Nedelja, 21.08.2016.

10:25

Tucak: Jednostavno, bolji su, ali ovakvo suđenje...

Selektor vaterpolista Hrvatske Ivica Tucak rekao je da je njegova ekipa u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru izgubila od kvalitetnijeg tima.

Izvor: ÐN

Tucak: Jednostavno, bolji su, ali ovakvo suðenje... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Običan građanin

pre 7 godina

Slegla se prašina ali jedna slika mi je ostavila utisak sa dodele medalja. Hrvatski vaterpolisti umesto da slave srebro jer je I to uspeh na ivici suza stoje na podijumu jer imaju problem glavi da su izgubili od Srbije. Živo me interesuje za jedno 10-15 godina kada budu izvadili sliku iz albuma kako će deci objasniti svoje tugovanje a osvjili su medalju. Zbog takve psihe I ne mogu da igraju sa našima ni u jednom sportu.

nikola

pre 7 godina

Igrac vise:Hrvatska 2/9
Srbija 2/3
Znaci da smo mi imali 9 puta igraca vise,a vi samo tri milim da bi rezulatat bio na kraju 15-6.Mislim da sam dobro izracunao.

GoranS

pre 7 godina

Gledao sam zadnju četvrtinu na HRT-u, intervju u studiu i intervju kraj bazena. Nisu baš preneli sve doslovce. Jeste Tucak pohvalio Srbiju i rekao da smo bolji ali glavna konotacija je bila na sudijama i njegov izraz "njihovo klanje na centru" su cenzurisali. Jedno je grljenje sa Savićem, drugo je izjava za "pučanstvo".

Da igramo sutra...

pre 7 godina

Da igramo sutra, možemo da ih dobijemo.
Da su izgubili od Japana, mogli smo uzeti zlato.
Da nema Srbije, mogli smo svašta i u košarci.

Što kažu u mom kraju: da imam sira, k'o što nemam masla, ala bih lepu pitu zamesila...

Bata Stojkovic

pre 7 godina

@Zigzag, Da i onda vi ovih dana umesto da slavite svoje zlatne medalje vi dolazite na ovaj portal i ostavljate provokativne komentare, te kako ste osvojili vise medalja, te kako su one u elitnim disciplinama a ne nekim "nevaznim" ili "seljackim" sportovima a po nekima i vaterpolo treba izbaciti sa OI, jer samo par zemalja osvaja medalje, od kojih Srbija cak ni more nema, e to nisu kompleksi!???

Munja Ostrozubi

pre 7 godina

Mislim da su oni ortaci. Igraju svi u pet timova koji se sastaju deset puta godisnje, na reprezentivnim priprema igraju jedni protiv drugih, u polufinalima-finalim opet igraju, tako da meni ovo zvuci kao kada dve ekipe iz ulice igraju mali fudbal pa se svadjaju posle tekme u kafani.

Sa strane

pre 7 godina

Stvarno smara ovo gledanje na sport kroz nacionalne prizme i politiku. Lepo je hrvatski trener rekao, bolje su igrali srpski vaterpolisti i zato su pobedili. Poraz nikad nije lak, ali osvojiti srebro nije mali uspeh! Umesto sto se preganjamo po glupim osnovama treba da kazemo da je vaterpolo zaista jak u nasem regionu... Samo nemojte politiku umesati. Postoji zivot i van te dimenzije...

lolimir

pre 7 godina

Ahahhaahahahhahaah. Zar ste sumnjali da ce ovo izjaviti :))) pa svaki napad ste imali igraca vise zaaaboggaaa.. Stvarno se ne stidite nicega..

Joca Dopisnik Belosvetski

pre 7 godina

Srbi su nepobedivi do daljeg. Ovakva ekipa kao srpska se ne pobedjuje recima. Vas tim nije dorastao Srbima. Vasi snovi ce ostati samo snovi koji se nece skoro ostvariti. Srbi su nepobedivi do daljeg.

Zurkolomac

pre 7 godina

Fenomen vidjen jedino u zemlji Srbiji, u nedostatku uspjesne ekonomije i zivota dostojnog covjeka. Cestitke vasim vaterpolistima i sretno kosarkasima!
(zec, 21. avgust 2016 13:00)

Hahaha, a vi ste kao zemlja uspesne ekonomije? Hahaha

Petar NS

pre 7 godina

Odnos u iskljucenjima je bio 11 prema 4 u njihovu korist,Sramota pricati o sudjenju, da smo mi imali takvo sudjenje , verovatno bi ih pregazili sa deset razlike......

slovenac

pre 7 godina

Od bilo cega pravite politiku, nije vam bitno sta je i sa gledate u buducnost vec stalno pravire gluposti. Smeju se svi Hrvatima, a Bogme i Srbima. Shvatite da je to vreme u kome funkcionisu vasi mozgovi jako daleko

Busni ste ko sir

pre 7 godina

Mene zanima kako nekog nije sramota da ima 12 x igraca vise a da celu utakmicu napada i rezi na sudije(dok Srbija 6x). Samo zbog toga su dobili pomoc pogotovo od grckog sudije i opet su potopljeni. Od 12 igraca vise imaju samo datih 2 gola? To treba da objasni.

јд123

pre 7 godina

... sto neko ne kaze hrvatima da su smesni sa ovim kockastim kapicama ( i dresovima u drugim sportovima) - svi im se smeju a oni misle da su mnogo originalni... 
(siporex, 21. avgust 2016 10:59) 
Nisam primetio da im se iko smeje osim srpskih šovinista, meni su baš ok, veoma prepoznatljivi-originalni.
(Panonski, 21. avgust 2016 12:04)
Живим у Њемачкој и већ неколико пута ме Нијемци питају зашто Хрвати носе дресове који изгледају као кухињске крпе.

Nemac

pre 7 godina

Komentator nemačke televizije o hrvatskoj defensivi: "Pa to je dvobojno ponašanje kao kod sinhronog plivanja!" A njima krive sudije...

Dacha D

pre 7 godina

Alo covece, udarali ste celo vreme iznad povrsine vode, 9 iskljucenja u vasu korist a mi samo 3! O cemu vi hrvati pricate?! Igrali ste tako sto sutirate sa 7-9m udaljenosti, budite makar jednom fair gubitnici!

Александар

pre 7 godina

Једино да замолите Ватикан да делегира судије. Тада сигурно добијате.

Кривокапић

pre 7 godina

Наши јесу стварно физички јачи. Почетак турнира је био јако чудан. Оне прве две нерешене утакмице су биле бизарне. Наше јурење резултата у задњој четвртини. Онда смо одиграли на нивоу против Аус. И таман кад сам помислио све се враћа на своје место срчка да ме стрефи против Јапана. Губимо 4 разлике. То је била задња лоша четвртина. После доминација. Ако је ово била нека тактика. Свака част момци.

Sale

pre 7 godina

kod hrvata uvek ima "ali" kada izgube od SRB...jaci su ali....bolji su ali... itd.. to je za mene komplex i tacka!!! nema tu "ali" jednostvano danas su bili bolji i tacka!! sledeci put ce mozda biti drugacije...

laki

pre 7 godina

Bili ste bolji i zasluženo ste pobjedili. Svaka čast, red je čestitati. Vidite da je HR ipak pametno odigrala,da ranije zaobiđe Srbiju, inače bi u potpunosti ostali bez medalje.

buca.katic@gmail.com

pre 7 godina

Ti si lave sam sebi smešan sa ovim glupim komentarom.Mnogo bi pametniji ispao da si samo prišao i čestitao šampionima.Ovako si ispao glup u društvu.I sam znaš da danas ponovo igramo i da kreneš iz hendikepa sa ovom tvojom boranijom ne bi nas dobio.Čak i da ti Kolinda sudi.

Zigzag

pre 7 godina

Pobediš ih u košarci: - Suci su krivi! Pobediš ih u vaterpolu: - Suci su krivi! Kada bi igrali rukomet i Hrvati nas pobede, realno i objektivno su dosta bolji, ne verujem da bi se neko vadio na suđenje. Ali ne vredi, kada Srbi pobede Hrvate u nekom sportu, svejedno koliko da su Srbi realno i objektivno bolji, Hrvatima je eto nepravedno oduzeta pobeda... U mom svetu se to zove kompleks nedozrele osobe, ako je nacija u pitanju, onda nacije.
(Petar Pan, 21. avgust 2016 10:40)e moj pane,zasto lazes?pa u clanku nas izbornik govori o tome da ste kvalitetniji,koje je priznanje vece od tog?kompleks nacije je kada umjesto da slavis zlato ,nasladujes se i vrijedas rivala. ...kompleks je kad igras tri finala,a razmisljas o Hrvatima...

krmak jede slaninu

pre 7 godina

Tucak ti si neznalica. I nasi momci su lijeni. Mi imamo cijelo more a srbi u par bazena treniraju i bolji. Cectitke susjedima. Sto reci zemlja bez mora pobjedi zemlju sa tisuce km obale...

JPR23

pre 7 godina

Majku mu, 11 puta igraca vise, mi tri.. I on prica o sudjenju?? Ko i onaj Petrovic, a imali dva puta vise slobodnih bacanja... Cirkus uvek sa ovim kompleksiranim trenercicima.

zec

pre 7 godina

Srbija je bila bolja i zasluzeno je pobjedila. Upravo to Tucak i govori pa stoga ne vidim razloga za sprdnju i podsmjeh. Takvi komentari najvise govore o samim komentatorima a ne o Tucaku. Srbima sport sluzi za dokazivanje rasne superiornosti, navodne naravno, a ne za ljubav prema svojoj zemlji i sportu. Fenomen vidjen jedino u zemlji Srbiji, u nedostatku uspjesne ekonomije i zivota dostojnog covjeka. Cestitke vasim vaterpolistima i sretno kosarkasima!

Mate

pre 7 godina

Meni kao Hrvat je sram da čitam ovakve mišljenje od Tucka. Jesu Srbi igrali grubo ali zato su bili isključeni dvanaest puta! A tko je kriv da nam je realizacija s igračem vise bio očajan? Suci? Na jok. SAMI smo krivi. Jest poraz je bolan ali napredovali smo jer nismo izgubili s sedam razlike. Srbija je bolja trenutno i ostalo je samo čestitati vam na veliki uspjeh i povijesno zlato. Pozdrav od normalnog Hrvata.

Davor

pre 7 godina

Vi ste Srbi dobri u sportu i čestitke za više ostvarenja u Riu. Ipak, ne bi vam škodilo da ste malo realniji. Veli jedan da nas Hrvate u svemu dobivate, pa da i u fudbalu, rukometu, hokeju. Što se tiče vaterpolo klubova, iz HR su daleko najuspješniji u Europi već duže vrijeme. Osvojene medalje u RIU - 10, 17. mjesto zemlja od 4 mil. stanovnika. Suma sumarum ipak - čestitke Srbima za momčadske (i ostale) sportove.

Zzka

pre 7 godina

Daj budi covek vise nego Hrvat i reci da je pobeda custa kao suza. Demontirali su vas i toliko si jadan da je coveku muka kada te slusa.

Boki

pre 7 godina

Verovatno ce i sam Tucak,kad prenoci,kad pogleda snimak,shvatiti da prica o sudjenju ne stoji.U zaru borbe i pod adrenalinom se urade ili kazu stvari koje covek inace ne bi rekao ili uradio.
Smogao je snage da kaze da smo bolji...
Ja nisam vaterpolo strucnjak,ali je jasno da nesto ne valja,ako od 11 igraca vise iskoristis samo dva.
Jednostavno,Srbija je danas za klasu bolja od bilo koje reprezentacije,ostali treba da se trude da sto cesce igraju protiv nas i da nesto nauce.

Wllaxy

pre 7 godina

Kakve alibi trenere oni imaju to je strašno! Imali su igrača više 13 puta u odnosu na naših 6 puta i on se žali na suđenje, valjda mu je neko kriv što su iz tih 13 puta dali samo 2 gola! Ili što su primili 9 golova u egal igri... U košarci izvedu 38 slobodnih i krive su sudije!
Pre meča kaže da nismo bolji samo smo u prethodnim mečevima imali više sreće! Hej, sreće kaže, a izgubili su te mečeve sa 11:4 i 13:6...

rastko

pre 7 godina

Hrvati, budite dostojanstveni i u porazu! Priznajte da je protivnik bolji, pružite ruku i čestitajte... Fer plej vam baš nije jača strana. I Aca Petrović i Tucak su pokazali da su sitne duše, pozivajući se na sudije. Hteli su da ponize pobedu svojih protivnika, ali su ponizili sami sebe, eksponirajući lošu stranu svojih karaktera. Baš jadno i tužno...Ali zato su naši momci DIVOVI, u svakom smislu!

gagarin

pre 7 godina

Toliko smo jaci od svih da sve izgleda kao faul.Davimo ih ko pilice po bazenu.
Jedino se i moglo pokusati preko pritiska na sudije.

ffffddd

pre 7 godina

Jos dok je rezultat bio 1:0 i 1:1 Tucak je poceo svoj show, unapred pripremljen kao alibi za poraz koji je znao da ce doci. Znao je da smo bolji i znao je da ce mu se osvetiti za onaj poraz od francuza. Zato je i karton dobio, naseg selektora smo vidjali u kadru samo kad je tajm aut bio. Luzerski mentalitet nasih susjeda tesko je iskoreniti

Sandinista

pre 7 godina

Da li iko ume da pročita tekst? Rekao je da smo bolji i jači. Da smo zasluženo pobedili. Nije rekao da smo pobedili zbog suđenja, rekao je da je lično nezadovoljan suđenjem. Ostrašćenost uvek sve kvari i nikada nikom ništa dobro nije donela.

+++

pre 7 godina

Ni jednog trenutka u finalu nisu imali pozitivan rezultat (osim pocetnih 0-0) i nemaju stida da pricaju o sudjenju ????!!!!

Pa jbt oni su klasicna greska prirode...

susjed Iz Hrvatske

pre 7 godina

Kako se ova izjava prejudicirala u par riječi koje on nije rekao.... Ali to su portali. Uglavnom izgubili smo od bolje momčadi.... I bok. Kako je Hrvatska dominirala od ep u zagrebu, svjetsko prvenstvo u Australiji i Londonu sada su to isto napravili susjedi.i to je sport.... Žao mi je što se širi mržnja i to ima samo na balkanu a ja kao sportaš koji se bavio 15 god sportom s srbima sam uvijek bio prijatelj na natjecanjima u stalno smo se zajedno družili i nikada nismo pričali o ratu i glupostima.

Vukasin

pre 7 godina

Sto se palite ne tog neznalicu. Pa oni su izbegavali nas koliko su mogli. Od finala nisu mogli da pobegnu. I naravno jasno je njemu da smo mi velemajstori u tom sportu za njih a bogami i za sve ostale na svetu.

Panonski

pre 7 godina

... sto neko ne kaze hrvatima da su smesni sa ovim kockastim kapicama ( i dresovima u drugim sportovima) - svi im se smeju a oni misle da su mnogo originalni...
(siporex, 21. avgust 2016 10:59)
Nisam primetio da im se iko smeje osim srpskih šovinista, meni su baš ok, veoma prepoznatljivi-originalni.

betmen

pre 7 godina

Ovaj lik je poceo da divlja na sudije od 30. sekunde utakmice pa do kraja. Da se vise bavio svojim timom umesto sudijama(koji su posao odradili manje vise ok) mozda bi pruzili otpor dostojan finala.

Moravac

pre 7 godina

Hajde, bre, ne brukajte se više, kao da vam onih 11:7 nije bilo dovoljno... Sutra bi nas pobedili?! Pa, jesi li svestan da u timu imaš samo jednog igrača, onaj Platno, Sukno kako se već zove i ostale fizikalce? Budi srećan što ste nas elegantno mimoišli u 1/4 finala inače ni ovu medalju ne biste videli.

Melenci

pre 7 godina

Tucak nije bas toliki tucak,da ne zna da su sudije dobro sudile.To mu je bio deo taktike,pritisak na sudije od samog pocetka.Znao je on da nema teorije da nas dobiju,pa veli,da malo pravi frku.Sa druge strane Tucak nije ni mogao da nadje bolje resenja u igri jer prosto igrali su sa timom koji je osvojio sve na svetu,Ipak,na kraju je bio fer i pristojan i to je bilo lepo videti.Kako su preziveli nasu himnu to samo oni znaju.Bilo je hrvatskih momaka koji su aplaudirali najboljima,a bilo je i onih koji su "pucali"od muke.To je dobar znak,nisu bili jedinstveni u nesportskom ponasanju,samo se pitam kako im je ministar Kovac sve ovo podneo?

Borovo selo

pre 7 godina

Uvek su im suci krivi, uvek im fali malo-tisucinka recimo...daj bre prihvatite da smo bolji. Jutros se slavilo u Borovo selu!!!

dorcol

pre 7 godina

podsetnik kako su rvati uzeli medalju u londonu ,slovenacki sudija margeta nije priznao cist gpl spancima ,spanci se zalili ,naravno nista od toga ,margetu izbace sa oi , i to je sve ,sva sreca da je isti juce sudio polufinale ,e rvati ko rvati ,kad cete jednom sportski da priznate poraz i pruzite ruku boljem ,

Ja

pre 7 godina

Kad su oni nas dobili u fudbalu, niko se nije žalio na suđenje, realno su daleko bolji tim, slično bi bilo u rukometu. Kad mi njih pobedimo, njihovi treneri daju ovakve izjave. Prilično nezrelo.

zoran

pre 7 godina

Ne mogu da verujem sta prica..oni nas da pobede. Pa mi smo rutinski njih dobili..bez po muke.. pa ovu ekipu..ne bi dobili..NI sa igračima iz drugih ekipa..Alo, DRIM TIM JE OVO VATERPOLA..

crveni_barun

pre 7 godina

da Tucak, uvedeno je pravilo da se sa 5m smije pucati po golu iz faula i nije uvedeno baš jučer. Mi kao da igramo vaterpolo od prije 15g kad je vanjska linija stajala na 8, stisnu ti presing pa si na 10. Mijenjaj nešto, traži kontakt i agresivnost. Nemoj biti kao rukometaši koji su 10g kukali kako ih Francuzi uvijek prebiju jer suci to toleriraju.

perhan

pre 7 godina

da igrate svaki dan i da vam sude hrvatske sudije, pobedili bi ste svaku petu, mozda. ko vam je kriv sto niste iskoristili 10 poseda sa igracem vise? Osim srpskih vaterpolista. pruzi ruku, cestitaj pobedu. ugledaj se na Savica, koji je tebi i igracima prisao da cestita. a to sto nas smatrate nizom rasom i sto mislite da ste u svemu bolji od nas, to je vec za posmatranje.

spavajmo, sanjajmo

pre 7 godina

"Ali opet, izgubili smo finale, a ja i dalje verujem, da igramo i sutra protiv njih, da možemo da ih dobijemo", dodao je on.

Hahahha. Prihvatanje realnosti na nivou detera.

Тања

pre 7 godina

Нек се помире са тим да су изгубили нису им криве судије већ они сами овај тренер сувише машта

siporex

pre 7 godina

... sto neko ne kaze hrvatima da su smesni sa ovim kockastim kapicama ( i dresovima u drugim sportovima) - svi im se smeju a oni misle da su mnogo originalni...

xyz

pre 7 godina

Batica nema obraza ni trunke kada komentarise sudjenje. Nije tekma cestito ni pocela a on je vec poceo da drami, jauce i vrsi pritisak na sudije.
Da je sudjenje bilo posteno on bi nakon pola prve cetvrtine pratio utakmicu sa tribina!
A da smo bolji od Hrvata to stoji!

Petar Pan

pre 7 godina

Pobediš ih u košarci: - Suci su krivi! Pobediš ih u vaterpolu: - Suci su krivi! Kada bi igrali rukomet i Hrvati nas pobede, realno i objektivno su dosta bolji, ne verujem da bi se neko vadio na suđenje. Ali ne vredi, kada Srbi pobede Hrvate u nekom sportu, svejedno koliko da su Srbi realno i objektivno bolji, Hrvatima je eto nepravedno oduzeta pobeda... U mom svetu se to zove kompleks nedozrele osobe, ako je nacija u pitanju, onda nacije.

samo kazem

pre 7 godina

Ne mozete vi nas da dobijete i da igramo jos 10 utakmica,a uspeh bi vam bio da makar izgubite sa 1 ili 2 gola razlike. Budite zadovoljni srebrom

banat

pre 7 godina

Tucak je kralj. Hrvatska je imala 11 puta igrača više - realizovala je 2. Sbija je imala 3, a takođe realizovala dva. Osam puta igrač više!!! Pa sve i da smo ih mlatili (a zna da se samo najtvrđa "škola" vaterpola), osam puta imaš priliku i opet te srpska odbrana osujeti. Mi smo njih juče dobili na odbranu i na pojedinačni kvalitet - bombe Mandića, Filipa i Andrije. I to je bilo sasvim dovoljno. Da smo imali još tečniji napad kao na Svetskom i Evropskom, tek bi bili poniženi...

ATG

pre 7 godina

Zar je moguce da oni nikad ne mogu da izgube zato sto je protivnik bolji, nego zato sto ih sudije pokradu. Aj Srbi mogu da se zale na Vatikan, Nemacku i jos mnogo sta da su se urotili protiv njih, ali Hrvati?

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Pa ovo je za neverovati. Zemljače, prijatelju, šta pričaš to, kad ste nas dobili zadnji put, koga bi dobili sutra?! Da nije finale OI, koje nemamo 30 godina, popili bi 10 razlike, nego bili momci malo nervozni zbog toga... OSVOJILI SMO SVEEEEEEE

anica

pre 7 godina

Tesko da bi mogli da nas pobedite da igrate jos 10x. Sinoc je bila vidljiva razlika u klasi...
Trener je sinoc pokazao dozu bezobrazluka i nekulture.

Goran

pre 7 godina

Bilo je tako hirusrski brzo i precizno, da mu se cini da nisu ni igrali mec. Samo najveci sampioni pobede a da protivnik nije svestan da je izgubio.

dođi juče

pre 7 godina

Ako smo bolji onda pusti sudije. Ne budi mali. Budi samo veliki. Čestitaj. Čestitaj i svojima srebro.
Ako smo bolji, kako bi nas pobedili sutra?

koneskizoran@gmail.com

pre 7 godina

Vi ste znali i pre utakmice da cete izgubiti, pa ovo ide kao alibi, i ono namigivanje posle svadje sa sudijama to govori. OSVOJILI SMO SVE!

carli1963

pre 7 godina

Aci Petrovicu krive sudije, Tucaku krive sudije...Ne spominje 12 iskljucenja mi 6 oni, skoro pola meca su igrali sa igracem vise. Stvarno jadan lik.

Вељко

pre 7 godina

Ништа, нека дођу у Београд за који дан, убеђен сам да би им се удовољило за "реванш".

Partibrejker

pre 7 godina

"Jedini način na koji smo mogli da ih dobijemo jeste da ih limitiramo na pet do sedam golova", rekao je Tucak."

Pa vi onda ne bi dali ni gol. Takva je razlika izmedju vas i nas 5-7 golova.

Bosanac

pre 7 godina

Da li je još neko sinoć primjetio ovu stvar?
Pri intoniranju hrvatske himne hrvatski vaterpolisti su se okrenuli prema jarbolu gdje su zastave dok su srpski vaterpolisti bili okrenuti pravo.
Kad je svirala srpska himna bilo je suprotno. Srbi okrenuti prema jarbolu a Hrvati pravo. Koja potajna mržnja bog te...
Koliko znam pri sviranju himne (bilo čije) svi se okreću prema zastavama.
Još jednom se potvrdilo koliko sam bio u pravu što sam otišao sa Balkana.

banat

pre 7 godina

Tucak je kralj. Hrvatska je imala 11 puta igrača više - realizovala je 2. Sbija je imala 3, a takođe realizovala dva. Osam puta igrač više!!! Pa sve i da smo ih mlatili (a zna da se samo najtvrđa "škola" vaterpola), osam puta imaš priliku i opet te srpska odbrana osujeti. Mi smo njih juče dobili na odbranu i na pojedinačni kvalitet - bombe Mandića, Filipa i Andrije. I to je bilo sasvim dovoljno. Da smo imali još tečniji napad kao na Svetskom i Evropskom, tek bi bili poniženi...

siporex

pre 7 godina

... sto neko ne kaze hrvatima da su smesni sa ovim kockastim kapicama ( i dresovima u drugim sportovima) - svi im se smeju a oni misle da su mnogo originalni...

Petar Pan

pre 7 godina

Pobediš ih u košarci: - Suci su krivi! Pobediš ih u vaterpolu: - Suci su krivi! Kada bi igrali rukomet i Hrvati nas pobede, realno i objektivno su dosta bolji, ne verujem da bi se neko vadio na suđenje. Ali ne vredi, kada Srbi pobede Hrvate u nekom sportu, svejedno koliko da su Srbi realno i objektivno bolji, Hrvatima je eto nepravedno oduzeta pobeda... U mom svetu se to zove kompleks nedozrele osobe, ako je nacija u pitanju, onda nacije.

spavajmo, sanjajmo

pre 7 godina

"Ali opet, izgubili smo finale, a ja i dalje verujem, da igramo i sutra protiv njih, da možemo da ih dobijemo", dodao je on.

Hahahha. Prihvatanje realnosti na nivou detera.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Pa ovo je za neverovati. Zemljače, prijatelju, šta pričaš to, kad ste nas dobili zadnji put, koga bi dobili sutra?! Da nije finale OI, koje nemamo 30 godina, popili bi 10 razlike, nego bili momci malo nervozni zbog toga... OSVOJILI SMO SVEEEEEEE

crveni_barun

pre 7 godina

da Tucak, uvedeno je pravilo da se sa 5m smije pucati po golu iz faula i nije uvedeno baš jučer. Mi kao da igramo vaterpolo od prije 15g kad je vanjska linija stajala na 8, stisnu ti presing pa si na 10. Mijenjaj nešto, traži kontakt i agresivnost. Nemoj biti kao rukometaši koji su 10g kukali kako ih Francuzi uvijek prebiju jer suci to toleriraju.

Тања

pre 7 godina

Нек се помире са тим да су изгубили нису им криве судије већ они сами овај тренер сувише машта

xyz

pre 7 godina

Batica nema obraza ni trunke kada komentarise sudjenje. Nije tekma cestito ni pocela a on je vec poceo da drami, jauce i vrsi pritisak na sudije.
Da je sudjenje bilo posteno on bi nakon pola prve cetvrtine pratio utakmicu sa tribina!
A da smo bolji od Hrvata to stoji!

laki

pre 7 godina

Bili ste bolji i zasluženo ste pobjedili. Svaka čast, red je čestitati. Vidite da je HR ipak pametno odigrala,da ranije zaobiđe Srbiju, inače bi u potpunosti ostali bez medalje.

anica

pre 7 godina

Tesko da bi mogli da nas pobedite da igrate jos 10x. Sinoc je bila vidljiva razlika u klasi...
Trener je sinoc pokazao dozu bezobrazluka i nekulture.

Partibrejker

pre 7 godina

"Jedini način na koji smo mogli da ih dobijemo jeste da ih limitiramo na pet do sedam golova", rekao je Tucak."

Pa vi onda ne bi dali ni gol. Takva je razlika izmedju vas i nas 5-7 golova.

koneskizoran@gmail.com

pre 7 godina

Vi ste znali i pre utakmice da cete izgubiti, pa ovo ide kao alibi, i ono namigivanje posle svadje sa sudijama to govori. OSVOJILI SMO SVE!

perhan

pre 7 godina

da igrate svaki dan i da vam sude hrvatske sudije, pobedili bi ste svaku petu, mozda. ko vam je kriv sto niste iskoristili 10 poseda sa igracem vise? Osim srpskih vaterpolista. pruzi ruku, cestitaj pobedu. ugledaj se na Savica, koji je tebi i igracima prisao da cestita. a to sto nas smatrate nizom rasom i sto mislite da ste u svemu bolji od nas, to je vec za posmatranje.

carli1963

pre 7 godina

Aci Petrovicu krive sudije, Tucaku krive sudije...Ne spominje 12 iskljucenja mi 6 oni, skoro pola meca su igrali sa igracem vise. Stvarno jadan lik.

JPR23

pre 7 godina

Majku mu, 11 puta igraca vise, mi tri.. I on prica o sudjenju?? Ko i onaj Petrovic, a imali dva puta vise slobodnih bacanja... Cirkus uvek sa ovim kompleksiranim trenercicima.

Александар

pre 7 godina

Једино да замолите Ватикан да делегира судије. Тада сигурно добијате.

samo kazem

pre 7 godina

Ne mozete vi nas da dobijete i da igramo jos 10 utakmica,a uspeh bi vam bio da makar izgubite sa 1 ili 2 gola razlike. Budite zadovoljni srebrom

ATG

pre 7 godina

Zar je moguce da oni nikad ne mogu da izgube zato sto je protivnik bolji, nego zato sto ih sudije pokradu. Aj Srbi mogu da se zale na Vatikan, Nemacku i jos mnogo sta da su se urotili protiv njih, ali Hrvati?

Goran

pre 7 godina

Bilo je tako hirusrski brzo i precizno, da mu se cini da nisu ni igrali mec. Samo najveci sampioni pobede a da protivnik nije svestan da je izgubio.

dođi juče

pre 7 godina

Ako smo bolji onda pusti sudije. Ne budi mali. Budi samo veliki. Čestitaj. Čestitaj i svojima srebro.
Ako smo bolji, kako bi nas pobedili sutra?

buca.katic@gmail.com

pre 7 godina

Ti si lave sam sebi smešan sa ovim glupim komentarom.Mnogo bi pametniji ispao da si samo prišao i čestitao šampionima.Ovako si ispao glup u društvu.I sam znaš da danas ponovo igramo i da kreneš iz hendikepa sa ovom tvojom boranijom ne bi nas dobio.Čak i da ti Kolinda sudi.

ffffddd

pre 7 godina

Jos dok je rezultat bio 1:0 i 1:1 Tucak je poceo svoj show, unapred pripremljen kao alibi za poraz koji je znao da ce doci. Znao je da smo bolji i znao je da ce mu se osvetiti za onaj poraz od francuza. Zato je i karton dobio, naseg selektora smo vidjali u kadru samo kad je tajm aut bio. Luzerski mentalitet nasih susjeda tesko je iskoreniti

Вељко

pre 7 godina

Ништа, нека дођу у Београд за који дан, убеђен сам да би им се удовољило за "реванш".

Кривокапић

pre 7 godina

Наши јесу стварно физички јачи. Почетак турнира је био јако чудан. Оне прве две нерешене утакмице су биле бизарне. Наше јурење резултата у задњој четвртини. Онда смо одиграли на нивоу против Аус. И таман кад сам помислио све се враћа на своје место срчка да ме стрефи против Јапана. Губимо 4 разлике. То је била задња лоша четвртина. После доминација. Ако је ово била нека тактика. Свака част момци.

susjed Iz Hrvatske

pre 7 godina

Kako se ova izjava prejudicirala u par riječi koje on nije rekao.... Ali to su portali. Uglavnom izgubili smo od bolje momčadi.... I bok. Kako je Hrvatska dominirala od ep u zagrebu, svjetsko prvenstvo u Australiji i Londonu sada su to isto napravili susjedi.i to je sport.... Žao mi je što se širi mržnja i to ima samo na balkanu a ja kao sportaš koji se bavio 15 god sportom s srbima sam uvijek bio prijatelj na natjecanjima u stalno smo se zajedno družili i nikada nismo pričali o ratu i glupostima.

Vukasin

pre 7 godina

Sto se palite ne tog neznalicu. Pa oni su izbegavali nas koliko su mogli. Od finala nisu mogli da pobegnu. I naravno jasno je njemu da smo mi velemajstori u tom sportu za njih a bogami i za sve ostale na svetu.

Boki

pre 7 godina

Verovatno ce i sam Tucak,kad prenoci,kad pogleda snimak,shvatiti da prica o sudjenju ne stoji.U zaru borbe i pod adrenalinom se urade ili kazu stvari koje covek inace ne bi rekao ili uradio.
Smogao je snage da kaze da smo bolji...
Ja nisam vaterpolo strucnjak,ali je jasno da nesto ne valja,ako od 11 igraca vise iskoristis samo dva.
Jednostavno,Srbija je danas za klasu bolja od bilo koje reprezentacije,ostali treba da se trude da sto cesce igraju protiv nas i da nesto nauce.

Mate

pre 7 godina

Meni kao Hrvat je sram da čitam ovakve mišljenje od Tucka. Jesu Srbi igrali grubo ali zato su bili isključeni dvanaest puta! A tko je kriv da nam je realizacija s igračem vise bio očajan? Suci? Na jok. SAMI smo krivi. Jest poraz je bolan ali napredovali smo jer nismo izgubili s sedam razlike. Srbija je bolja trenutno i ostalo je samo čestitati vam na veliki uspjeh i povijesno zlato. Pozdrav od normalnog Hrvata.

rastko

pre 7 godina

Hrvati, budite dostojanstveni i u porazu! Priznajte da je protivnik bolji, pružite ruku i čestitajte... Fer plej vam baš nije jača strana. I Aca Petrović i Tucak su pokazali da su sitne duše, pozivajući se na sudije. Hteli su da ponize pobedu svojih protivnika, ali su ponizili sami sebe, eksponirajući lošu stranu svojih karaktera. Baš jadno i tužno...Ali zato su naši momci DIVOVI, u svakom smislu!

Moravac

pre 7 godina

Hajde, bre, ne brukajte se više, kao da vam onih 11:7 nije bilo dovoljno... Sutra bi nas pobedili?! Pa, jesi li svestan da u timu imaš samo jednog igrača, onaj Platno, Sukno kako se već zove i ostale fizikalce? Budi srećan što ste nas elegantno mimoišli u 1/4 finala inače ni ovu medalju ne biste videli.

Ja

pre 7 godina

Kad su oni nas dobili u fudbalu, niko se nije žalio na suđenje, realno su daleko bolji tim, slično bi bilo u rukometu. Kad mi njih pobedimo, njihovi treneri daju ovakve izjave. Prilično nezrelo.

+++

pre 7 godina

Ni jednog trenutka u finalu nisu imali pozitivan rezultat (osim pocetnih 0-0) i nemaju stida da pricaju o sudjenju ????!!!!

Pa jbt oni su klasicna greska prirode...

zec

pre 7 godina

Srbija je bila bolja i zasluzeno je pobjedila. Upravo to Tucak i govori pa stoga ne vidim razloga za sprdnju i podsmjeh. Takvi komentari najvise govore o samim komentatorima a ne o Tucaku. Srbima sport sluzi za dokazivanje rasne superiornosti, navodne naravno, a ne za ljubav prema svojoj zemlji i sportu. Fenomen vidjen jedino u zemlji Srbiji, u nedostatku uspjesne ekonomije i zivota dostojnog covjeka. Cestitke vasim vaterpolistima i sretno kosarkasima!

Zigzag

pre 7 godina

Pobediš ih u košarci: - Suci su krivi! Pobediš ih u vaterpolu: - Suci su krivi! Kada bi igrali rukomet i Hrvati nas pobede, realno i objektivno su dosta bolji, ne verujem da bi se neko vadio na suđenje. Ali ne vredi, kada Srbi pobede Hrvate u nekom sportu, svejedno koliko da su Srbi realno i objektivno bolji, Hrvatima je eto nepravedno oduzeta pobeda... U mom svetu se to zove kompleks nedozrele osobe, ako je nacija u pitanju, onda nacije.
(Petar Pan, 21. avgust 2016 10:40)e moj pane,zasto lazes?pa u clanku nas izbornik govori o tome da ste kvalitetniji,koje je priznanje vece od tog?kompleks nacije je kada umjesto da slavis zlato ,nasladujes se i vrijedas rivala. ...kompleks je kad igras tri finala,a razmisljas o Hrvatima...

јд123

pre 7 godina

... sto neko ne kaze hrvatima da su smesni sa ovim kockastim kapicama ( i dresovima u drugim sportovima) - svi im se smeju a oni misle da su mnogo originalni... 
(siporex, 21. avgust 2016 10:59) 
Nisam primetio da im se iko smeje osim srpskih šovinista, meni su baš ok, veoma prepoznatljivi-originalni.
(Panonski, 21. avgust 2016 12:04)
Живим у Њемачкој и већ неколико пута ме Нијемци питају зашто Хрвати носе дресове који изгледају као кухињске крпе.

Petar NS

pre 7 godina

Odnos u iskljucenjima je bio 11 prema 4 u njihovu korist,Sramota pricati o sudjenju, da smo mi imali takvo sudjenje , verovatno bi ih pregazili sa deset razlike......

Da igramo sutra...

pre 7 godina

Da igramo sutra, možemo da ih dobijemo.
Da su izgubili od Japana, mogli smo uzeti zlato.
Da nema Srbije, mogli smo svašta i u košarci.

Što kažu u mom kraju: da imam sira, k'o što nemam masla, ala bih lepu pitu zamesila...

Sandinista

pre 7 godina

Da li iko ume da pročita tekst? Rekao je da smo bolji i jači. Da smo zasluženo pobedili. Nije rekao da smo pobedili zbog suđenja, rekao je da je lično nezadovoljan suđenjem. Ostrašćenost uvek sve kvari i nikada nikom ništa dobro nije donela.

Zurkolomac

pre 7 godina

Fenomen vidjen jedino u zemlji Srbiji, u nedostatku uspjesne ekonomije i zivota dostojnog covjeka. Cestitke vasim vaterpolistima i sretno kosarkasima!
(zec, 21. avgust 2016 13:00)

Hahaha, a vi ste kao zemlja uspesne ekonomije? Hahaha

nikola

pre 7 godina

Igrac vise:Hrvatska 2/9
Srbija 2/3
Znaci da smo mi imali 9 puta igraca vise,a vi samo tri milim da bi rezulatat bio na kraju 15-6.Mislim da sam dobro izracunao.

krmak jede slaninu

pre 7 godina

Tucak ti si neznalica. I nasi momci su lijeni. Mi imamo cijelo more a srbi u par bazena treniraju i bolji. Cectitke susjedima. Sto reci zemlja bez mora pobjedi zemlju sa tisuce km obale...

GoranS

pre 7 godina

Gledao sam zadnju četvrtinu na HRT-u, intervju u studiu i intervju kraj bazena. Nisu baš preneli sve doslovce. Jeste Tucak pohvalio Srbiju i rekao da smo bolji ali glavna konotacija je bila na sudijama i njegov izraz "njihovo klanje na centru" su cenzurisali. Jedno je grljenje sa Savićem, drugo je izjava za "pučanstvo".

dorcol

pre 7 godina

podsetnik kako su rvati uzeli medalju u londonu ,slovenacki sudija margeta nije priznao cist gpl spancima ,spanci se zalili ,naravno nista od toga ,margetu izbace sa oi , i to je sve ,sva sreca da je isti juce sudio polufinale ,e rvati ko rvati ,kad cete jednom sportski da priznate poraz i pruzite ruku boljem ,

Wllaxy

pre 7 godina

Kakve alibi trenere oni imaju to je strašno! Imali su igrača više 13 puta u odnosu na naših 6 puta i on se žali na suđenje, valjda mu je neko kriv što su iz tih 13 puta dali samo 2 gola! Ili što su primili 9 golova u egal igri... U košarci izvedu 38 slobodnih i krive su sudije!
Pre meča kaže da nismo bolji samo smo u prethodnim mečevima imali više sreće! Hej, sreće kaže, a izgubili su te mečeve sa 11:4 i 13:6...

Melenci

pre 7 godina

Tucak nije bas toliki tucak,da ne zna da su sudije dobro sudile.To mu je bio deo taktike,pritisak na sudije od samog pocetka.Znao je on da nema teorije da nas dobiju,pa veli,da malo pravi frku.Sa druge strane Tucak nije ni mogao da nadje bolje resenja u igri jer prosto igrali su sa timom koji je osvojio sve na svetu,Ipak,na kraju je bio fer i pristojan i to je bilo lepo videti.Kako su preziveli nasu himnu to samo oni znaju.Bilo je hrvatskih momaka koji su aplaudirali najboljima,a bilo je i onih koji su "pucali"od muke.To je dobar znak,nisu bili jedinstveni u nesportskom ponasanju,samo se pitam kako im je ministar Kovac sve ovo podneo?

gagarin

pre 7 godina

Toliko smo jaci od svih da sve izgleda kao faul.Davimo ih ko pilice po bazenu.
Jedino se i moglo pokusati preko pritiska na sudije.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

@Zigzag, Da i onda vi ovih dana umesto da slavite svoje zlatne medalje vi dolazite na ovaj portal i ostavljate provokativne komentare, te kako ste osvojili vise medalja, te kako su one u elitnim disciplinama a ne nekim "nevaznim" ili "seljackim" sportovima a po nekima i vaterpolo treba izbaciti sa OI, jer samo par zemalja osvaja medalje, od kojih Srbija cak ni more nema, e to nisu kompleksi!???

Joca Dopisnik Belosvetski

pre 7 godina

Srbi su nepobedivi do daljeg. Ovakva ekipa kao srpska se ne pobedjuje recima. Vas tim nije dorastao Srbima. Vasi snovi ce ostati samo snovi koji se nece skoro ostvariti. Srbi su nepobedivi do daljeg.

Munja Ostrozubi

pre 7 godina

Mislim da su oni ortaci. Igraju svi u pet timova koji se sastaju deset puta godisnje, na reprezentivnim priprema igraju jedni protiv drugih, u polufinalima-finalim opet igraju, tako da meni ovo zvuci kao kada dve ekipe iz ulice igraju mali fudbal pa se svadjaju posle tekme u kafani.

lolimir

pre 7 godina

Ahahhaahahahhahaah. Zar ste sumnjali da ce ovo izjaviti :))) pa svaki napad ste imali igraca vise zaaaboggaaa.. Stvarno se ne stidite nicega..

Borovo selo

pre 7 godina

Uvek su im suci krivi, uvek im fali malo-tisucinka recimo...daj bre prihvatite da smo bolji. Jutros se slavilo u Borovo selu!!!

betmen

pre 7 godina

Ovaj lik je poceo da divlja na sudije od 30. sekunde utakmice pa do kraja. Da se vise bavio svojim timom umesto sudijama(koji su posao odradili manje vise ok) mozda bi pruzili otpor dostojan finala.

zoran

pre 7 godina

Ne mogu da verujem sta prica..oni nas da pobede. Pa mi smo rutinski njih dobili..bez po muke.. pa ovu ekipu..ne bi dobili..NI sa igračima iz drugih ekipa..Alo, DRIM TIM JE OVO VATERPOLA..

Busni ste ko sir

pre 7 godina

Mene zanima kako nekog nije sramota da ima 12 x igraca vise a da celu utakmicu napada i rezi na sudije(dok Srbija 6x). Samo zbog toga su dobili pomoc pogotovo od grckog sudije i opet su potopljeni. Od 12 igraca vise imaju samo datih 2 gola? To treba da objasni.

Panonski

pre 7 godina

... sto neko ne kaze hrvatima da su smesni sa ovim kockastim kapicama ( i dresovima u drugim sportovima) - svi im se smeju a oni misle da su mnogo originalni...
(siporex, 21. avgust 2016 10:59)
Nisam primetio da im se iko smeje osim srpskih šovinista, meni su baš ok, veoma prepoznatljivi-originalni.

Zzka

pre 7 godina

Daj budi covek vise nego Hrvat i reci da je pobeda custa kao suza. Demontirali su vas i toliko si jadan da je coveku muka kada te slusa.

Sale

pre 7 godina

kod hrvata uvek ima "ali" kada izgube od SRB...jaci su ali....bolji su ali... itd.. to je za mene komplex i tacka!!! nema tu "ali" jednostvano danas su bili bolji i tacka!! sledeci put ce mozda biti drugacije...

Nemac

pre 7 godina

Komentator nemačke televizije o hrvatskoj defensivi: "Pa to je dvobojno ponašanje kao kod sinhronog plivanja!" A njima krive sudije...

Davor

pre 7 godina

Vi ste Srbi dobri u sportu i čestitke za više ostvarenja u Riu. Ipak, ne bi vam škodilo da ste malo realniji. Veli jedan da nas Hrvate u svemu dobivate, pa da i u fudbalu, rukometu, hokeju. Što se tiče vaterpolo klubova, iz HR su daleko najuspješniji u Europi već duže vrijeme. Osvojene medalje u RIU - 10, 17. mjesto zemlja od 4 mil. stanovnika. Suma sumarum ipak - čestitke Srbima za momčadske (i ostale) sportove.

Sa strane

pre 7 godina

Stvarno smara ovo gledanje na sport kroz nacionalne prizme i politiku. Lepo je hrvatski trener rekao, bolje su igrali srpski vaterpolisti i zato su pobedili. Poraz nikad nije lak, ali osvojiti srebro nije mali uspeh! Umesto sto se preganjamo po glupim osnovama treba da kazemo da je vaterpolo zaista jak u nasem regionu... Samo nemojte politiku umesati. Postoji zivot i van te dimenzije...

Dacha D

pre 7 godina

Alo covece, udarali ste celo vreme iznad povrsine vode, 9 iskljucenja u vasu korist a mi samo 3! O cemu vi hrvati pricate?! Igrali ste tako sto sutirate sa 7-9m udaljenosti, budite makar jednom fair gubitnici!

slovenac

pre 7 godina

Od bilo cega pravite politiku, nije vam bitno sta je i sa gledate u buducnost vec stalno pravire gluposti. Smeju se svi Hrvatima, a Bogme i Srbima. Shvatite da je to vreme u kome funkcionisu vasi mozgovi jako daleko

Običan građanin

pre 7 godina

Slegla se prašina ali jedna slika mi je ostavila utisak sa dodele medalja. Hrvatski vaterpolisti umesto da slave srebro jer je I to uspeh na ivici suza stoje na podijumu jer imaju problem glavi da su izgubili od Srbije. Živo me interesuje za jedno 10-15 godina kada budu izvadili sliku iz albuma kako će deci objasniti svoje tugovanje a osvjili su medalju. Zbog takve psihe I ne mogu da igraju sa našima ni u jednom sportu.

Bosanac

pre 7 godina

Da li je još neko sinoć primjetio ovu stvar?
Pri intoniranju hrvatske himne hrvatski vaterpolisti su se okrenuli prema jarbolu gdje su zastave dok su srpski vaterpolisti bili okrenuti pravo.
Kad je svirala srpska himna bilo je suprotno. Srbi okrenuti prema jarbolu a Hrvati pravo. Koja potajna mržnja bog te...
Koliko znam pri sviranju himne (bilo čije) svi se okreću prema zastavama.
Još jednom se potvrdilo koliko sam bio u pravu što sam otišao sa Balkana.

Zigzag

pre 7 godina

Pobediš ih u košarci: - Suci su krivi! Pobediš ih u vaterpolu: - Suci su krivi! Kada bi igrali rukomet i Hrvati nas pobede, realno i objektivno su dosta bolji, ne verujem da bi se neko vadio na suđenje. Ali ne vredi, kada Srbi pobede Hrvate u nekom sportu, svejedno koliko da su Srbi realno i objektivno bolji, Hrvatima je eto nepravedno oduzeta pobeda... U mom svetu se to zove kompleks nedozrele osobe, ako je nacija u pitanju, onda nacije.
(Petar Pan, 21. avgust 2016 10:40)e moj pane,zasto lazes?pa u clanku nas izbornik govori o tome da ste kvalitetniji,koje je priznanje vece od tog?kompleks nacije je kada umjesto da slavis zlato ,nasladujes se i vrijedas rivala. ...kompleks je kad igras tri finala,a razmisljas o Hrvatima...

zec

pre 7 godina

Srbija je bila bolja i zasluzeno je pobjedila. Upravo to Tucak i govori pa stoga ne vidim razloga za sprdnju i podsmjeh. Takvi komentari najvise govore o samim komentatorima a ne o Tucaku. Srbima sport sluzi za dokazivanje rasne superiornosti, navodne naravno, a ne za ljubav prema svojoj zemlji i sportu. Fenomen vidjen jedino u zemlji Srbiji, u nedostatku uspjesne ekonomije i zivota dostojnog covjeka. Cestitke vasim vaterpolistima i sretno kosarkasima!

siporex

pre 7 godina

... sto neko ne kaze hrvatima da su smesni sa ovim kockastim kapicama ( i dresovima u drugim sportovima) - svi im se smeju a oni misle da su mnogo originalni...

Panonski

pre 7 godina

... sto neko ne kaze hrvatima da su smesni sa ovim kockastim kapicama ( i dresovima u drugim sportovima) - svi im se smeju a oni misle da su mnogo originalni...
(siporex, 21. avgust 2016 10:59)
Nisam primetio da im se iko smeje osim srpskih šovinista, meni su baš ok, veoma prepoznatljivi-originalni.

banat

pre 7 godina

Tucak je kralj. Hrvatska je imala 11 puta igrača više - realizovala je 2. Sbija je imala 3, a takođe realizovala dva. Osam puta igrač više!!! Pa sve i da smo ih mlatili (a zna da se samo najtvrđa "škola" vaterpola), osam puta imaš priliku i opet te srpska odbrana osujeti. Mi smo njih juče dobili na odbranu i na pojedinačni kvalitet - bombe Mandića, Filipa i Andrije. I to je bilo sasvim dovoljno. Da smo imali još tečniji napad kao na Svetskom i Evropskom, tek bi bili poniženi...

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

Pa ovo je za neverovati. Zemljače, prijatelju, šta pričaš to, kad ste nas dobili zadnji put, koga bi dobili sutra?! Da nije finale OI, koje nemamo 30 godina, popili bi 10 razlike, nego bili momci malo nervozni zbog toga... OSVOJILI SMO SVEEEEEEE

Petar Pan

pre 7 godina

Pobediš ih u košarci: - Suci su krivi! Pobediš ih u vaterpolu: - Suci su krivi! Kada bi igrali rukomet i Hrvati nas pobede, realno i objektivno su dosta bolji, ne verujem da bi se neko vadio na suđenje. Ali ne vredi, kada Srbi pobede Hrvate u nekom sportu, svejedno koliko da su Srbi realno i objektivno bolji, Hrvatima je eto nepravedno oduzeta pobeda... U mom svetu se to zove kompleks nedozrele osobe, ako je nacija u pitanju, onda nacije.

ATG

pre 7 godina

Zar je moguce da oni nikad ne mogu da izgube zato sto je protivnik bolji, nego zato sto ih sudije pokradu. Aj Srbi mogu da se zale na Vatikan, Nemacku i jos mnogo sta da su se urotili protiv njih, ali Hrvati?

Тања

pre 7 godina

Нек се помире са тим да су изгубили нису им криве судије већ они сами овај тренер сувише машта

buca.katic@gmail.com

pre 7 godina

Ti si lave sam sebi smešan sa ovim glupim komentarom.Mnogo bi pametniji ispao da si samo prišao i čestitao šampionima.Ovako si ispao glup u društvu.I sam znaš da danas ponovo igramo i da kreneš iz hendikepa sa ovom tvojom boranijom ne bi nas dobio.Čak i da ti Kolinda sudi.

Александар

pre 7 godina

Једино да замолите Ватикан да делегира судије. Тада сигурно добијате.

spavajmo, sanjajmo

pre 7 godina

"Ali opet, izgubili smo finale, a ja i dalje verujem, da igramo i sutra protiv njih, da možemo da ih dobijemo", dodao je on.

Hahahha. Prihvatanje realnosti na nivou detera.

crveni_barun

pre 7 godina

da Tucak, uvedeno je pravilo da se sa 5m smije pucati po golu iz faula i nije uvedeno baš jučer. Mi kao da igramo vaterpolo od prije 15g kad je vanjska linija stajala na 8, stisnu ti presing pa si na 10. Mijenjaj nešto, traži kontakt i agresivnost. Nemoj biti kao rukometaši koji su 10g kukali kako ih Francuzi uvijek prebiju jer suci to toleriraju.

Sandinista

pre 7 godina

Da li iko ume da pročita tekst? Rekao je da smo bolji i jači. Da smo zasluženo pobedili. Nije rekao da smo pobedili zbog suđenja, rekao je da je lično nezadovoljan suđenjem. Ostrašćenost uvek sve kvari i nikada nikom ništa dobro nije donela.

perhan

pre 7 godina

da igrate svaki dan i da vam sude hrvatske sudije, pobedili bi ste svaku petu, mozda. ko vam je kriv sto niste iskoristili 10 poseda sa igracem vise? Osim srpskih vaterpolista. pruzi ruku, cestitaj pobedu. ugledaj se na Savica, koji je tebi i igracima prisao da cestita. a to sto nas smatrate nizom rasom i sto mislite da ste u svemu bolji od nas, to je vec za posmatranje.

+++

pre 7 godina

Ni jednog trenutka u finalu nisu imali pozitivan rezultat (osim pocetnih 0-0) i nemaju stida da pricaju o sudjenju ????!!!!

Pa jbt oni su klasicna greska prirode...

Wllaxy

pre 7 godina

Kakve alibi trenere oni imaju to je strašno! Imali su igrača više 13 puta u odnosu na naših 6 puta i on se žali na suđenje, valjda mu je neko kriv što su iz tih 13 puta dali samo 2 gola! Ili što su primili 9 golova u egal igri... U košarci izvedu 38 slobodnih i krive su sudije!
Pre meča kaže da nismo bolji samo smo u prethodnim mečevima imali više sreće! Hej, sreće kaže, a izgubili su te mečeve sa 11:4 i 13:6...

rastko

pre 7 godina

Hrvati, budite dostojanstveni i u porazu! Priznajte da je protivnik bolji, pružite ruku i čestitajte... Fer plej vam baš nije jača strana. I Aca Petrović i Tucak su pokazali da su sitne duše, pozivajući se na sudije. Hteli su da ponize pobedu svojih protivnika, ali su ponizili sami sebe, eksponirajući lošu stranu svojih karaktera. Baš jadno i tužno...Ali zato su naši momci DIVOVI, u svakom smislu!

carli1963

pre 7 godina

Aci Petrovicu krive sudije, Tucaku krive sudije...Ne spominje 12 iskljucenja mi 6 oni, skoro pola meca su igrali sa igracem vise. Stvarno jadan lik.

Partibrejker

pre 7 godina

"Jedini način na koji smo mogli da ih dobijemo jeste da ih limitiramo na pet do sedam golova", rekao je Tucak."

Pa vi onda ne bi dali ni gol. Takva je razlika izmedju vas i nas 5-7 golova.

gagarin

pre 7 godina

Toliko smo jaci od svih da sve izgleda kao faul.Davimo ih ko pilice po bazenu.
Jedino se i moglo pokusati preko pritiska na sudije.

ffffddd

pre 7 godina

Jos dok je rezultat bio 1:0 i 1:1 Tucak je poceo svoj show, unapred pripremljen kao alibi za poraz koji je znao da ce doci. Znao je da smo bolji i znao je da ce mu se osvetiti za onaj poraz od francuza. Zato je i karton dobio, naseg selektora smo vidjali u kadru samo kad je tajm aut bio. Luzerski mentalitet nasih susjeda tesko je iskoreniti

Davor

pre 7 godina

Vi ste Srbi dobri u sportu i čestitke za više ostvarenja u Riu. Ipak, ne bi vam škodilo da ste malo realniji. Veli jedan da nas Hrvate u svemu dobivate, pa da i u fudbalu, rukometu, hokeju. Što se tiče vaterpolo klubova, iz HR su daleko najuspješniji u Europi već duže vrijeme. Osvojene medalje u RIU - 10, 17. mjesto zemlja od 4 mil. stanovnika. Suma sumarum ipak - čestitke Srbima za momčadske (i ostale) sportove.

xyz

pre 7 godina

Batica nema obraza ni trunke kada komentarise sudjenje. Nije tekma cestito ni pocela a on je vec poceo da drami, jauce i vrsi pritisak na sudije.
Da je sudjenje bilo posteno on bi nakon pola prve cetvrtine pratio utakmicu sa tribina!
A da smo bolji od Hrvata to stoji!

susjed Iz Hrvatske

pre 7 godina

Kako se ova izjava prejudicirala u par riječi koje on nije rekao.... Ali to su portali. Uglavnom izgubili smo od bolje momčadi.... I bok. Kako je Hrvatska dominirala od ep u zagrebu, svjetsko prvenstvo u Australiji i Londonu sada su to isto napravili susjedi.i to je sport.... Žao mi je što se širi mržnja i to ima samo na balkanu a ja kao sportaš koji se bavio 15 god sportom s srbima sam uvijek bio prijatelj na natjecanjima u stalno smo se zajedno družili i nikada nismo pričali o ratu i glupostima.

Vukasin

pre 7 godina

Sto se palite ne tog neznalicu. Pa oni su izbegavali nas koliko su mogli. Od finala nisu mogli da pobegnu. I naravno jasno je njemu da smo mi velemajstori u tom sportu za njih a bogami i za sve ostale na svetu.

Zurkolomac

pre 7 godina

Fenomen vidjen jedino u zemlji Srbiji, u nedostatku uspjesne ekonomije i zivota dostojnog covjeka. Cestitke vasim vaterpolistima i sretno kosarkasima!
(zec, 21. avgust 2016 13:00)

Hahaha, a vi ste kao zemlja uspesne ekonomije? Hahaha

samo kazem

pre 7 godina

Ne mozete vi nas da dobijete i da igramo jos 10 utakmica,a uspeh bi vam bio da makar izgubite sa 1 ili 2 gola razlike. Budite zadovoljni srebrom

JPR23

pre 7 godina

Majku mu, 11 puta igraca vise, mi tri.. I on prica o sudjenju?? Ko i onaj Petrovic, a imali dva puta vise slobodnih bacanja... Cirkus uvek sa ovim kompleksiranim trenercicima.

laki

pre 7 godina

Bili ste bolji i zasluženo ste pobjedili. Svaka čast, red je čestitati. Vidite da je HR ipak pametno odigrala,da ranije zaobiđe Srbiju, inače bi u potpunosti ostali bez medalje.

anica

pre 7 godina

Tesko da bi mogli da nas pobedite da igrate jos 10x. Sinoc je bila vidljiva razlika u klasi...
Trener je sinoc pokazao dozu bezobrazluka i nekulture.

koneskizoran@gmail.com

pre 7 godina

Vi ste znali i pre utakmice da cete izgubiti, pa ovo ide kao alibi, i ono namigivanje posle svadje sa sudijama to govori. OSVOJILI SMO SVE!

slovenac

pre 7 godina

Od bilo cega pravite politiku, nije vam bitno sta je i sa gledate u buducnost vec stalno pravire gluposti. Smeju se svi Hrvatima, a Bogme i Srbima. Shvatite da je to vreme u kome funkcionisu vasi mozgovi jako daleko

Вељко

pre 7 godina

Ништа, нека дођу у Београд за који дан, убеђен сам да би им се удовољило за "реванш".

dođi juče

pre 7 godina

Ako smo bolji onda pusti sudije. Ne budi mali. Budi samo veliki. Čestitaj. Čestitaj i svojima srebro.
Ako smo bolji, kako bi nas pobedili sutra?

Goran

pre 7 godina

Bilo je tako hirusrski brzo i precizno, da mu se cini da nisu ni igrali mec. Samo najveci sampioni pobede a da protivnik nije svestan da je izgubio.

Melenci

pre 7 godina

Tucak nije bas toliki tucak,da ne zna da su sudije dobro sudile.To mu je bio deo taktike,pritisak na sudije od samog pocetka.Znao je on da nema teorije da nas dobiju,pa veli,da malo pravi frku.Sa druge strane Tucak nije ni mogao da nadje bolje resenja u igri jer prosto igrali su sa timom koji je osvojio sve na svetu,Ipak,na kraju je bio fer i pristojan i to je bilo lepo videti.Kako su preziveli nasu himnu to samo oni znaju.Bilo je hrvatskih momaka koji su aplaudirali najboljima,a bilo je i onih koji su "pucali"od muke.To je dobar znak,nisu bili jedinstveni u nesportskom ponasanju,samo se pitam kako im je ministar Kovac sve ovo podneo?

Moravac

pre 7 godina

Hajde, bre, ne brukajte se više, kao da vam onih 11:7 nije bilo dovoljno... Sutra bi nas pobedili?! Pa, jesi li svestan da u timu imaš samo jednog igrača, onaj Platno, Sukno kako se već zove i ostale fizikalce? Budi srećan što ste nas elegantno mimoišli u 1/4 finala inače ni ovu medalju ne biste videli.

Boki

pre 7 godina

Verovatno ce i sam Tucak,kad prenoci,kad pogleda snimak,shvatiti da prica o sudjenju ne stoji.U zaru borbe i pod adrenalinom se urade ili kazu stvari koje covek inace ne bi rekao ili uradio.
Smogao je snage da kaze da smo bolji...
Ja nisam vaterpolo strucnjak,ali je jasno da nesto ne valja,ako od 11 igraca vise iskoristis samo dva.
Jednostavno,Srbija je danas za klasu bolja od bilo koje reprezentacije,ostali treba da se trude da sto cesce igraju protiv nas i da nesto nauce.

Sale

pre 7 godina

kod hrvata uvek ima "ali" kada izgube od SRB...jaci su ali....bolji su ali... itd.. to je za mene komplex i tacka!!! nema tu "ali" jednostvano danas su bili bolji i tacka!! sledeci put ce mozda biti drugacije...

Sa strane

pre 7 godina

Stvarno smara ovo gledanje na sport kroz nacionalne prizme i politiku. Lepo je hrvatski trener rekao, bolje su igrali srpski vaterpolisti i zato su pobedili. Poraz nikad nije lak, ali osvojiti srebro nije mali uspeh! Umesto sto se preganjamo po glupim osnovama treba da kazemo da je vaterpolo zaista jak u nasem regionu... Samo nemojte politiku umesati. Postoji zivot i van te dimenzije...

јд123

pre 7 godina

... sto neko ne kaze hrvatima da su smesni sa ovim kockastim kapicama ( i dresovima u drugim sportovima) - svi im se smeju a oni misle da su mnogo originalni... 
(siporex, 21. avgust 2016 10:59) 
Nisam primetio da im se iko smeje osim srpskih šovinista, meni su baš ok, veoma prepoznatljivi-originalni.
(Panonski, 21. avgust 2016 12:04)
Живим у Њемачкој и већ неколико пута ме Нијемци питају зашто Хрвати носе дресове који изгледају као кухињске крпе.

Joca Dopisnik Belosvetski

pre 7 godina

Srbi su nepobedivi do daljeg. Ovakva ekipa kao srpska se ne pobedjuje recima. Vas tim nije dorastao Srbima. Vasi snovi ce ostati samo snovi koji se nece skoro ostvariti. Srbi su nepobedivi do daljeg.

Petar NS

pre 7 godina

Odnos u iskljucenjima je bio 11 prema 4 u njihovu korist,Sramota pricati o sudjenju, da smo mi imali takvo sudjenje , verovatno bi ih pregazili sa deset razlike......

nikola

pre 7 godina

Igrac vise:Hrvatska 2/9
Srbija 2/3
Znaci da smo mi imali 9 puta igraca vise,a vi samo tri milim da bi rezulatat bio na kraju 15-6.Mislim da sam dobro izracunao.

dorcol

pre 7 godina

podsetnik kako su rvati uzeli medalju u londonu ,slovenacki sudija margeta nije priznao cist gpl spancima ,spanci se zalili ,naravno nista od toga ,margetu izbace sa oi , i to je sve ,sva sreca da je isti juce sudio polufinale ,e rvati ko rvati ,kad cete jednom sportski da priznate poraz i pruzite ruku boljem ,

Ja

pre 7 godina

Kad su oni nas dobili u fudbalu, niko se nije žalio na suđenje, realno su daleko bolji tim, slično bi bilo u rukometu. Kad mi njih pobedimo, njihovi treneri daju ovakve izjave. Prilično nezrelo.

Munja Ostrozubi

pre 7 godina

Mislim da su oni ortaci. Igraju svi u pet timova koji se sastaju deset puta godisnje, na reprezentivnim priprema igraju jedni protiv drugih, u polufinalima-finalim opet igraju, tako da meni ovo zvuci kao kada dve ekipe iz ulice igraju mali fudbal pa se svadjaju posle tekme u kafani.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

@Zigzag, Da i onda vi ovih dana umesto da slavite svoje zlatne medalje vi dolazite na ovaj portal i ostavljate provokativne komentare, te kako ste osvojili vise medalja, te kako su one u elitnim disciplinama a ne nekim "nevaznim" ili "seljackim" sportovima a po nekima i vaterpolo treba izbaciti sa OI, jer samo par zemalja osvaja medalje, od kojih Srbija cak ni more nema, e to nisu kompleksi!???

GoranS

pre 7 godina

Gledao sam zadnju četvrtinu na HRT-u, intervju u studiu i intervju kraj bazena. Nisu baš preneli sve doslovce. Jeste Tucak pohvalio Srbiju i rekao da smo bolji ali glavna konotacija je bila na sudijama i njegov izraz "njihovo klanje na centru" su cenzurisali. Jedno je grljenje sa Savićem, drugo je izjava za "pučanstvo".

Običan građanin

pre 7 godina

Slegla se prašina ali jedna slika mi je ostavila utisak sa dodele medalja. Hrvatski vaterpolisti umesto da slave srebro jer je I to uspeh na ivici suza stoje na podijumu jer imaju problem glavi da su izgubili od Srbije. Živo me interesuje za jedno 10-15 godina kada budu izvadili sliku iz albuma kako će deci objasniti svoje tugovanje a osvjili su medalju. Zbog takve psihe I ne mogu da igraju sa našima ni u jednom sportu.

Borovo selo

pre 7 godina

Uvek su im suci krivi, uvek im fali malo-tisucinka recimo...daj bre prihvatite da smo bolji. Jutros se slavilo u Borovo selu!!!

betmen

pre 7 godina

Ovaj lik je poceo da divlja na sudije od 30. sekunde utakmice pa do kraja. Da se vise bavio svojim timom umesto sudijama(koji su posao odradili manje vise ok) mozda bi pruzili otpor dostojan finala.

zoran

pre 7 godina

Ne mogu da verujem sta prica..oni nas da pobede. Pa mi smo rutinski njih dobili..bez po muke.. pa ovu ekipu..ne bi dobili..NI sa igračima iz drugih ekipa..Alo, DRIM TIM JE OVO VATERPOLA..

Кривокапић

pre 7 godina

Наши јесу стварно физички јачи. Почетак турнира је био јако чудан. Оне прве две нерешене утакмице су биле бизарне. Наше јурење резултата у задњој четвртини. Онда смо одиграли на нивоу против Аус. И таман кад сам помислио све се враћа на своје место срчка да ме стрефи против Јапана. Губимо 4 разлике. То је била задња лоша четвртина. После доминација. Ако је ово била нека тактика. Свака част момци.

krmak jede slaninu

pre 7 godina

Tucak ti si neznalica. I nasi momci su lijeni. Mi imamo cijelo more a srbi u par bazena treniraju i bolji. Cectitke susjedima. Sto reci zemlja bez mora pobjedi zemlju sa tisuce km obale...

Dacha D

pre 7 godina

Alo covece, udarali ste celo vreme iznad povrsine vode, 9 iskljucenja u vasu korist a mi samo 3! O cemu vi hrvati pricate?! Igrali ste tako sto sutirate sa 7-9m udaljenosti, budite makar jednom fair gubitnici!

Nemac

pre 7 godina

Komentator nemačke televizije o hrvatskoj defensivi: "Pa to je dvobojno ponašanje kao kod sinhronog plivanja!" A njima krive sudije...

lolimir

pre 7 godina

Ahahhaahahahhahaah. Zar ste sumnjali da ce ovo izjaviti :))) pa svaki napad ste imali igraca vise zaaaboggaaa.. Stvarno se ne stidite nicega..

Busni ste ko sir

pre 7 godina

Mene zanima kako nekog nije sramota da ima 12 x igraca vise a da celu utakmicu napada i rezi na sudije(dok Srbija 6x). Samo zbog toga su dobili pomoc pogotovo od grckog sudije i opet su potopljeni. Od 12 igraca vise imaju samo datih 2 gola? To treba da objasni.

Da igramo sutra...

pre 7 godina

Da igramo sutra, možemo da ih dobijemo.
Da su izgubili od Japana, mogli smo uzeti zlato.
Da nema Srbije, mogli smo svašta i u košarci.

Što kažu u mom kraju: da imam sira, k'o što nemam masla, ala bih lepu pitu zamesila...

Bosanac

pre 7 godina

Da li je još neko sinoć primjetio ovu stvar?
Pri intoniranju hrvatske himne hrvatski vaterpolisti su se okrenuli prema jarbolu gdje su zastave dok su srpski vaterpolisti bili okrenuti pravo.
Kad je svirala srpska himna bilo je suprotno. Srbi okrenuti prema jarbolu a Hrvati pravo. Koja potajna mržnja bog te...
Koliko znam pri sviranju himne (bilo čije) svi se okreću prema zastavama.
Još jednom se potvrdilo koliko sam bio u pravu što sam otišao sa Balkana.

Zzka

pre 7 godina

Daj budi covek vise nego Hrvat i reci da je pobeda custa kao suza. Demontirali su vas i toliko si jadan da je coveku muka kada te slusa.

Mate

pre 7 godina

Meni kao Hrvat je sram da čitam ovakve mišljenje od Tucka. Jesu Srbi igrali grubo ali zato su bili isključeni dvanaest puta! A tko je kriv da nam je realizacija s igračem vise bio očajan? Suci? Na jok. SAMI smo krivi. Jest poraz je bolan ali napredovali smo jer nismo izgubili s sedam razlike. Srbija je bolja trenutno i ostalo je samo čestitati vam na veliki uspjeh i povijesno zlato. Pozdrav od normalnog Hrvata.