Subota, 20.08.2016.

21:25

Milica Mandić bez polufinala i repesaža!

Srpska tekvondoistkinja Milica Mandić poražena je u četvrtfinalu olimpijskog turnira u kategoriji preko 67 kilograma.

Izvor: B92

Milica Mandiæ bez polufinala i repesaža! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

maca

pre 7 godina

@doktor Ona nije i ne moze biti institucija, a ti u svakom slucaju pod hitno poseti neku na vreme, dok ti ne bude kasno, ako vec nije.

ZLST

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje
(Cro, 20. avgust 2016 22:08)
Čekaj, vaši sportisti su na OI išli samo da bi "nas odrali"? Je li to bio glavni cilj? Jesu li još nekoga "odrali"? Ili samo nas? Pa, čestitam, onda, naročito vašim košarkašima i vaterpolistima!

Aleksandar I

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje@(Cro, 20. avgust 2016 22:08) Broje se sportisti koji se vracaju sa medaljom a nasih je 55....
(pera, 21. avgust 2016 07:36)

Pero lepo si mu rekao, ja bih jos samo dodao u dva sporta gde smo se sastali tu smo ih odrali(jedino ne znam da li smo imali takmicara u gadjanju glinenih golubova).E da stvarno uzeli ste 2 medalje vise i tri zlatne vise...

nix

pre 7 godina

Biće prilike !!! sad tempiraj formu za sledeću olimpijadu ignoriši ostala takmičanja.... i hvala što ostavljaš srce na terenu !!!

pera

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje

@(Cro, 20. avgust 2016 22:08)

Broje se sportisti koji se vracaju sa medaljom a nasih je 55....

Jo

pre 7 godina

ova se bar plasirala na sledece olimpijske igre. a sta reci za Nadju Higl. posle jedne medalje sa velikog takmicenja uz lovorike i drasticno povecan standard zivota nestaje iz sveta plivanja...

nikola

pre 7 godina

pritisak, očekivanja,prošle godine toga nije bilo pa je odigrala perfektno
sve najbolje u nastavku karijere joj želim u svakom slučaju

NemanjaVac8

pre 7 godina

Зашто је теквондо олимпијски спорт, а карате које је 100 пута занимљивији и атрактивнији спорт није?
(Џејмс 007Bond, 20. avgust 2016 21:54)
...
Zato što ljudi iz karatea nisu u stanju da se dogovore oko stila koji bi bio na OI. Ima mnogo stilova: šotokan, šorin-rju, vado rju, šito-rju, godžu-rju, kjokušin i kenpo. Ovo su najveće škole i stilovi koji postoje, a postoji i fudokan stil (varijanta šotokan) koji je osnovala naša legenda Ilija Jorga. Mogli bi da dozvole sve stilove, nešto slično posotji u Japanu. Međutim, problem je u bodovanju, pravilima... Svi ovi stilovi su još i filozofija (škola,učenje), vrhunska veština pa tek onda sport. Inače poznata je činjenica da najbolji kik bokseri, kao i mnogi tekvondisti postaju od odličnih karatista. Nosilac crnog pojasa u kareteu, za par godina treniranja kik boksa, ili tekvonda stiče sve što mu je potrebno. Trenutno. kik boks je bliži da postane olimpijski sport nego karate.

KRIGER

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje

@(Cro, 20. avgust 2016 22:08)


Ne "susjede" jedino sto ste vi mogli eventualno da oderete bili su glineni vrapci i zmajOvi na vetar u disciplini vatanja promaje, a pravo dranje ste mogli da gledate samo u reziji Milosa Teodosica i Dusana Mandica...
BUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Jovan

pre 7 godina

Nalupala je britanka najstrasnije. Ni jednog momenta Mandiceva nije zapretila.
Nula poena, bukvalno ni jedan jedini udarac.
Izuzetno lose izdanje.
I prethodnu borbu je realno jedva dobila.
Vidi se da je bas van forme.

Napred Milice

pre 7 godina

Ne znam šta se desilo da nakon 4 godine tako izgubi onu oštrinu kakvu je imala u Londonu. Da li je rok trajanja takmičara u ovom sportu suviše kratak ili je u međuvremenu konkurencija postala jača. Znam i da je imala niz povreda, možda ju je to usporilo. Ili možda više nije fokusirana na ovaj sport kao što je bila ranije. U svakom slučaju, nadam se da će se brzo oporaviti od ovog neuspeha jer joj je samo 24 godine.

Željko

pre 7 godina

Milice, ti si naše zlato. Da tebe nije bilo, vaterpolisti bi ostali bez medalje u Londonu...Da tebe nije, Tijana ne bi mogla na koga da se ugleda. I ne samo ona...Obavezno da i ti budeš na čuvenom balkonu!

Karatista

pre 7 godina

о каратистима није успело до прошле године, најављено је (ако се карате асоцијације опет не позавађају) да ће 2020 у Токију карате бити Олимпијски спорт.
(Лајави, 20. avgust 2016 22:16)

Zapravo imaš samo dve bitne međunarodne federacije WKF i WUKF, a obzirom da je razdor krenuo još iz Japana, bio bi red da se baš u Japanu i reši. Srbija se već spremila za to "pomirenje veka", naš savez prizanje sve stilove iako je Sho-to-kan najrasprostranjeniji. Korejski Tae-kwon-do ima sve elemete i lepotu karatea, ali forsiranje samo jedne grupe tehnika ključnih za borbu uz sistem bodovanja ga je pretvorilo u obično nogatanje! Ipak da bude jasno moje poštovanje i Tići i Milici i svima koji su kod nas neko i nešto u tom sportu!
Mislim da je Milica bila preoprezna ovaj put, a i protivnice su znale ko ih čeka i kako da se pripreme. Nema razloga da je kritikujemo, biti među 8 ili 16 najboljih boraca na svetu u veštini koju milioni treniraju je nešto neverovatno, a olimpijska medalja je da se unerediš od sreće što imaš takvu decu i sportiste u ovako maloj i sirotoj državi.

Glavu gore, izvuci pouke

pre 7 godina

Velika greska je bila doci u Rio tek pre neki dan.

Bar 7 dana treba organizmu da se aklimatizuje.

Nadam se da u buducnosti nece biti takvih propusta.

бивши каратека

pre 7 godina

Штата за Милицу....
Можда није време али теаквондо као спорт је прилично нереалан да некажем глуп. Гори него данашњи карате који ће чини се угледати светло олимпијских игара у Токију.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Cro - ma sta bi ste vi dali za ove nase medalje (kosarkasi , košarkašice, odbojkasice i nadam se od sveg srca vaterpolo zlato)!!!!!!!

boki76

pre 7 godina

Главу горе и идемо даље, биће још златних медаља.
Од тебе очекујемо увек најбоље,
ти си већ легенда Србије и нашег спорта !!!

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Cro - ma sta bi ste vi dali za ove nase medalje (kosarkasi , košarkašice, odbojkasice i nadam se od sveg srca vaterpolo zlato)!!!!!!!

Boris

pre 7 godina

Čim su počele videlo se da nažalost Milica nema šanse. Protivnica je mnogo viša od nje a i bolje i brže se kretala. Biće repasaž, sigurno

igor

pre 7 godina

Ne razumem,Milica je udarala i nogom direkt u oklop,a i u rukom. Kada se registruje a kada ne? Po zvuku je i mene zabolelo,nemoguce da je slab udarac.

Lolo

pre 7 godina

Гледао сам меч, Милица је деловала некако потиштено од почетка..и нисам видео више од 1поена британке.
Генерално од такмичарског теквондоа нема глупљег спорта једино можда „гађање глинених голубова"?

Лајави

pre 7 godina

Да одговорим овом доле што пита зашто карате није на олимпијади.
Одоговор је карате није олимпијски спорт јер постоји много различитих савеза и асоцијацијца како на националном тако и на светском нивоу и свака асоцијација има своја правила и свој неки стил. У протеклих 40 година више пута је МОК апеловао на те асоцијације да изграде ЈЕДИНСТВЕНА правила и стилове и да се обједине под једном међународном асоцијацијом као сви остали спортови. То каратистима није успело до прошле године, најављено је (ако се карате асоцијације опет не позавађају) да ће 2020 у Токију карате бити Олимпијски спорт.

realno

pre 7 godina

Najgluplji sportovi su oni gde i ako znaš pravila, ništa ne vidiš šta se dešava, šta se računa, boduje itd. Ova nju udari - poen, ova druga nju - nije poen!?! Svaka čast i Milici i Tijani, i znam da je tekvondo sjajan sport za mlade, balans duha i tela, vrhunska koncentracija, refleks i reakcija itd, sve to znam, drug mi trenira to, ali retko glup sport za tv gledanje. I nemoj da neko žuri sa minusima, ponavljam glup sport SAMO za TV gledanje.

Hmmm

pre 7 godina

Главу горе лепото. Идемо даље, биће прилика за нове радости, за тебе и земљу Србију. Можда улети и прилика зе бронзу. Идемоооооооо!!!

branko

pre 7 godina

Milice,dovoljno je sto si pre cetiri godine donela Srbiji jedino zlato iz Londona i time usla u istori
ju.STO JE MALA TIJANA imala tebe kao svoj uzor koji je i dovela do srebra koje sija zlatnim sjčetiri godine,ponosna na sebe sta si svojim radom postigla,uzivaj u zivotu.

Kuki

pre 7 godina

"Au kako me nervira ova Britanka sto vristi, kako bi je tresbuo zenlju"!

Prijatelju kako udara, ako bi joj se zamerio, pre bi ona tebe tresnula o zemlju.

veliki strumf

pre 7 godina

Ispade nam Milica, Britanka bezveze izgubi od Kineskinje. Stvarno cudan, da ne kazem glup sport: u kacigu je dovoljno da pipnes protivnika i dobijas 3 poena, a u telo moras da zviznes iz sve snage, a opet je pitanje da li ces dobiti poen. Britanka i Kineskinja se posteno izudarase i nijedan poen udarcem (po jedan zbog kazni).

sklek

pre 7 godina

Ona je olicenje nase zemlje, inteligentna,lepa,kulturna,mila,draga..ma sta god da uradi ona nas prezentuje za zlatnu medalju!!! Persona, sto bi moj deda rekao.

Vaskez

pre 7 godina

Kad imaju onu budjavu tehniku sa magnetima. Milica je izudarala posteno i to sve snaznim udarcima u stomak,ali glupavi magneti (kao) nisu nista registrovali.

nikola

pre 7 godina

Nema veze Mico,dala je sve od sebe,nije sramota izgubiti u ovom trenutku od bolje.Nadam se da ce barem da dobije sansu kroz repasaz da se bori za bronzu.U svakom slucaju 8 medalja koje je Srbija osvojila je neverovatan rezultat pogotovo sto su rezultati u prvih 10 dana bili razocaravajuci.Price pre OI o nekih 12 medalja o kojima se pricalo nije bilo nerealno.Strelci da su uzeli 1-2 medalje,sto se od njih ocekivalo i da je Novak uzeo medalju bilo bi ta suma.I ovako je vrhunski.

Miodrag

pre 7 godina

Sad je lako reci, ali Milica je trebalo da ide u kategoriju ispod. Ima 2kg vise od granice za ovu, rekao bih apsolutnu kategoriju, 67+. Ne znam ko je to odlucivao i da li je morala da ima normu i borbe u kategoriji do 67.
Izgubila je od aktuelne svetkse sampionke, ajd da vidimo moze li do medalje ikako.

Ne moze gluplje

pre 7 godina

Ekstremno glup sport. Vise puta cisti udarci neregistrovani. Najjache kad reporter kaze...u tom slucaju moze uslediti chung (sta god to bilo). Pa one budalastine od celedza...

ja

pre 7 godina

Britanka mora uci u finale, za sto ima realne sanse, cime automatski povlaci Milicu u repasaž , s time da se onda Milica bori sa suparnicom iz drugog dijela zdrijeba.

B

pre 7 godina

Ne znam da li publika ovde to zna, ali Milica je u karijeri osvojila samo jedno zlato sa velikih takmičenja, ono sa OI 2012.-te. Ima još par srebra i bronzi, ali samo to jedno zlato, dakle nije ona baš veliki favorit na ovom takmičenju, odbrana titule bi bila iznenađenje.

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Зашто је теквондо олимпијски спорт, а карате које је 100 пута занимљивији и атрактивнији спорт није?

Zuja

pre 7 godina

Pa i sama Milica je izjavila posle Londona da je presrećna i da je nekim čudom uspela da osvoji zlatnu medalju, pobedivši četiri protivnice. Posle je pričala u emisijama da joj je prioritet škola i da će pokušati da se bavi taekvondom. Svaka čast Milice ti si se obezbedila, imaš penziju i sada kako bude, pokušala si i nije išlo, Britanka je mnogo bolja i brža. Sve najbolje.

paja patak

pre 7 godina

Nema energije ni formu.
Britanka će verovatno ući u finale i obezbediti Milici šansu kroz dve borbe da dodje do bronze.
Ovo što je pokazala i u prvoj i drugoj borbi ne obecava.
Nada umire poslednja:-)

gfg

pre 7 godina

Ako i ne osvoji nista, nadam se da necete slucajno nju da pljujete. Devojka je osvojila prvu zlatnu za nasu zemlju od samostalnosti i vec je dosta uradila.

skoba

pre 7 godina

Боља је британка, доминирала је, Милица ми делује некако нервозно, ко ће га знати.. у сваком случају, хвала јој за медаљу у Лондону, и пуно среће ако дође до репасажа

Zarko

pre 7 godina

Zar nisu mogli da joj nadju odgovarajucu kacigu za ovaj mec. Vise je vremena provela boreći se sa kacigom koja se pomera i spada i tako je dekoncentrise.

Vragolan

pre 7 godina

Nema šta, bolja je bila Britanka.
Sećam se Miličinih mečeva sa OI 2012.-te, iskreno tad mi je bolje delovala.
Možda bude prilike za bronzu...

xy

pre 7 godina

Imala sam osecaj kao da se Milicini udarci ne registruju uopste, udarala je ona, ali nista...

Nista Milice, glavu gore! Ti si vec mnogo toga pokazala, kako treba da se bori za Srbiju i kako se peva himna. Zelim ti da ipak dobijes sansu preko repasaza i da nam obezbedis devetu medalju na ovim cudesnim olimpijskim igrama...

neky

pre 7 godina

Jel gledao neko ovo?
Nasa nju udara mnogo puta, 3 puta u prvoj rundi, nista.... nesto nije bilo kako treba sa oklopom od britanke, nije registrovao nijedan udarac.... a tukla ju je nasa....

vesely

pre 7 godina

Bravo!!! Zaslužen poraz, nijedan udarac normalan. Nogu nije mogla preko ramena a kamoli do glave da digne. Nadam se da će kroz repesaz da uzme bronzu :-D

zzbz

pre 7 godina

Milica je nekoliko puta udarila nogom u onaj prsluk, medjutim nedovoljno snazno, dok je Britanka povela jacim udarcem. Steta. Za ocekivati je da Britanka udje u finale, i eto mozda sanse za bronzu

my way

pre 7 godina

Штета, али шта да се ради?. Мицо, главу горе и у нове победе, можда већ на овом турниру у борби за бронзу! Ми смо уз тебе и у победама и у поразима!

Vragolan

pre 7 godina

Nema šta, bolja je bila Britanka.
Sećam se Miličinih mečeva sa OI 2012.-te, iskreno tad mi je bolje delovala.
Možda bude prilike za bronzu...

realno

pre 7 godina

Najgluplji sportovi su oni gde i ako znaš pravila, ništa ne vidiš šta se dešava, šta se računa, boduje itd. Ova nju udari - poen, ova druga nju - nije poen!?! Svaka čast i Milici i Tijani, i znam da je tekvondo sjajan sport za mlade, balans duha i tela, vrhunska koncentracija, refleks i reakcija itd, sve to znam, drug mi trenira to, ali retko glup sport za tv gledanje. I nemoj da neko žuri sa minusima, ponavljam glup sport SAMO za TV gledanje.

skoba

pre 7 godina

Боља је британка, доминирала је, Милица ми делује некако нервозно, ко ће га знати.. у сваком случају, хвала јој за медаљу у Лондону, и пуно среће ако дође до репасажа

veliki strumf

pre 7 godina

Ispade nam Milica, Britanka bezveze izgubi od Kineskinje. Stvarno cudan, da ne kazem glup sport: u kacigu je dovoljno da pipnes protivnika i dobijas 3 poena, a u telo moras da zviznes iz sve snage, a opet je pitanje da li ces dobiti poen. Britanka i Kineskinja se posteno izudarase i nijedan poen udarcem (po jedan zbog kazni).

gfg

pre 7 godina

Ako i ne osvoji nista, nadam se da necete slucajno nju da pljujete. Devojka je osvojila prvu zlatnu za nasu zemlju od samostalnosti i vec je dosta uradila.

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Зашто је теквондо олимпијски спорт, а карате које је 100 пута занимљивији и атрактивнији спорт није?

nikola

pre 7 godina

Nema veze Mico,dala je sve od sebe,nije sramota izgubiti u ovom trenutku od bolje.Nadam se da ce barem da dobije sansu kroz repasaz da se bori za bronzu.U svakom slucaju 8 medalja koje je Srbija osvojila je neverovatan rezultat pogotovo sto su rezultati u prvih 10 dana bili razocaravajuci.Price pre OI o nekih 12 medalja o kojima se pricalo nije bilo nerealno.Strelci da su uzeli 1-2 medalje,sto se od njih ocekivalo i da je Novak uzeo medalju bilo bi ta suma.I ovako je vrhunski.

neky

pre 7 godina

Jel gledao neko ovo?
Nasa nju udara mnogo puta, 3 puta u prvoj rundi, nista.... nesto nije bilo kako treba sa oklopom od britanke, nije registrovao nijedan udarac.... a tukla ju je nasa....

sklek

pre 7 godina

Ona je olicenje nase zemlje, inteligentna,lepa,kulturna,mila,draga..ma sta god da uradi ona nas prezentuje za zlatnu medalju!!! Persona, sto bi moj deda rekao.

Zarko

pre 7 godina

Zar nisu mogli da joj nadju odgovarajucu kacigu za ovaj mec. Vise je vremena provela boreći se sa kacigom koja se pomera i spada i tako je dekoncentrise.

Ne moze gluplje

pre 7 godina

Ekstremno glup sport. Vise puta cisti udarci neregistrovani. Najjache kad reporter kaze...u tom slucaju moze uslediti chung (sta god to bilo). Pa one budalastine od celedza...

Zuja

pre 7 godina

Pa i sama Milica je izjavila posle Londona da je presrećna i da je nekim čudom uspela da osvoji zlatnu medalju, pobedivši četiri protivnice. Posle je pričala u emisijama da joj je prioritet škola i da će pokušati da se bavi taekvondom. Svaka čast Milice ti si se obezbedila, imaš penziju i sada kako bude, pokušala si i nije išlo, Britanka je mnogo bolja i brža. Sve najbolje.

branko

pre 7 godina

Milice,dovoljno je sto si pre cetiri godine donela Srbiji jedino zlato iz Londona i time usla u istori
ju.STO JE MALA TIJANA imala tebe kao svoj uzor koji je i dovela do srebra koje sija zlatnim sjčetiri godine,ponosna na sebe sta si svojim radom postigla,uzivaj u zivotu.

zzbz

pre 7 godina

Milica je nekoliko puta udarila nogom u onaj prsluk, medjutim nedovoljno snazno, dok je Britanka povela jacim udarcem. Steta. Za ocekivati je da Britanka udje u finale, i eto mozda sanse za bronzu

igor

pre 7 godina

Ne razumem,Milica je udarala i nogom direkt u oklop,a i u rukom. Kada se registruje a kada ne? Po zvuku je i mene zabolelo,nemoguce da je slab udarac.

B

pre 7 godina

Ne znam da li publika ovde to zna, ali Milica je u karijeri osvojila samo jedno zlato sa velikih takmičenja, ono sa OI 2012.-te. Ima još par srebra i bronzi, ali samo to jedno zlato, dakle nije ona baš veliki favorit na ovom takmičenju, odbrana titule bi bila iznenađenje.

boki76

pre 7 godina

Главу горе и идемо даље, биће још златних медаља.
Од тебе очекујемо увек најбоље,
ти си већ легенда Србије и нашег спорта !!!

Hmmm

pre 7 godina

Главу горе лепото. Идемо даље, биће прилика за нове радости, за тебе и земљу Србију. Можда улети и прилика зе бронзу. Идемоооооооо!!!

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Cro - ma sta bi ste vi dali za ove nase medalje (kosarkasi , košarkašice, odbojkasice i nadam se od sveg srca vaterpolo zlato)!!!!!!!

Лајави

pre 7 godina

Да одговорим овом доле што пита зашто карате није на олимпијади.
Одоговор је карате није олимпијски спорт јер постоји много различитих савеза и асоцијацијца како на националном тако и на светском нивоу и свака асоцијација има своја правила и свој неки стил. У протеклих 40 година више пута је МОК апеловао на те асоцијације да изграде ЈЕДИНСТВЕНА правила и стилове и да се обједине под једном међународном асоцијацијом као сви остали спортови. То каратистима није успело до прошле године, најављено је (ако се карате асоцијације опет не позавађају) да ће 2020 у Токију карате бити Олимпијски спорт.

Lolo

pre 7 godina

Гледао сам меч, Милица је деловала некако потиштено од почетка..и нисам видео више од 1поена британке.
Генерално од такмичарског теквондоа нема глупљег спорта једино можда „гађање глинених голубова"?

Vaskez

pre 7 godina

Kad imaju onu budjavu tehniku sa magnetima. Milica je izudarala posteno i to sve snaznim udarcima u stomak,ali glupavi magneti (kao) nisu nista registrovali.

xy

pre 7 godina

Imala sam osecaj kao da se Milicini udarci ne registruju uopste, udarala je ona, ali nista...

Nista Milice, glavu gore! Ti si vec mnogo toga pokazala, kako treba da se bori za Srbiju i kako se peva himna. Zelim ti da ipak dobijes sansu preko repasaza i da nam obezbedis devetu medalju na ovim cudesnim olimpijskim igrama...

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Cro - ma sta bi ste vi dali za ove nase medalje (kosarkasi , košarkašice, odbojkasice i nadam se od sveg srca vaterpolo zlato)!!!!!!!

KRIGER

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje

@(Cro, 20. avgust 2016 22:08)


Ne "susjede" jedino sto ste vi mogli eventualno da oderete bili su glineni vrapci i zmajOvi na vetar u disciplini vatanja promaje, a pravo dranje ste mogli da gledate samo u reziji Milosa Teodosica i Dusana Mandica...
BUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

paja patak

pre 7 godina

Nema energije ni formu.
Britanka će verovatno ući u finale i obezbediti Milici šansu kroz dve borbe da dodje do bronze.
Ovo što je pokazala i u prvoj i drugoj borbi ne obecava.
Nada umire poslednja:-)

Kuki

pre 7 godina

"Au kako me nervira ova Britanka sto vristi, kako bi je tresbuo zenlju"!

Prijatelju kako udara, ako bi joj se zamerio, pre bi ona tebe tresnula o zemlju.

NemanjaVac8

pre 7 godina

Зашто је теквондо олимпијски спорт, а карате које је 100 пута занимљивији и атрактивнији спорт није?
(Џејмс 007Bond, 20. avgust 2016 21:54)
...
Zato što ljudi iz karatea nisu u stanju da se dogovore oko stila koji bi bio na OI. Ima mnogo stilova: šotokan, šorin-rju, vado rju, šito-rju, godžu-rju, kjokušin i kenpo. Ovo su najveće škole i stilovi koji postoje, a postoji i fudokan stil (varijanta šotokan) koji je osnovala naša legenda Ilija Jorga. Mogli bi da dozvole sve stilove, nešto slično posotji u Japanu. Međutim, problem je u bodovanju, pravilima... Svi ovi stilovi su još i filozofija (škola,učenje), vrhunska veština pa tek onda sport. Inače poznata je činjenica da najbolji kik bokseri, kao i mnogi tekvondisti postaju od odličnih karatista. Nosilac crnog pojasa u kareteu, za par godina treniranja kik boksa, ili tekvonda stiče sve što mu je potrebno. Trenutno. kik boks je bliži da postane olimpijski sport nego karate.

vesely

pre 7 godina

Bravo!!! Zaslužen poraz, nijedan udarac normalan. Nogu nije mogla preko ramena a kamoli do glave da digne. Nadam se da će kroz repesaz da uzme bronzu :-D

my way

pre 7 godina

Штета, али шта да се ради?. Мицо, главу горе и у нове победе, можда већ на овом турниру у борби за бронзу! Ми смо уз тебе и у победама и у поразима!

Miodrag

pre 7 godina

Sad je lako reci, ali Milica je trebalo da ide u kategoriju ispod. Ima 2kg vise od granice za ovu, rekao bih apsolutnu kategoriju, 67+. Ne znam ko je to odlucivao i da li je morala da ima normu i borbe u kategoriji do 67.
Izgubila je od aktuelne svetkse sampionke, ajd da vidimo moze li do medalje ikako.

Željko

pre 7 godina

Milice, ti si naše zlato. Da tebe nije bilo, vaterpolisti bi ostali bez medalje u Londonu...Da tebe nije, Tijana ne bi mogla na koga da se ugleda. I ne samo ona...Obavezno da i ti budeš na čuvenom balkonu!

Jovan

pre 7 godina

Nalupala je britanka najstrasnije. Ni jednog momenta Mandiceva nije zapretila.
Nula poena, bukvalno ni jedan jedini udarac.
Izuzetno lose izdanje.
I prethodnu borbu je realno jedva dobila.
Vidi se da je bas van forme.

pera

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje

@(Cro, 20. avgust 2016 22:08)

Broje se sportisti koji se vracaju sa medaljom a nasih je 55....

Napred Milice

pre 7 godina

Ne znam šta se desilo da nakon 4 godine tako izgubi onu oštrinu kakvu je imala u Londonu. Da li je rok trajanja takmičara u ovom sportu suviše kratak ili je u međuvremenu konkurencija postala jača. Znam i da je imala niz povreda, možda ju je to usporilo. Ili možda više nije fokusirana na ovaj sport kao što je bila ranije. U svakom slučaju, nadam se da će se brzo oporaviti od ovog neuspeha jer joj je samo 24 godine.

nikola

pre 7 godina

pritisak, očekivanja,prošle godine toga nije bilo pa je odigrala perfektno
sve najbolje u nastavku karijere joj želim u svakom slučaju

Karatista

pre 7 godina

о каратистима није успело до прошле године, најављено је (ако се карате асоцијације опет не позавађају) да ће 2020 у Токију карате бити Олимпијски спорт.
(Лајави, 20. avgust 2016 22:16)

Zapravo imaš samo dve bitne međunarodne federacije WKF i WUKF, a obzirom da je razdor krenuo još iz Japana, bio bi red da se baš u Japanu i reši. Srbija se već spremila za to "pomirenje veka", naš savez prizanje sve stilove iako je Sho-to-kan najrasprostranjeniji. Korejski Tae-kwon-do ima sve elemete i lepotu karatea, ali forsiranje samo jedne grupe tehnika ključnih za borbu uz sistem bodovanja ga je pretvorilo u obično nogatanje! Ipak da bude jasno moje poštovanje i Tići i Milici i svima koji su kod nas neko i nešto u tom sportu!
Mislim da je Milica bila preoprezna ovaj put, a i protivnice su znale ko ih čeka i kako da se pripreme. Nema razloga da je kritikujemo, biti među 8 ili 16 najboljih boraca na svetu u veštini koju milioni treniraju je nešto neverovatno, a olimpijska medalja je da se unerediš od sreće što imaš takvu decu i sportiste u ovako maloj i sirotoj državi.

Glavu gore, izvuci pouke

pre 7 godina

Velika greska je bila doci u Rio tek pre neki dan.

Bar 7 dana treba organizmu da se aklimatizuje.

Nadam se da u buducnosti nece biti takvih propusta.

Jo

pre 7 godina

ova se bar plasirala na sledece olimpijske igre. a sta reci za Nadju Higl. posle jedne medalje sa velikog takmicenja uz lovorike i drasticno povecan standard zivota nestaje iz sveta plivanja...

бивши каратека

pre 7 godina

Штата за Милицу....
Можда није време али теаквондо као спорт је прилично нереалан да некажем глуп. Гори него данашњи карате који ће чини се угледати светло олимпијских игара у Токију.

ZLST

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje
(Cro, 20. avgust 2016 22:08)
Čekaj, vaši sportisti su na OI išli samo da bi "nas odrali"? Je li to bio glavni cilj? Jesu li još nekoga "odrali"? Ili samo nas? Pa, čestitam, onda, naročito vašim košarkašima i vaterpolistima!

Boris

pre 7 godina

Čim su počele videlo se da nažalost Milica nema šanse. Protivnica je mnogo viša od nje a i bolje i brže se kretala. Biće repasaž, sigurno

nix

pre 7 godina

Biće prilike !!! sad tempiraj formu za sledeću olimpijadu ignoriši ostala takmičanja.... i hvala što ostavljaš srce na terenu !!!

ja

pre 7 godina

Britanka mora uci u finale, za sto ima realne sanse, cime automatski povlaci Milicu u repasaž , s time da se onda Milica bori sa suparnicom iz drugog dijela zdrijeba.

Aleksandar I

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje@(Cro, 20. avgust 2016 22:08) Broje se sportisti koji se vracaju sa medaljom a nasih je 55....
(pera, 21. avgust 2016 07:36)

Pero lepo si mu rekao, ja bih jos samo dodao u dva sporta gde smo se sastali tu smo ih odrali(jedino ne znam da li smo imali takmicara u gadjanju glinenih golubova).E da stvarno uzeli ste 2 medalje vise i tri zlatne vise...

maca

pre 7 godina

@doktor Ona nije i ne moze biti institucija, a ti u svakom slucaju pod hitno poseti neku na vreme, dok ti ne bude kasno, ako vec nije.

Џејмс 007Bond

pre 7 godina

Зашто је теквондо олимпијски спорт, а карате које је 100 пута занимљивији и атрактивнији спорт није?

realno

pre 7 godina

Najgluplji sportovi su oni gde i ako znaš pravila, ništa ne vidiš šta se dešava, šta se računa, boduje itd. Ova nju udari - poen, ova druga nju - nije poen!?! Svaka čast i Milici i Tijani, i znam da je tekvondo sjajan sport za mlade, balans duha i tela, vrhunska koncentracija, refleks i reakcija itd, sve to znam, drug mi trenira to, ali retko glup sport za tv gledanje. I nemoj da neko žuri sa minusima, ponavljam glup sport SAMO za TV gledanje.

neky

pre 7 godina

Jel gledao neko ovo?
Nasa nju udara mnogo puta, 3 puta u prvoj rundi, nista.... nesto nije bilo kako treba sa oklopom od britanke, nije registrovao nijedan udarac.... a tukla ju je nasa....

Ne moze gluplje

pre 7 godina

Ekstremno glup sport. Vise puta cisti udarci neregistrovani. Najjache kad reporter kaze...u tom slucaju moze uslediti chung (sta god to bilo). Pa one budalastine od celedza...

Boris

pre 7 godina

Čim su počele videlo se da nažalost Milica nema šanse. Protivnica je mnogo viša od nje a i bolje i brže se kretala. Biće repasaž, sigurno

veliki strumf

pre 7 godina

Ispade nam Milica, Britanka bezveze izgubi od Kineskinje. Stvarno cudan, da ne kazem glup sport: u kacigu je dovoljno da pipnes protivnika i dobijas 3 poena, a u telo moras da zviznes iz sve snage, a opet je pitanje da li ces dobiti poen. Britanka i Kineskinja se posteno izudarase i nijedan poen udarcem (po jedan zbog kazni).

Lolo

pre 7 godina

Гледао сам меч, Милица је деловала некако потиштено од почетка..и нисам видео више од 1поена британке.
Генерално од такмичарског теквондоа нема глупљег спорта једино можда „гађање глинених голубова"?

B

pre 7 godina

Ne znam da li publika ovde to zna, ali Milica je u karijeri osvojila samo jedno zlato sa velikih takmičenja, ono sa OI 2012.-te. Ima još par srebra i bronzi, ali samo to jedno zlato, dakle nije ona baš veliki favorit na ovom takmičenju, odbrana titule bi bila iznenađenje.

Vaskez

pre 7 godina

Kad imaju onu budjavu tehniku sa magnetima. Milica je izudarala posteno i to sve snaznim udarcima u stomak,ali glupavi magneti (kao) nisu nista registrovali.

vesely

pre 7 godina

Bravo!!! Zaslužen poraz, nijedan udarac normalan. Nogu nije mogla preko ramena a kamoli do glave da digne. Nadam se da će kroz repesaz da uzme bronzu :-D

nikola

pre 7 godina

Nema veze Mico,dala je sve od sebe,nije sramota izgubiti u ovom trenutku od bolje.Nadam se da ce barem da dobije sansu kroz repasaz da se bori za bronzu.U svakom slucaju 8 medalja koje je Srbija osvojila je neverovatan rezultat pogotovo sto su rezultati u prvih 10 dana bili razocaravajuci.Price pre OI o nekih 12 medalja o kojima se pricalo nije bilo nerealno.Strelci da su uzeli 1-2 medalje,sto se od njih ocekivalo i da je Novak uzeo medalju bilo bi ta suma.I ovako je vrhunski.

Jo

pre 7 godina

ova se bar plasirala na sledece olimpijske igre. a sta reci za Nadju Higl. posle jedne medalje sa velikog takmicenja uz lovorike i drasticno povecan standard zivota nestaje iz sveta plivanja...

gfg

pre 7 godina

Ako i ne osvoji nista, nadam se da necete slucajno nju da pljujete. Devojka je osvojila prvu zlatnu za nasu zemlju od samostalnosti i vec je dosta uradila.

sklek

pre 7 godina

Ona je olicenje nase zemlje, inteligentna,lepa,kulturna,mila,draga..ma sta god da uradi ona nas prezentuje za zlatnu medalju!!! Persona, sto bi moj deda rekao.

skoba

pre 7 godina

Боља је британка, доминирала је, Милица ми делује некако нервозно, ко ће га знати.. у сваком случају, хвала јој за медаљу у Лондону, и пуно среће ако дође до репасажа

Zarko

pre 7 godina

Zar nisu mogli da joj nadju odgovarajucu kacigu za ovaj mec. Vise je vremena provela boreći se sa kacigom koja se pomera i spada i tako je dekoncentrise.

Hmmm

pre 7 godina

Главу горе лепото. Идемо даље, биће прилика за нове радости, за тебе и земљу Србију. Можда улети и прилика зе бронзу. Идемоооооооо!!!

Jovan

pre 7 godina

Nalupala je britanka najstrasnije. Ni jednog momenta Mandiceva nije zapretila.
Nula poena, bukvalno ni jedan jedini udarac.
Izuzetno lose izdanje.
I prethodnu borbu je realno jedva dobila.
Vidi se da je bas van forme.

xy

pre 7 godina

Imala sam osecaj kao da se Milicini udarci ne registruju uopste, udarala je ona, ali nista...

Nista Milice, glavu gore! Ti si vec mnogo toga pokazala, kako treba da se bori za Srbiju i kako se peva himna. Zelim ti da ipak dobijes sansu preko repasaza i da nam obezbedis devetu medalju na ovim cudesnim olimpijskim igrama...

Vragolan

pre 7 godina

Nema šta, bolja je bila Britanka.
Sećam se Miličinih mečeva sa OI 2012.-te, iskreno tad mi je bolje delovala.
Možda bude prilike za bronzu...

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Cro - ma sta bi ste vi dali za ove nase medalje (kosarkasi , košarkašice, odbojkasice i nadam se od sveg srca vaterpolo zlato)!!!!!!!

paja patak

pre 7 godina

Nema energije ni formu.
Britanka će verovatno ući u finale i obezbediti Milici šansu kroz dve borbe da dodje do bronze.
Ovo što je pokazala i u prvoj i drugoj borbi ne obecava.
Nada umire poslednja:-)

my way

pre 7 godina

Штета, али шта да се ради?. Мицо, главу горе и у нове победе, можда већ на овом турниру у борби за бронзу! Ми смо уз тебе и у победама и у поразима!

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@Cro - ma sta bi ste vi dali za ove nase medalje (kosarkasi , košarkašice, odbojkasice i nadam se od sveg srca vaterpolo zlato)!!!!!!!

Zuja

pre 7 godina

Pa i sama Milica je izjavila posle Londona da je presrećna i da je nekim čudom uspela da osvoji zlatnu medalju, pobedivši četiri protivnice. Posle je pričala u emisijama da joj je prioritet škola i da će pokušati da se bavi taekvondom. Svaka čast Milice ti si se obezbedila, imaš penziju i sada kako bude, pokušala si i nije išlo, Britanka je mnogo bolja i brža. Sve najbolje.

boki76

pre 7 godina

Главу горе и идемо даље, биће још златних медаља.
Од тебе очекујемо увек најбоље,
ти си већ легенда Србије и нашег спорта !!!

ja

pre 7 godina

Britanka mora uci u finale, za sto ima realne sanse, cime automatski povlaci Milicu u repasaž , s time da se onda Milica bori sa suparnicom iz drugog dijela zdrijeba.

бивши каратека

pre 7 godina

Штата за Милицу....
Можда није време али теаквондо као спорт је прилично нереалан да некажем глуп. Гори него данашњи карате који ће чини се угледати светло олимпијских игара у Токију.

KRIGER

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje

@(Cro, 20. avgust 2016 22:08)


Ne "susjede" jedino sto ste vi mogli eventualno da oderete bili su glineni vrapci i zmajOvi na vetar u disciplini vatanja promaje, a pravo dranje ste mogli da gledate samo u reziji Milosa Teodosica i Dusana Mandica...
BUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

zzbz

pre 7 godina

Milica je nekoliko puta udarila nogom u onaj prsluk, medjutim nedovoljno snazno, dok je Britanka povela jacim udarcem. Steta. Za ocekivati je da Britanka udje u finale, i eto mozda sanse za bronzu

Kuki

pre 7 godina

"Au kako me nervira ova Britanka sto vristi, kako bi je tresbuo zenlju"!

Prijatelju kako udara, ako bi joj se zamerio, pre bi ona tebe tresnula o zemlju.

igor

pre 7 godina

Ne razumem,Milica je udarala i nogom direkt u oklop,a i u rukom. Kada se registruje a kada ne? Po zvuku je i mene zabolelo,nemoguce da je slab udarac.

maca

pre 7 godina

@doktor Ona nije i ne moze biti institucija, a ti u svakom slucaju pod hitno poseti neku na vreme, dok ti ne bude kasno, ako vec nije.

Miodrag

pre 7 godina

Sad je lako reci, ali Milica je trebalo da ide u kategoriju ispod. Ima 2kg vise od granice za ovu, rekao bih apsolutnu kategoriju, 67+. Ne znam ko je to odlucivao i da li je morala da ima normu i borbe u kategoriji do 67.
Izgubila je od aktuelne svetkse sampionke, ajd da vidimo moze li do medalje ikako.

branko

pre 7 godina

Milice,dovoljno je sto si pre cetiri godine donela Srbiji jedino zlato iz Londona i time usla u istori
ju.STO JE MALA TIJANA imala tebe kao svoj uzor koji je i dovela do srebra koje sija zlatnim sjčetiri godine,ponosna na sebe sta si svojim radom postigla,uzivaj u zivotu.

NemanjaVac8

pre 7 godina

Зашто је теквондо олимпијски спорт, а карате које је 100 пута занимљивији и атрактивнији спорт није?
(Џејмс 007Bond, 20. avgust 2016 21:54)
...
Zato što ljudi iz karatea nisu u stanju da se dogovore oko stila koji bi bio na OI. Ima mnogo stilova: šotokan, šorin-rju, vado rju, šito-rju, godžu-rju, kjokušin i kenpo. Ovo su najveće škole i stilovi koji postoje, a postoji i fudokan stil (varijanta šotokan) koji je osnovala naša legenda Ilija Jorga. Mogli bi da dozvole sve stilove, nešto slično posotji u Japanu. Međutim, problem je u bodovanju, pravilima... Svi ovi stilovi su još i filozofija (škola,učenje), vrhunska veština pa tek onda sport. Inače poznata je činjenica da najbolji kik bokseri, kao i mnogi tekvondisti postaju od odličnih karatista. Nosilac crnog pojasa u kareteu, za par godina treniranja kik boksa, ili tekvonda stiče sve što mu je potrebno. Trenutno. kik boks je bliži da postane olimpijski sport nego karate.

nix

pre 7 godina

Biće prilike !!! sad tempiraj formu za sledeću olimpijadu ignoriši ostala takmičanja.... i hvala što ostavljaš srce na terenu !!!

pera

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje

@(Cro, 20. avgust 2016 22:08)

Broje se sportisti koji se vracaju sa medaljom a nasih je 55....

Željko

pre 7 godina

Milice, ti si naše zlato. Da tebe nije bilo, vaterpolisti bi ostali bez medalje u Londonu...Da tebe nije, Tijana ne bi mogla na koga da se ugleda. I ne samo ona...Obavezno da i ti budeš na čuvenom balkonu!

Лајави

pre 7 godina

Да одговорим овом доле што пита зашто карате није на олимпијади.
Одоговор је карате није олимпијски спорт јер постоји много различитих савеза и асоцијацијца како на националном тако и на светском нивоу и свака асоцијација има своја правила и свој неки стил. У протеклих 40 година више пута је МОК апеловао на те асоцијације да изграде ЈЕДИНСТВЕНА правила и стилове и да се обједине под једном међународном асоцијацијом као сви остали спортови. То каратистима није успело до прошле године, најављено је (ако се карате асоцијације опет не позавађају) да ће 2020 у Токију карате бити Олимпијски спорт.

nikola

pre 7 godina

pritisak, očekivanja,prošle godine toga nije bilo pa je odigrala perfektno
sve najbolje u nastavku karijere joj želim u svakom slučaju

Karatista

pre 7 godina

о каратистима није успело до прошле године, најављено је (ако се карате асоцијације опет не позавађају) да ће 2020 у Токију карате бити Олимпијски спорт.
(Лајави, 20. avgust 2016 22:16)

Zapravo imaš samo dve bitne međunarodne federacije WKF i WUKF, a obzirom da je razdor krenuo još iz Japana, bio bi red da se baš u Japanu i reši. Srbija se već spremila za to "pomirenje veka", naš savez prizanje sve stilove iako je Sho-to-kan najrasprostranjeniji. Korejski Tae-kwon-do ima sve elemete i lepotu karatea, ali forsiranje samo jedne grupe tehnika ključnih za borbu uz sistem bodovanja ga je pretvorilo u obično nogatanje! Ipak da bude jasno moje poštovanje i Tići i Milici i svima koji su kod nas neko i nešto u tom sportu!
Mislim da je Milica bila preoprezna ovaj put, a i protivnice su znale ko ih čeka i kako da se pripreme. Nema razloga da je kritikujemo, biti među 8 ili 16 najboljih boraca na svetu u veštini koju milioni treniraju je nešto neverovatno, a olimpijska medalja je da se unerediš od sreće što imaš takvu decu i sportiste u ovako maloj i sirotoj državi.

Glavu gore, izvuci pouke

pre 7 godina

Velika greska je bila doci u Rio tek pre neki dan.

Bar 7 dana treba organizmu da se aklimatizuje.

Nadam se da u buducnosti nece biti takvih propusta.

Napred Milice

pre 7 godina

Ne znam šta se desilo da nakon 4 godine tako izgubi onu oštrinu kakvu je imala u Londonu. Da li je rok trajanja takmičara u ovom sportu suviše kratak ili je u međuvremenu konkurencija postala jača. Znam i da je imala niz povreda, možda ju je to usporilo. Ili možda više nije fokusirana na ovaj sport kao što je bila ranije. U svakom slučaju, nadam se da će se brzo oporaviti od ovog neuspeha jer joj je samo 24 godine.

Aleksandar I

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje@(Cro, 20. avgust 2016 22:08) Broje se sportisti koji se vracaju sa medaljom a nasih je 55....
(pera, 21. avgust 2016 07:36)

Pero lepo si mu rekao, ja bih jos samo dodao u dva sporta gde smo se sastali tu smo ih odrali(jedino ne znam da li smo imali takmicara u gadjanju glinenih golubova).E da stvarno uzeli ste 2 medalje vise i tri zlatne vise...

ZLST

pre 7 godina

Odrali smo vas i na ovim OI. Na kraju se broje samo medalje
(Cro, 20. avgust 2016 22:08)
Čekaj, vaši sportisti su na OI išli samo da bi "nas odrali"? Je li to bio glavni cilj? Jesu li još nekoga "odrali"? Ili samo nas? Pa, čestitam, onda, naročito vašim košarkašima i vaterpolistima!