Petak, 19.08.2016.

03:30

Niko nikada kao Bolt – treće zlato na 200 metara!

Najbrži čovek planete Jusein Bolt nastavio je da ispisuje nove stranice istorije atletike, drugim zlatom na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Izvor: ÐN

Niko nikada kao Bolt – treæe zlato na 200 metara! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

ps

pre 7 godina

@MikiP
A ti mislis da je Gocic olimpijac istog ranga kao Bolt? Ili bilo koji srpski osvajac medalje?
To sto niste konkurentni da biste bili rivali u nekom sportu ne znaci da je taj sport manje vazan. Tom logikom bi fudbal bio nebitan sport.
Vaterpolo, rvanje, kajak... ko to gleda? Ali atletika, to je vec nesto drugo. Srbija je jadna sportska nacija, osvaja medalje u sportovima kojima se niko ne bavi. Zenska odbojka i vaterpolo :) preslatko.

MikiP

pre 7 godina

@sandzaklija

Pominjao sam rivalstvo tamo gde ono postoji. Tamo gde ga nema nisam. Nisam spomenuo ni odbojku ako si pazljivo citao.
Hrvatska ima 5 zlatnih medalja kao i Jamajka (trenutno) i hoces da kazes da je Glasnovic Josip olimpijac istog ranga kao i Bolt?

sandzaklija

pre 7 godina

(MikiP, 19. avgust 2016 09:54)

Rivalstvo izmedju Srbije i Hrvatske ne postoji samo u kosarci i vaterpolu vec i u fudbalu i rukometu. Ali, to rivalstvo u fudbalu i rukometu ste malo pokvarili jer vad nigde nema u fudbalu i rukometu:)

MikiP

pre 7 godina

@beograd

Gresis ako mislis da su sva zlata ista. Nisu. Gresis i ako mislis da je bitan samo broj.
Olimpijsko zlato u kosarci je najvrednije u ekipnim sportovima. Iz razloga sto ti na putu do trona stoji najdominantnija ekipa. U atletici je 100m disciplina broj jedan.
Da bi osvojio zlato moras pobediti najveceg sprintera svih vremena. Za mene je Cavicevo srebro protiv Felpsa vece nego Mandickino zlato u teakwondou.
Nisam omalovazio nicije zlato ali Hrvati nemaju ni jednu titulu na kojoj bi im se moglo pozavideti.

IzPrikrajka

pre 7 godina

Veceras je i Bolt u sjeni nevjerojatne Sare Kolak!!! Kakva pobjeda za Hrvatsku! Ovo nitko, ali NITKO nije ocekivao! Bravo mala!!!!!!!!(bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Evo i mi se iz Srbije radujemo njenom uspehu skoro jednako kao ti. Mozda je to tebi cudno ali to je stvarno tako. Mnogo nam je draze da pobedi Hrvat nego neki tamo Amer ili Svedjanin. Mozes li ti isto za Srbe da kazes? Sve najbolje!

Beograd

pre 7 godina

MikiP, 19. avgust 2016 09:54)sportski je cestitati. Imaju pet zlatnih medalja. I ti bi bio srecan da Srbija ima pet medalja samo iz pucanja. Svaka im cast! Nadam se da cemo mi dobiti jos zlatnih a imamo sanse za to. Najvise iz vaterpola i zenske odbojke.

Fikip

pre 7 godina

Crni Juso, ima sada da ti izvade pola litra krvi.
(WADA i MOK, 19. avgust 2016 04:16)

Pa toliko se obicno i vadi, 400g, dobro da nije vise :D

Ilija

pre 7 godina

Citat: "To je onaj dečko koji živi i trenira u USA i glasno 'podržava izbacivanje ruskih atletičara sa Olimpijade'?"

Jeste.. link:
http://www.b92.net/sport/atletika/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=21&nav_id=1157579

MikiP

pre 7 godina

@bijeli

Trijumfi Hrvatskih sportista za koje nikad nisam cuo, meni licno, apsolutno ne izaziva nikakvu emociju.
Sportovi u kojima se u Srbiji Hrvatska dozivljava kao rival nisu jedrilicarstvo, veslanje, teakwondo,bacanje kugle, kladiva ili koplja.
Nije to ni tenis u kome je Srpski dubl pobedio Hrvatski.
Ovde se jedino dueli ekipa ili pojedinaca u nekom trkackom nadmetanju posebno prate i burno komentarisu.
Hrvatske kosarkase znamo, igramo istu ligu, rivali smo vec godinama. Tu je poraz bolan.
Sara Kolak? Nek osvoji jos 10 zlatnih medalja. Nemam nista protiv.
I jedna opaska, u sportovima gde ti direktni rivali nisu Amerikanci je mnogo lakse osvojiti trofej.
Ni Perkovicevoj ni Kolakovoj rivalke u finalu nisu bile Amerikanke. Spanoviceva je imala dve.

AM?

pre 7 godina

@Bjeli
Jel moguće da prvo što si pomislio je da dodjes na naše portale i vidiš šta mi pišemo? I još pricas o ljubomori hahaha pa čoveče sam sebe zakopavas. Nikada se izgleda nećete rešiti tog kompleksa Srbije. Idi slavi uspehe vaših takmičara a nas i naše lepe zaobiđi ;)

Munja

pre 7 godina

Tata sto sve ove cike brzo trce. 

Pa sine jedan ce stici prvi. 

A sto onda ostali trce.
(mali Getlin, 19. avgust 2016 04:26)

Odgovor - sine, svi žele da budu taj jedan :-)

Kol

pre 7 godina

Dominira covek kao Dzordan svojevremeno, steta samo dok je bio na vrhuncu fizicke spreme sto tada nije trcao svom snagom odnosno sto tada nije davao maksimum, nego uvek malo kocnica ili slabiji start, jer bi sigurno isao ispod 9.50 na 100m i ispod 19.00 na 200m ali dobro iovako mu niko nece oboriti rekorde u narednih 50 godina!

Rio2016 record

pre 7 godina

Bome, idu nas ovi pojedinačni sportovi. Doslovno rasturamo. S druge strane vama idu kolektivni sportovi, dok smo mi tu malo ipak zakazali. Sve je to sport i treba dobro proslaviti sve uspjehe, bez obzira na disciplinu.

riba na suvom

pre 7 godina

Neće kompletirati zlato na 4x100 pošto mora da vrati jednu od medalja, jer je jedan jamajčanin iz štafete (ne znam tačno koji) diskvalifikovan u zadnjih par nedelja. I baš je B92 pisao.

knez

pre 7 godina

Niste napisali da je MOK/Brazilci/neko treći učinio ustupak i dozvolio da amerikanke ponove polufinale na 4x100 i tako se plasirale u finale, pritom izbacivši Kineskinje iz borbe za medalje. Dvostruki aršini na delu.

Broj 509

pre 7 godina

Bravo Juso imam sreću što živim u tvojoj eri i što nisi Srbin,pa si harizmaticni i duhoviti kralj polubog,najveći ikada,da si kojim slučajem rođen ovde bio bi Bolo neplatiša poreza,iritantan i sa usiljenim smislom za humor,koga bih krivio za sve sopstvene neuspehe i radovao se kad izgubi jer trenira u Americi.Iako je to možda jedini put kad bi čuli za nas a da se ne pominju u istoj rečenici ratovi i divljaci.Ovako je cela Jamajka slavila na trgu sa tobom a i mi sa njima koji te volimo.U nove pobede!

Dare

pre 7 godina

Toooo Juso Srbine, uživao sam gledajući, kao da je Srbija osvojila. Ovo je zapravo novo zlato za našu državu jer Jusa je Srbin samo još to ne zna! ;)

drago

pre 7 godina

Sara Kolak BOGINJA!!!
Vidim nema vijesti o njoj a i puno je minusa haha.
Moras imati tezak problem da mrzis klinku za koju nikad niko nije cuo pa 'ladno uzme zlato!!!
Ponadali ste se da cete nas stici, oprastam :)))
Blanka po 10. medalju. Vec je 5 zlata a bit ce ih jos.

joe

pre 7 godina

To nije lila kisa, to su bile suze velikog Duska Koraca odozgo jer nije docekao da iskomentarise ovu trku koja je "njegovog" Jusu uvela u klub besmrtnih! Svaka cast Munjo Karibska!

Bijeli

pre 7 godina

Dodjoh s tuluma i imam sto i vidjeti, Sara Kolak olimpijski pobjednik !!! Peto zlato za HR ! Pa onda jos nesto popijemo,pa virnem na portale, pa rekoh otvorit cu i jedan "komsijski"...Pa vidim 5-6 vijesti o atletskoj veceri, ali o senzacionalnoj pobjednici Sari Kolak nema ni rijeci...a onda u komentarima vidim ovog Jovan@, i sve mi je jasno. Bijes i ljubomora su toliki da se kaze da ga ne zanima Olimpijski Pobjednik...jadno jovane, ali najvise za tebe i takve...Pozdrav iz pozlacene Hrvatske !

Powerslave

pre 7 godina

Postoji li iko, ali bilo ko, da se uopšte pitao ko će da pobedi? Pitanje je bilo samo koliko metara će da ostavi ostale iza sebe. Eto koliko je čovek dominantan, već gotovo 10 godina. Ipak je ovo njegova "prava" disciplina gde niko ne može ni da mu priđe.
A pored sportskog kvaliteta čovek je neviđeno harizmatičan, nisam nikad video ni čuo za osobu koja ga ne voli. Osim, verovatno, Amerikanaca, ali ga i oni sigurno poštuju.

Meni je ipak najviše drago zbog Lemetra, radovao se bronzi kao da je zlato :D A na sve to medalja jednom belcu u sprintu sigurno vredi i duplo.

Split

pre 7 godina

Nije provokacija, nije niti jugonostalgija, domoljub san koji ne mrzi Srbe i postujen partriote Srbe koji ne mrze Hrvate. Ali jedno pitanje !
Da je ostala Juga bi li ovo bia rekord svih rekorda od medalja, tu uracunajmo da bi kosarkaska momcad bila jos jaca. Ovo bi bilo blizu 30 medalja, naravno tu racunamo i onu jednu kosovsku.
Steta sta su Bosanci i Makedonci totalno podbacili.
Inace cestitke vasin odbojkasicama, momcadski sportovi su uvik bili vas forte.
Cestitke i Juseinu !
Sportski pozdrav svin ljudinama i dobricinama bez obzira sa koje strane Dunava. Uzivajte u ovoj za nase zemlje divnoj olimpijadi !

psiholog sporta

pre 7 godina

Kao psiholog sporta mislim da je Boltu najvaznije da je ucesnik OI.

A ako pobedi to je onako pride......

Ma cepaj kauboje neka zvoni........

beograd_moskva

pre 7 godina

Veceras je i Bolt u sjeni nevjerojatne Sare Kolak!!! Kakva pobjeda za Hrvatsku! Ovo nitko, ali NITKO nije ocekivao! Bravo mala!!!!!!!!
(bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Ej, ajde iskuliraj malo!!!

Juso

pre 7 godina

@Veceras je i Bolt u sjeni nevjerojatne Sare Kolak!!! Kakva pobjeda za Hrvatsku! Ovo nitko, ali NITKO nije ocekivao! Bravo mala!!!!!!!! (bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Ne stvarno mala baca onu pritku za medalju, a tek koleginica tanjur.......

Eto Juso majstore, u totalnoj si sjeni......

Jovan

pre 7 godina

@ (bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Ajde pali na svoj forum kompleksas. Ne interesuju ovde hrvati nikoga.
Bolt je najveci kralj sporta svih vremena !!! Zao mi sto Korac ovo nije mogao da vidi.

laa

pre 7 godina

Koliko mi je drago zbog Lemetra. Decko je godinama u vrhu, ali nikad nije mogao sa crncima da se nosi u tako prestiznim disciplinama. Zasluzio je ovo.

nemanja

pre 7 godina

Najveci sprinter ikad i jedan od najboljih sportista ikada. Harizmatican, brz kao munja, neverovatan. Juso Srbija je ostala budna da navija za tebe. Ostaje zal sto Korac nije mogao ovo da prenosi. Ali on sigurno gleda negdje odozgo. Dva covjeka koja su mi uljepsala mladost radeci ono u cemu su najbolji :)

nemanja

pre 7 godina

Najveci sprinter ikad i jedan od najboljih sportista ikada. Harizmatican, brz kao munja, neverovatan. Juso Srbija je ostala budna da navija za tebe. Ostaje zal sto Korac nije mogao ovo da prenosi. Ali on sigurno gleda negdje odozgo. Dva covjeka koja su mi uljepsala mladost radeci ono u cemu su najbolji :)

susjed Iz Hrvatske

pre 7 godina

BOLT i Sara KOLAK su priče večeri u Riu. Kakva priča klinke u kopiju,nije niti čudno kada joj je Perkovic podrška. Bravooooo za balkan.koji rezultati danas.

Sima

pre 7 godina

Cini mi se da se iznervirao prilikom prolaska kroz cilj, videlo se da daje maksimum ali zbog kise nije mogao do boljeg rezultata sto se videlo po njegovoj reakciji u cilju. Legenda.

laa

pre 7 godina

Koliko mi je drago zbog Lemetra. Decko je godinama u vrhu, ali nikad nije mogao sa crncima da se nosi u tako prestiznim disciplinama. Zasluzio je ovo.

Sima

pre 7 godina

Cini mi se da se iznervirao prilikom prolaska kroz cilj, videlo se da daje maksimum ali zbog kise nije mogao do boljeg rezultata sto se videlo po njegovoj reakciji u cilju. Legenda.

Jovan

pre 7 godina

@ (bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Ajde pali na svoj forum kompleksas. Ne interesuju ovde hrvati nikoga.
Bolt je najveci kralj sporta svih vremena !!! Zao mi sto Korac ovo nije mogao da vidi.

nemanja

pre 7 godina

Najveci sprinter ikad i jedan od najboljih sportista ikada. Harizmatican, brz kao munja, neverovatan. Juso Srbija je ostala budna da navija za tebe. Ostaje zal sto Korac nije mogao ovo da prenosi. Ali on sigurno gleda negdje odozgo. Dva covjeka koja su mi uljepsala mladost radeci ono u cemu su najbolji :)

susjed Iz Hrvatske

pre 7 godina

BOLT i Sara KOLAK su priče večeri u Riu. Kakva priča klinke u kopiju,nije niti čudno kada joj je Perkovic podrška. Bravooooo za balkan.koji rezultati danas.

nemanja

pre 7 godina

Najveci sprinter ikad i jedan od najboljih sportista ikada. Harizmatican, brz kao munja, neverovatan. Juso Srbija je ostala budna da navija za tebe. Ostaje zal sto Korac nije mogao ovo da prenosi. Ali on sigurno gleda negdje odozgo. Dva covjeka koja su mi uljepsala mladost radeci ono u cemu su najbolji :)

Split

pre 7 godina

Nije provokacija, nije niti jugonostalgija, domoljub san koji ne mrzi Srbe i postujen partriote Srbe koji ne mrze Hrvate. Ali jedno pitanje !
Da je ostala Juga bi li ovo bia rekord svih rekorda od medalja, tu uracunajmo da bi kosarkaska momcad bila jos jaca. Ovo bi bilo blizu 30 medalja, naravno tu racunamo i onu jednu kosovsku.
Steta sta su Bosanci i Makedonci totalno podbacili.
Inace cestitke vasin odbojkasicama, momcadski sportovi su uvik bili vas forte.
Cestitke i Juseinu !
Sportski pozdrav svin ljudinama i dobricinama bez obzira sa koje strane Dunava. Uzivajte u ovoj za nase zemlje divnoj olimpijadi !

knez

pre 7 godina

Niste napisali da je MOK/Brazilci/neko treći učinio ustupak i dozvolio da amerikanke ponove polufinale na 4x100 i tako se plasirale u finale, pritom izbacivši Kineskinje iz borbe za medalje. Dvostruki aršini na delu.

joe

pre 7 godina

To nije lila kisa, to su bile suze velikog Duska Koraca odozgo jer nije docekao da iskomentarise ovu trku koja je "njegovog" Jusu uvela u klub besmrtnih! Svaka cast Munjo Karibska!

Powerslave

pre 7 godina

Postoji li iko, ali bilo ko, da se uopšte pitao ko će da pobedi? Pitanje je bilo samo koliko metara će da ostavi ostale iza sebe. Eto koliko je čovek dominantan, već gotovo 10 godina. Ipak je ovo njegova "prava" disciplina gde niko ne može ni da mu priđe.
A pored sportskog kvaliteta čovek je neviđeno harizmatičan, nisam nikad video ni čuo za osobu koja ga ne voli. Osim, verovatno, Amerikanaca, ali ga i oni sigurno poštuju.

Meni je ipak najviše drago zbog Lemetra, radovao se bronzi kao da je zlato :D A na sve to medalja jednom belcu u sprintu sigurno vredi i duplo.

Munja

pre 7 godina

Tata sto sve ove cike brzo trce. 

Pa sine jedan ce stici prvi. 

A sto onda ostali trce.
(mali Getlin, 19. avgust 2016 04:26)

Odgovor - sine, svi žele da budu taj jedan :-)

Kol

pre 7 godina

Dominira covek kao Dzordan svojevremeno, steta samo dok je bio na vrhuncu fizicke spreme sto tada nije trcao svom snagom odnosno sto tada nije davao maksimum, nego uvek malo kocnica ili slabiji start, jer bi sigurno isao ispod 9.50 na 100m i ispod 19.00 na 200m ali dobro iovako mu niko nece oboriti rekorde u narednih 50 godina!

Broj 509

pre 7 godina

Bravo Juso imam sreću što živim u tvojoj eri i što nisi Srbin,pa si harizmaticni i duhoviti kralj polubog,najveći ikada,da si kojim slučajem rođen ovde bio bi Bolo neplatiša poreza,iritantan i sa usiljenim smislom za humor,koga bih krivio za sve sopstvene neuspehe i radovao se kad izgubi jer trenira u Americi.Iako je to možda jedini put kad bi čuli za nas a da se ne pominju u istoj rečenici ratovi i divljaci.Ovako je cela Jamajka slavila na trgu sa tobom a i mi sa njima koji te volimo.U nove pobede!

beograd_moskva

pre 7 godina

Veceras je i Bolt u sjeni nevjerojatne Sare Kolak!!! Kakva pobjeda za Hrvatsku! Ovo nitko, ali NITKO nije ocekivao! Bravo mala!!!!!!!!
(bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Ej, ajde iskuliraj malo!!!

Dare

pre 7 godina

Toooo Juso Srbine, uživao sam gledajući, kao da je Srbija osvojila. Ovo je zapravo novo zlato za našu državu jer Jusa je Srbin samo još to ne zna! ;)

MikiP

pre 7 godina

@bijeli

Trijumfi Hrvatskih sportista za koje nikad nisam cuo, meni licno, apsolutno ne izaziva nikakvu emociju.
Sportovi u kojima se u Srbiji Hrvatska dozivljava kao rival nisu jedrilicarstvo, veslanje, teakwondo,bacanje kugle, kladiva ili koplja.
Nije to ni tenis u kome je Srpski dubl pobedio Hrvatski.
Ovde se jedino dueli ekipa ili pojedinaca u nekom trkackom nadmetanju posebno prate i burno komentarisu.
Hrvatske kosarkase znamo, igramo istu ligu, rivali smo vec godinama. Tu je poraz bolan.
Sara Kolak? Nek osvoji jos 10 zlatnih medalja. Nemam nista protiv.
I jedna opaska, u sportovima gde ti direktni rivali nisu Amerikanci je mnogo lakse osvojiti trofej.
Ni Perkovicevoj ni Kolakovoj rivalke u finalu nisu bile Amerikanke. Spanoviceva je imala dve.

Rio2016 record

pre 7 godina

Bome, idu nas ovi pojedinačni sportovi. Doslovno rasturamo. S druge strane vama idu kolektivni sportovi, dok smo mi tu malo ipak zakazali. Sve je to sport i treba dobro proslaviti sve uspjehe, bez obzira na disciplinu.

AM?

pre 7 godina

@Bjeli
Jel moguće da prvo što si pomislio je da dodjes na naše portale i vidiš šta mi pišemo? I još pricas o ljubomori hahaha pa čoveče sam sebe zakopavas. Nikada se izgleda nećete rešiti tog kompleksa Srbije. Idi slavi uspehe vaših takmičara a nas i naše lepe zaobiđi ;)

Juso

pre 7 godina

@Veceras je i Bolt u sjeni nevjerojatne Sare Kolak!!! Kakva pobjeda za Hrvatsku! Ovo nitko, ali NITKO nije ocekivao! Bravo mala!!!!!!!! (bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Ne stvarno mala baca onu pritku za medalju, a tek koleginica tanjur.......

Eto Juso majstore, u totalnoj si sjeni......

Fikip

pre 7 godina

Crni Juso, ima sada da ti izvade pola litra krvi.
(WADA i MOK, 19. avgust 2016 04:16)

Pa toliko se obicno i vadi, 400g, dobro da nije vise :D

Ilija

pre 7 godina

Citat: "To je onaj dečko koji živi i trenira u USA i glasno 'podržava izbacivanje ruskih atletičara sa Olimpijade'?"

Jeste.. link:
http://www.b92.net/sport/atletika/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=21&nav_id=1157579

psiholog sporta

pre 7 godina

Kao psiholog sporta mislim da je Boltu najvaznije da je ucesnik OI.

A ako pobedi to je onako pride......

Ma cepaj kauboje neka zvoni........

riba na suvom

pre 7 godina

Neće kompletirati zlato na 4x100 pošto mora da vrati jednu od medalja, jer je jedan jamajčanin iz štafete (ne znam tačno koji) diskvalifikovan u zadnjih par nedelja. I baš je B92 pisao.

Beograd

pre 7 godina

MikiP, 19. avgust 2016 09:54)sportski je cestitati. Imaju pet zlatnih medalja. I ti bi bio srecan da Srbija ima pet medalja samo iz pucanja. Svaka im cast! Nadam se da cemo mi dobiti jos zlatnih a imamo sanse za to. Najvise iz vaterpola i zenske odbojke.

drago

pre 7 godina

Sara Kolak BOGINJA!!!
Vidim nema vijesti o njoj a i puno je minusa haha.
Moras imati tezak problem da mrzis klinku za koju nikad niko nije cuo pa 'ladno uzme zlato!!!
Ponadali ste se da cete nas stici, oprastam :)))
Blanka po 10. medalju. Vec je 5 zlata a bit ce ih jos.

MikiP

pre 7 godina

@beograd

Gresis ako mislis da su sva zlata ista. Nisu. Gresis i ako mislis da je bitan samo broj.
Olimpijsko zlato u kosarci je najvrednije u ekipnim sportovima. Iz razloga sto ti na putu do trona stoji najdominantnija ekipa. U atletici je 100m disciplina broj jedan.
Da bi osvojio zlato moras pobediti najveceg sprintera svih vremena. Za mene je Cavicevo srebro protiv Felpsa vece nego Mandickino zlato u teakwondou.
Nisam omalovazio nicije zlato ali Hrvati nemaju ni jednu titulu na kojoj bi im se moglo pozavideti.

IzPrikrajka

pre 7 godina

Veceras je i Bolt u sjeni nevjerojatne Sare Kolak!!! Kakva pobjeda za Hrvatsku! Ovo nitko, ali NITKO nije ocekivao! Bravo mala!!!!!!!!(bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Evo i mi se iz Srbije radujemo njenom uspehu skoro jednako kao ti. Mozda je to tebi cudno ali to je stvarno tako. Mnogo nam je draze da pobedi Hrvat nego neki tamo Amer ili Svedjanin. Mozes li ti isto za Srbe da kazes? Sve najbolje!

sandzaklija

pre 7 godina

(MikiP, 19. avgust 2016 09:54)

Rivalstvo izmedju Srbije i Hrvatske ne postoji samo u kosarci i vaterpolu vec i u fudbalu i rukometu. Ali, to rivalstvo u fudbalu i rukometu ste malo pokvarili jer vad nigde nema u fudbalu i rukometu:)

Bijeli

pre 7 godina

Dodjoh s tuluma i imam sto i vidjeti, Sara Kolak olimpijski pobjednik !!! Peto zlato za HR ! Pa onda jos nesto popijemo,pa virnem na portale, pa rekoh otvorit cu i jedan "komsijski"...Pa vidim 5-6 vijesti o atletskoj veceri, ali o senzacionalnoj pobjednici Sari Kolak nema ni rijeci...a onda u komentarima vidim ovog Jovan@, i sve mi je jasno. Bijes i ljubomora su toliki da se kaze da ga ne zanima Olimpijski Pobjednik...jadno jovane, ali najvise za tebe i takve...Pozdrav iz pozlacene Hrvatske !

MikiP

pre 7 godina

@sandzaklija

Pominjao sam rivalstvo tamo gde ono postoji. Tamo gde ga nema nisam. Nisam spomenuo ni odbojku ako si pazljivo citao.
Hrvatska ima 5 zlatnih medalja kao i Jamajka (trenutno) i hoces da kazes da je Glasnovic Josip olimpijac istog ranga kao i Bolt?

ps

pre 7 godina

@MikiP
A ti mislis da je Gocic olimpijac istog ranga kao Bolt? Ili bilo koji srpski osvajac medalje?
To sto niste konkurentni da biste bili rivali u nekom sportu ne znaci da je taj sport manje vazan. Tom logikom bi fudbal bio nebitan sport.
Vaterpolo, rvanje, kajak... ko to gleda? Ali atletika, to je vec nesto drugo. Srbija je jadna sportska nacija, osvaja medalje u sportovima kojima se niko ne bavi. Zenska odbojka i vaterpolo :) preslatko.

susjed Iz Hrvatske

pre 7 godina

BOLT i Sara KOLAK su priče večeri u Riu. Kakva priča klinke u kopiju,nije niti čudno kada joj je Perkovic podrška. Bravooooo za balkan.koji rezultati danas.

Bijeli

pre 7 godina

Dodjoh s tuluma i imam sto i vidjeti, Sara Kolak olimpijski pobjednik !!! Peto zlato za HR ! Pa onda jos nesto popijemo,pa virnem na portale, pa rekoh otvorit cu i jedan "komsijski"...Pa vidim 5-6 vijesti o atletskoj veceri, ali o senzacionalnoj pobjednici Sari Kolak nema ni rijeci...a onda u komentarima vidim ovog Jovan@, i sve mi je jasno. Bijes i ljubomora su toliki da se kaze da ga ne zanima Olimpijski Pobjednik...jadno jovane, ali najvise za tebe i takve...Pozdrav iz pozlacene Hrvatske !

drago

pre 7 godina

Sara Kolak BOGINJA!!!
Vidim nema vijesti o njoj a i puno je minusa haha.
Moras imati tezak problem da mrzis klinku za koju nikad niko nije cuo pa 'ladno uzme zlato!!!
Ponadali ste se da cete nas stici, oprastam :)))
Blanka po 10. medalju. Vec je 5 zlata a bit ce ih jos.

Jovan

pre 7 godina

@ (bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Ajde pali na svoj forum kompleksas. Ne interesuju ovde hrvati nikoga.
Bolt je najveci kralj sporta svih vremena !!! Zao mi sto Korac ovo nije mogao da vidi.

nemanja

pre 7 godina

Najveci sprinter ikad i jedan od najboljih sportista ikada. Harizmatican, brz kao munja, neverovatan. Juso Srbija je ostala budna da navija za tebe. Ostaje zal sto Korac nije mogao ovo da prenosi. Ali on sigurno gleda negdje odozgo. Dva covjeka koja su mi uljepsala mladost radeci ono u cemu su najbolji :)

nemanja

pre 7 godina

Najveci sprinter ikad i jedan od najboljih sportista ikada. Harizmatican, brz kao munja, neverovatan. Juso Srbija je ostala budna da navija za tebe. Ostaje zal sto Korac nije mogao ovo da prenosi. Ali on sigurno gleda negdje odozgo. Dva covjeka koja su mi uljepsala mladost radeci ono u cemu su najbolji :)

laa

pre 7 godina

Koliko mi je drago zbog Lemetra. Decko je godinama u vrhu, ali nikad nije mogao sa crncima da se nosi u tako prestiznim disciplinama. Zasluzio je ovo.

beograd_moskva

pre 7 godina

Veceras je i Bolt u sjeni nevjerojatne Sare Kolak!!! Kakva pobjeda za Hrvatsku! Ovo nitko, ali NITKO nije ocekivao! Bravo mala!!!!!!!!
(bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Ej, ajde iskuliraj malo!!!

Dare

pre 7 godina

Toooo Juso Srbine, uživao sam gledajući, kao da je Srbija osvojila. Ovo je zapravo novo zlato za našu državu jer Jusa je Srbin samo još to ne zna! ;)

Sima

pre 7 godina

Cini mi se da se iznervirao prilikom prolaska kroz cilj, videlo se da daje maksimum ali zbog kise nije mogao do boljeg rezultata sto se videlo po njegovoj reakciji u cilju. Legenda.

Juso

pre 7 godina

@Veceras je i Bolt u sjeni nevjerojatne Sare Kolak!!! Kakva pobjeda za Hrvatsku! Ovo nitko, ali NITKO nije ocekivao! Bravo mala!!!!!!!! (bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Ne stvarno mala baca onu pritku za medalju, a tek koleginica tanjur.......

Eto Juso majstore, u totalnoj si sjeni......

riba na suvom

pre 7 godina

Neće kompletirati zlato na 4x100 pošto mora da vrati jednu od medalja, jer je jedan jamajčanin iz štafete (ne znam tačno koji) diskvalifikovan u zadnjih par nedelja. I baš je B92 pisao.

MikiP

pre 7 godina

@bijeli

Trijumfi Hrvatskih sportista za koje nikad nisam cuo, meni licno, apsolutno ne izaziva nikakvu emociju.
Sportovi u kojima se u Srbiji Hrvatska dozivljava kao rival nisu jedrilicarstvo, veslanje, teakwondo,bacanje kugle, kladiva ili koplja.
Nije to ni tenis u kome je Srpski dubl pobedio Hrvatski.
Ovde se jedino dueli ekipa ili pojedinaca u nekom trkackom nadmetanju posebno prate i burno komentarisu.
Hrvatske kosarkase znamo, igramo istu ligu, rivali smo vec godinama. Tu je poraz bolan.
Sara Kolak? Nek osvoji jos 10 zlatnih medalja. Nemam nista protiv.
I jedna opaska, u sportovima gde ti direktni rivali nisu Amerikanci je mnogo lakse osvojiti trofej.
Ni Perkovicevoj ni Kolakovoj rivalke u finalu nisu bile Amerikanke. Spanoviceva je imala dve.

IzPrikrajka

pre 7 godina

Veceras je i Bolt u sjeni nevjerojatne Sare Kolak!!! Kakva pobjeda za Hrvatsku! Ovo nitko, ali NITKO nije ocekivao! Bravo mala!!!!!!!!(bulbasor, 19. avgust 2016 03:40)

Evo i mi se iz Srbije radujemo njenom uspehu skoro jednako kao ti. Mozda je to tebi cudno ali to je stvarno tako. Mnogo nam je draze da pobedi Hrvat nego neki tamo Amer ili Svedjanin. Mozes li ti isto za Srbe da kazes? Sve najbolje!

Broj 509

pre 7 godina

Bravo Juso imam sreću što živim u tvojoj eri i što nisi Srbin,pa si harizmaticni i duhoviti kralj polubog,najveći ikada,da si kojim slučajem rođen ovde bio bi Bolo neplatiša poreza,iritantan i sa usiljenim smislom za humor,koga bih krivio za sve sopstvene neuspehe i radovao se kad izgubi jer trenira u Americi.Iako je to možda jedini put kad bi čuli za nas a da se ne pominju u istoj rečenici ratovi i divljaci.Ovako je cela Jamajka slavila na trgu sa tobom a i mi sa njima koji te volimo.U nove pobede!

knez

pre 7 godina

Niste napisali da je MOK/Brazilci/neko treći učinio ustupak i dozvolio da amerikanke ponove polufinale na 4x100 i tako se plasirale u finale, pritom izbacivši Kineskinje iz borbe za medalje. Dvostruki aršini na delu.

Rio2016 record

pre 7 godina

Bome, idu nas ovi pojedinačni sportovi. Doslovno rasturamo. S druge strane vama idu kolektivni sportovi, dok smo mi tu malo ipak zakazali. Sve je to sport i treba dobro proslaviti sve uspjehe, bez obzira na disciplinu.

sandzaklija

pre 7 godina

(MikiP, 19. avgust 2016 09:54)

Rivalstvo izmedju Srbije i Hrvatske ne postoji samo u kosarci i vaterpolu vec i u fudbalu i rukometu. Ali, to rivalstvo u fudbalu i rukometu ste malo pokvarili jer vad nigde nema u fudbalu i rukometu:)

Split

pre 7 godina

Nije provokacija, nije niti jugonostalgija, domoljub san koji ne mrzi Srbe i postujen partriote Srbe koji ne mrze Hrvate. Ali jedno pitanje !
Da je ostala Juga bi li ovo bia rekord svih rekorda od medalja, tu uracunajmo da bi kosarkaska momcad bila jos jaca. Ovo bi bilo blizu 30 medalja, naravno tu racunamo i onu jednu kosovsku.
Steta sta su Bosanci i Makedonci totalno podbacili.
Inace cestitke vasin odbojkasicama, momcadski sportovi su uvik bili vas forte.
Cestitke i Juseinu !
Sportski pozdrav svin ljudinama i dobricinama bez obzira sa koje strane Dunava. Uzivajte u ovoj za nase zemlje divnoj olimpijadi !

joe

pre 7 godina

To nije lila kisa, to su bile suze velikog Duska Koraca odozgo jer nije docekao da iskomentarise ovu trku koja je "njegovog" Jusu uvela u klub besmrtnih! Svaka cast Munjo Karibska!

MikiP

pre 7 godina

@beograd

Gresis ako mislis da su sva zlata ista. Nisu. Gresis i ako mislis da je bitan samo broj.
Olimpijsko zlato u kosarci je najvrednije u ekipnim sportovima. Iz razloga sto ti na putu do trona stoji najdominantnija ekipa. U atletici je 100m disciplina broj jedan.
Da bi osvojio zlato moras pobediti najveceg sprintera svih vremena. Za mene je Cavicevo srebro protiv Felpsa vece nego Mandickino zlato u teakwondou.
Nisam omalovazio nicije zlato ali Hrvati nemaju ni jednu titulu na kojoj bi im se moglo pozavideti.

Munja

pre 7 godina

Tata sto sve ove cike brzo trce. 

Pa sine jedan ce stici prvi. 

A sto onda ostali trce.
(mali Getlin, 19. avgust 2016 04:26)

Odgovor - sine, svi žele da budu taj jedan :-)

Ilija

pre 7 godina

Citat: "To je onaj dečko koji živi i trenira u USA i glasno 'podržava izbacivanje ruskih atletičara sa Olimpijade'?"

Jeste.. link:
http://www.b92.net/sport/atletika/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=21&nav_id=1157579

MikiP

pre 7 godina

@sandzaklija

Pominjao sam rivalstvo tamo gde ono postoji. Tamo gde ga nema nisam. Nisam spomenuo ni odbojku ako si pazljivo citao.
Hrvatska ima 5 zlatnih medalja kao i Jamajka (trenutno) i hoces da kazes da je Glasnovic Josip olimpijac istog ranga kao i Bolt?

AM?

pre 7 godina

@Bjeli
Jel moguće da prvo što si pomislio je da dodjes na naše portale i vidiš šta mi pišemo? I još pricas o ljubomori hahaha pa čoveče sam sebe zakopavas. Nikada se izgleda nećete rešiti tog kompleksa Srbije. Idi slavi uspehe vaših takmičara a nas i naše lepe zaobiđi ;)

Beograd

pre 7 godina

MikiP, 19. avgust 2016 09:54)sportski je cestitati. Imaju pet zlatnih medalja. I ti bi bio srecan da Srbija ima pet medalja samo iz pucanja. Svaka im cast! Nadam se da cemo mi dobiti jos zlatnih a imamo sanse za to. Najvise iz vaterpola i zenske odbojke.

Kol

pre 7 godina

Dominira covek kao Dzordan svojevremeno, steta samo dok je bio na vrhuncu fizicke spreme sto tada nije trcao svom snagom odnosno sto tada nije davao maksimum, nego uvek malo kocnica ili slabiji start, jer bi sigurno isao ispod 9.50 na 100m i ispod 19.00 na 200m ali dobro iovako mu niko nece oboriti rekorde u narednih 50 godina!

ps

pre 7 godina

@MikiP
A ti mislis da je Gocic olimpijac istog ranga kao Bolt? Ili bilo koji srpski osvajac medalje?
To sto niste konkurentni da biste bili rivali u nekom sportu ne znaci da je taj sport manje vazan. Tom logikom bi fudbal bio nebitan sport.
Vaterpolo, rvanje, kajak... ko to gleda? Ali atletika, to je vec nesto drugo. Srbija je jadna sportska nacija, osvaja medalje u sportovima kojima se niko ne bavi. Zenska odbojka i vaterpolo :) preslatko.

psiholog sporta

pre 7 godina

Kao psiholog sporta mislim da je Boltu najvaznije da je ucesnik OI.

A ako pobedi to je onako pride......

Ma cepaj kauboje neka zvoni........

Powerslave

pre 7 godina

Postoji li iko, ali bilo ko, da se uopšte pitao ko će da pobedi? Pitanje je bilo samo koliko metara će da ostavi ostale iza sebe. Eto koliko je čovek dominantan, već gotovo 10 godina. Ipak je ovo njegova "prava" disciplina gde niko ne može ni da mu priđe.
A pored sportskog kvaliteta čovek je neviđeno harizmatičan, nisam nikad video ni čuo za osobu koja ga ne voli. Osim, verovatno, Amerikanaca, ali ga i oni sigurno poštuju.

Meni je ipak najviše drago zbog Lemetra, radovao se bronzi kao da je zlato :D A na sve to medalja jednom belcu u sprintu sigurno vredi i duplo.

Fikip

pre 7 godina

Crni Juso, ima sada da ti izvade pola litra krvi.
(WADA i MOK, 19. avgust 2016 04:16)

Pa toliko se obicno i vadi, 400g, dobro da nije vise :D