakon toga izveštačeno, usiljeno, bljutavo. SRAMOTA! Sport i medalje postadoše puka narkotizacija masa..hleba i igara.. Srbija..njaa..njaa...U bolnicu nosiš svoj lek, a ovamo stipendije, penzij, ludila.. . More MRŠ!!!

goblin

pre 7 godina

Ovaj lik sto vodi program da prenosi dolazak vanzemaljaca u Beograd bilo bi dosadno,bolje bi to radili Kovinjalo i Denda,jako i do samog kraja...

Zagor

pre 7 godina

Ej, na doceku olimpijaca, svira Miligram! Za one koji nisu culi na sta to lici, preporuka da se ne raspituju. Izgleda niko normalan nece da saradjuje sa aktuelnom ekipom na vlasti. Eee, a ja poveo dete na docek, ocekujem rok svirku, Cukica da vodi program, a ono...

Delija Berane

pre 7 godina

Hvala Radulja na ovome..konacno je neko pozdravio Srbe iz CG jer nije nama ovamo lako ali nije vrijeme za ovu pricu...slavi SRBIJOOOOOO!!!

ma, šta reče?

pre 7 godina

Kakav amaterizam na rts, ovo je strasno… transfer neprijatnosti u svakom pogledu… Nikoliću, svaka ti k'o Njegoševa… + voditeljka koja je jako antipatična ispaljuje Živka pred kamerama. Ccc…

mandrake1204

pre 7 godina

Misim ok je i ovaj docek U16, al secam se 95. i doceka... to su bila vremena kad Tomasevic rece ja bi samo vekao, vecevas je nase vece, vecevas se tudj...

banjaluka

pre 7 godina

Da li su kod nas ljudi koji organizuju docek autisticni ili sta? Pa da li je realno da ste opet dali ovom imbecilu da vodi program? Sa vise emocija bi kustos muzeja vodio programa i bolje najavio igrace. Ime i prezime svako moze da procita.

Dejan

pre 7 godina

Sve u svemu, neveseo docek, nazalost. Prvo sarada kod predsednika, kolektivno pevanje, kao da smo u Severnoj Koreji, onda relativno malo ljudi ispred same bine, idiotski voditelj, los izbor muzike, ruzno vreme... Mnogo vise su zasluzili sportisti. Naravno, docek iz '95. ce ostati zauvek najbolji, jer je bio prvi i potpuno spontan, ali je moglo mnogo bolje organizovati. Cak su i juniori fudbaleri imali lepsi i svecaniji docek, a ovo je ipak krem srpskog sporta... Gradska vlast nikad gora, takav i docek sportista...:(

Milan

pre 7 godina

Dal je moguće da se tako loše organizuje,prvo ovaj voditelj koji upropasti svaki doček,daj sklonite ga više,drugo treba puštati pesme koje podižu narod tipa jedna je srbija,pukni zoro,vidovdan,djurdjevdan kakvi miligrami i gluposti

gigatrend

pre 7 godina

Sportistima čista desetka, organizatorima dočeka kec ko vrata. Imam utisak da je izlazak vaterpolista neko namerno sabotirao, jer je bio užasno nesinhronizovan sa najavama. Pokušaji voditelja da animira skandiranje prisutnih tragikomični. Najveličanstveniji trenutak je trebao da bude kada svi na bini pevaju himnu, a oni pustili pogrešnu verziju, pa onda presekli na pola. Žao mi je zbog sportista što pišem ovakav komentar, ali morao sam.

BRAVO SPORTISTI, VI STE VELIKI ŠAMPIONI!

pera

pre 7 godina

Da ovo nije docek 'bronzanih' iz Montevidea prema verziji himne to bi se dalo zakljuciti.Nevideh Mosu Tirketa I Milutinca.Salu na stranu organizacija veoma losa,to ovi momci I devojke ne zasluzuju.

Prodavac magle i izumitelj tople vode

pre 7 godina

Zbog mera štednje na dočeku sportista svira Miligram, ali je Premijer najavio da će vam već za dve, najkasnije tri godine, svirati Kilogram, а Cukić još stoji na balkonu i ništa mu nije jasno......

milanovac

pre 7 godina

Milice Mandic veliki si sampion. A Tijana je primer deteta kojeg su roditelji dobro odgojili i vaspitali. Hvala vam obema na medaljama. Dobro je ostvariti dobar rezultat, ali biti veliki covek treba znati. Svaka cast :)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

E ŠtefaneČe, mnogo si se srozao!
(leSa86, 23. avgust 2016 19:31)

Ostavite bre dečka na miru, ništa vam sveto nije!

poz

pre 7 godina

nervira me što sportisti podilaze narodu i masi, oni trebaju biti primer zdravog duha i razuma a ne da se bave Kosovom, držanjem premijerovih ruku i slično
jako sam razocaran prvenstveno njima
To nije u duhu sportiste

rajko

pre 7 godina

Ma voditelj je car! Ocaran sam emocijom, elokvencijom, duhom koji prsti iz njega, dajte mu peticiju za dodelu oskara popularnosti, kakav je spektakl napravio za ne verovati , pravi surovi profesionalac!

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Ovaj sto vodi ovo nije dobar.Dva puta ponavlja Nebojsa Ilic i Stefan Jovic. A kolko mrtvo sve ovo vodi da ne pominjem. Skandalozno lose.

lokalac

pre 7 godina

Bravo za sportiste i hvala na radosti koju su nam doneli! Ali ovaj docek- transfer blama. Usiljeno, vestacko, dosadno, iscenirano, pateticno. A muzika cist sund.

Prim.prev.

pre 7 godina

Hleba i igara. Primitivni rituali. Masa i politika. Ljudi išli, postigli uspeh i to je zaista lepo, radovao sam se od srca ali ovi balkoni, telefoni, kamioni, avioni. .. neka hvala!

dzoni

pre 7 godina

Neverovatno kako ovaj Teodosic izgleda kao tipicna, potpuna prosecna srpska zamlata, da neko padne mrtav pored njega, on bi iskulirao, a u stvari je DOKTOR, jedan od najboljih bekova na svetu.

Rusija

pre 7 godina

Koliko su glupo organizovali ovaj docek. U trenutku kada sportisti izlaze na binu treba citati njihova imena, da ih docekaju ovacije, a ne procita voditelj a oni 15 sekundi kasnije izadju.

Posmatrac

pre 7 godina

Isforsiran doček. Upropašćen unapred jučerašnjom konferencijom velikog vođe.
A pustiše i himnu na kraju. Koja je naša zvanična himna - ... srpskog kralja ili ...?

Nina

pre 7 godina

Jao koji smarač od voditelja...harizma 0 bodova...smorio je sve. A ova dečurlija ne znaju ni ko je Vlada Vujasinović, ne reaguju na njegovo ime, ili vrv prvi put čuju Marš na Drinu, ne reaguju...ajde sve i nekako, ali voooooooditeeeeeelj

Baltazar

pre 7 godina

Pink nije nasao za shodno da prenosi ovaj velicanstveni docek. Verovatno je to za njih nevazno, ali zato svako jutro tumace sta je veliki vodja sanjao prethodne noci. Bedno da bednije ne moze biti.

NN

pre 7 godina

DA VAS CIKA NESTO PITA ? A jel mozete PROSTO da samo ispostujete ove DIVNE sportiste koji su doneli OGROMNI radost napacenom narodu a, da NE PAMETUJETE puno ?!?!?!?????

daddy cool

pre 7 godina

auuuu, pogresnu verziju himne pustili, "srpskog kralja srpski rod".
(sasha, 23. avgust 2016 21:11)

Prijatelju to je jedina ispravna verzija.

nemanja

pre 7 godina

Da li je još neko video kada se onaj voditelj obratio Mileni Rašić i kada je krenuo da priča kako su košarkašice poslednji put uzele medalju 1988. u Seulu, pa je onda krenuo da je pita kakav je osećaj uzeti bronzu???

RF goat

pre 7 godina

A ovu publiku kao da je neko puskom naterao da dodju na docek. Ovako mlak aplauz i vrisak za sve, nesto burnije za Tea i Saleta, voditelj katastrofa, sve u svemu mlako i lose.

Pop

pre 7 godina

E dragi moji moj cale je bio poslednji put na platou ispred skupstine. Od 1986 i OI u Seulu zakljucno sa OI u Riu 2016. Između svetska i evropska sa odbojkasima i fudbalerima. Taj isti čovek nema nacionalnu penziju, imace penziju 10000din. Tog čoveka terzic zejebava u cz i duguje 6 plata. Hvala SFRJ, SRJ, SCG i na kraju SRB... Neverovatni smo... Izvinite znam da niste socijalna ustanova da ovo citate Al morao sam da se otvorim... Bravo Cale... Inače fizioterapeut.

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Спортисти нису освајали медаље за СРБИЈУ, него за себе...И свака медаља је само њихова, и успех је само њихов.

Srbin

pre 7 godina

Steta za Novaka i Milicu,ali 8 medalja je sjajan rezultat.Cetiri timska sporta na Igrama i cetiri medalje za Srbiju.Pored svega toga vi se bavite voditeljem doceka i ostalim glupostima vec danima. Uvijek se traze neke greske,zamjerke,propusti.Budi ponosna SRBIJO. Ovo je blago Srpskog sporta. Slozimo se braco Srbi,vrijeme je. Pozdrav za iz Niksica. Zivjeli i uvijek slavili.

Delija

pre 7 godina

Sramota za organizaciju. Himna sa recima Spasi srpkog KRALJA. To je sramita Studija B jer su oni doneli matricu.To nije zvanicna himna. Iznenadjeni i sportisti

marija

pre 7 godina

Bila.
Neki divni nasmejani ljudi u ovoj masi, baklje i zastave. Sa svih strana slivala se reka dobronamernih i srecnih.
Svaka cast Beograde, Srbijo,
ovo je za pamcenje.

Jaime

pre 7 godina

Ljudi, slazem se sa Vama da je voditelj UZASAN, ali nije sa RTS-a. Koliko se secam radio je na Studiu B, a da li je jos tamo stvarno ne znam, jer odavno tu TV ne pratim. Pozdrav svima!

sasha

pre 7 godina

A ovaj voditelj kaze sledeće igre da bude, kao sto je najavljeno vec u nekim medijima, 15 medalja! Kojim medijima bruko? Vucko imperator je prognozirao 15 kad se hvalio da je predvideo ovih 8.

Whiplash

pre 7 godina

Slabo je ovo...nekada je znalo da bude i po 200-300 pa do 500 hiljada ljudi i vise Setite se 95,96,97 sve do 2000 i neke.

Ovo sad 20-30 hiljada ljudi u vrh glave.
Bolje na nekom stadionu da su organizovali docek

Dusan

pre 7 godina

Svaka cast nasim sportistima!

Jedina zamerka mi je uzasno lose organizovana proslava, izgledala je amaterski blago receno, sramota!!!. Nasi sportisti su zasluzili spektakl!!!

igor

pre 7 godina

Nekada mi se cini da su doceci bili lepsi i spontaniji ranije,kucajte docek kosarkasa 1998. Sada ima maksimum 70 hiljada , mada bi bilo vise da su kosarkasi pobedili

kiki

pre 7 godina

Nije vise to to. Nema vise nacionalnog jedinstva i ponosa kao sto je to bilo od 95 pa na dalje,mnogo manje ljudi,mnogo manje energije,nazalost...95 je bilo spontano i zato je nenadmasno

mikson

pre 7 godina

čemu ova piromanija sa bakljama i dimom? Zar ne moze da se proslavi bez tog rituala koji postoji samo jos na balkanu?

nasim sportistima svaka cast na osvojenim medaljama i, sto je jos vaznije, odlicnim predstavljanjem Srbije na OI.

doktor

pre 7 godina

Milica Mandic je nase zlato! Jednostavno, ne treba tu ni sminka, ni neko eksponiranje, dovoljno je da se pojavi i pokaze iskrene emocije kao veceras! Milice, ti si nasa carica!

Marko De

pre 7 godina

Gledao sam prenos dočeka nemačkih olimpijaca u Frankfurtu, kulturno i bez derneka. Prvo je govor održao Predsednik Nemačke, gosp. Joakim Gauk, a onda zajedno sa sportistima, gradonačelnikom grada domaćina i ministrom Mezijerom pozdravio narod sa balkona gradske kuće. Usledio je intervju ARD novinara sa sportistima koji su za to dobili priliku. Gromoglasan aplauz i pozdrav naroda na trgu svojim sportistima. Jednostavno, veličanstveno. Ovo naše je dobro. Samo da se sl. puz izbace narodnjaci i ubace domoljubne pesme.

L

pre 7 godina

Znaci uzasni ste sa komentarima,da pratite iole znali hi.Ivana Spanovic je na takmicenju dijamantske lige a Novak u Njujorku-US open...bitno je da pljujete a sti nemate pojma nema veze

Udri brigu na veselje

pre 7 godina

Sad bas gledam na CNNu docek ispred senata u Vasingtonu, i mogu reci da smo zasenili Amere, a o Englezima, Rusima, Australijancima, Kinezima i ostalima da i ne govorim.

sah 88

pre 7 godina

Hvala vam i jedno veliko BRAVO sampioni nasi na ubedljivo najvecem uspehu na Balkanu ostvarenom na OI u Riju. Zasluzili ste spektakularan i velicanstven docek za svu radost i srecu koju ste nam doneli na olimpijadi. Hvala svim 54 sportisti koji su nas svojim duhom zajednistva ucinili ponosnim, ej svaki drugi sportista se vratio sa medaljom?! Pozdrav i za Milicu Mandic i Novaka Djokovica koji su nas obradovali mnogo puta pre Rija a nadam se i u buducnosti, mi ih volimo iako veceras nece biti na doceku!!!!!!

zoran

pre 7 godina

Docek za osvajace Olimpijskih medalja!
Svaka cast Milici Mandic na bivsim rezultatima,ali ona nije medju osvajacima medalja na Olimpijadi u Riju!!!

my way

pre 7 godina

Ботови позициони, опозициони, жути, зелени, плави, црвени, дугиних боја... одморите мало! Живели наши сјајни спортисти! Живела Србија! Радује ме и лепо је да су били сви који су нас на најлепши начин представљали у Рију, не само освајачи медаља, а поготово ми је драго за Милицу Мандић, златну девојку у сваком смислу! Aко Бог да биће још много успеха сада за српски теквондо, а Милица ће остати најзлатнијим словима уписана у историју тог спорта код нас и то на насловној страни! Њене сузе измешаних емоција су на мене оставиле највећи утисак! Шта рећи освајачима медаљима, честитке још једном и хвала до неба, цареви и царице!

Anonimus

pre 7 godina

Najlepsa fotografija broj 2! Ovo je stvarno extra. Najveci broj medalja do sada. Ne pratim fudbal, tj. klupse sportove, ali za Srbiju navijam uvek! Bravo, a malodusni ce uvek naci manu...

demax75

pre 7 godina

Čitajući komentare,može se doći samo do jednog zaključka.Mnogo ali i isuviše mnogo idiota koji pokušavaju da budu smešni vređajući,a u stvari pokazuju koliko su mali i jadni!

Loliša

pre 7 godina

Izvinite, nisam mogao da dodjem, zato sto sam olos. Mi olosi smo morali da sljakamo do kasno i nismo imali vremena i para da bancimo. Sta da radim, takvi smo mi olosi.

sah 88

pre 7 godina

Hvala vam i jedno veliko BRAVO sampioni nasi na ubedljivo najvecem uspehu na Balkanu ostvarenom na OI u Riju. Zasluzili ste spektakularan i velicanstven docek za svu radost i srecu koju ste nam doneli na olimpijadi. Hvala svim 54 sportisti koji su nas svojim duhom zajednistva ucinili ponosnim, ej svaki drugi sportista se vratio sa medaljom?! Pozdrav i za Milicu Mandic i Novaka Djokovica koji su nas obradovali mnogo puta pre Rija a nadam se i u buducnosti, mi ih volimo iako veceras nece biti na doceku!!!!!!

x men

pre 7 godina

Uvrnuto društvo. Pravi se naci trash patos da se zabavi zombirana rulja. Posle ovoga šta je Vučić rekao šta im se sve daje!, a ova sirotinja (u mozak) se veseli? Nadrealno.
Kakva more Srbija-osnovni motiv su im pare, bre. Mesečna stipendija ("crkavica") 80k-90k plus troškovi treninga. 40k evrova u proseku za medalju. A možda kane i namešten stan (high - pa te više nema nit te šta interesuje) . PENZIJA POSLE 40-te (eeejjj more) od 180k !!!??!
A pola ovih što se "raduju" i slušaju "kvalitetnu" svirku uz apatinsko (najjeftinije) pivo, posle derneka će kući da večeraju paštetu sa tvrdim lebom.
Gde si R. Domanoviću.......

Gajetano

pre 7 godina

Puna bina olimpijskih sampiona, prepun plato, gusio sam se od emocija sve vreme. Najbolji docek jos od onog "uzeo si trofej Paspalje" iz '95.
Spektakl!

HVALA VAM MOMCI I DEVOJKE ZA SVU RADOST KOJU STE NAM DONELI!!!

Falio je samo jedan covek, znate na koga mislim. A njega cemo slaviti, dace Bog, za tacno dve i po nedelje.

U boj krenite junaci svi! Juris!!!
Pa da dupliramo broj medalja u Tokiju

poz

pre 7 godina

pre sat vremena došao je predsednik Kazahstana u Beograd koga je dočekao predsednik Nikolic a potom predsednik Nikolić je otisao da primi olimpijce

giocatore

pre 7 godina

O Bozeee, citam ove komentare i ne verujem koliko smo negativni i losi pa to je zabrinjavajuce!!! Ko moze bre da da minus na pomen nekog naseg sportiste a kamoli da komentarise nesto ruzno!? Te nevalja voditelj, te sta ce predsednik tu, te sta je ovo, te sta ce ono... Pa ja sam zaplakao bar pet puta dok sam gledao ove nase sampione ovako slozne na bini!!! Zivela Srbija i svi nasi sportisti. A ovi pljuvaci, svi kod doktora!!!

Loliša

pre 7 godina

Inace, svi vi koji se pitate odakle sad odjednom toliko hejtera, pa pitajte vaseg premijera koji je uneo politiku u ovo, zgadio svima sport i polarizovao ljude nazivajuci ih olosima. Zato je bio takav docek kakav je bio, tj smaracki. Narod navija iz srca, isto tako se i gadi, iskreno, a botovi mlako lupkaraju rukicama i vode docek kao da je pogreb. Sto me iskreno ne cudi, sa obzirom ko ih je docekao.

komentatorka

pre 7 godina

e kad bi se 20000 skupilo za savamalu, prebijenog lgb aktivistu, zene zrtve porodicnog i ostalog nasilja, za decka pregazenog na brankovom mostu prosle ili preprosle godine, i slicne razloge onda bi i ovaj docek imao vise smisla.

njoj na savest

pre 7 godina

Koliko sam se samo radovao kada je Ivana osvojila bronzu...sada sam potpuno razocaran. Pa da li je moguce da ne moze ni minut da izdvoji, makar da skokne do bine...zaista, njoj na savest

sah 88

pre 7 godina

Hvala vam i jedno veliko BRAVO sampioni nasi na ubedljivo najvecem uspehu na Balkanu ostvarenom na OI u Riju. Zasluzili ste spektakularan i velicanstven docek za svu radost i srecu koju ste nam doneli na olimpijadi. Hvala svim 54 sportisti koji su nas svojim duhom zajednistva ucinili ponosnim, ej svaki drugi sportista se vratio sa medaljom?! Pozdrav i za Milicu Mandic i Novaka Djokovica koji su nas obradovali mnogo puta pre Rija a nadam se i u buducnosti, mi ih volimo iako veceras nece biti na doceku!!!!!!

milan banja luka

pre 7 godina

Kako je lepo videti slogu, solidarnost i zajednistvo koje vlada mesju svim nasim sportistima. Nema sujete, zavisti i ljubomore, kao kod onih manekena fudbalercica.

Zoran

pre 7 godina

He he narod jedva prezivljava, nema se para za matemticare, odlaze lekari, skoro tri dnevno a dizu se nagrade sportistima, dizu se spprtisti u nebo, a od njih nikad nikakva vajda nije bila.

Nindza

pre 7 godina

Pa ne da cu da pljujem nego sam spreman i na ozbiljnuje stvari. Jel Toma trenirao sportiste pa da se gura? Jel ste nekad videli Slobu, Kostunicu ili Tadica da se trpaju? Kakva je to politicka promocija na racun onih kojima su politicari samo odmogli? Banancina smo do kraja. Mestobda gledamo sportiste mi 24 sata dnevno gledamo politicarske prljave labrnje. Sto i Tonija Blera nisu zvali na docek?

aleksandar

pre 7 godina

Uh koliko smo frustrirani. Ljudi ostavite
politiku. I ja radim sa najvisom skolskom spremom za bednu platu, ali to nije razlog da ne cestitamo ovim ljudima koji nas cine srecnim. Momci i devojke, olimpijci, svaka cast. Srbijo mila, tesko je ali te volimo.

rioda

pre 7 godina

Vazno je da se narod okupio da pozdravi ljude koji nas cine radosnim. Lepo je bilo videti roditelje, deke i bake sa decom.

Zbog giliptera koji dodju pijani da uzvikuju prostacke parole i divljaju me je sramota.

Zbog onog spikera koji vec po navici svojim glupostima i nesposobnoscu upropastava ko zna koji docek me je takodje sramota.

Sto se tice Miligrama : sta znam; Latini su govorili "hleba i igara".

Igor

pre 7 godina

Ovo je divno gledati velki broj baklji ispred Narodne Skupstine Srbije . Nasi sportisti su ponos Srbije Srbije Nasi sportisti su ponos Srbije.

Delija vlada

pre 7 godina

Ma prosto smo najboljo i u ovome,sigurno celi svet pise kako Srbi imaju najbolji i najvelicanstveniji docek uz Miligram!
Cak su uspeli i ovo da s*ebu !

ja

pre 7 godina

Sta ste navalili s Miligramom. Koga ne zanima mogao je da se tamo pojavi u osam i pet i pozdravi sportiste koji su ovo zasluzili. Bar na deset dana su izbacili farme i starlete iz novina zao mi je sto to ne traje zauvek.

OMG

pre 7 godina

Baklje!? Pa neko ce povrediti neko dete pirotehnickim sredstvima, to treba zabraniti!!! Gde vam je svest ljudi? Pa jel ne moze bez baruta da se slavi!? Uzas, zasto ne tapsete rukama kao normalni ljudi? Jok , nego najbolje bombu bacajte stoko, polij benzinom pa zalozi vatru...

neutralni felsh

pre 7 godina

Hleba i igara za siromasni i obespravljeni narod i klince kojima je "vrh" da se naliju piva iz "dvolitarki" i glume navijače.
(Predrag, 23. avgust 2016 20:58)


isti utisak, blizu lica mesta.

prazilook

pre 7 godina

Zaludan narod, sportisti se sprdaju sa njim a narod se lozi
(Jumko, 23. avgust 2016 20:24)

A ti nisi narod, ti si imperator plave krvi iz Donje Brnjice...

Vracarac

pre 7 godina

Lice Maje Ognjenovic na fotografiji sa Tomom i Dragicom, kao i na prethodnoj fotografiji - neprocenjivo. Ona je moj "ambasador". Obozavam je.

boza pub

pre 7 godina

nisam imao prilike da gledam uzivo, ali sam citao komentare i sada gledam reprizu. bio sam na doceku 95 i 96, a vecinu ostalih pratio preko tv-a. ni ovo veceras nije toliko grdno, kako deluje po komentarima. 95 je bila specificna, posle sportskih sankcija, posle onakvih grckih navijaca, posle bezanije hrvata, takodje i tegi sa reportazama na sosu nam je priblizio atmosferu u timu i taj osecaj na doceku je bio fenomenalan i za nas navijace, mogu da pomislim tek za njih. svi ostali doceci niti mogu to da ponove, niti je te realno ocekivati, ali ova deca danas koja dolaze nisu tada bila ni rodjena, pa ni vecina sportista. mi smo nacija koja pati od nostalgije, pustite te sportiste da osete to i ne hejtujte. voditelj los, ali da se ovoliko ispljuje covek, ko god on bio. cinjenica da bi se ovo vodilo na pravi nacin moras imati harizmu. zna i on verovatno da je cukic mnogo bolji, ali opet cukic je opet imao srecu vodio program posle atine, danas ni on ne bi ovo izvukao, jer ta energija se nikada nece vratiti. moramo shatiti da je mnogo veca energija prisutna kada je jedan tim gde se svi igraci obracaju, gde svaki od klinaca iz publike ima svog idola, ovo je moralo biti rasplinuto jer je mnogo sportista na bini, mozda ako fudbaleri A reprezentacije nesto osvoje, to nikada necemo docekati da vidimo.

Ja

pre 7 godina

Bila...Svaka cast sportistima!!! Ali sve ostalo tuga. Bina niska, na video bimu maxi, baklje i naravno tuca, prebijene momke izvodi iz mase obezbedjenje...policajac ne prilazi, citiram: Ne mogu da se guram...

Јабучило

pre 7 godina

А сада руке горе!
За Вучића!
За Тадића!
Коштуницу!
И Дачића!
Идемо сви:
ОТУЂИЛИ СТЕ СВЕЕЕЕЕ...!

Emigrant

pre 7 godina

Uspesi sportista tradicionalno dolaze u Srbiju kao ljuti melem na ljutu ranu. Nisam malodušan, ni ciničan, radujem se uspesima naših olimpijaca kapirajući u prvom redu da je to sve rezultat njihovog rada i treninga. Još samo da su nam škole, bolnice, sudnice, putevi, ekonomija, politika, policija, diplomatija i demokratija upola uspešni koliko reprezentativci - gde bi nam kraj bio? Sve pobrojano ne mora da bude najbolje na svetu, samo neka je pristojno i prihvatljivo - i svi ćemo biti zadovoljni Srbijom.

Srbija mojih snova bi se zvanično i nezvanično, spolja i iznutra proglasila državom kulture i sporta. Strancima u poseti Srbiji ili samo u prolazu bi se već posle uvodne rečenice napomenulo da smo ponosni na naše glumce, reditelje, pisce, vaterpoliste, košarkaše, odbojkaše i ostale i da zato Beograd ima 25 pozorišta, 25 bioskopa, 100 otvorenih i zatvorenih olimpijskih bazena i 1000 terena za basket i odbojku. Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Užice i drugi gradovi imaju manji broj pobrojanih objekata srazmerno populaciji. 95% dece u Srbiji bar rekreativno u kraju sa društvom upražnjava neki sport, čita knjige, gleda predstave i filmove i opšta informisanost stanovništva je na prosečnom nivou upadljivo iznad ostatka kontinenta.

Takvoj Srbiji bi se u znak poštovanja klanjali i stranci i domaći. Nažalost, teško da ću dočekati realizaciju svog sna.

ma, šta reče?

pre 7 godina

Dobro ljudi, a zašto fali Novak? 
(dragiša, 23. avgust 2016 20:57) 

Koštunice, ti li si?
(Munja, 23. avgust 2016 22:05)

Hahahaha… ovo je prvi komentar koji me nasmejao do suza, hvala ti! :)

cell

pre 7 godina

Ееее кад се сетим дочека '95. Никад се то неће поновити! :/
(Marinko, 23. avgust 2016 19:56)

Ostario si Marinko. Svaka generacija ima svoj docek. I dobro je dok ima. Nikad se nista nece ponoviti.

Veljko

pre 7 godina

Nazalost velik broj negativnih komentara i to,na one koji u svetu stvaraju ugled Srbiji.Zato nam i jeste tako kako nam je,dok jedni stvaraju drugi jos vise razaraju.

Ssss

pre 7 godina

Svaka cast ljudi za ove medalje veliki je ovo uspeh za Nas poz swim ocarali ste me a najvise pozdravljam. MojA dva omiljena igraca Milana macvana i velikog filipa filipovica i velikoj Marini miljkovica te tri osobe su me najvise ocaraole....

Nemanja

pre 7 godina

Ne zna se koji je gori voditelj ona sa crvenom kosom na aeodromu sto mora da cita imena Kajkasa ili onaj sto je Mutav Milici Dabovic rekao Cestitam vam na srebru sta imate reci.
Btw jedino Aco i Sarenac su dobri u svom poslu

slučajni prolaznik

pre 7 godina

Ovo je njihova pobeda!
I to je lepo što su radost hteli da podele sa narodom ali to neće zadovoljiti stomake,niti će povećati plate,penzije. Još jednom svaka čast sportistima ali ovaj uspeh isključivo ide njima(kao što sam rekao u početku) jer za to su oni sami borili na sportskim borilištima..Navijači imaju najmanje udela tu iako pokušava da se od toga stvara mit.

Anonimus

pre 7 godina

Ovde se selektivno objavljuju komentari, od cetiri (4) objavljen je jedan (1)!!! Ni jedan nije sadrzao uvredu niti bilo kakvu nepristojnost!!! Stvarno sramota, a objavljujete toliko nebuloznih komentara! Prava cenzura, verovatno sto mi ne smeta voditelj i sl.! Ovo i ako objavite, postoji mogucnost da bude skracen kao x puta do sada!!!

nesanica

pre 7 godina

Aman, ljudi!
Šta ste uhvatili voditelja sa RTS??
Kao da nismo naviknuti na gore ako ne još gore od toga..Sportistima svaka čast na svemu što su uradili prvo za sebe pa tek za nas.

Patrik

pre 7 godina

Oko cega ljudi prave pompu i docek,omg za 8 medalja?!Pa Etiopija nije ni docekala svoje olimpijce a imaju isti broj medalja kao Srbija.Glupost.

54 MEDALjE

pre 7 godina

Ukupan broj učesnika na Olimpijadi iz Srbije je bio 104 , a sa medaljama se vraća 54 učesnika, preko 50% !!!.
Srbija je procentualno osvojila najaveći broj medalja, zbog fenomenalnog uspeha u kolektivnim sportovima sa loptom : vaterpolo-zlato, košarka- muško srebro i ženska bronza, odbojka-žensko srebro,..

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

(Џејмс 007Bond, 23. avgust 2016 22:25) postujem kad croatian pise cirilicom ali nije mi jasno na koje sportiste mislis vase ili nase
(gari, 24. avgust 2016 00:17)

Нема ту наши, ваши, ово-оно...Јер сви су НАШИ...Прати мало сајт, јер оставим бар 2 коментара дневно,и видећеш чији сам.

stefan

pre 7 godina

Voditelj nije normalan, promasio je dosta stvari, kao da je popio. Nisu morali da dovedu miligram za docek. Najgore od svega je sto je na video bimu stalno isla reklama za maxi, pola ljudi u zadnjim redovima nije videlo nijednig sportistu!?

Silver Surfer

pre 7 godina

Docek bez ideje i koncepta. Ali, nista drugo nije ni moglo da se ocekuje. Voditelj, prica za sebe. Sve u svemu bedno. Sto ni sportisti, ni svi oni koji su ih docekali, nisu zasluzili.

Knez

pre 7 godina

Sport je prevazidjena zabava. Sta ja imam od vasih medalja? Jedno veliko nista. Vi ste svi preplaceni pajaci, a meni je dosta i igre i vasih uspeha. Vas uspeh, vasa stvar. To sto ste vi zlatni, srebrni ili bronzani...pa vec sutra, koga briga?

"nema sta nisam citao"

pre 7 godina

(Stakala Zulu, 23. avgust 2016 22:13)

Vau, kakva privilegija, imati telefon za dinar ili racunar. Sad si nas sve raspametio i presao. xD

Marko De

pre 7 godina

E da stvarno ova druga fotka je najlepša prvo, prelep smo narod, drugo srpska zastava je ubedljivo Najlepša na svetu. Obožavam taj trikolor sa grbom, naša je , srpska !

Kralj

pre 7 godina

Пуштена је ПРАВА верзија српске химне, уместо њеног законски тренутно важећег плагијата.

Anonimus

pre 7 godina

A izvorna, Kraljevska himna je prava stvar. Da je srece da smo kraljevina... Republike su bogate ili siromasne, monarhija nema siromasnih!!! Bili bi kraljevski srpski sportisti, to je tek pravo, a u svakom slucaju Srbi bravo!!!

matijevic

pre 7 godina

Alo bre sta je ovo? Zasto toliko gneva , zlobe, mrznje, zbog doceka? Pa niste bre Vucica cekali nego olimpijce. Sve vam smeta i muzika i voditelj i vaterpolisti i to sto je lopta okrugla a gol cetvrtast, pu baksuzi jedni.

Karlo

pre 7 godina

Meni je bilo sve manje vise u redu dok Dabovicka nije pocela sa Mars na Drinu. Da se razumemo volim to da cujem ali sa malo vise stila I ne bas u ovakvim prilikama.

nikola

pre 7 godina

ne znam ko gura ovog voditelja alo bre cukic je za njega izmislio vodjenje doceka . drugo previse inspektora vucicevih koji su hapsili za baklje bilo je u planu da se napravi neverovatan prizor za ceo svet tukli su decu od 18-20godina bez milosti.najgori docek ikada

kimi

pre 7 godina

Koji hor je pevao himnu? Umesto srpski narod, pominju nekog kralja?! Svi sportisti bili u cudu. (Dejan, 24. avgust 2016 07:08)

Srpski narod stoji i u staroj verziji himne, u novoj je umesto kralja stavljeno srpske zemlje. Nova verzija je skrnavljenje stare jer je pisana kao muzika za predstavu koja je bila rodendanski poklon Kralju Milanu Obrenoviću.
U ovoj novoj verziji imamo srpske zemlje a mi sem Srbije nemamo niti jednu drugu zemlju, trebala se uzeti neka druga himna jer ovo sada je skrnavljenje stare koja je ponavljam bila poklon jednom Kralju.

Anonimus

pre 7 godina

I kakve veze ima ko je svirao, ko vodi program, sta je rekao Vucic itd.! Ljudi, nasa zemlj je bliljirala na OI u Brazilu, bravo za sportiste i svako postovanje za sve njih!

goran

pre 7 godina

U principu docek sam po sebi nije los,samo da se izbaci turbofolk i da se ubace domoljubne pesme poput ,,Volimo te otadzbino nasa'' , ,,Znas li odakle si sine''. Dakle ciste domoljubne pesme bez ikakvog sovinizma i slicnih elemenata.

Апоплекс

pre 7 godina

Латиница... Дочек српских спортиста... Живио друг Тито и договор у Новом Саду.

odjednom su svi zvezde

pre 7 godina

Ne branim ljude sa RTSa, ali evo ne znam ni ja kako izgleda Zivko Gocic, a cisto sumnjam da su mnogi od vas to znali do pre par nedelja. Pa nije valjda taj Zivko Gocic iz malog sporta vaterpola odjednom postao Ronaldo?

Игор

pre 7 godina

Данас је бил добро на тв гледати наше спортисте који су допринели радост у Србију бкакљада је била одлична! СРБИЈА СРБИЈА СРБИЈА!

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Za sve koji se pitaju gde su Novak i Ana, gde je Srbija u njihovoj prici:

https://www.youtube.com/watch?v=K6X0V6zASew
https://www.youtube.com/watch?v=AZh_uH_cQZU

Tu, na teniskom Olimpu, gde verovatno vise niko s ovih prostora biti nece.
A sad nastavite sa pracenjem glinenih golubova...

gari

pre 7 godina

(Џејмс 007Bond, 23. avgust 2016 22:25) postujem kad croatian pise cirilicom ali nije mi jasno na koje sportiste mislis vase ili nase

poz

pre 7 godina

nervira me što sportisti podilaze narodu i masi, oni trebaju biti primer zdravog duha i razuma a ne da se bave Kosovom, držanjem premijerovih ruku i slično
jako sam razocaran prvenstveno njima
To nije u duhu sportiste

demax75

pre 7 godina

Čitajući komentare,može se doći samo do jednog zaključka.Mnogo ali i isuviše mnogo idiota koji pokušavaju da budu smešni vređajući,a u stvari pokazuju koliko su mali i jadni!

Whiplash

pre 7 godina

Slabo je ovo...nekada je znalo da bude i po 200-300 pa do 500 hiljada ljudi i vise Setite se 95,96,97 sve do 2000 i neke.

Ovo sad 20-30 hiljada ljudi u vrh glave.
Bolje na nekom stadionu da su organizovali docek

njoj na savest

pre 7 godina

Koliko sam se samo radovao kada je Ivana osvojila bronzu...sada sam potpuno razocaran. Pa da li je moguce da ne moze ni minut da izdvoji, makar da skokne do bine...zaista, njoj na savest

Marko De

pre 7 godina

Gledao sam prenos dočeka nemačkih olimpijaca u Frankfurtu, kulturno i bez derneka. Prvo je govor održao Predsednik Nemačke, gosp. Joakim Gauk, a onda zajedno sa sportistima, gradonačelnikom grada domaćina i ministrom Mezijerom pozdravio narod sa balkona gradske kuće. Usledio je intervju ARD novinara sa sportistima koji su za to dobili priliku. Gromoglasan aplauz i pozdrav naroda na trgu svojim sportistima. Jednostavno, veličanstveno. Ovo naše je dobro. Samo da se sl. puz izbace narodnjaci i ubace domoljubne pesme.

zoran

pre 7 godina

Docek za osvajace Olimpijskih medalja!
Svaka cast Milici Mandic na bivsim rezultatima,ali ona nije medju osvajacima medalja na Olimpijadi u Riju!!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

E ŠtefaneČe, mnogo si se srozao!
(leSa86, 23. avgust 2016 19:31)

Ostavite bre dečka na miru, ništa vam sveto nije!

Udri brigu na veselje

pre 7 godina

Sad bas gledam na CNNu docek ispred senata u Vasingtonu, i mogu reci da smo zasenili Amere, a o Englezima, Rusima, Australijancima, Kinezima i ostalima da i ne govorim.

giocatore

pre 7 godina

O Bozeee, citam ove komentare i ne verujem koliko smo negativni i losi pa to je zabrinjavajuce!!! Ko moze bre da da minus na pomen nekog naseg sportiste a kamoli da komentarise nesto ruzno!? Te nevalja voditelj, te sta ce predsednik tu, te sta je ovo, te sta ce ono... Pa ja sam zaplakao bar pet puta dok sam gledao ove nase sampione ovako slozne na bini!!! Zivela Srbija i svi nasi sportisti. A ovi pljuvaci, svi kod doktora!!!

Igor

pre 7 godina

Ovo je divno gledati velki broj baklji ispred Narodne Skupstine Srbije . Nasi sportisti su ponos Srbije Srbije Nasi sportisti su ponos Srbije.

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Спортисти нису освајали медаље за СРБИЈУ, него за себе...И свака медаља је само њихова, и успех је само њихов.

poz

pre 7 godina

pre sat vremena došao je predsednik Kazahstana u Beograd koga je dočekao predsednik Nikolic a potom predsednik Nikolić je otisao da primi olimpijce

NN

pre 7 godina

DA VAS CIKA NESTO PITA ? A jel mozete PROSTO da samo ispostujete ove DIVNE sportiste koji su doneli OGROMNI radost napacenom narodu a, da NE PAMETUJETE puno ?!?!?!?????

Nikola

pre 7 godina

Nije mi jasno ko je izracunao da deciji dodatak bude 40 eura,a nagrada za medalju 50 000 eura. Svaka cast sportistima, ali ovaj cirkus i medijsko ispiranje mozga je smesan da smesniji (tuzniji) ne moze da bude.

marija

pre 7 godina

Bila.
Neki divni nasmejani ljudi u ovoj masi, baklje i zastave. Sa svih strana slivala se reka dobronamernih i srecnih.
Svaka cast Beograde, Srbijo,
ovo je za pamcenje.

devlinjo

pre 7 godina

Ako nisi pozdravio Vojvodinu, Rasku, Sumadiju posebno zasto odvajas Kosovo Radulja? I pozdravljas ga uz Crnu Goru i R. Srpsku?
(Dule Pacov, 23. avgust 2016 20:21)

hoćeš možda i malu mostanicu da ti pozdravi.

Gajetano

pre 7 godina

Puna bina olimpijskih sampiona, prepun plato, gusio sam se od emocija sve vreme. Najbolji docek jos od onog "uzeo si trofej Paspalje" iz '95.
Spektakl!

HVALA VAM MOMCI I DEVOJKE ZA SVU RADOST KOJU STE NAM DONELI!!!

Falio je samo jedan covek, znate na koga mislim. A njega cemo slaviti, dace Bog, za tacno dve i po nedelje.

U boj krenite junaci svi! Juris!!!
Pa da dupliramo broj medalja u Tokiju

sah 88

pre 7 godina

Hvala vam i jedno veliko BRAVO sampioni nasi na ubedljivo najvecem uspehu na Balkanu ostvarenom na OI u Riju. Zasluzili ste spektakularan i velicanstven docek za svu radost i srecu koju ste nam doneli na olimpijadi. Hvala svim 54 sportisti koji su nas svojim duhom zajednistva ucinili ponosnim, ej svaki drugi sportista se vratio sa medaljom?! Pozdrav i za Milicu Mandic i Novaka Djokovica koji su nas obradovali mnogo puta pre Rija a nadam se i u buducnosti, mi ih volimo iako veceras nece biti na doceku!!!!!!

daddy cool

pre 7 godina

auuuu, pogresnu verziju himne pustili, "srpskog kralja srpski rod".
(sasha, 23. avgust 2016 21:11)

Prijatelju to je jedina ispravna verzija.

sah 88

pre 7 godina

Hvala vam i jedno veliko BRAVO sampioni nasi na ubedljivo najvecem uspehu na Balkanu ostvarenom na OI u Riju. Zasluzili ste spektakularan i velicanstven docek za svu radost i srecu koju ste nam doneli na olimpijadi. Hvala svim 54 sportisti koji su nas svojim duhom zajednistva ucinili ponosnim, ej svaki drugi sportista se vratio sa medaljom?! Pozdrav i za Milicu Mandic i Novaka Djokovica koji su nas obradovali mnogo puta pre Rija a nadam se i u buducnosti, mi ih volimo iako veceras nece biti na doceku!!!!!!

Prim.prev.

pre 7 godina

Hleba i igara. Primitivni rituali. Masa i politika. Ljudi išli, postigli uspeh i to je zaista lepo, radovao sam se od srca ali ovi balkoni, telefoni, kamioni, avioni. .. neka hvala!

mikson

pre 7 godina

čemu ova piromanija sa bakljama i dimom? Zar ne moze da se proslavi bez tog rituala koji postoji samo jos na balkanu?

nasim sportistima svaka cast na osvojenim medaljama i, sto je jos vaznije, odlicnim predstavljanjem Srbije na OI.

L

pre 7 godina

Znaci uzasni ste sa komentarima,da pratite iole znali hi.Ivana Spanovic je na takmicenju dijamantske lige a Novak u Njujorku-US open...bitno je da pljujete a sti nemate pojma nema veze

Kaktus

pre 7 godina

Čemu ovi dočeci kad ih skandalozno loši voditelji i katastrofa od organizacije uvek upropaste!? Ali uvek. Bio 95. posle Atime. Sve nakon toga izveštačeno, usiljeno, bljutavo. SRAMOTA! Sport i medalje postadoše puka narkotizacija masa..hleba i igara.. Srbija..njaa..njaa...U bolnicu nosiš svoj lek, a ovamo stipendije, penzij, ludila.. . More MRŠ!!!

Anonimus

pre 7 godina

Najlepsa fotografija broj 2! Ovo je stvarno extra. Najveci broj medalja do sada. Ne pratim fudbal, tj. klupse sportove, ali za Srbiju navijam uvek! Bravo, a malodusni ce uvek naci manu...

sah 88

pre 7 godina

Hvala vam i jedno veliko BRAVO sampioni nasi na ubedljivo najvecem uspehu na Balkanu ostvarenom na OI u Riju. Zasluzili ste spektakularan i velicanstven docek za svu radost i srecu koju ste nam doneli na olimpijadi. Hvala svim 54 sportisti koji su nas svojim duhom zajednistva ucinili ponosnim, ej svaki drugi sportista se vratio sa medaljom?! Pozdrav i za Milicu Mandic i Novaka Djokovica koji su nas obradovali mnogo puta pre Rija a nadam se i u buducnosti, mi ih volimo iako veceras nece biti na doceku!!!!!!

Dejan

pre 7 godina

Sve u svemu, neveseo docek, nazalost. Prvo sarada kod predsednika, kolektivno pevanje, kao da smo u Severnoj Koreji, onda relativno malo ljudi ispred same bine, idiotski voditelj, los izbor muzike, ruzno vreme... Mnogo vise su zasluzili sportisti. Naravno, docek iz '95. ce ostati zauvek najbolji, jer je bio prvi i potpuno spontan, ali je moglo mnogo bolje organizovati. Cak su i juniori fudbaleri imali lepsi i svecaniji docek, a ovo je ipak krem srpskog sporta... Gradska vlast nikad gora, takav i docek sportista...:(

Grunf

pre 7 godina

Alal vera svim sportistima ! Fijasko od prenosa i doceka.... Putovali 34 sata i kasni nam dragi predsednik na docek sportista, protokol potpuno zakazao... Sramota
Tako nam i treba kad smo ološ

my way

pre 7 godina

Ботови позициони, опозициони, жути, зелени, плави, црвени, дугиних боја... одморите мало! Живели наши сјајни спортисти! Живела Србија! Радује ме и лепо је да су били сви који су нас на најлепши начин представљали у Рију, не само освајачи медаља, а поготово ми је драго за Милицу Мандић, златну девојку у сваком смислу! Aко Бог да биће још много успеха сада за српски теквондо, а Милица ће остати најзлатнијим словима уписана у историју тог спорта код нас и то на насловној страни! Њене сузе измешаних емоција су на мене оставиле највећи утисак! Шта рећи освајачима медаљима, честитке још једном и хвала до неба, цареви и царице!

Srbin

pre 7 godina

Steta za Novaka i Milicu,ali 8 medalja je sjajan rezultat.Cetiri timska sporta na Igrama i cetiri medalje za Srbiju.Pored svega toga vi se bavite voditeljem doceka i ostalim glupostima vec danima. Uvijek se traze neke greske,zamjerke,propusti.Budi ponosna SRBIJO. Ovo je blago Srpskog sporta. Slozimo se braco Srbi,vrijeme je. Pozdrav za iz Niksica. Zivjeli i uvijek slavili.

Milan

pre 7 godina

Dal je moguće da se tako loše organizuje,prvo ovaj voditelj koji upropasti svaki doček,daj sklonite ga više,drugo treba puštati pesme koje podižu narod tipa jedna je srbija,pukni zoro,vidovdan,djurdjevdan kakvi miligrami i gluposti

Delija Berane

pre 7 godina

Hvala Radulja na ovome..konacno je neko pozdravio Srbe iz CG jer nije nama ovamo lako ali nije vrijeme za ovu pricu...slavi SRBIJOOOOOO!!!

Ssss

pre 7 godina

Svaka cast ljudi za ove medalje veliki je ovo uspeh za Nas poz swim ocarali ste me a najvise pozdravljam. MojA dva omiljena igraca Milana macvana i velikog filipa filipovica i velikoj Marini miljkovica te tri osobe su me najvise ocaraole....

Strasno

pre 7 godina

Tokom prenosa dočeka čovek koji hoće da dovede Gocića da da intervju pita a ko je Živko Gocić,kako on izgleda?! Ko sve radi na ovom javnom servisu,znači bruka ne mogu da verujem..

odjednom su svi zvezde

pre 7 godina

Ne branim ljude sa RTSa, ali evo ne znam ni ja kako izgleda Zivko Gocic, a cisto sumnjam da su mnogi od vas to znali do pre par nedelja. Pa nije valjda taj Zivko Gocic iz malog sporta vaterpola odjednom postao Ronaldo?

x men

pre 7 godina

Uvrnuto društvo. Pravi se naci trash patos da se zabavi zombirana rulja. Posle ovoga šta je Vučić rekao šta im se sve daje!, a ova sirotinja (u mozak) se veseli? Nadrealno.
Kakva more Srbija-osnovni motiv su im pare, bre. Mesečna stipendija ("crkavica") 80k-90k plus troškovi treninga. 40k evrova u proseku za medalju. A možda kane i namešten stan (high - pa te više nema nit te šta interesuje) . PENZIJA POSLE 40-te (eeejjj more) od 180k !!!??!
A pola ovih što se "raduju" i slušaju "kvalitetnu" svirku uz apatinsko (najjeftinije) pivo, posle derneka će kući da večeraju paštetu sa tvrdim lebom.
Gde si R. Domanoviću.......

pera

pre 7 godina

Da ovo nije docek 'bronzanih' iz Montevidea prema verziji himne to bi se dalo zakljuciti.Nevideh Mosu Tirketa I Milutinca.Salu na stranu organizacija veoma losa,to ovi momci I devojke ne zasluzuju.

Marko De

pre 7 godina

E da stvarno ova druga fotka je najlepša prvo, prelep smo narod, drugo srpska zastava je ubedljivo Najlepša na svetu. Obožavam taj trikolor sa grbom, naša je , srpska !

Delija

pre 7 godina

Sramota za organizaciju. Himna sa recima Spasi srpkog KRALJA. To je sramita Studija B jer su oni doneli matricu.To nije zvanicna himna. Iznenadjeni i sportisti

prazilook

pre 7 godina

Zaludan narod, sportisti se sprdaju sa njim a narod se lozi
(Jumko, 23. avgust 2016 20:24)

A ti nisi narod, ti si imperator plave krvi iz Donje Brnjice...

Zagor

pre 7 godina

Ej, na doceku olimpijaca, svira Miligram! Za one koji nisu culi na sta to lici, preporuka da se ne raspituju. Izgleda niko normalan nece da saradjuje sa aktuelnom ekipom na vlasti. Eee, a ja poveo dete na docek, ocekujem rok svirku, Cukica da vodi program, a ono...

Radno mesto

pre 7 godina

Sta Dragica radi na radnom mestu svog muza? Zasto se javno ne pokaze racun koji su to dvoje naprarvili u Riu o nasem trosku? Zasto ja od svoje crkavice porezima i umanjenim primanjima placam provod porodice Adams?

54 MEDALjE

pre 7 godina

Ukupan broj učesnika na Olimpijadi iz Srbije je bio 104 , a sa medaljama se vraća 54 učesnika, preko 50% !!!.
Srbija je procentualno osvojila najaveći broj medalja, zbog fenomenalnog uspeha u kolektivnim sportovima sa loptom : vaterpolo-zlato, košarka- muško srebro i ženska bronza, odbojka-žensko srebro,..

ma, šta reče?

pre 7 godina

Kakav amaterizam na rts, ovo je strasno… transfer neprijatnosti u svakom pogledu… Nikoliću, svaka ti k'o Njegoševa… + voditeljka koja je jako antipatična ispaljuje Živka pred kamerama. Ccc…

RF goat

pre 7 godina

A ovu publiku kao da je neko puskom naterao da dodju na docek. Ovako mlak aplauz i vrisak za sve, nesto burnije za Tea i Saleta, voditelj katastrofa, sve u svemu mlako i lose.

gigatrend

pre 7 godina

Sportistima čista desetka, organizatorima dočeka kec ko vrata. Imam utisak da je izlazak vaterpolista neko namerno sabotirao, jer je bio užasno nesinhronizovan sa najavama. Pokušaji voditelja da animira skandiranje prisutnih tragikomični. Najveličanstveniji trenutak je trebao da bude kada svi na bini pevaju himnu, a oni pustili pogrešnu verziju, pa onda presekli na pola. Žao mi je zbog sportista što pišem ovakav komentar, ali morao sam.

BRAVO SPORTISTI, VI STE VELIKI ŠAMPIONI!

mandrake1204

pre 7 godina

Cuceci kvazinovinar hvatac Olimpijaca: Sta je ovo? Koga prima predsednik?
Plavusa sa mikrofonom: Ma sportisti neki. Rekose da nafatamo neke. Daj Zivka Gocica.
Cuceci kvazinovinar hvatac Olimpijaca: Koji je? Koji je??
Plavusa sa mikrofonom: Onaj sa bradom, onaj sa bradom...

RTS show

batko "asocijacija"

pre 7 godina

Ala su u predsednistvu odpevali himnu,kao pod moranjem.Smucili su mi se doceci,vise se istacu politicari i stranke.Bravo za sportiste.Jedan jedini spontani docek je bio 1995 kosarkasi osvajanjem prvenstvo Evrope.ZivelaSrbija!!

Anonimus

pre 7 godina

I kakve veze ima ko je svirao, ko vodi program, sta je rekao Vucic itd.! Ljudi, nasa zemlj je bliljirala na OI u Brazilu, bravo za sportiste i svako postovanje za sve njih!

lokalac

pre 7 godina

Bravo za sportiste i hvala na radosti koju su nam doneli! Ali ovaj docek- transfer blama. Usiljeno, vestacko, dosadno, iscenirano, pateticno. A muzika cist sund.

Zoran

pre 7 godina

He he narod jedva prezivljava, nema se para za matemticare, odlaze lekari, skoro tri dnevno a dizu se nagrade sportistima, dizu se spprtisti u nebo, a od njih nikad nikakva vajda nije bila.

Posmatrac

pre 7 godina

Isforsiran doček. Upropašćen unapred jučerašnjom konferencijom velikog vođe.
A pustiše i himnu na kraju. Koja je naša zvanična himna - ... srpskog kralja ili ...?

Pop

pre 7 godina

E dragi moji moj cale je bio poslednji put na platou ispred skupstine. Od 1986 i OI u Seulu zakljucno sa OI u Riu 2016. Između svetska i evropska sa odbojkasima i fudbalerima. Taj isti čovek nema nacionalnu penziju, imace penziju 10000din. Tog čoveka terzic zejebava u cz i duguje 6 plata. Hvala SFRJ, SRJ, SCG i na kraju SRB... Neverovatni smo... Izvinite znam da niste socijalna ustanova da ovo citate Al morao sam da se otvorim... Bravo Cale... Inače fizioterapeut.

Knez

pre 7 godina

Sport je prevazidjena zabava. Sta ja imam od vasih medalja? Jedno veliko nista. Vi ste svi preplaceni pajaci, a meni je dosta i igre i vasih uspeha. Vas uspeh, vasa stvar. To sto ste vi zlatni, srebrni ili bronzani...pa vec sutra, koga briga?

Patrik

pre 7 godina

Oko cega ljudi prave pompu i docek,omg za 8 medalja?!Pa Etiopija nije ni docekala svoje olimpijce a imaju isti broj medalja kao Srbija.Glupost.

Prodavac magle i izumitelj tople vode

pre 7 godina

Zbog mera štednje na dočeku sportista svira Miligram, ali je Premijer najavio da će vam već za dve, najkasnije tri godine, svirati Kilogram, а Cukić još stoji na balkonu i ništa mu nije jasno......

matijevic

pre 7 godina

Alo bre sta je ovo? Zasto toliko gneva , zlobe, mrznje, zbog doceka? Pa niste bre Vucica cekali nego olimpijce. Sve vam smeta i muzika i voditelj i vaterpolisti i to sto je lopta okrugla a gol cetvrtast, pu baksuzi jedni.

Игор

pre 7 godina

Данас је бил добро на тв гледати наше спортисте који су допринели радост у Србију бкакљада је била одлична! СРБИЈА СРБИЈА СРБИЈА!

Veljko

pre 7 godina

Nazalost velik broj negativnih komentara i to,na one koji u svetu stvaraju ugled Srbiji.Zato nam i jeste tako kako nam je,dok jedni stvaraju drugi jos vise razaraju.

banja luka

pre 7 godina

Sad se vidi koliko je voditelj bitan za sami docek. Npr. Reprezentacija Spanije kad je docekivana u Madridu posle uspeha igrace je predstavljao Pepe Reina i zezao ih. Nekad su inspektor Blaza, Dejan Cukic i druge legende sa harizmom vodile program. A sad dovedu nekog anonimusa, bez emocija, bez strasti, ukocen, slika i prilika kako se dobija posao preko veze.

devlinjo

pre 7 godina

Sad se vidi koliko je voditelj bitan za sami docek. Npr. Reprezentacija Spanije kad je docekivana u Madridu posle uspeha igrace je predstavljao Pepe Reina i zezao ih. Nekad su inspektor Blaza, Dejan Cukic i druge legende sa harizmom vodile program. A sad dovedu nekog anonimusa, bez emocija, bez strasti, ukocen, slika i prilika kako se dobija posao preko veze.
(banja luka, 23. avgust 2016 :25)

tako je već duže vreme, tačnije od Malog na ovamo.

Baltazar

pre 7 godina

Pink nije nasao za shodno da prenosi ovaj velicanstveni docek. Verovatno je to za njih nevazno, ali zato svako jutro tumace sta je veliki vodja sanjao prethodne noci. Bedno da bednije ne moze biti.

komentatorka

pre 7 godina

e kad bi se 20000 skupilo za savamalu, prebijenog lgb aktivistu, zene zrtve porodicnog i ostalog nasilja, za decka pregazenog na brankovom mostu prosle ili preprosle godine, i slicne razloge onda bi i ovaj docek imao vise smisla.

igor

pre 7 godina

Nekada mi se cini da su doceci bili lepsi i spontaniji ranije,kucajte docek kosarkasa 1998. Sada ima maksimum 70 hiljada , mada bi bilo vise da su kosarkasi pobedili

Karlo

pre 7 godina

Meni je bilo sve manje vise u redu dok Dabovicka nije pocela sa Mars na Drinu. Da se razumemo volim to da cujem ali sa malo vise stila I ne bas u ovakvim prilikama.

milanovac

pre 7 godina

Milice Mandic veliki si sampion. A Tijana je primer deteta kojeg su roditelji dobro odgojili i vaspitali. Hvala vam obema na medaljama. Dobro je ostvariti dobar rezultat, ali biti veliki covek treba znati. Svaka cast :)

milan banja luka

pre 7 godina

Kako je lepo videti slogu, solidarnost i zajednistvo koje vlada mesju svim nasim sportistima. Nema sujete, zavisti i ljubomore, kao kod onih manekena fudbalercica.

dzoni

pre 7 godina

Neverovatno kako ovaj Teodosic izgleda kao tipicna, potpuna prosecna srpska zamlata, da neko padne mrtav pored njega, on bi iskulirao, a u stvari je DOKTOR, jedan od najboljih bekova na svetu.

kiki

pre 7 godina

Nije vise to to. Nema vise nacionalnog jedinstva i ponosa kao sto je to bilo od 95 pa na dalje,mnogo manje ljudi,mnogo manje energije,nazalost...95 je bilo spontano i zato je nenadmasno

Balkanska ruta

pre 7 godina

Moj pozdrav za Andriju. Znamo da mu nije prvi put da bude hrabar. Covek slusa svoje srce. Ide gde ga ono vodi. Zato je poseban. On je redak sampion.

Dovla

pre 7 godina

Molim upućene da mi odgovore na jedno pitanje. Da li je voditelj ovog skupa rođak nekog iz vlasti, pošto je čovek stalno tu, a blage veze nema sa životom. Nemam ništa protiv čoveka, ali dajte nađite nekog ko će da promeni jačinu glasa s vremena na vreme.

doktor

pre 7 godina

Milica Mandic je nase zlato! Jednostavno, ne treba tu ni sminka, ni neko eksponiranje, dovoljno je da se pojavi i pokaze iskrene emocije kao veceras! Milice, ti si nasa carica!

Loliša

pre 7 godina

Inace, svi vi koji se pitate odakle sad odjednom toliko hejtera, pa pitajte vaseg premijera koji je uneo politiku u ovo, zgadio svima sport i polarizovao ljude nazivajuci ih olosima. Zato je bio takav docek kakav je bio, tj smaracki. Narod navija iz srca, isto tako se i gadi, iskreno, a botovi mlako lupkaraju rukicama i vode docek kao da je pogreb. Sto me iskreno ne cudi, sa obzirom ko ih je docekao.

aleksandar

pre 7 godina

Uh koliko smo frustrirani. Ljudi ostavite
politiku. I ja radim sa najvisom skolskom spremom za bednu platu, ali to nije razlog da ne cestitamo ovim ljudima koji nas cine srecnim. Momci i devojke, olimpijci, svaka cast. Srbijo mila, tesko je ali te volimo.

Dusan

pre 7 godina

Svaka cast nasim sportistima!

Jedina zamerka mi je uzasno lose organizovana proslava, izgledala je amaterski blago receno, sramota!!!. Nasi sportisti su zasluzili spektakl!!!

Loliša

pre 7 godina

Izvinite, nisam mogao da dodjem, zato sto sam olos. Mi olosi smo morali da sljakamo do kasno i nismo imali vremena i para da bancimo. Sta da radim, takvi smo mi olosi.

rajko

pre 7 godina

Ma voditelj je car! Ocaran sam emocijom, elokvencijom, duhom koji prsti iz njega, dajte mu peticiju za dodelu oskara popularnosti, kakav je spektakl napravio za ne verovati , pravi surovi profesionalac!

Anonimus

pre 7 godina

A izvorna, Kraljevska himna je prava stvar. Da je srece da smo kraljevina... Republike su bogate ili siromasne, monarhija nema siromasnih!!! Bili bi kraljevski srpski sportisti, to je tek pravo, a u svakom slucaju Srbi bravo!!!

goblin

pre 7 godina

Ovaj lik sto vodi program da prenosi dolazak vanzemaljaca u Beograd bilo bi dosadno,bolje bi to radili Kovinjalo i Denda,jako i do samog kraja...

sasha

pre 7 godina

A ovaj voditelj kaze sledeće igre da bude, kao sto je najavljeno vec u nekim medijima, 15 medalja! Kojim medijima bruko? Vucko imperator je prognozirao 15 kad se hvalio da je predvideo ovih 8.

goran

pre 7 godina

U principu docek sam po sebi nije los,samo da se izbaci turbofolk i da se ubace domoljubne pesme poput ,,Volimo te otadzbino nasa'' , ,,Znas li odakle si sine''. Dakle ciste domoljubne pesme bez ikakvog sovinizma i slicnih elemenata.

nikola

pre 7 godina

ne znam ko gura ovog voditelja alo bre cukic je za njega izmislio vodjenje doceka . drugo previse inspektora vucicevih koji su hapsili za baklje bilo je u planu da se napravi neverovatan prizor za ceo svet tukli su decu od 18-20godina bez milosti.najgori docek ikada

ja

pre 7 godina

Sta ste navalili s Miligramom. Koga ne zanima mogao je da se tamo pojavi u osam i pet i pozdravi sportiste koji su ovo zasluzili. Bar na deset dana su izbacili farme i starlete iz novina zao mi je sto to ne traje zauvek.

mandrake1204

pre 7 godina

Misim ok je i ovaj docek U16, al secam se 95. i doceka... to su bila vremena kad Tomasevic rece ja bi samo vekao, vecevas je nase vece, vecevas se tudj...

Delija vlada

pre 7 godina

Ma prosto smo najboljo i u ovome,sigurno celi svet pise kako Srbi imaju najbolji i najvelicanstveniji docek uz Miligram!
Cak su uspeli i ovo da s*ebu !

slučajni prolaznik

pre 7 godina

Ovo je njihova pobeda!
I to je lepo što su radost hteli da podele sa narodom ali to neće zadovoljiti stomake,niti će povećati plate,penzije. Još jednom svaka čast sportistima ali ovaj uspeh isključivo ide njima(kao što sam rekao u početku) jer za to su oni sami borili na sportskim borilištima..Navijači imaju najmanje udela tu iako pokušava da se od toga stvara mit.

cell

pre 7 godina

Ееее кад се сетим дочека '95. Никад се то неће поновити! :/
(Marinko, 23. avgust 2016 19:56)

Ostario si Marinko. Svaka generacija ima svoj docek. I dobro je dok ima. Nikad se nista nece ponoviti.

milan

pre 7 godina

Da li je moguce da su opet doveli onog mutavog voditelja sa studia B, koji je vec upropastio neke doceke? Ne zna da najavi igrace, prekida skandiranja publike, ne zna da animira publiku, jednom rijecju nesposoban za posao koji mu je dodeljen...

ma, šta reče?

pre 7 godina

Dobro ljudi, a zašto fali Novak? 
(dragiša, 23. avgust 2016 20:57) 

Koštunice, ti li si?
(Munja, 23. avgust 2016 22:05)

Hahahaha… ovo je prvi komentar koji me nasmejao do suza, hvala ti! :)

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Za sve koji se pitaju gde su Novak i Ana, gde je Srbija u njihovoj prici:

https://www.youtube.com/watch?v=K6X0V6zASew
https://www.youtube.com/watch?v=AZh_uH_cQZU

Tu, na teniskom Olimpu, gde verovatno vise niko s ovih prostora biti nece.
A sad nastavite sa pracenjem glinenih golubova...

Nina

pre 7 godina

Jao koji smarač od voditelja...harizma 0 bodova...smorio je sve. A ova dečurlija ne znaju ni ko je Vlada Vujasinović, ne reaguju na njegovo ime, ili vrv prvi put čuju Marš na Drinu, ne reaguju...ajde sve i nekako, ali voooooooditeeeeeelj

neutralni felsh

pre 7 godina

Hleba i igara za siromasni i obespravljeni narod i klince kojima je "vrh" da se naliju piva iz "dvolitarki" i glume navijače.
(Predrag, 23. avgust 2016 20:58)


isti utisak, blizu lica mesta.

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Ovaj sto vodi ovo nije dobar.Dva puta ponavlja Nebojsa Ilic i Stefan Jovic. A kolko mrtvo sve ovo vodi da ne pominjem. Skandalozno lose.

banjaluka

pre 7 godina

Da li su kod nas ljudi koji organizuju docek autisticni ili sta? Pa da li je realno da ste opet dali ovom imbecilu da vodi program? Sa vise emocija bi kustos muzeja vodio programa i bolje najavio igrace. Ime i prezime svako moze da procita.

nemanja

pre 7 godina

Da li je još neko video kada se onaj voditelj obratio Mileni Rašić i kada je krenuo da priča kako su košarkašice poslednji put uzele medalju 1988. u Seulu, pa je onda krenuo da je pita kakav je osećaj uzeti bronzu???

Ja

pre 7 godina

Bila...Svaka cast sportistima!!! Ali sve ostalo tuga. Bina niska, na video bimu maxi, baklje i naravno tuca, prebijene momke izvodi iz mase obezbedjenje...policajac ne prilazi, citiram: Ne mogu da se guram...

Silver Surfer

pre 7 godina

Docek bez ideje i koncepta. Ali, nista drugo nije ni moglo da se ocekuje. Voditelj, prica za sebe. Sve u svemu bedno. Sto ni sportisti, ni svi oni koji su ih docekali, nisu zasluzili.

nesanica

pre 7 godina

Aman, ljudi!
Šta ste uhvatili voditelja sa RTS??
Kao da nismo naviknuti na gore ako ne još gore od toga..Sportistima svaka čast na svemu što su uradili prvo za sebe pa tek za nas.

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

(Џејмс 007Bond, 23. avgust 2016 22:25) postujem kad croatian pise cirilicom ali nije mi jasno na koje sportiste mislis vase ili nase
(gari, 24. avgust 2016 00:17)

Нема ту наши, ваши, ово-оно...Јер сви су НАШИ...Прати мало сајт, јер оставим бар 2 коментара дневно,и видећеш чији сам.

kimi

pre 7 godina

Koji hor je pevao himnu? Umesto srpski narod, pominju nekog kralja?! Svi sportisti bili u cudu. (Dejan, 24. avgust 2016 07:08)

Srpski narod stoji i u staroj verziji himne, u novoj je umesto kralja stavljeno srpske zemlje. Nova verzija je skrnavljenje stare jer je pisana kao muzika za predstavu koja je bila rodendanski poklon Kralju Milanu Obrenoviću.
U ovoj novoj verziji imamo srpske zemlje a mi sem Srbije nemamo niti jednu drugu zemlju, trebala se uzeti neka druga himna jer ovo sada je skrnavljenje stare koja je ponavljam bila poklon jednom Kralju.

Jaime

pre 7 godina

Ljudi, slazem se sa Vama da je voditelj UZASAN, ali nije sa RTS-a. Koliko se secam radio je na Studiu B, a da li je jos tamo stvarno ne znam, jer odavno tu TV ne pratim. Pozdrav svima!

Kralj

pre 7 godina

Пуштена је ПРАВА верзија српске химне, уместо њеног законски тренутно важећег плагијата.

Апоплекс

pre 7 godina

Латиница... Дочек српских спортиста... Живио друг Тито и договор у Новом Саду.

gari

pre 7 godina

(Џејмс 007Bond, 23. avgust 2016 22:25) postujem kad croatian pise cirilicom ali nije mi jasno na koje sportiste mislis vase ili nase

Nindza

pre 7 godina

Pa ne da cu da pljujem nego sam spreman i na ozbiljnuje stvari. Jel Toma trenirao sportiste pa da se gura? Jel ste nekad videli Slobu, Kostunicu ili Tadica da se trpaju? Kakva je to politicka promocija na racun onih kojima su politicari samo odmogli? Banancina smo do kraja. Mestobda gledamo sportiste mi 24 sata dnevno gledamo politicarske prljave labrnje. Sto i Tonija Blera nisu zvali na docek?

OMG

pre 7 godina

Baklje!? Pa neko ce povrediti neko dete pirotehnickim sredstvima, to treba zabraniti!!! Gde vam je svest ljudi? Pa jel ne moze bez baruta da se slavi!? Uzas, zasto ne tapsete rukama kao normalni ljudi? Jok , nego najbolje bombu bacajte stoko, polij benzinom pa zalozi vatru...

Rusija

pre 7 godina

Koliko su glupo organizovali ovaj docek. U trenutku kada sportisti izlaze na binu treba citati njihova imena, da ih docekaju ovacije, a ne procita voditelj a oni 15 sekundi kasnije izadju.

rioda

pre 7 godina

Vazno je da se narod okupio da pozdravi ljude koji nas cine radosnim. Lepo je bilo videti roditelje, deke i bake sa decom.

Zbog giliptera koji dodju pijani da uzvikuju prostacke parole i divljaju me je sramota.

Zbog onog spikera koji vec po navici svojim glupostima i nesposobnoscu upropastava ko zna koji docek me je takodje sramota.

Sto se tice Miligrama : sta znam; Latini su govorili "hleba i igara".

"nema sta nisam citao"

pre 7 godina

(Stakala Zulu, 23. avgust 2016 22:13)

Vau, kakva privilegija, imati telefon za dinar ili racunar. Sad si nas sve raspametio i presao. xD

Јабучило

pre 7 godina

А сада руке горе!
За Вучића!
За Тадића!
Коштуницу!
И Дачића!
Идемо сви:
ОТУЂИЛИ СТЕ СВЕЕЕЕЕ...!

stefan

pre 7 godina

Voditelj nije normalan, promasio je dosta stvari, kao da je popio. Nisu morali da dovedu miligram za docek. Najgore od svega je sto je na video bimu stalno isla reklama za maxi, pola ljudi u zadnjim redovima nije videlo nijednig sportistu!?

Emigrant

pre 7 godina

Uspesi sportista tradicionalno dolaze u Srbiju kao ljuti melem na ljutu ranu. Nisam malodušan, ni ciničan, radujem se uspesima naših olimpijaca kapirajući u prvom redu da je to sve rezultat njihovog rada i treninga. Još samo da su nam škole, bolnice, sudnice, putevi, ekonomija, politika, policija, diplomatija i demokratija upola uspešni koliko reprezentativci - gde bi nam kraj bio? Sve pobrojano ne mora da bude najbolje na svetu, samo neka je pristojno i prihvatljivo - i svi ćemo biti zadovoljni Srbijom.

Srbija mojih snova bi se zvanično i nezvanično, spolja i iznutra proglasila državom kulture i sporta. Strancima u poseti Srbiji ili samo u prolazu bi se već posle uvodne rečenice napomenulo da smo ponosni na naše glumce, reditelje, pisce, vaterpoliste, košarkaše, odbojkaše i ostale i da zato Beograd ima 25 pozorišta, 25 bioskopa, 100 otvorenih i zatvorenih olimpijskih bazena i 1000 terena za basket i odbojku. Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kraljevo, Užice i drugi gradovi imaju manji broj pobrojanih objekata srazmerno populaciji. 95% dece u Srbiji bar rekreativno u kraju sa društvom upražnjava neki sport, čita knjige, gleda predstave i filmove i opšta informisanost stanovništva je na prosečnom nivou upadljivo iznad ostatka kontinenta.

Takvoj Srbiji bi se u znak poštovanja klanjali i stranci i domaći. Nažalost, teško da ću dočekati realizaciju svog sna.

boza pub

pre 7 godina

nisam imao prilike da gledam uzivo, ali sam citao komentare i sada gledam reprizu. bio sam na doceku 95 i 96, a vecinu ostalih pratio preko tv-a. ni ovo veceras nije toliko grdno, kako deluje po komentarima. 95 je bila specificna, posle sportskih sankcija, posle onakvih grckih navijaca, posle bezanije hrvata, takodje i tegi sa reportazama na sosu nam je priblizio atmosferu u timu i taj osecaj na doceku je bio fenomenalan i za nas navijace, mogu da pomislim tek za njih. svi ostali doceci niti mogu to da ponove, niti je te realno ocekivati, ali ova deca danas koja dolaze nisu tada bila ni rodjena, pa ni vecina sportista. mi smo nacija koja pati od nostalgije, pustite te sportiste da osete to i ne hejtujte. voditelj los, ali da se ovoliko ispljuje covek, ko god on bio. cinjenica da bi se ovo vodilo na pravi nacin moras imati harizmu. zna i on verovatno da je cukic mnogo bolji, ali opet cukic je opet imao srecu vodio program posle atine, danas ni on ne bi ovo izvukao, jer ta energija se nikada nece vratiti. moramo shatiti da je mnogo veca energija prisutna kada je jedan tim gde se svi igraci obracaju, gde svaki od klinaca iz publike ima svog idola, ovo je moralo biti rasplinuto jer je mnogo sportista na bini, mozda ako fudbaleri A reprezentacije nesto osvoje, to nikada necemo docekati da vidimo.

Nemanja

pre 7 godina

Ne zna se koji je gori voditelj ona sa crvenom kosom na aeodromu sto mora da cita imena Kajkasa ili onaj sto je Mutav Milici Dabovic rekao Cestitam vam na srebru sta imate reci.
Btw jedino Aco i Sarenac su dobri u svom poslu

Anonimus

pre 7 godina

Ovde se selektivno objavljuju komentari, od cetiri (4) objavljen je jedan (1)!!! Ni jedan nije sadrzao uvredu niti bilo kakvu nepristojnost!!! Stvarno sramota, a objavljujete toliko nebuloznih komentara! Prava cenzura, verovatno sto mi ne smeta voditelj i sl.! Ovo i ako objavite, postoji mogucnost da bude skracen kao x puta do sada!!!

Vracarac

pre 7 godina

Lice Maje Ognjenovic na fotografiji sa Tomom i Dragicom, kao i na prethodnoj fotografiji - neprocenjivo. Ona je moj "ambasador". Obozavam je.