Četvrtak, 18.08.2016.

17:50

Brojimo dalje – čudesna Srbija srušila Ameriku za finale!

Odbojkašice Srbije plasirale su se u finale olimpijskog turnira dramatičnom pobedom protiv selekcije SAD rezultatom 3-2!

Izvor: B92

Brojimo dalje – èudesna Srbija srušila Ameriku za finale! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

733 Komentari

Sortiraj po:

Suki

pre 7 godina

Bravo kraljice. Fenomenalne ste. Svaka čast i Brankici i Tijani ali ne bismo bili tu gde jesmo bez doktora odbojke, najbolje igračice koju ova reprezentacija ima, vođe, šarmantne MAJE OGNJENOVIĆ. Svi mi vidimo korekore i primače, atraktivne smečeve ali uloga tehničara je najbitnija. Majinu odbojkašku inteligenciju niko ne može imati.

shandonjito

pre 7 godina

Da prokomentarisem jos i trenera.
Jedan sam od onih koji bas i ne voli nacin na koji Terzic vodi ekipu, bar do ovog turnira. Da je dobar trener, da zna da ih pripremi, to je neosporno, ali je dosad cesto mentalno ubijao ekipu. Ovaj turnir je najzad i on sazreo za velika dela. Drugacije se ponasa, ne mraci, najzad je onakav kakav bi trebao biti. Koristan ekipi i relativno pozitivan, ili bolje reci bar nije negativan.
Ranije je cesto znao da takticki promasi stvari, izmene, zakasneli tajm auti, postavku igre... Ovaj turnir u tim stvarima dosad nista nije promesio, sto daje veliku snagu ekipi.
Definitivno su kockice poklopljene i spremne za velika dela. Sa svih pozicija u ekipi duva. Jedina slaba karika je pozicija Malesevic na mrezi, i Amerikanke su to maksimalno koristile, stalno su imale napad bas preko nje i jos je dodatno opterecivale prijemom. E sad, kad takva ekipa, mozda najbolja na svetu, nije uspela da nas slomi tamo gde smo najtanji, verujem da to nece poci za rukom ni Kineskinjama u finalu.
Ova dva dana je na trenerskom stabu da odmore ekipu, napune energijom i emitivno nastroje. Kina nije naivna, jer je ekipa koja ima velika dela iza sebe, ocigledno zna da tempira formu i nece biti nimalo lako.
Svim srcem smo uz vas!

ljiljana

pre 7 godina

Mora da padne i Kina, mozemo...
Kad se setim nekada kad sam ja igrala, gledali su nas samo nasi roditelji....
Kakva pobeda! IDEMOOO DEVOJKE!

Gil Scott Heron

pre 7 godina

Being extremely happy in the beginning, chewing gums, dancing and acting like the match would be finished in 10 mins. No, this is not a sportsmanlike behavoiur, far away from that actualy. It was quite a fun to see us players becoming suddenly dead serious with stone-like faces. Such an arrogance stroke them back as a boumerang. On the other hand, all the praises go to serbian players, beside ultimate quality they have a big heart! Viva Serbia!!

Đura

pre 7 godina

A moj kum izgubi sliku na TV (kablovski operater je Radijus vektor) na rezultatu 13:12 za nas u petom setu! Pošto stanuje na Novom Bgdu, samo je osluškivao zvuke napolju. Kad je počela pucnjava, znao je kao i mi ostali šta se desilo... Naravno, kao i svaki Hercegovac, odmah je pohvalio zemljakinje, a posebno malu Boškovoćevu! Mala koja još uvek nosi fiksnu protezu, ali brate što kida!! Veća je od cele Amerike!!! Svaka čast, carice ste!!!!

shandonjito

pre 7 godina

Velika pobeda!!! Ova utakmica ulazi u istoriju naseg sporta kao sigurno jedna od 10 najvecih!
Pobedjena je velika i mocna ekipa. Pobedjen je veliki i mocan sistem, masina gde svako radi 200% profesionalno svoj deo posla. Amerikanci imaju sistematicnost u ovom sportu vec decenijama i pobediti ih na ovakvom turniru, sa svojim "sistemcicem" je ravan cudu. No, to i jeste lepota sporta, pogotovo ekipnog.
A kako je do toga doslo. Kockice nam se slazu vec dugo vremena. Vec dugo smo u odbojci u svetskom vrhu i odlicno se radi sa mladima, sto nam je iznedrilo dosta odlicnih mladih igraca. Tijana je jedna od njih, koja je ovoj ekipi dala fizicku silu. Ona najzad osvaja neosvojive poene, a imacemo je jos bar 10 godina u reprezentaciji!
Naravno, tu su i sve ostale devojke i svaka je sinoc dala sve od sebe. Ipak, po mom skromnom sudu, izdojio bih jednu od njih koja me sinoc, po ko zna koji put fascinirala. To je Milena Rasic! Odigrala je idealan mec. Sve sto je mogla pozitivno da uradi uradila je. Vukla je ekipu u kljucnim trenucima, sto blokovima, sto servisima. Pravila je tu sitnu malu razlika koja nam je davala drugo disanje. Sve ostale su naravno drzale vodu, ali po mom misljenju, ona je bila ta koja je na vatru ulje dodavala.
Velika pobeda! Navijamo i u finalu!

autosovinizam je teski poremecaj

pre 7 godina

@neutralni felsh

Steta sto nema neka Olimpijada za vas pateticne trolove, tu bi ti visok plasman bio zagarantovan, zlato mozda i ne jer je zaista ozbiljna konkurencija ali medju prvima svakako.

Kayser Soze

pre 7 godina

Devojke, svaka vam cast, odigrale ste jako dobro u vaznim trenucima. U finalu protiv Kine ili Holandije, samo hrabro, nema predaje, vi mozete sve, to ste dokazale na ovim OI, izbacile ste Rusiju, SAD, idemo dalje!!!

srrks

pre 7 godina

Sve cestitke Nasim sjajnim curama i srecno u finalu,Molim da neko postavi link gde se moze odgledati ceo mec ili bar njegov deo,Moji pokusaji da to pronadjem su propali,a voleo bih da na miru ponovo odgledam mec,Hvala.

afrogipsy

pre 7 godina

Svaka cast devojke ! Jos od utakmice s Kinom, videlo se da imaju sve sto im trea za zlatnu ovo je bila jedina prepreka od koje sam se plasio, ali pokazale su karakter , volju, borbenost, sve ono sto nas cini ponosnim.

stefan

pre 7 godina

Srce mi je puno! Devojke, vi ste nas ponos! Niko ne moze da usreci ovu zemlju kao sportisti! Zato zasluzujete svu podrsku, svaki sat koji nismo spavali zbog vas, jer vi to vratite na najbolji nacin! Bravo

Vladimir s.

pre 7 godina

Cestitanja - da, ali, ipak, ne preterujte. Pobedjena je sjajna ekipa, sa odlicnim pojedinicama, a rezultat je mogao biti i obrnut, sto se, srecom,nije dogodilo. Tako gledano, uspeh je jos veci!Za ovu ekipu vazi isto sto i za sve ostale nase, takodje odlicne: Iza njihovih sastava, vecinom rasutih po drugim sredinama (drzavama), stoje domaci haos u svemu, siromastvo, liderstvo u raznoraznim upravama,oodborima, tkzv. zvanicnim predstavnistvima,kovacnicama laznih medalja . Perspektivu imaju samo najuporniji i najspsosobniji pojedini sportisti koji ce, pre ili posle takodje otici u inostranu pecalbu.

Michael

pre 7 godina

I'm sorry. I cannot speak or read Serbian.... But I am an American and I want to congratulate Serbia on an amazing victory! Serbia's volleyball team is very talented and play with great passion. I will be cheering for them to win the gold! Go Serbia! :)

Baxuz

pre 7 godina

Ajde sad da vidimo ko ce da pocne da pljuje Terzica...
(rnjam, 18. avgust 2016 23:52)

Pu Terzicu! Pa zar i od Sasuola 3:0? Uprava napolje!

igor pregovarac

pre 7 godina

Veliko hvala nasim divnim devojkama...veliko hvala svim sportistima koji se bore i rade ono sto najbolje znaju! Ugledajmo se na nase profesionalce i budimo svi mi bolji svakoga dana...evo od magicnog Ria! idemo po zlatoooooo!!!

PrincNaZrnuGraska

pre 7 godina

Devojke, ako ikada ijedna od vas ovo procita, ovo je bio najuzbudljiviji mec u zenskom sportu koji sam ikada gledao!!! Reci samo BRAVO za vas je sada malo, vi ste sa neke druge planete!!!

Иван-Ниш

pre 7 godina

Не знам да ли смо били бољи од Американки, али ово је победа храбрије екипе у петом сету. Онај сервис на 14:13 је потврда тога. Бранкица и Рашићка су одиграле маестрално. Ето, морао сам њих да издвојим :D

Zika

pre 7 godina

Ženama i devojkama svaka čast. Sve su ovo zaslužile, kao i doček o kojem se ovde priča. Mnogo su me obradovale, kao i više puta ranije. I zbog toga ranijeg, ali i budućeg, mislim da na balkonu mora biti mesta i za Đokovića.

SRB

pre 7 godina

Hrvati sto nas treba da zanimaju vase medalje? Boli nas uvo za vas, to sto ste iskomplekisrani nije nas problem idite i lecite se... Svaka cast nasim divnim odbojkasicama! Brilijantne su!

Sibin

pre 7 godina

Зашто је ово изненађење? Девојке су играле одлично! Цела Америка кука како је ово изненађење. Заборављате да Србија игра одбојку!

žiksi

pre 7 godina

Stvarno su divne! I mi ćemo biti divni ako se njima divimo a sve one ružne, nebitne, silikonse pevaljke/starlete ignorišemo... da Ove devojke postanu naša svakodnevica!!!

boksi

pre 7 godina

Sva sreca da se povredila njibova prva zvezda pocetkom drugog seta.One su totalno drugacihe igrale posle toga.Zamalo da nam ona klinka sto je usla sa klupe dodje glave.Nase stegnute u 4. ali sa mnogo energije u 5. setu.Bravo i idemo da napadnemo zlato.Kad ste pobedile Rusiju i Usa,mozete bilo koju drugu.Svom snagom u finalu pa sta bude!

Vladimir

pre 7 godina

Devojkama svaka čast. Lekcija za sve nas. E sada, ne znam da li ste obratili pažnju, ali sve četiri ekipe u polufinalu su iz naše grupe. To se poslednji put desilo u Sidneju 2000., ali u muškoj konkurenciji. Da li se sećate ko je tada osvojio? ;-) Pozdrav za sve

oberin martel

pre 7 godina

Hvala Tomislavu Nikolicu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nole1, 18. avgust 2016 20:28)

Više se manite gluposti i uživajte u ovoj fenomenalnoj pobedi.

my way

pre 7 godina

За инфаркт! Какав преокрет у петом сету, свака част! То је петља! Ништа јачи противник нас не чека у финалу, напротив, тако да само храбро као и данас, па шта буде. Од срца желим девојкама злато!

borkes

pre 7 godina

Fenomenalno !!!!!!
Ovo je neverovatan uspeh a finale tek predstoji. Napred devojke u besmrtnost.
Par detalja...
1. Silvija Popovic!!! Svi vidimo smec, blok ali da Silvija ne igra kako igra pola toga ne bi bilo izvodljivo. Devojka je rodjena za libera. Potpun pregled igre i neverovatno dizanje cekicem iz svih mogucih uglova. Ja to jos nisam video. Sjajno.
2. Na zalost sad je vec malo kasno za razigravanje ali bilo bi nam jako bitno da Tijana Malesevic vise poentira. Na prijemu je odlicna ali kad je ona u 1. liniji to su nam najslabije faze u igri jer Maja igra na Tijanu i 1. tempo. Danas su to Amerikanke jako dobro branile.
3. Brankica Mihajlovic je vanserijski igrac ali ja iskreno mislim da previse snage trosi kad se raduje osvojenom poenu. Vidi se da zategne sve moguce misice na 10-ak sekundi. Devojka puca od snage ali ne bi bilo zgorega da je malo pristedi. Bar na "nevaznim" poenima.
Sve u svemu sad nema stajanja. Treba na ovom talasu uci u finale hladne glave i odigrati hrabro.
Idemoooooo dalje.

Saul Goodman

pre 7 godina

Tek sada vidim kolika sam ja pi.ka. Na 11:8 za Amerikanke u petom setu, ja sam prebacio kanal, ubeđen da smo gotovi... Bravoooooooo našeeeeeeeee....

Hrvat

pre 7 godina

Naravno da su bitne medalje i sportovi samo u kojima ste vi dobri.Tako da su najpopularniji tekvando i hrvanje te skok u dalj i kajak a potpuno nebitni sportovi u kojima smo mi osvojili medalje,je li tako?Ovo je olimpijada te na kraju vidimo tablicu medalja svake drzave i potpuno je nebitno koji je to sport.Ako vi tu pisete da placete od srece na tekvando,hrvanje,kajak nista drugacije nije ni sa nase strane.Vi imate ta 4 timska sporta u polufinalu i jucer ste nas dobili na jednu loptu,a da smo mi dobili imalo bi i mi i vi dva sporta te imamo rukomet gdje prvi put nismo dosli do polufinala na medalji.Znaci spletom okolnosti mogli smo i mi imat tri tima a vi dva ali evo sad ste vi bili uspjesniji u timskom sportu.Naravno imate finale odbojke ali isto tako bi mogli osvojiti dvije drvene medalje sta je lako moguce u muskoj konkurenciji sa strasnom australijom i probudenom spanjolskom onda ako izgubite za broncu.Kosarkasice vam trenutno gube 14 razlike tako da je i tu borba za broncu sa francuskom za koju i ne znam kakva je u zenskoj kosarci ali vidit cemo.Jedino vaterpolo tu mislim da nam sigurno dolazite u finale.Ovo je olimpijada i jasno je da se svi natjecemo sa balkana da vidimo koji je najbolji a ako uzmete maksimalan broj medalja mozda se i izjednacite,mi vas cekamo do tada.Na olimpijadi se vidi sveukupnost neke drzave kolika je sportska sila koliko god vi pokusavali to umanjiti.Isto tako vas je gotovo duplo vise i bilo bi ocekivano da skupite vise madalja ali nije tako :)

neutralni felsh

pre 7 godina

A jel' si ti stvarno toliko naivan, pa misliš da će bilo koja zvanična sportska instanca u svetu, pa i kod nas, javno da kaže "Američki spotristi se dopinguju i niko ih ne kontroliše"? Zamisli šta bi se desilo npr. Divcu da to javno kaže!
(Ti si loš posmatrač sporta, a uz to i pglu, 18. avgust 2016 18:55)


divac je vaspitan covek, ne prica gluposti.

pticica

pre 7 godina

Zaplakah, dugo sam trenirala odbojku, ovo je takav napor, pogotovu sa ovakvim tempom i jačinom igre… ljudi ovooo je nemoguće, one su čarobne… još ne mogu da se smirim… hvala braći brazilcima, ova podrška je jako puno značila! Zlato je naše!

Srđan

pre 7 godina

@Gledao sam prenos na američkom kanalu. Komentator objektivan, pun hvale i oduševljenja posle svakog našeg poena, gotovo da mu nije bilo žao na kraju, nastavio je da hvali i veliča uspeh Srbije protiv prvakinja sveta. Onda pogledam komentare ovde i pitam se kako je moguće da nas Amer više hvali i poštuje od gomile Srba. Ljudi menjajte se, radi sebe, takav pristup životu ubija!
(Bo, 18. avgust 2016 20:20)

Prijatelju moraš da znaš da svuda ima normalnih i dobrih ljudi. Bilo fa su Eskimi Sirijci Eskimi ili ko god. Čak i u Albaniji.

Mr_No_Name

pre 7 godina

Ljudi, ovo nije srebro ovo je cudo! Zenska odbojka je najprofesionalniji zenski sport, jedini koji ne odstupa po kvalitetu za muskim! I u takvoj konkurenciji nase devojke su minimum druge, i iscekujemo tu subotu pa kako bude. Ovo je nestvarna igra, kao kada su Divac, Bodi, Pedja and co dobili Amere i sve ostale!

Mira

pre 7 godina

Čoveče, koje ste vi carice! A nekako sam kod 9:6 videla da je gotovo...ali sam se nadala. Em što ste u finalu, em KOGA ste pobedile. Kapa dole, devojke, ponosni smo na vas :)

Bo

pre 7 godina

Gledao sam prenos na američkom kanalu. Komentator objektivan, pun hvale i oduševljenja posle svakog našeg poena, gotovo da mu nije bilo žao na kraju, nastavio je da hvali i veliča uspeh Srbije protiv prvakinja sveta. Onda pogledam komentare ovde i pitam se kako je moguće da nas Amer više hvali i poštuje od gomile Srba. Ljudi menjajte se, radi sebe, takav pristup životu ubija!

Stevdzula

pre 7 godina

Secam se kad jedan SUSJED rece da im je u poslednje vreme omiljena razonoda citanje komentara na nase sportske neuspehe i da "umiru od smeha". Medjutim, od kompleksa se tesko moze ziveti. A kolo srece se kad tad okrene...

mrki

pre 7 godina

gledamo odbojkasice,kosarkasice,vaterpoliste,kosarkase...Sve u polufinalu...Neprocenjivo...A ovi drugi...Nek gledaju jedrilice...I glinene golubove...

antiDebil

pre 7 godina

MNOGO JE VREMENA PROSLO OD KADA SAM PUSTIO SUZU ZBOG NEKOG SPORTSKOG DOGADJAJA, BRAVO BREEEEEEEEEEEE, BRAVO ,BRAVO ,BRAVOOOOOOOOOOOOOOO !!!!
Ocisticemo i ove nakaze koje su se nakotile, izlecice se i taj tumor a sada cemo malo da likujemo zbog gazenja ovih gmo nakaza...

Isidora

pre 7 godina

JA DRHTIM JA PLACEM OD SRECE NE ZNAM GDE SE NALAZIM NI DA LI SAM ZIVA SADA SRCE KUCA SAMO ZA NJIH! DEVOJKE LAVICE! UZ VAS JE CELA SRBIJAAAAAAA

Nebojša

pre 7 godina

POBEDA!!!!!! JOS JEDNA MEDALJA OBEZBEĐENA!!!!!
bravo carice dobile su jednu odličnu ali izuzetno arogantnu ekipu a to važi za gotovo sve američke sportiste neverovatno prepotentni ne znam ko za Amerikance može da navija osim njihovih navijača bravo još jednom.

Slobo

pre 7 godina

kad sam uporedjivao medalje dobo sam 900 minusa. Ajde izvinite se svi redom sa jednim plusom. Ovo mi je najdraza pobeda posle indianapolisa 2002.

kraguj

pre 7 godina

kad se nisam slogirala sad nikad necu eeeeee...mnogo mi je drago, pre svega zbog njih, u kuci smo svi vristali na kraju . HVALA DEVOJKEEE!!! SRBIJA!!!!

aussie

pre 7 godina

Samo ova pobeda vredi kao olmpijsko zlato!!! Svaka cast devojke, kapa dole i 2 miliona Srba na doceku na balkonu i drzavo dresi kesu da se nagrade srpkinje!!!

Nenad

pre 7 godina

Srbijaaaaaaa breeee kakvoooo srce svaka cast devojke svaka cast! bravo bravo bravo grmi na novom beogradu od urlika idemoooooooooooooo!!!

maki

pre 7 godina

CARICEEE NASEEEE
VOLIMOOO VAAAS!!!
evo zasto smo nebeski narod!!!
sto rece komentator...koji je nesto pobrkao
evo zasto su amerikanke glavni kandidat za zlato!?!?
koji car breee.

predrag1978

pre 7 godina

Nepratim zensku odbojku samo jedno mogu reci ovako se igra i postaje olimpijski sampion kupile ste me devojke samo napred do ispunjenja sna

Sergio

pre 7 godina

aaaa koje carice !!! to svaka cast,najbolje ste. Koja sreca !!!!!Odavno ovako napet nisam bio a Brazilska publika navija za nas! Ori se, oooleee olee ole lee SERBIAAAA .Hvala im do neba !

marko_reus_bgd

pre 7 godina

Naravno da ce Srbija da izgubi 3:2.
(mat, 18. avgust 2016 19:37)

naravno hrvat da si ti krenuo doma, pusti se nasih portala i placi, toliko.

NN

pre 7 godina

BOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HVALA TI DO NEBA - DEVOJKE - KRALJICE -BOGINJE PA VI STE ...... I JAOOOOOOOOOOOO PA POBICETE PILA NACIJE OD RADOSTI .... ljudi pa da li je ovo moguce ?!?!?!? SRBIJOOOOOOOO RADUJ SE KAD IMAS OVAKO ZLATNE DEVOJKE !!!!!!! PLACITE RADUJTE SE I MI PLACEMI SA VAMA ... CELA NACIJA JE U TRANSU .......

dr.doom

pre 7 godina

svaka cast lepotice moje!! pobedili ste rusiju i ameriku velesile...idemo na zlato!!Brankica Mihajlovic koje ona srce ima neverovatno...ma sve ste super!!

Republika Srpska

pre 7 godina

Bravo djevojkeeeeee....svaka čast za sve cure posebno za Tijanu Bošković lijepu Hercegovku...kakav vanzemaljski talenat :)

ono

pre 7 godina

kad sam video da je milena rasic na servisu u zavrsnici petog, verovao sam u preokret. devojka servira super u poslednjih nekoliko utakmica

Владимир

pre 7 godina

Браво девојке! Свака част! Извући се из понора, то је већ умеће. Храбро у финалу па шта буде. Огроман успех. Ау какав меч.

Opsa

pre 7 godina

Obe ekipe iz drugog polufinala su slabije od Amerike... voleo bi da u finalu bude Kina... pa da bude Srbija > Amerika + Rusija + Kina :D

Milan B.

pre 7 godina

Kako bilo ko moze ista ruzno da kaze za njih. Sramota. Jedan kaze selektor je problem pa covece on ima posla sa dvanaest zena. Ne mislim nista ruzno, naprotiv. Ako pocne da vice pola njih ce poceti da place, druga polovina da se svadja. Za moj pojam on je covek genije. Uostalom njegovi rezultati govore. Jos jednom da kazem da stvarno nista nisam ruzno zeleo da kazem o zenama samo da imaju specificnu psihu i zato je on covek umetnik.

PeraDzo

pre 7 godina

Plačite sada svi skupa, zovite i Miladina Prša da plače sa vama. Sve rvat veći od većeg. Sram vas bilo.Evo plačemo...Blanka Vlašić finale visaSara Kolak finale kopljaStipe Žunić finale kugleVaterpolo finaleFantela-Marenić ZLATO Nr.4
(doktori, 18. avgust 2016)

A košarka,rukomet???

Millennium

pre 7 godina

Koliko sam ponosan na vas, do suza ste me dovele!!! Svaka čast svim našim osvajačima medalja, ali ove lavice su nešto posebno.

Ivan87Niš

pre 7 godina

Gledam malopre pobedonosni poen za naše a u publici delirijum!! Svaka čast Brazilcima, niko ne voli Amere osim njihovih satelita po evropi...Idemo na zlato!

zasluzeno

pre 7 godina

Smejem se matorom mom kako se rasplace kad pobedimo u nekom sportu.. da me sad samo vidi cusku bi mi klepio... IDEMOOOOOOOOO SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

maksa

pre 7 godina

koliko je ovo veliki ospeh, govori reakcija komentatora, covek je nacisto poludeo. svaka cast devojke, neverovatne ste za ovoliku radost koju ste nam donele.

Jaime

pre 7 godina

Kaze mi sestra na tri razlike za Amerikanke, pri kraju petog seta, prebaci to, ajde da gledamo kosarku, izgubile su... A ja rekoh, necu nek izgubimo, gledam do kraja. Verovala sam u njih, hvala Vam devojke na ovakvoj utakmici. Ostavile ste srce na terenu. A i da ste izgubile, od mene uvek imate podrsku. BRAVO!

Markus

pre 7 godina

Ne znam za ostale,ali ja se danas uopšte nisam nervirao,malo gledao,malo radio po dvorištu,malo prošetao kera...jednostavno kao da sam znao da ne mogu da izgube.Sve čestitke heroinama,mislim da je ovo njihova najbolja utakmica naravno uz pobedu protiv ruskinja.A šerif Longmire na koga me podseća američki trener zadnja naša dva poena oči pune suza...Srbija!!!!!!!!!!!!!!!!

nevski

pre 7 godina

Ja se jesam nadao,ali,sport je to,igra,nije mnogo vazno....ma jeste vazno,rasturaju nas godinama,svi...sabise nas pod jednu sljivu,ta sljiva je sad u Riu....a,kako ono kazu,ostace nas za pod sljivu i tad krecemo....od Amerike,pa od koga bi pre?
U finalu,smejte se i igrajte se,doci ce zlato.

Acika

pre 7 godina

Zaista ali od srca to kažem, nisam prisustvovao davno ovakvoj srcanoj i hrabroj pobedi naše ženske odbojkaške selekcije.. I nema sladje pobede nego kad se pobede jenkiji.. Devojke svaka vam čast i puno sreće u finalu. Vi ste za nas već pobednice. Srećno!!!

Marccinjo

pre 7 godina

Umalo nisam doziveo infarkt u osamnaestoj godini ! Svaka vam cast! Ovo cekam od 2006 kada su bile trece na svetu. Volimo vas devojke !

Optimista

pre 7 godina

Strucnjaci vec krenuli da objasnjavaju "mentalitet"! SRBIJA! Kraljice, naklon do poda! Ps." strucnjaci ", pogledajte neku utakmicu do kraja pa onda komentari!

Trifke

pre 7 godina

Ludilo...kakav mec!!! Sve cestitke devojkama! Ovako se vratiti u petom setu i pobediti, neverovatno! Kakav naboj, koliko emocija...samo sam cekao da neka od devojaka podseti na Vanju Grbica..."Koga su ovi bombardovali"...fantastican osecaj, hvala devojke!!!

Sotir zvani Djubre

pre 7 godina

Bravo devojke!!!Lavovsko srce imaju ove devojke.I neka posle neko kaze da nismo sportska nacija...Jesmo,i te kako.Bez obzira na broj medalja.Pogledajte sad ovo-odbojkasice finale,vaterpolisti polufinale,kosarkasi polufinale,kosarkasice isto...Pa ko to ima na svetu ?Niko...Amerika je jedina blizu koja je imala odbojkasice,kosarkase i kosarkasice u polufinalima,ali mi smo bolji i od njih.

antiDebil

pre 7 godina

MNOGO JE VREMENA PROSLO OD KADA SAM PUSTIO SUZU ZBOG NEKOG SPORTSKOG DOGADJAJA, BRAVO BREEEEEEEEEEEE, BRAVO ,BRAVO ,BRAVOOOOOOOOOOOOOOO !!!!
Ocisticemo i ove nakaze koje su se nakotile, izlecice se i taj tumor a sada cemo malo da likujemo zbog gazenja ovih gmo nakaza...

Nikšićanin

pre 7 godina

Zato vas ne vole, braćo Srbi. Jer ste tako mali, a tako talentovani. Jer su učinili sve da nestanete, a vi se i dalje ravnopravno nosite sa najacima. Neka vas i ne vole, ali morace da vas postuju. Samo naprijed!

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Naravno da ce Srbija da izgubi 3:2.
(mat, 18. avgust 2016 19:37) Ako si Hrvat ne zameram, ne mogu ti tu nista pomoci. Ako si pak Srbin, daj gledaj da predjes u Hrvate, lakse ce biti i tebi i nama.

cole

pre 7 godina

samo da zamolim genijalce koji pametuju pre poslednjeg poena da se jave i napisu ogromno izvinjenje nasim caricama sto su pljuvali po njima pre kraja. a one!?! napisah vec na 2:1, to sve ludo, sasavo, sta zna dete sta su amerika i rusija. nek tako zanemare i cinjenicu u finalu sta je kina! ma bravo, bravo, bravo. imate srce kao planina, nase sjajne carice! kao sto rekoh, vidimo se na balkonu!

Ivan87Niš

pre 7 godina

Ako uključim TV i počnem da gledam, garant će početi da gube. Čekaću ovako
(Robi Sarma, 18. avgust 2016 19:27)

Tomo, ti li si?

SasaNS

pre 7 godina

Kada vidim sa koliko emocija se naše odbojkašice i košarkašice bore za svoju zemlju, ne znam šta bih napisao o fudbalerima, a da to bude objavljeno. Gledajte ove utakmice i vidite kako se bori za svoju zemlju. Rasplaču me svaki put. Žive bile srpske lavice!!!

Stefan

pre 7 godina

Kakav neverovatan mec! BRAVOOO! Kakvo srce ove nase imaju! I samo da dodam - sramota me je komentara poslatih ovde tokom petog seta. Tipa "gube jer je to mentalitet nas Srbalja". Ne, prijatelji, ako je nesto slika i prilika svega loseg u ovoj zemlji, to su upravo ti vasi zajedljivi i luzerski komentari. Poceli ste da vredjate devojke, predali ste se pre karaja, ali, ZA RAZLIKU OD VAS, one nisu!!!

Suza

pre 7 godina

Jeste li videli izraz lica Maje Ogjenovic na poslednjem tajmautu? Ja mislim da ona ne bih prezivela ovaj mec da nismo pobedile, a mozda ne bih ni ja. Cestitke ekipi i strucnom stabu. Reci su suvisne.

palop

pre 7 godina

gube 1-0,vode 2-1,gube 3-2. mentalitet u
nas srbalja
(kwamo, 18. avgust 2016 19:54)

To sto si ti napisao je nazalost mentalitet u previse nas srbalja...

pedja

pre 7 godina

Hvala vam devojke! Tako se bori za boje Srbije. I kada im je duša bila u nosu, bilo je smečeva, kuvanja, letenja po parketu, ni jedna lopta nije bila izgubljena. Milim da su samo one verovale, posle -3 da mogu da pobede.
Kapa dole za pobedu nad sportistima za koje ne postoji doping kontrola, koji po defoltu treba da budu najbolji na svetu. Jer se jedino to priznaje.
Zlato je vaše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaaaa....

pre 7 godina

Neka neko objasni ovim kroasanima da ucesce u finalu atletskog takmicenja ne znaci medalju.Otkada je Srbin Karabatic ostavio blanku ta ne moze da se sastavi a ona dva anonimusa ce ispasti vec posle trece serije.Zivi bili pa videli.SRBIJAAAAAAAAAAA

Vladimir

pre 7 godina

Kapu dole pred našim djevojkama u odbojci.Redom pobjediti Kinu Rusiju Ameriku to je za svako divljenje.Braaaaavvvoo...Sretno u finalu!!!

Bravo devojke

pre 7 godina

Odlicna igra i velika borbenost. Uplasio sam se jer su pale u 4tom setu ali su se nekako nasle snage i preokrenule na kraju utakmice. Za mene kao zlato da su osvojile.

JJ&Sharapova fan

pre 7 godina

Od ovoga moze da se rikne! Ma svaka cast devojke, sve ste zasluzile, sve. Koliko mi je samo drago zbog ove ekipe, od pocetka se videlo da disu kao jedna, energija koju poseduju, strast za igrom, borba do kraja hrabro pa sta bude, ma sta god da su napravile bilo bi za svako postovanje. A jos je sladje ovako kad se obezbedi medalja. Idemo do kraja, samo jako!

petarczv

pre 7 godina

Stvarno smo za ovaj sport mozda najtalentovaniji narod ovo nije normalno da izbacimo i cetvrtginalu dve uemlje koje zajedno imaju skoro pola milijarde ljudi...

Lazooooooo

pre 7 godina

Blanka Vlašić finale visa
Sara Kolak finale koplja
Stipe Žunić finale kugle
Vaterpolo finale
Fantela-Marenić ZLATO Nr.4
(doktori, 18. avgust 2016 19:36)

A šta nas to briga?

NN

pre 7 godina

BOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HVALA TI DO NEBA - DEVOJKE - KRALJICE -BOGINJE PA VI STE ...... I JAOOOOOOOOOOOO PA POBICETE PILA NACIJE OD RADOSTI .... ljudi pa da li je ovo moguce ?!?!?!? SRBIJOOOOOOOO RADUJ SE KAD IMAS OVAKO ZLATNE DEVOJKE !!!!!!! PLACITE RADUJTE SE I MI PLACEMI SA VAMA ... CELA NACIJA JE U TRANSU .......

KRIGER

pre 7 godina

A hrvati se spremaju da uznu jos jednu medalju u pustanju zmajeva, sta reci osim sampioni nebitnih sportova, RESPECT!

BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

dragan_south will rise again

pre 7 godina

Molio bih redakciju da ne objavljuje vise komentare "pljuvača" svega srpskog u Riu...Sramota za te čobane koji nikada nisu potrčali ili bacili se za loptom!!!

Zvornik RS

pre 7 godina

Jooooj sta nam radite ovo danas? Ako danas ne dobijem infarkt onda necu nikad. Bravo ljepotice! Bravo Srpkinje, IDEMO!!! Srpska Srbija

Milan S.-Mixy

pre 7 godina

Kakav mec, kakva drama.. Pratio sam uzivo preko americke televizije.. Reci hvale za Mihajlovicevu i Boskovicevu.. Odlican mec, napet, ludnica.. Dranje posle kraja meca , idemo na zlatoooo breee !!! SERBIA

jdddds

pre 7 godina

Bog vas blagoslovio devojke!
ovakvo pozrtvovanje ovakav napredak ovakva zelja mogu samo reci Bog vam dao zdravlja i napretka!
a Brazilski narod uz nas svim silama predivno jos na pocetku mars na Drinu a na kraju Djurdjevdan veliko hvala narode Brazila!

Jovan

pre 7 godina

Reči ne mogu opisati osećaj i ponos posle ove pobede. Mogu da zamislim kako je njima. Jedna mala Srbija od 7miliona stanovnika dobija Ameriku od 300, u polufinalu OI. Moj naklon do poda devojke. Vi ste dijamant ove drzave a ne zlato. Sta god uradile u finalu samo opusteno, igrajte se odbojke i uzivajte u toj utakmici ! Srbijaaaa !!!

geometar

pre 7 godina

A ja, kukavica i zivotni pesimista, ugasim iznerviran televizor na 11:8 u petom setu! Otisao pod tus da se povratim kao da sam ja igrao...Ne znam ko dozvoljava da one celu utakmicu igraju sa bubicama u usima i pod radio vezom

Obalj grad

pre 7 godina

Izvinjavam se nasim junakinjama sto nisam imao snage i zivaca da gledam peti set. Na srecu one su imale i jedno i drugo, i ono sto mnogi muskarci nemaju.

Scholes

pre 7 godina

Koliko bre hejterskih komentara.. Da li se vi ljudi ikad zapitate da li je sve u redu sa vama?? Zagledajte se u sebe pred ogledalom sledeci put.. Toliko negativnosti i mrznje, prosto neverovatno. One bre vama nista ne duguju! Duguju sebi za sav ulozen trud i rad, a to sto se ove lavice bore za Srbiju treba da vam bude na cast, pa da su i poslednje bile, a kamoli sto su zemlji donele polufinale, a sad i finale. Licemeri smo pa ne malo!!!

Stevo

pre 7 godina

Bravo djevojke!Tijana Boskovic je takav talenat... Toliko je svojom harizmom, karakterom donijela kvalitet nasoj reprezentaciji. Sve cestitke djevojkama. Konacno selektor Terzic da zapusi usta kriticarima. Jos jednom BRAVO!!!

mladen

pre 7 godina

Svi koji su predvidjali 17-18 medalja nisu bili ludi, samo sto su strelci podbacili, kao i jos neki! Svaka cast odbojkasicama! Verujem u zlato!

Кривокапић

pre 7 godina

Браво девојке. Ово сте одиграле мајсторски. Дивим вам се. Уживајте.

hmm

pre 7 godina

Jace su Amerkanke nema price. 
Treba biti pošten i priznati. 
Treba da se stisnu za bronzu ako Bog da.
(sinisalazic, 18. avgust 2016 18:26)

Jače su, priznajem, i valjda će se stisnuti za bronzu. A naše će igrati za zlato.

Vukvlad

pre 7 godina

Kad sa 19 godina u polufinalu OI na mec loptu odserviras ovako i kad na tu istu mec loptu smecujes ovako kako je to uradila Tijana Boskovic onda imas srce veliko kao planina. Srce sampiona. Koje imaju sve do jedne. Cekamo zlatni kraj. Zlatnog sna. U nedelju ujutru. Svaka cast vama devojke. Zauvek.

koki

pre 7 godina

Ne znam dal je neko primetio,ali do sad smo rasplakali pola olimpijskog sela!!! Ja se nadam da ce plac da se siri i dalje,do samog kraja olimpijade!?!?! Svaka cast sestre i braco Srbi!!! Idemo do kraja, silovito pa sta bude.....

Гроф

pre 7 godina

Свака част за организаторе утакмице који су пустили пре почетка Марш на Дрину ! :)
Србија је у финалууу !!!

Zoran Mk

pre 7 godina

Vristimo ispred TV-a, svi !!!!!!

FANTASTICNA ZAVRSNICA odlucujuceg seta! Bravo cure! Bravo, bravo, bravo...!!! Navijali ko ludi za najblize komsije. Od srca zelim zlato Srbiji!

Pozdrav svima iz Kumanova

Boki

pre 7 godina

Kad vidim suze ovih igracica SAD setim se svih zla koje su nam naneli,jednog dana sve cemo im vratiti,veliki smo mi narod,kad smo svi zajedno neunistivi smo!!!

luda luda

pre 7 godina

poporopopopoooooopo.... komsije ce da zovu pandure koliko sam vristala... a jos posle porodjaja ne mogu da kontrolisem pipi pa je bilo stete.... ajajaj! carice, koji uspeh! sad na zlato, nemate sta da izgubite!

NI

pre 7 godina

Kad je bilo 12:10 setio sam se polufinala svetske lige za odbojkase prosle godine isto protiv SAD. U tom trenutku servirao je Okolic, koji je ima mnogo nezgodan plot servis. Kod zena je servirala Rasiceva koja isto ima nezgodan servis. Samo sam pomislio:"Mi pravimo seriju ovde i pobedjujemo". I stvarno je tako bilo. Presrecan i preponosan!!!

Pegone

pre 7 godina

Jaooooooo koja tekma,savrsene nase djevojke !Komentar na Rai sport je steta sto jedna ekipa mora da ispadne .
Nadam se da AKINADEVO nema ozbiljnu povredu i da ce biti spremna za bronzanu medalju.

GrobarBerane

pre 7 godina

Samo sam pomislio, kako ne bih mogao da podnesem da vas vidim tužne, i vi ste preokrenule u tie-breaku i pobijedile... Svaka čast djevojke!!!

Loptanje pod obrućima

pre 7 godina

Hrvati osvojilo jos dva zlata. Pucanje glinenih nilskih konja i jedrenje na dasci za ves sa trouglastim jedrom. Nazalost, Srbi pomirite se da su komsije svetska sportska sila!
BUAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAH

neutralni felsh

pre 7 godina

A hrvati se spremaju da uznu jos jednu medalju u pustanju zmajeva, sta reci osim sampioni nebitnih sportova, RESPECT! 

BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 18. avgust 2016 20:21)


ko o cemu ti o hrvatima... mora da su te najurili avgusta 95.

Beli tigar

pre 7 godina

Plačete a malo pre ste plesale i drale se kao nenormalne. Plešite sad ako možete. Za naše odbojkašice nemam reči, nadmašile su sebe

vlada

pre 7 godina

Kakav meč, kakvi obrti, kakva lekcija da nikad ne odustaješ i da nema nepobedivih. Meč koji će se dugo, dugo pamtiti i kao što neko reče ne dozvolite nikom da vam ugasi osmeh! Ni vi a ni mi.

Marija

pre 7 godina

Ove nase devojke su mnogo jake.

Kvalitet nesporan, ali ono gde su mnogo jake to je mentalno i timski.
Ovo je bila lekcija sta moze jaka volja , mentalni sklop , zelja i inat da urade.

Necete mi verovati zavrsnicu sam gledala skroz opusteno , prosto sam znala i osetila da nase ne mogu da izgube.

Zelja je bila prevelika da se ovaj mec izgubi.

Meni je uvek smesno kad citam komentare "sportskih strucnjaka" Srba, koji izgube volju i dignu ruke i klonu duhom na prvi manji problem.

Zapamtite jedno.

Koja god nasa timska ekipa igra , Srbija je UVEK u igri za pobedu.
Nebitno sa kojim protivnikom igra i nebitno koji tim posalje.

Kosarka, odbojka i vaterpolo su srpski sportovi, gde igraju mladici i devojke sa intelektom, zeljom i voljom.

Ove timske sportove igraju pametni i obrazovani ljudi , a tu nema omaske.

Za razliku od fudbalera , koji su uglavnom dziberi sa splavova okruzeni sponzorusama i polusvetom i zato nikad nista nece uraditi.

Devojke, BRUUUUKA , odrzale ste cas i dale domaci zadatak!

ZIVELA SRBIJA!

rade

pre 7 godina

Gledas li ovo Novace? Lupajte minuse, ovo je ponos Srbije! Osim Davis cupa nista nije osvojio za Srbiju a svaki dan je u medijima. Dajte vise podrske ljudima koji nastupaju srcem za svoju zemlju.

stranac

pre 7 godina

Ne verujem, oooooopaaaa.... ^_^ Bravo cure, koliko mi je drago što je ženski sport procvetao u Srbiji.
Idemo sad kosarkasice naše :) :*

Sirmium

pre 7 godina

Naravno da ce Srbija da izgubi 3:2.
(mat, 18. avgust 2016 19:37)
De si sad pametnjakoviću... Amerika na kolenima... Bem li te taka pametna

Војо Скопје

pre 7 godina

Браво Српкиње! Покидали су ми се живци, али вредело је гледати ово.
Злато је на дохват руке.
Срећно!

srdjan

pre 7 godina

Carice, hvala vam do neba. Moja mala cerkica je odusevljena, sto je zenska ekipa pobedila i sto ce se boriti za zlato. Umalo je zaplakala od srece. Hvala i pozdrav iz Ljubljane.

Sneza

pre 7 godina

Maja je dala 4. set Amerikankama, a vi izlupaste minuse coveku koji je rekao istinu???? Kako god, vazan je rezultat, pa zato: BRAVOOOO, DEVOJKEEEEE!!!!!

cfc

pre 7 godina

delovale su amerikanke nekako prepotentno ...bar meni...kad su nase pocele konacno u 5-om setu da uzimaju poene na svoj servis to je bilo to

sarajevo u srcu

pre 7 godina

Rekoh vam ja komsije da ce vas ova mala(VELIKA) Boskovic odvesti u finale i uzeti zlato.
Cura je znaci zmaj.
Cestitke na fianlu,bice ovo zlato :)

zadivljena

pre 7 godina

KRALJICE, JEDNOSTAVNO. Odavno nisam ovako skakala i radovala se kao danas. HVALA VAM.

A gledam ove intervjue, jadne ne mogu ni da se snađu a novinari sve nekako... traljavo. Ali iako ne verujem da čitaju, da odgovorim: Tijana, verovali smo, verovali i te kako! Imate podršku ovde, bez obzira na to što se može po portalima pročitati! A SAD HRABRO U FINALE.

P.S. Molim pesimiste, pljuvače i ostale iskompleksirane da se okanu tekstova o našim fenomenalnim devojkama i ženama. Besmisleno je posle prvog seta pričati o nepobedivosti protivnika i o tome kako treba da budu srećne ako i bronzu izbore.

Bo

pre 7 godina

Gledao sam prenos na američkom kanalu. Komentator objektivan, pun hvale i oduševljenja posle svakog našeg poena, gotovo da mu nije bilo žao na kraju, nastavio je da hvali i veliča uspeh Srbije protiv prvakinja sveta. Onda pogledam komentare ovde i pitam se kako je moguće da nas Amer više hvali i poštuje od gomile Srba. Ljudi menjajte se, radi sebe, takav pristup životu ubija!

jablan

pre 7 godina

Ekspresni voz iz Srbije,svetlosnom brzinom ide do finala.Bravo za odbojkasice,bravo za nas strucni odbojkaski tim.Bravo,bravo,bravo a,sad zlato.jablan

ford

pre 7 godina

Eh,trenutno na srpskom Tasosu jedini izvor informisanja je losa konekcija,pa urlanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
izgubih glas..
Idemo dalje,momci i devojke!!!!
Ponos,je.eni suvi,cisti iskreni ponos!
BRAVO!!!

Ssss

pre 7 godina

Vratili MI ljubav u odbojku nisam gledao odbojku jos od miljkovica, gerica, brace grbic i kviska vujovica.Tijana boskovic najbolja od najboljih ona i milena rasic, AL svaka cast sve i jednoj igracici a posebno terzicu bravo majstore...

Mayor

pre 7 godina

Gledam ih kako se raduju i suze mi od srece krenule.Bravo devojke BRAVO!!! Ovo je neverovetno sta rade nasi sportisti i sportistkinje u Riu.Bravo jos jednom za sve!

ajooooj

pre 7 godina

Na moru, upravo kacim se na net, vidim na B92 naslov Drama u finisu i slika odbojkasica, rekoh ajoj. Stize poruka od druga na Face-u ja otvaram i ne ulazim na samu vest. Ogovorim na poruku, vracam b92 kada ono Srbija u FINALU!!! Bravo devojke, kakva sreca !!!!!

Pedja

pre 7 godina

Znam da sad nije vazno ali samo da kazem da je njihov trener zvanicno najbolji odbojkas svih vremena. Osvajac 3 zlatne olimpijske medalje. 2 u odbojci i 1 u odbojci na pesku. Covek je sportska legenda i da nije nasih voleo bi da osvoji i ovde zlato sto bi bilo neverovatno.

cole

pre 7 godina

ovo sve ludo! kao da igraju trening utakmicu. osmeh i bodrenje i na poenu i kada ga izgube. vodimo 2:1, dace dragi Bog i da udjemo u finale. ali ove devojke su me "kupile" za sva vremena. tako se igra veliki turnir, tako se igra za svoju domovinu, tako se uziva u sportu kojim se bavis i koji volis. bravo nase kraljice, cekamo vas na balkonu!

sent

pre 7 godina

Šta glumi ovaj trener sad-a sa onim sluškama i mikrofonom, šta je ovo NFL? Da li je to dozvoljeno uopšte? Sa kim je u dosluhu, Obamom? CIA-om?

marko

pre 7 godina

Мој је утисак да нам техничар не прави баш добре позиције за сервере. Нема чистих позиција, сервери се сналазе једва, да не беше ових грешки американки ништа од другог сета. Нек прокоментарише неко ко се боље разуме у одбојку.

Update

pre 7 godina

Na NBC komentator (Amerikamac) rece : Mozete navijati za USA ili za koga jocete ali ova Mihajlovic igra fantasticno. Prosto su odusevljeni njenom igrom i igrom Boskovic. I zbunjeni Terzicem...

acomurija

pre 7 godina

Treba uhapsiti onoga ko dovede u ovog komentatora! Osuditi ga na 40 godina robije. Zar (i) moje pare idu njemu?
Ometa nas, nervira hvalospevima amikankama, melje kao da je nesto duvao, a dikcija mu je inadzijska: da je bar da prizna da navija PROTIV NAS!
Da mu neko kaze da nam ne treba TRABUNJANJE i toboznje opisivanje ONO sta mi vidimo, da ne uobrazavaju kako ista znaju vise od nekog ucenika 3-4. razreda OS, i da mu treba dati otkaz, i svima s RTS-a, kad god izjave "ja mislim"!!!

doktori

pre 7 godina

Plačite sada svi skupa, zovite i Miladina Prša da plače sa vama. Sve rvat veći od većeg. Sram vas bilo.
Evo plačemo...
Blanka Vlašić finale visa
Sara Kolak finale koplja
Stipe Žunić finale kugle
Vaterpolo finale
Fantela-Marenić ZLATO Nr.4

Odbojka u srcu

pre 7 godina

Kastalou i Hil ce nam pomrsiti konce, stabilizovale su igru Amerikanki. Bojim se 5. seta, a bas smo dobro igrali. Sta god bude devojke daju sve od sebe. Imamo problem sa primacem, sredina zvrji prazna.

NN

pre 7 godina

AJMOOOOOOOOOOOOO BOZE DAJ IM ZASLUZILE SU ... ja samo kad ih vidim kako se bore kako ginu meni je srce prepuno .... AJMO DEVOJKE sad samo opet dobro otvorite set i gotove su !!!!!!

Bivsi odbojkas

pre 7 godina

Nadam se da nas katastrofalan prijem i samo tri igracice koje dobijaju loptu u napadu nece kostati finala. Maja je skroz procitana a mala Tijana izgleda ne zna da puca paralelu. Mnogo servis gresaka i smeceva ispucanih u aut umjesto od bloka u aut. Idemo princeze, uzimamo peti set ????

Ti si loš posmatrač sporta, a uz to i pglu

pre 7 godina

(losi ste gubitnici, 18. avgust 2016 18:33)

A jel' si ti stvarno toliko naivan, pa misliš da će bilo koja zvanična sportska instanca u svetu, pa i kod nas, javno da kaže "Američki spotristi se dopinguju i niko ih ne kontroliše"? Zamisli šta bi se desilo npr. Divcu da to javno kaže!

Џејмс007Bond

pre 7 godina

А што не би могле,па нису Американке нешто посебно...Биће бар сребрне.

ZVIIIZ

pre 7 godina

Ne valja što nam druga primačica (sem Brankice) i druga blokerka (sem Rašićeve) uopšte ne učestvuju u napadu, pa imamo limitiran broj opcija te je lakše da nas pročitaju.
Daj bože da i sa takvim hendikepom uspemo da dobijemo

будимо људи

pre 7 godina

Дјевојке, биће нас чудо испред балкона, без обзира на сјај медаље!!!

sarajevo u srcu

pre 7 godina

Pratio sam 2 tekme Srbije,ova mala Boskovic ce vam donijeti zlato.Plus ova Brankica,lako ovo mozete uzet.
Samo naprijed,pozdrav iz kisovite Svice

dragan

pre 7 godina

Pre neki dan Hrvat je putao kako smo mi to vodeca sportska nacija na Balknu. E pa bas zato sto smo u cetiri kolektivna sporta u polufinalu a kolektivni sportovi su ono sto se prati i podize adrenalin. Kosarka je najpraceniji sport na Olimpijadi. A eto, ima nas i u nekim pojedinacnim sportovima i imamo 4 medalje. A Hrvati, od grupnih sportova samo vaterpolo.

Srbenda

pre 7 godina

Budite ponosni na ove devojke. Svaka od njih gine za Srbiju, i zbog toga smo stigli dovde, pobedili Kinu (koja je izbacila Brazilke, inace Olimpijske sampionke iz Londona), izbacile Ruskinje (vicesampionke sveta, jedne od glavnih favoritkinja za medalju), i casno i posteno se borili protiv Amerikanki koje su realno bolje od nas! Jedno veliko bravo, i nadam se da osvajamo bronzu!

bubica

pre 7 godina

По ком правилу овај амерички тренер има радио везу у току утакмице?
(Diego, 18. avgust 2016 18:04)

Cini mi se da i Rezende nosi bubicu... Nema tu pravila. Verovatno prima izvestaj statisticara igre.

zli volšebnik

pre 7 godina

Pišem ovo nakon dobijenog seta.Ljudi moji,kakvu ekipu imamo,pa ove cure mogu toliko da se pomalo bojim da kažem koliko da ih ne ureknem.Elem,ubili smo ih servisima i totalno poremetili njihov prijem;igra u polju i na bloku odlična.Brankica i Tijana vrhunske atlete.Ne znam zašto,ali kada ih gledam pomislim na Sidnej 2000.

Mita

pre 7 godina

Meni je najvaznije bilo da pobede i izbace Rusiju i navijao sam za Srbiju u toj utakmici svim srcem. Sada sam mnogo mirniji i neka pobede bolje, ali se svakako nadam da ce to biti nase devojke.

Lazar Masni

pre 7 godina

Pored kosarkasa jedino zenska odbojka me tera da urlam i skacem dok gledam utakmicu. Sarmantne, prelepe, hrabre puno mi je srce. Samo jako do pobede.

NN

pre 7 godina

Jako tesko ide ... bore se koliko mogu na pocetku seta su imali malo vise gresaka posle su dosle do igre ali .... ALI bez obzira SRBIJA je uz VAS devojke !!!!

Fiki

pre 7 godina

Nesmeju ovakve greske da se desavaju,jednostavno ne sme!!Pala nam koncentracija na 5 min i ode set...Mozemo ovo da dobijemo,samo pamet u glavu...

marko

pre 7 godina

Ono sto me brine jeste da poene osvajaju Rasic, Boskovic i Brankica. Mora i drugi bloker da proradi kao i drugi primac. Napred devojke

losi ste gubitnici

pre 7 godina

Kako su vam jadni ti komentari o dopingu Amerikanaca. Ca i na zvanicnom sajtu antidoping agencije Srbije stoji saopstenje da Amerikanci idu na doping kontrolu kao i svi ostali sportisti. Evo vam link i prestanite da se brukate u komentarima http://www.adas.org.rs/vesti/2014/09/15/americki-sportisti-idu-na-doping-kontrolu-kao-svi-ostali/

JPR23

pre 7 godina

Tesko ali sto da ne.. Nisu daleko, par gresaka ih je kostalo prvi set.. Ima jos da se igra, da dobiju ovaj drugi i sve je moguce.. Ako ne, i ovo je dobro, pa za bronzu..

Jovan

pre 7 godina

Ameri samo kukaju i zale se na crnce da im prave haos u drzavi a bez njih ne bi imali 3 medalje na ovoj Olimpijadi.
Jace su nema sta, crnkinje im odradjuju 90% posla. Mozemo do bronze realno, bolje su nase od Holandjanka, a Kina ide u finale.

Leksa

pre 7 godina

Ovo je kopija onog meca iz grupe. Amerikanke kao dobro podmazana masina, bez negativnih emocija, koja igra stalno isto, i tako melje protivnika, dok nase u svakom setu imaju poneku crnu minutu. Zar Terzic ne ume bar da pokusa da promeni taj isti scenario?

Bo

pre 7 godina

Gledao sam prenos na američkom kanalu. Komentator objektivan, pun hvale i oduševljenja posle svakog našeg poena, gotovo da mu nije bilo žao na kraju, nastavio je da hvali i veliča uspeh Srbije protiv prvakinja sveta. Onda pogledam komentare ovde i pitam se kako je moguće da nas Amer više hvali i poštuje od gomile Srba. Ljudi menjajte se, radi sebe, takav pristup životu ubija!

Update

pre 7 godina

Na NBC komentator (Amerikamac) rece : Mozete navijati za USA ili za koga jocete ali ova Mihajlovic igra fantasticno. Prosto su odusevljeni njenom igrom i igrom Boskovic. I zbunjeni Terzicem...

palop

pre 7 godina

gube 1-0,vode 2-1,gube 3-2. mentalitet u
nas srbalja
(kwamo, 18. avgust 2016 19:54)

To sto si ti napisao je nazalost mentalitet u previse nas srbalja...

cole

pre 7 godina

ovo sve ludo! kao da igraju trening utakmicu. osmeh i bodrenje i na poenu i kada ga izgube. vodimo 2:1, dace dragi Bog i da udjemo u finale. ali ove devojke su me "kupile" za sva vremena. tako se igra veliki turnir, tako se igra za svoju domovinu, tako se uziva u sportu kojim se bavis i koji volis. bravo nase kraljice, cekamo vas na balkonu!

ford

pre 7 godina

Eh,trenutno na srpskom Tasosu jedini izvor informisanja je losa konekcija,pa urlanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
izgubih glas..
Idemo dalje,momci i devojke!!!!
Ponos,je.eni suvi,cisti iskreni ponos!
BRAVO!!!

aussie

pre 7 godina

Samo ova pobeda vredi kao olmpijsko zlato!!! Svaka cast devojke, kapa dole i 2 miliona Srba na doceku na balkonu i drzavo dresi kesu da se nagrade srpkinje!!!

Lazar Masni

pre 7 godina

Pored kosarkasa jedino zenska odbojka me tera da urlam i skacem dok gledam utakmicu. Sarmantne, prelepe, hrabre puno mi je srce. Samo jako do pobede.

pticica

pre 7 godina

Zaplakah, dugo sam trenirala odbojku, ovo je takav napor, pogotovu sa ovakvim tempom i jačinom igre… ljudi ovooo je nemoguće, one su čarobne… još ne mogu da se smirim… hvala braći brazilcima, ova podrška je jako puno značila! Zlato je naše!

Jaime

pre 7 godina

Kaze mi sestra na tri razlike za Amerikanke, pri kraju petog seta, prebaci to, ajde da gledamo kosarku, izgubile su... A ja rekoh, necu nek izgubimo, gledam do kraja. Verovala sam u njih, hvala Vam devojke na ovakvoj utakmici. Ostavile ste srce na terenu. A i da ste izgubile, od mene uvek imate podrsku. BRAVO!

Војо Скопје

pre 7 godina

Браво Српкиње! Покидали су ми се живци, али вредело је гледати ово.
Злато је на дохват руке.
Срећно!

dragan_south will rise again

pre 7 godina

Molio bih redakciju da ne objavljuje vise komentare "pljuvača" svega srpskog u Riu...Sramota za te čobane koji nikada nisu potrčali ili bacili se za loptom!!!

Vladimir

pre 7 godina

Devojkama svaka čast. Lekcija za sve nas. E sada, ne znam da li ste obratili pažnju, ali sve četiri ekipe u polufinalu su iz naše grupe. To se poslednji put desilo u Sidneju 2000., ali u muškoj konkurenciji. Da li se sećate ko je tada osvojio? ;-) Pozdrav za sve

predrag1978

pre 7 godina

Nepratim zensku odbojku samo jedno mogu reci ovako se igra i postaje olimpijski sampion kupile ste me devojke samo napred do ispunjenja sna

geometar

pre 7 godina

A ja, kukavica i zivotni pesimista, ugasim iznerviran televizor na 11:8 u petom setu! Otisao pod tus da se povratim kao da sam ja igrao...Ne znam ko dozvoljava da one celu utakmicu igraju sa bubicama u usima i pod radio vezom

Mr_No_Name

pre 7 godina

Ljudi, ovo nije srebro ovo je cudo! Zenska odbojka je najprofesionalniji zenski sport, jedini koji ne odstupa po kvalitetu za muskim! I u takvoj konkurenciji nase devojke su minimum druge, i iscekujemo tu subotu pa kako bude. Ovo je nestvarna igra, kao kada su Divac, Bodi, Pedja and co dobili Amere i sve ostale!

koki

pre 7 godina

Ne znam dal je neko primetio,ali do sad smo rasplakali pola olimpijskog sela!!! Ja se nadam da ce plac da se siri i dalje,do samog kraja olimpijade!?!?! Svaka cast sestre i braco Srbi!!! Idemo do kraja, silovito pa sta bude.....

Sibin

pre 7 godina

Зашто је ово изненађење? Девојке су играле одлично! Цела Америка кука како је ово изненађење. Заборављате да Србија игра одбојку!

žiksi

pre 7 godina

Stvarno su divne! I mi ćemo biti divni ako se njima divimo a sve one ružne, nebitne, silikonse pevaljke/starlete ignorišemo... da Ove devojke postanu naša svakodnevica!!!

Markus

pre 7 godina

Ne znam za ostale,ali ja se danas uopšte nisam nervirao,malo gledao,malo radio po dvorištu,malo prošetao kera...jednostavno kao da sam znao da ne mogu da izgube.Sve čestitke heroinama,mislim da je ovo njihova najbolja utakmica naravno uz pobedu protiv ruskinja.A šerif Longmire na koga me podseća američki trener zadnja naša dva poena oči pune suza...Srbija!!!!!!!!!!!!!!!!

KRIGER

pre 7 godina

A hrvati se spremaju da uznu jos jednu medalju u pustanju zmajeva, sta reci osim sampioni nebitnih sportova, RESPECT!

BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

PeraDzo

pre 7 godina

Plačite sada svi skupa, zovite i Miladina Prša da plače sa vama. Sve rvat veći od većeg. Sram vas bilo.Evo plačemo...Blanka Vlašić finale visaSara Kolak finale kopljaStipe Žunić finale kugleVaterpolo finaleFantela-Marenić ZLATO Nr.4
(doktori, 18. avgust 2016)

A košarka,rukomet???

zadivljena

pre 7 godina

KRALJICE, JEDNOSTAVNO. Odavno nisam ovako skakala i radovala se kao danas. HVALA VAM.

A gledam ove intervjue, jadne ne mogu ni da se snađu a novinari sve nekako... traljavo. Ali iako ne verujem da čitaju, da odgovorim: Tijana, verovali smo, verovali i te kako! Imate podršku ovde, bez obzira na to što se može po portalima pročitati! A SAD HRABRO U FINALE.

P.S. Molim pesimiste, pljuvače i ostale iskompleksirane da se okanu tekstova o našim fenomenalnim devojkama i ženama. Besmisleno je posle prvog seta pričati o nepobedivosti protivnika i o tome kako treba da budu srećne ako i bronzu izbore.

Srđan

pre 7 godina

@Gledao sam prenos na američkom kanalu. Komentator objektivan, pun hvale i oduševljenja posle svakog našeg poena, gotovo da mu nije bilo žao na kraju, nastavio je da hvali i veliča uspeh Srbije protiv prvakinja sveta. Onda pogledam komentare ovde i pitam se kako je moguće da nas Amer više hvali i poštuje od gomile Srba. Ljudi menjajte se, radi sebe, takav pristup životu ubija!
(Bo, 18. avgust 2016 20:20)

Prijatelju moraš da znaš da svuda ima normalnih i dobrih ljudi. Bilo fa su Eskimi Sirijci Eskimi ili ko god. Čak i u Albaniji.

my way

pre 7 godina

За инфаркт! Какав преокрет у петом сету, свака част! То је петља! Ништа јачи противник нас не чека у финалу, напротив, тако да само храбро као и данас, па шта буде. Од срца желим девојкама злато!

Saul Goodman

pre 7 godina

Tek sada vidim kolika sam ja pi.ka. Na 11:8 za Amerikanke u petom setu, ja sam prebacio kanal, ubeđen da smo gotovi... Bravoooooooo našeeeeeeeee....

Ivan87Niš

pre 7 godina

Gledam malopre pobedonosni poen za naše a u publici delirijum!! Svaka čast Brazilcima, niko ne voli Amere osim njihovih satelita po evropi...Idemo na zlato!

SRB

pre 7 godina

Hrvati sto nas treba da zanimaju vase medalje? Boli nas uvo za vas, to sto ste iskomplekisrani nije nas problem idite i lecite se... Svaka cast nasim divnim odbojkasicama! Brilijantne su!

PrincNaZrnuGraska

pre 7 godina

Devojke, ako ikada ijedna od vas ovo procita, ovo je bio najuzbudljiviji mec u zenskom sportu koji sam ikada gledao!!! Reci samo BRAVO za vas je sada malo, vi ste sa neke druge planete!!!

jablan

pre 7 godina

Ekspresni voz iz Srbije,svetlosnom brzinom ide do finala.Bravo za odbojkasice,bravo za nas strucni odbojkaski tim.Bravo,bravo,bravo a,sad zlato.jablan

Michael

pre 7 godina

I'm sorry. I cannot speak or read Serbian.... But I am an American and I want to congratulate Serbia on an amazing victory! Serbia's volleyball team is very talented and play with great passion. I will be cheering for them to win the gold! Go Serbia! :)

Marija

pre 7 godina

Ove nase devojke su mnogo jake.

Kvalitet nesporan, ali ono gde su mnogo jake to je mentalno i timski.
Ovo je bila lekcija sta moze jaka volja , mentalni sklop , zelja i inat da urade.

Necete mi verovati zavrsnicu sam gledala skroz opusteno , prosto sam znala i osetila da nase ne mogu da izgube.

Zelja je bila prevelika da se ovaj mec izgubi.

Meni je uvek smesno kad citam komentare "sportskih strucnjaka" Srba, koji izgube volju i dignu ruke i klonu duhom na prvi manji problem.

Zapamtite jedno.

Koja god nasa timska ekipa igra , Srbija je UVEK u igri za pobedu.
Nebitno sa kojim protivnikom igra i nebitno koji tim posalje.

Kosarka, odbojka i vaterpolo su srpski sportovi, gde igraju mladici i devojke sa intelektom, zeljom i voljom.

Ove timske sportove igraju pametni i obrazovani ljudi , a tu nema omaske.

Za razliku od fudbalera , koji su uglavnom dziberi sa splavova okruzeni sponzorusama i polusvetom i zato nikad nista nece uraditi.

Devojke, BRUUUUKA , odrzale ste cas i dale domaci zadatak!

ZIVELA SRBIJA!

Mira

pre 7 godina

Čoveče, koje ste vi carice! A nekako sam kod 9:6 videla da je gotovo...ali sam se nadala. Em što ste u finalu, em KOGA ste pobedile. Kapa dole, devojke, ponosni smo na vas :)

oberin martel

pre 7 godina

Hvala Tomislavu Nikolicu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nole1, 18. avgust 2016 20:28)

Više se manite gluposti i uživajte u ovoj fenomenalnoj pobedi.

Vukvlad

pre 7 godina

Kad sa 19 godina u polufinalu OI na mec loptu odserviras ovako i kad na tu istu mec loptu smecujes ovako kako je to uradila Tijana Boskovic onda imas srce veliko kao planina. Srce sampiona. Koje imaju sve do jedne. Cekamo zlatni kraj. Zlatnog sna. U nedelju ujutru. Svaka cast vama devojke. Zauvek.

NN

pre 7 godina

AJMOOOOOOOOOOOOO BOZE DAJ IM ZASLUZILE SU ... ja samo kad ih vidim kako se bore kako ginu meni je srce prepuno .... AJMO DEVOJKE sad samo opet dobro otvorite set i gotove su !!!!!!

Stevdzula

pre 7 godina

Secam se kad jedan SUSJED rece da im je u poslednje vreme omiljena razonoda citanje komentara na nase sportske neuspehe i da "umiru od smeha". Medjutim, od kompleksa se tesko moze ziveti. A kolo srece se kad tad okrene...

sarajevo u srcu

pre 7 godina

Pratio sam 2 tekme Srbije,ova mala Boskovic ce vam donijeti zlato.Plus ova Brankica,lako ovo mozete uzet.
Samo naprijed,pozdrav iz kisovite Svice

borkes

pre 7 godina

Fenomenalno !!!!!!
Ovo je neverovatan uspeh a finale tek predstoji. Napred devojke u besmrtnost.
Par detalja...
1. Silvija Popovic!!! Svi vidimo smec, blok ali da Silvija ne igra kako igra pola toga ne bi bilo izvodljivo. Devojka je rodjena za libera. Potpun pregled igre i neverovatno dizanje cekicem iz svih mogucih uglova. Ja to jos nisam video. Sjajno.
2. Na zalost sad je vec malo kasno za razigravanje ali bilo bi nam jako bitno da Tijana Malesevic vise poentira. Na prijemu je odlicna ali kad je ona u 1. liniji to su nam najslabije faze u igri jer Maja igra na Tijanu i 1. tempo. Danas su to Amerikanke jako dobro branile.
3. Brankica Mihajlovic je vanserijski igrac ali ja iskreno mislim da previse snage trosi kad se raduje osvojenom poenu. Vidi se da zategne sve moguce misice na 10-ak sekundi. Devojka puca od snage ali ne bi bilo zgorega da je malo pristedi. Bar na "nevaznim" poenima.
Sve u svemu sad nema stajanja. Treba na ovom talasu uci u finale hladne glave i odigrati hrabro.
Idemoooooo dalje.

Zika

pre 7 godina

Ženama i devojkama svaka čast. Sve su ovo zaslužile, kao i doček o kojem se ovde priča. Mnogo su me obradovale, kao i više puta ranije. I zbog toga ranijeg, ali i budućeg, mislim da na balkonu mora biti mesta i za Đokovića.

Loptanje pod obrućima

pre 7 godina

Hrvati osvojilo jos dva zlata. Pucanje glinenih nilskih konja i jedrenje na dasci za ves sa trouglastim jedrom. Nazalost, Srbi pomirite se da su komsije svetska sportska sila!
BUAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAH

Suza

pre 7 godina

Jeste li videli izraz lica Maje Ogjenovic na poslednjem tajmautu? Ja mislim da ona ne bih prezivela ovaj mec da nismo pobedile, a mozda ne bih ni ja. Cestitke ekipi i strucnom stabu. Reci su suvisne.

vlada

pre 7 godina

Kakav meč, kakvi obrti, kakva lekcija da nikad ne odustaješ i da nema nepobedivih. Meč koji će se dugo, dugo pamtiti i kao što neko reče ne dozvolite nikom da vam ugasi osmeh! Ni vi a ni mi.

Baxuz

pre 7 godina

Ajde sad da vidimo ko ce da pocne da pljuje Terzica...
(rnjam, 18. avgust 2016 23:52)

Pu Terzicu! Pa zar i od Sasuola 3:0? Uprava napolje!

Stefan

pre 7 godina

Kakav neverovatan mec! BRAVOOO! Kakvo srce ove nase imaju! I samo da dodam - sramota me je komentara poslatih ovde tokom petog seta. Tipa "gube jer je to mentalitet nas Srbalja". Ne, prijatelji, ako je nesto slika i prilika svega loseg u ovoj zemlji, to su upravo ti vasi zajedljivi i luzerski komentari. Poceli ste da vredjate devojke, predali ste se pre karaja, ali, ZA RAZLIKU OD VAS, one nisu!!!

sent

pre 7 godina

Šta glumi ovaj trener sad-a sa onim sluškama i mikrofonom, šta je ovo NFL? Da li je to dozvoljeno uopšte? Sa kim je u dosluhu, Obamom? CIA-om?

SasaNS

pre 7 godina

Kada vidim sa koliko emocija se naše odbojkašice i košarkašice bore za svoju zemlju, ne znam šta bih napisao o fudbalerima, a da to bude objavljeno. Gledajte ove utakmice i vidite kako se bori za svoju zemlju. Rasplaču me svaki put. Žive bile srpske lavice!!!

boksi

pre 7 godina

Sva sreca da se povredila njibova prva zvezda pocetkom drugog seta.One su totalno drugacihe igrale posle toga.Zamalo da nam ona klinka sto je usla sa klupe dodje glave.Nase stegnute u 4. ali sa mnogo energije u 5. setu.Bravo i idemo da napadnemo zlato.Kad ste pobedile Rusiju i Usa,mozete bilo koju drugu.Svom snagom u finalu pa sta bude!

Иван-Ниш

pre 7 godina

Не знам да ли смо били бољи од Американки, али ово је победа храбрије екипе у петом сету. Онај сервис на 14:13 је потврда тога. Бранкица и Рашићка су одиграле маестрално. Ето, морао сам њих да издвојим :D

Гроф

pre 7 godina

Свака част за организаторе утакмице који су пустили пре почетка Марш на Дрину ! :)
Србија је у финалууу !!!

Nikšićanin

pre 7 godina

Zato vas ne vole, braćo Srbi. Jer ste tako mali, a tako talentovani. Jer su učinili sve da nestanete, a vi se i dalje ravnopravno nosite sa najacima. Neka vas i ne vole, ali morace da vas postuju. Samo naprijed!

Acika

pre 7 godina

Zaista ali od srca to kažem, nisam prisustvovao davno ovakvoj srcanoj i hrabroj pobedi naše ženske odbojkaške selekcije.. I nema sladje pobede nego kad se pobede jenkiji.. Devojke svaka vam čast i puno sreće u finalu. Vi ste za nas već pobednice. Srećno!!!

sarajevo u srcu

pre 7 godina

Rekoh vam ja komsije da ce vas ova mala(VELIKA) Boskovic odvesti u finale i uzeti zlato.
Cura je znaci zmaj.
Cestitke na fianlu,bice ovo zlato :)

mrki

pre 7 godina

gledamo odbojkasice,kosarkasice,vaterpoliste,kosarkase...Sve u polufinalu...Neprocenjivo...A ovi drugi...Nek gledaju jedrilice...I glinene golubove...

Obalj grad

pre 7 godina

Izvinjavam se nasim junakinjama sto nisam imao snage i zivaca da gledam peti set. Na srecu one su imale i jedno i drugo, i ono sto mnogi muskarci nemaju.

Srbenda

pre 7 godina

Budite ponosni na ove devojke. Svaka od njih gine za Srbiju, i zbog toga smo stigli dovde, pobedili Kinu (koja je izbacila Brazilke, inace Olimpijske sampionke iz Londona), izbacile Ruskinje (vicesampionke sveta, jedne od glavnih favoritkinja za medalju), i casno i posteno se borili protiv Amerikanki koje su realno bolje od nas! Jedno veliko bravo, i nadam se da osvajamo bronzu!

Sergio

pre 7 godina

aaaa koje carice !!! to svaka cast,najbolje ste. Koja sreca !!!!!Odavno ovako napet nisam bio a Brazilska publika navija za nas! Ori se, oooleee olee ole lee SERBIAAAA .Hvala im do neba !

dragan

pre 7 godina

Pre neki dan Hrvat je putao kako smo mi to vodeca sportska nacija na Balknu. E pa bas zato sto smo u cetiri kolektivna sporta u polufinalu a kolektivni sportovi su ono sto se prati i podize adrenalin. Kosarka je najpraceniji sport na Olimpijadi. A eto, ima nas i u nekim pojedinacnim sportovima i imamo 4 medalje. A Hrvati, od grupnih sportova samo vaterpolo.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Naravno da ce Srbija da izgubi 3:2.
(mat, 18. avgust 2016 19:37) Ako si Hrvat ne zameram, ne mogu ti tu nista pomoci. Ako si pak Srbin, daj gledaj da predjes u Hrvate, lakse ce biti i tebi i nama.

marko

pre 7 godina

Мој је утисак да нам техничар не прави баш добре позиције за сервере. Нема чистих позиција, сервери се сналазе једва, да не беше ових грешки американки ништа од другог сета. Нек прокоментарише неко ко се боље разуме у одбојку.

Beli tigar

pre 7 godina

Plačete a malo pre ste plesale i drale se kao nenormalne. Plešite sad ako možete. Za naše odbojkašice nemam reči, nadmašile su sebe

Bo

pre 7 godina

Gledao sam prenos na američkom kanalu. Komentator objektivan, pun hvale i oduševljenja posle svakog našeg poena, gotovo da mu nije bilo žao na kraju, nastavio je da hvali i veliča uspeh Srbije protiv prvakinja sveta. Onda pogledam komentare ovde i pitam se kako je moguće da nas Amer više hvali i poštuje od gomile Srba. Ljudi menjajte se, radi sebe, takav pristup životu ubija!

Ssss

pre 7 godina

Vratili MI ljubav u odbojku nisam gledao odbojku jos od miljkovica, gerica, brace grbic i kviska vujovica.Tijana boskovic najbolja od najboljih ona i milena rasic, AL svaka cast sve i jednoj igracici a posebno terzicu bravo majstore...

Slobo

pre 7 godina

kad sam uporedjivao medalje dobo sam 900 minusa. Ajde izvinite se svi redom sa jednim plusom. Ovo mi je najdraza pobeda posle indianapolisa 2002.

Zoran Mk

pre 7 godina

Vristimo ispred TV-a, svi !!!!!!

FANTASTICNA ZAVRSNICA odlucujuceg seta! Bravo cure! Bravo, bravo, bravo...!!! Navijali ko ludi za najblize komsije. Od srca zelim zlato Srbiji!

Pozdrav svima iz Kumanova

srdjan

pre 7 godina

Carice, hvala vam do neba. Moja mala cerkica je odusevljena, sto je zenska ekipa pobedila i sto ce se boriti za zlato. Umalo je zaplakala od srece. Hvala i pozdrav iz Ljubljane.

cfc

pre 7 godina

delovale su amerikanke nekako prepotentno ...bar meni...kad su nase pocele konacno u 5-om setu da uzimaju poene na svoj servis to je bilo to

bubica

pre 7 godina

По ком правилу овај амерички тренер има радио везу у току утакмице?
(Diego, 18. avgust 2016 18:04)

Cini mi se da i Rezende nosi bubicu... Nema tu pravila. Verovatno prima izvestaj statisticara igre.

zasluzeno

pre 7 godina

Smejem se matorom mom kako se rasplace kad pobedimo u nekom sportu.. da me sad samo vidi cusku bi mi klepio... IDEMOOOOOOOOO SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

luda luda

pre 7 godina

poporopopopoooooopo.... komsije ce da zovu pandure koliko sam vristala... a jos posle porodjaja ne mogu da kontrolisem pipi pa je bilo stete.... ajajaj! carice, koji uspeh! sad na zlato, nemate sta da izgubite!

pedja

pre 7 godina

Hvala vam devojke! Tako se bori za boje Srbije. I kada im je duša bila u nosu, bilo je smečeva, kuvanja, letenja po parketu, ni jedna lopta nije bila izgubljena. Milim da su samo one verovale, posle -3 da mogu da pobede.
Kapa dole za pobedu nad sportistima za koje ne postoji doping kontrola, koji po defoltu treba da budu najbolji na svetu. Jer se jedino to priznaje.
Zlato je vaše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rade

pre 7 godina

Gledas li ovo Novace? Lupajte minuse, ovo je ponos Srbije! Osim Davis cupa nista nije osvojio za Srbiju a svaki dan je u medijima. Dajte vise podrske ljudima koji nastupaju srcem za svoju zemlju.

Fiki

pre 7 godina

Nesmeju ovakve greske da se desavaju,jednostavno ne sme!!Pala nam koncentracija na 5 min i ode set...Mozemo ovo da dobijemo,samo pamet u glavu...

marko

pre 7 godina

Ono sto me brine jeste da poene osvajaju Rasic, Boskovic i Brankica. Mora i drugi bloker da proradi kao i drugi primac. Napred devojke

Zvornik RS

pre 7 godina

Jooooj sta nam radite ovo danas? Ako danas ne dobijem infarkt onda necu nikad. Bravo ljepotice! Bravo Srpkinje, IDEMO!!! Srpska Srbija

Milan B.

pre 7 godina

Kako bilo ko moze ista ruzno da kaze za njih. Sramota. Jedan kaze selektor je problem pa covece on ima posla sa dvanaest zena. Ne mislim nista ruzno, naprotiv. Ako pocne da vice pola njih ce poceti da place, druga polovina da se svadja. Za moj pojam on je covek genije. Uostalom njegovi rezultati govore. Jos jednom da kazem da stvarno nista nisam ruzno zeleo da kazem o zenama samo da imaju specificnu psihu i zato je on covek umetnik.

zli volšebnik

pre 7 godina

Pišem ovo nakon dobijenog seta.Ljudi moji,kakvu ekipu imamo,pa ove cure mogu toliko da se pomalo bojim da kažem koliko da ih ne ureknem.Elem,ubili smo ih servisima i totalno poremetili njihov prijem;igra u polju i na bloku odlična.Brankica i Tijana vrhunske atlete.Ne znam zašto,ali kada ih gledam pomislim na Sidnej 2000.

nevski

pre 7 godina

Ja se jesam nadao,ali,sport je to,igra,nije mnogo vazno....ma jeste vazno,rasturaju nas godinama,svi...sabise nas pod jednu sljivu,ta sljiva je sad u Riu....a,kako ono kazu,ostace nas za pod sljivu i tad krecemo....od Amerike,pa od koga bi pre?
U finalu,smejte se i igrajte se,doci ce zlato.

Isidora

pre 7 godina

JA DRHTIM JA PLACEM OD SRECE NE ZNAM GDE SE NALAZIM NI DA LI SAM ZIVA SADA SRCE KUCA SAMO ZA NJIH! DEVOJKE LAVICE! UZ VAS JE CELA SRBIJAAAAAAA

Opsa

pre 7 godina

Obe ekipe iz drugog polufinala su slabije od Amerike... voleo bi da u finalu bude Kina... pa da bude Srbija > Amerika + Rusija + Kina :D

acomurija

pre 7 godina

Treba uhapsiti onoga ko dovede u ovog komentatora! Osuditi ga na 40 godina robije. Zar (i) moje pare idu njemu?
Ometa nas, nervira hvalospevima amikankama, melje kao da je nesto duvao, a dikcija mu je inadzijska: da je bar da prizna da navija PROTIV NAS!
Da mu neko kaze da nam ne treba TRABUNJANJE i toboznje opisivanje ONO sta mi vidimo, da ne uobrazavaju kako ista znaju vise od nekog ucenika 3-4. razreda OS, i da mu treba dati otkaz, i svima s RTS-a, kad god izjave "ja mislim"!!!

Sirmium

pre 7 godina

Naravno da ce Srbija da izgubi 3:2.
(mat, 18. avgust 2016 19:37)
De si sad pametnjakoviću... Amerika na kolenima... Bem li te taka pametna

stranac

pre 7 godina

Ne verujem, oooooopaaaa.... ^_^ Bravo cure, koliko mi je drago što je ženski sport procvetao u Srbiji.
Idemo sad kosarkasice naše :) :*

Sotir zvani Djubre

pre 7 godina

Bravo devojke!!!Lavovsko srce imaju ove devojke.I neka posle neko kaze da nismo sportska nacija...Jesmo,i te kako.Bez obzira na broj medalja.Pogledajte sad ovo-odbojkasice finale,vaterpolisti polufinale,kosarkasi polufinale,kosarkasice isto...Pa ko to ima na svetu ?Niko...Amerika je jedina blizu koja je imala odbojkasice,kosarkase i kosarkasice u polufinalima,ali mi smo bolji i od njih.

neutralni felsh

pre 7 godina

A jel' si ti stvarno toliko naivan, pa misliš da će bilo koja zvanična sportska instanca u svetu, pa i kod nas, javno da kaže "Američki spotristi se dopinguju i niko ih ne kontroliše"? Zamisli šta bi se desilo npr. Divcu da to javno kaže!
(Ti si loš posmatrač sporta, a uz to i pglu, 18. avgust 2016 18:55)


divac je vaspitan covek, ne prica gluposti.

igor pregovarac

pre 7 godina

Veliko hvala nasim divnim devojkama...veliko hvala svim sportistima koji se bore i rade ono sto najbolje znaju! Ugledajmo se na nase profesionalce i budimo svi mi bolji svakoga dana...evo od magicnog Ria! idemo po zlatoooooo!!!

Scholes

pre 7 godina

Koliko bre hejterskih komentara.. Da li se vi ljudi ikad zapitate da li je sve u redu sa vama?? Zagledajte se u sebe pred ogledalom sledeci put.. Toliko negativnosti i mrznje, prosto neverovatno. One bre vama nista ne duguju! Duguju sebi za sav ulozen trud i rad, a to sto se ove lavice bore za Srbiju treba da vam bude na cast, pa da su i poslednje bile, a kamoli sto su zemlji donele polufinale, a sad i finale. Licemeri smo pa ne malo!!!

Lazooooooo

pre 7 godina

Blanka Vlašić finale visa
Sara Kolak finale koplja
Stipe Žunić finale kugle
Vaterpolo finale
Fantela-Marenić ZLATO Nr.4
(doktori, 18. avgust 2016 19:36)

A šta nas to briga?

Nebojša

pre 7 godina

POBEDA!!!!!! JOS JEDNA MEDALJA OBEZBEĐENA!!!!!
bravo carice dobile su jednu odličnu ali izuzetno arogantnu ekipu a to važi za gotovo sve američke sportiste neverovatno prepotentni ne znam ko za Amerikance može da navija osim njihovih navijača bravo još jednom.

JJ&Sharapova fan

pre 7 godina

Od ovoga moze da se rikne! Ma svaka cast devojke, sve ste zasluzile, sve. Koliko mi je samo drago zbog ove ekipe, od pocetka se videlo da disu kao jedna, energija koju poseduju, strast za igrom, borba do kraja hrabro pa sta bude, ma sta god da su napravile bilo bi za svako postovanje. A jos je sladje ovako kad se obezbedi medalja. Idemo do kraja, samo jako!

petarczv

pre 7 godina

Stvarno smo za ovaj sport mozda najtalentovaniji narod ovo nije normalno da izbacimo i cetvrtginalu dve uemlje koje zajedno imaju skoro pola milijarde ljudi...

marko_reus_bgd

pre 7 godina

Naravno da ce Srbija da izgubi 3:2.
(mat, 18. avgust 2016 19:37)

naravno hrvat da si ti krenuo doma, pusti se nasih portala i placi, toliko.

maksa

pre 7 godina

koliko je ovo veliki ospeh, govori reakcija komentatora, covek je nacisto poludeo. svaka cast devojke, neverovatne ste za ovoliku radost koju ste nam donele.

Pedja

pre 7 godina

Znam da sad nije vazno ali samo da kazem da je njihov trener zvanicno najbolji odbojkas svih vremena. Osvajac 3 zlatne olimpijske medalje. 2 u odbojci i 1 u odbojci na pesku. Covek je sportska legenda i da nije nasih voleo bi da osvoji i ovde zlato sto bi bilo neverovatno.

NN

pre 7 godina

BOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HVALA TI DO NEBA - DEVOJKE - KRALJICE -BOGINJE PA VI STE ...... I JAOOOOOOOOOOOO PA POBICETE PILA NACIJE OD RADOSTI .... ljudi pa da li je ovo moguce ?!?!?!? SRBIJOOOOOOOO RADUJ SE KAD IMAS OVAKO ZLATNE DEVOJKE !!!!!!! PLACITE RADUJTE SE I MI PLACEMI SA VAMA ... CELA NACIJA JE U TRANSU .......

Boki

pre 7 godina

Kad vidim suze ovih igracica SAD setim se svih zla koje su nam naneli,jednog dana sve cemo im vratiti,veliki smo mi narod,kad smo svi zajedno neunistivi smo!!!

Hrvat

pre 7 godina

Naravno da su bitne medalje i sportovi samo u kojima ste vi dobri.Tako da su najpopularniji tekvando i hrvanje te skok u dalj i kajak a potpuno nebitni sportovi u kojima smo mi osvojili medalje,je li tako?Ovo je olimpijada te na kraju vidimo tablicu medalja svake drzave i potpuno je nebitno koji je to sport.Ako vi tu pisete da placete od srece na tekvando,hrvanje,kajak nista drugacije nije ni sa nase strane.Vi imate ta 4 timska sporta u polufinalu i jucer ste nas dobili na jednu loptu,a da smo mi dobili imalo bi i mi i vi dva sporta te imamo rukomet gdje prvi put nismo dosli do polufinala na medalji.Znaci spletom okolnosti mogli smo i mi imat tri tima a vi dva ali evo sad ste vi bili uspjesniji u timskom sportu.Naravno imate finale odbojke ali isto tako bi mogli osvojiti dvije drvene medalje sta je lako moguce u muskoj konkurenciji sa strasnom australijom i probudenom spanjolskom onda ako izgubite za broncu.Kosarkasice vam trenutno gube 14 razlike tako da je i tu borba za broncu sa francuskom za koju i ne znam kakva je u zenskoj kosarci ali vidit cemo.Jedino vaterpolo tu mislim da nam sigurno dolazite u finale.Ovo je olimpijada i jasno je da se svi natjecemo sa balkana da vidimo koji je najbolji a ako uzmete maksimalan broj medalja mozda se i izjednacite,mi vas cekamo do tada.Na olimpijadi se vidi sveukupnost neke drzave kolika je sportska sila koliko god vi pokusavali to umanjiti.Isto tako vas je gotovo duplo vise i bilo bi ocekivano da skupite vise madalja ali nije tako :)

будимо људи

pre 7 godina

Дјевојке, биће нас чудо испред балкона, без обзира на сјај медаље!!!

doktori

pre 7 godina

Plačite sada svi skupa, zovite i Miladina Prša da plače sa vama. Sve rvat veći od većeg. Sram vas bilo.
Evo plačemo...
Blanka Vlašić finale visa
Sara Kolak finale koplja
Stipe Žunić finale kugle
Vaterpolo finale
Fantela-Marenić ZLATO Nr.4

Marccinjo

pre 7 godina

Umalo nisam doziveo infarkt u osamnaestoj godini ! Svaka vam cast! Ovo cekam od 2006 kada su bile trece na svetu. Volimo vas devojke !

afrogipsy

pre 7 godina

Svaka cast devojke ! Jos od utakmice s Kinom, videlo se da imaju sve sto im trea za zlatnu ovo je bila jedina prepreka od koje sam se plasio, ali pokazale su karakter , volju, borbenost, sve ono sto nas cini ponosnim.

Jaaaa....

pre 7 godina

Neka neko objasni ovim kroasanima da ucesce u finalu atletskog takmicenja ne znaci medalju.Otkada je Srbin Karabatic ostavio blanku ta ne moze da se sastavi a ona dva anonimusa ce ispasti vec posle trece serije.Zivi bili pa videli.SRBIJAAAAAAAAAAA

Milan S.-Mixy

pre 7 godina

Kakav mec, kakva drama.. Pratio sam uzivo preko americke televizije.. Reci hvale za Mihajlovicevu i Boskovicevu.. Odlican mec, napet, ludnica.. Dranje posle kraja meca , idemo na zlatoooo breee !!! SERBIA

NN

pre 7 godina

BOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HVALA TI DO NEBA - DEVOJKE - KRALJICE -BOGINJE PA VI STE ...... I JAOOOOOOOOOOOO PA POBICETE PILA NACIJE OD RADOSTI .... ljudi pa da li je ovo moguce ?!?!?!? SRBIJOOOOOOOO RADUJ SE KAD IMAS OVAKO ZLATNE DEVOJKE !!!!!!! PLACITE RADUJTE SE I MI PLACEMI SA VAMA ... CELA NACIJA JE U TRANSU .......

NI

pre 7 godina

Kad je bilo 12:10 setio sam se polufinala svetske lige za odbojkase prosle godine isto protiv SAD. U tom trenutku servirao je Okolic, koji je ima mnogo nezgodan plot servis. Kod zena je servirala Rasiceva koja isto ima nezgodan servis. Samo sam pomislio:"Mi pravimo seriju ovde i pobedjujemo". I stvarno je tako bilo. Presrecan i preponosan!!!

Џејмс007Bond

pre 7 godina

А што не би могле,па нису Американке нешто посебно...Биће бар сребрне.

Pegone

pre 7 godina

Jaooooooo koja tekma,savrsene nase djevojke !Komentar na Rai sport je steta sto jedna ekipa mora da ispadne .
Nadam se da AKINADEVO nema ozbiljnu povredu i da ce biti spremna za bronzanu medalju.

ono

pre 7 godina

kad sam video da je milena rasic na servisu u zavrsnici petog, verovao sam u preokret. devojka servira super u poslednjih nekoliko utakmica

mladen

pre 7 godina

Svi koji su predvidjali 17-18 medalja nisu bili ludi, samo sto su strelci podbacili, kao i jos neki! Svaka cast odbojkasicama! Verujem u zlato!

stefan

pre 7 godina

Srce mi je puno! Devojke, vi ste nas ponos! Niko ne moze da usreci ovu zemlju kao sportisti! Zato zasluzujete svu podrsku, svaki sat koji nismo spavali zbog vas, jer vi to vratite na najbolji nacin! Bravo

Nenad

pre 7 godina

Srbijaaaaaaa breeee kakvoooo srce svaka cast devojke svaka cast! bravo bravo bravo grmi na novom beogradu od urlika idemoooooooooooooo!!!

antiDebil

pre 7 godina

MNOGO JE VREMENA PROSLO OD KADA SAM PUSTIO SUZU ZBOG NEKOG SPORTSKOG DOGADJAJA, BRAVO BREEEEEEEEEEEE, BRAVO ,BRAVO ,BRAVOOOOOOOOOOOOOOO !!!!
Ocisticemo i ove nakaze koje su se nakotile, izlecice se i taj tumor a sada cemo malo da likujemo zbog gazenja ovih gmo nakaza...

ajooooj

pre 7 godina

Na moru, upravo kacim se na net, vidim na B92 naslov Drama u finisu i slika odbojkasica, rekoh ajoj. Stize poruka od druga na Face-u ja otvaram i ne ulazim na samu vest. Ogovorim na poruku, vracam b92 kada ono Srbija u FINALU!!! Bravo devojke, kakva sreca !!!!!

Mayor

pre 7 godina

Gledam ih kako se raduju i suze mi od srece krenule.Bravo devojke BRAVO!!! Ovo je neverovetno sta rade nasi sportisti i sportistkinje u Riu.Bravo jos jednom za sve!

Ivan87Niš

pre 7 godina

Ako uključim TV i počnem da gledam, garant će početi da gube. Čekaću ovako
(Robi Sarma, 18. avgust 2016 19:27)

Tomo, ti li si?

losi ste gubitnici

pre 7 godina

Kako su vam jadni ti komentari o dopingu Amerikanaca. Ca i na zvanicnom sajtu antidoping agencije Srbije stoji saopstenje da Amerikanci idu na doping kontrolu kao i svi ostali sportisti. Evo vam link i prestanite da se brukate u komentarima http://www.adas.org.rs/vesti/2014/09/15/americki-sportisti-idu-na-doping-kontrolu-kao-svi-ostali/

Кривокапић

pre 7 godina

Браво девојке. Ово сте одиграле мајсторски. Дивим вам се. Уживајте.

hmm

pre 7 godina

Jace su Amerkanke nema price. 
Treba biti pošten i priznati. 
Treba da se stisnu za bronzu ako Bog da.
(sinisalazic, 18. avgust 2016 18:26)

Jače su, priznajem, i valjda će se stisnuti za bronzu. A naše će igrati za zlato.

Jovan

pre 7 godina

Ameri samo kukaju i zale se na crnce da im prave haos u drzavi a bez njih ne bi imali 3 medalje na ovoj Olimpijadi.
Jace su nema sta, crnkinje im odradjuju 90% posla. Mozemo do bronze realno, bolje su nase od Holandjanka, a Kina ide u finale.

dr.doom

pre 7 godina

svaka cast lepotice moje!! pobedili ste rusiju i ameriku velesile...idemo na zlato!!Brankica Mihajlovic koje ona srce ima neverovatno...ma sve ste super!!

Gil Scott Heron

pre 7 godina

Being extremely happy in the beginning, chewing gums, dancing and acting like the match would be finished in 10 mins. No, this is not a sportsmanlike behavoiur, far away from that actualy. It was quite a fun to see us players becoming suddenly dead serious with stone-like faces. Such an arrogance stroke them back as a boumerang. On the other hand, all the praises go to serbian players, beside ultimate quality they have a big heart! Viva Serbia!!

JPR23

pre 7 godina

Tesko ali sto da ne.. Nisu daleko, par gresaka ih je kostalo prvi set.. Ima jos da se igra, da dobiju ovaj drugi i sve je moguce.. Ako ne, i ovo je dobro, pa za bronzu..

GrobarBerane

pre 7 godina

Samo sam pomislio, kako ne bih mogao da podnesem da vas vidim tužne, i vi ste preokrenule u tie-breaku i pobijedile... Svaka čast djevojke!!!

Ti si loš posmatrač sporta, a uz to i pglu

pre 7 godina

(losi ste gubitnici, 18. avgust 2016 18:33)

A jel' si ti stvarno toliko naivan, pa misliš da će bilo koja zvanična sportska instanca u svetu, pa i kod nas, javno da kaže "Američki spotristi se dopinguju i niko ih ne kontroliše"? Zamisli šta bi se desilo npr. Divcu da to javno kaže!

Millennium

pre 7 godina

Koliko sam ponosan na vas, do suza ste me dovele!!! Svaka čast svim našim osvajačima medalja, ali ove lavice su nešto posebno.

NN

pre 7 godina

Jako tesko ide ... bore se koliko mogu na pocetku seta su imali malo vise gresaka posle su dosle do igre ali .... ALI bez obzira SRBIJA je uz VAS devojke !!!!

Jovan

pre 7 godina

Reči ne mogu opisati osećaj i ponos posle ove pobede. Mogu da zamislim kako je njima. Jedna mala Srbija od 7miliona stanovnika dobija Ameriku od 300, u polufinalu OI. Moj naklon do poda devojke. Vi ste dijamant ove drzave a ne zlato. Sta god uradile u finalu samo opusteno, igrajte se odbojke i uzivajte u toj utakmici ! Srbijaaaa !!!

neutralni felsh

pre 7 godina

A hrvati se spremaju da uznu jos jednu medalju u pustanju zmajeva, sta reci osim sampioni nebitnih sportova, RESPECT! 

BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 18. avgust 2016 20:21)


ko o cemu ti o hrvatima... mora da su te najurili avgusta 95.

Mita

pre 7 godina

Meni je najvaznije bilo da pobede i izbace Rusiju i navijao sam za Srbiju u toj utakmici svim srcem. Sada sam mnogo mirniji i neka pobede bolje, ali se svakako nadam da ce to biti nase devojke.

Bivsi odbojkas

pre 7 godina

Nadam se da nas katastrofalan prijem i samo tri igracice koje dobijaju loptu u napadu nece kostati finala. Maja je skroz procitana a mala Tijana izgleda ne zna da puca paralelu. Mnogo servis gresaka i smeceva ispucanih u aut umjesto od bloka u aut. Idemo princeze, uzimamo peti set ????

antiDebil

pre 7 godina

MNOGO JE VREMENA PROSLO OD KADA SAM PUSTIO SUZU ZBOG NEKOG SPORTSKOG DOGADJAJA, BRAVO BREEEEEEEEEEEE, BRAVO ,BRAVO ,BRAVOOOOOOOOOOOOOOO !!!!
Ocisticemo i ove nakaze koje su se nakotile, izlecice se i taj tumor a sada cemo malo da likujemo zbog gazenja ovih gmo nakaza...

jdddds

pre 7 godina

Bog vas blagoslovio devojke!
ovakvo pozrtvovanje ovakav napredak ovakva zelja mogu samo reci Bog vam dao zdravlja i napretka!
a Brazilski narod uz nas svim silama predivno jos na pocetku mars na Drinu a na kraju Djurdjevdan veliko hvala narode Brazila!

Stevo

pre 7 godina

Bravo djevojke!Tijana Boskovic je takav talenat... Toliko je svojom harizmom, karakterom donijela kvalitet nasoj reprezentaciji. Sve cestitke djevojkama. Konacno selektor Terzic da zapusi usta kriticarima. Jos jednom BRAVO!!!

Trifke

pre 7 godina

Ludilo...kakav mec!!! Sve cestitke devojkama! Ovako se vratiti u petom setu i pobediti, neverovatno! Kakav naboj, koliko emocija...samo sam cekao da neka od devojaka podseti na Vanju Grbica..."Koga su ovi bombardovali"...fantastican osecaj, hvala devojke!!!

Republika Srpska

pre 7 godina

Bravo djevojkeeeeee....svaka čast za sve cure posebno za Tijanu Bošković lijepu Hercegovku...kakav vanzemaljski talenat :)

cole

pre 7 godina

samo da zamolim genijalce koji pametuju pre poslednjeg poena da se jave i napisu ogromno izvinjenje nasim caricama sto su pljuvali po njima pre kraja. a one!?! napisah vec na 2:1, to sve ludo, sasavo, sta zna dete sta su amerika i rusija. nek tako zanemare i cinjenicu u finalu sta je kina! ma bravo, bravo, bravo. imate srce kao planina, nase sjajne carice! kao sto rekoh, vidimo se na balkonu!

Suki

pre 7 godina

Bravo kraljice. Fenomenalne ste. Svaka čast i Brankici i Tijani ali ne bismo bili tu gde jesmo bez doktora odbojke, najbolje igračice koju ova reprezentacija ima, vođe, šarmantne MAJE OGNJENOVIĆ. Svi mi vidimo korekore i primače, atraktivne smečeve ali uloga tehničara je najbitnija. Majinu odbojkašku inteligenciju niko ne može imati.

Odbojka u srcu

pre 7 godina

Kastalou i Hil ce nam pomrsiti konce, stabilizovale su igru Amerikanki. Bojim se 5. seta, a bas smo dobro igrali. Sta god bude devojke daju sve od sebe. Imamo problem sa primacem, sredina zvrji prazna.

Đura

pre 7 godina

A moj kum izgubi sliku na TV (kablovski operater je Radijus vektor) na rezultatu 13:12 za nas u petom setu! Pošto stanuje na Novom Bgdu, samo je osluškivao zvuke napolju. Kad je počela pucnjava, znao je kao i mi ostali šta se desilo... Naravno, kao i svaki Hercegovac, odmah je pohvalio zemljakinje, a posebno malu Boškovoćevu! Mala koja još uvek nosi fiksnu protezu, ali brate što kida!! Veća je od cele Amerike!!! Svaka čast, carice ste!!!!

shandonjito

pre 7 godina

Velika pobeda!!! Ova utakmica ulazi u istoriju naseg sporta kao sigurno jedna od 10 najvecih!
Pobedjena je velika i mocna ekipa. Pobedjen je veliki i mocan sistem, masina gde svako radi 200% profesionalno svoj deo posla. Amerikanci imaju sistematicnost u ovom sportu vec decenijama i pobediti ih na ovakvom turniru, sa svojim "sistemcicem" je ravan cudu. No, to i jeste lepota sporta, pogotovo ekipnog.
A kako je do toga doslo. Kockice nam se slazu vec dugo vremena. Vec dugo smo u odbojci u svetskom vrhu i odlicno se radi sa mladima, sto nam je iznedrilo dosta odlicnih mladih igraca. Tijana je jedna od njih, koja je ovoj ekipi dala fizicku silu. Ona najzad osvaja neosvojive poene, a imacemo je jos bar 10 godina u reprezentaciji!
Naravno, tu su i sve ostale devojke i svaka je sinoc dala sve od sebe. Ipak, po mom skromnom sudu, izdojio bih jednu od njih koja me sinoc, po ko zna koji put fascinirala. To je Milena Rasic! Odigrala je idealan mec. Sve sto je mogla pozitivno da uradi uradila je. Vukla je ekipu u kljucnim trenucima, sto blokovima, sto servisima. Pravila je tu sitnu malu razlika koja nam je davala drugo disanje. Sve ostale su naravno drzale vodu, ali po mom misljenju, ona je bila ta koja je na vatru ulje dodavala.
Velika pobeda! Navijamo i u finalu!

srrks

pre 7 godina

Sve cestitke Nasim sjajnim curama i srecno u finalu,Molim da neko postavi link gde se moze odgledati ceo mec ili bar njegov deo,Moji pokusaji da to pronadjem su propali,a voleo bih da na miru ponovo odgledam mec,Hvala.

shandonjito

pre 7 godina

Da prokomentarisem jos i trenera.
Jedan sam od onih koji bas i ne voli nacin na koji Terzic vodi ekipu, bar do ovog turnira. Da je dobar trener, da zna da ih pripremi, to je neosporno, ali je dosad cesto mentalno ubijao ekipu. Ovaj turnir je najzad i on sazreo za velika dela. Drugacije se ponasa, ne mraci, najzad je onakav kakav bi trebao biti. Koristan ekipi i relativno pozitivan, ili bolje reci bar nije negativan.
Ranije je cesto znao da takticki promasi stvari, izmene, zakasneli tajm auti, postavku igre... Ovaj turnir u tim stvarima dosad nista nije promesio, sto daje veliku snagu ekipi.
Definitivno su kockice poklopljene i spremne za velika dela. Sa svih pozicija u ekipi duva. Jedina slaba karika je pozicija Malesevic na mrezi, i Amerikanke su to maksimalno koristile, stalno su imale napad bas preko nje i jos je dodatno opterecivale prijemom. E sad, kad takva ekipa, mozda najbolja na svetu, nije uspela da nas slomi tamo gde smo najtanji, verujem da to nece poci za rukom ni Kineskinjama u finalu.
Ova dva dana je na trenerskom stabu da odmore ekipu, napune energijom i emitivno nastroje. Kina nije naivna, jer je ekipa koja ima velika dela iza sebe, ocigledno zna da tempira formu i nece biti nimalo lako.
Svim srcem smo uz vas!

Vladimir

pre 7 godina

Kapu dole pred našim djevojkama u odbojci.Redom pobjediti Kinu Rusiju Ameriku to je za svako divljenje.Braaaaavvvoo...Sretno u finalu!!!

Vladimir s.

pre 7 godina

Cestitanja - da, ali, ipak, ne preterujte. Pobedjena je sjajna ekipa, sa odlicnim pojedinicama, a rezultat je mogao biti i obrnut, sto se, srecom,nije dogodilo. Tako gledano, uspeh je jos veci!Za ovu ekipu vazi isto sto i za sve ostale nase, takodje odlicne: Iza njihovih sastava, vecinom rasutih po drugim sredinama (drzavama), stoje domaci haos u svemu, siromastvo, liderstvo u raznoraznim upravama,oodborima, tkzv. zvanicnim predstavnistvima,kovacnicama laznih medalja . Perspektivu imaju samo najuporniji i najspsosobniji pojedini sportisti koji ce, pre ili posle takodje otici u inostranu pecalbu.

ljiljana

pre 7 godina

Mora da padne i Kina, mozemo...
Kad se setim nekada kad sam ja igrala, gledali su nas samo nasi roditelji....
Kakva pobeda! IDEMOOO DEVOJKE!

kraguj

pre 7 godina

kad se nisam slogirala sad nikad necu eeeeee...mnogo mi je drago, pre svega zbog njih, u kuci smo svi vristali na kraju . HVALA DEVOJKEEE!!! SRBIJA!!!!

autosovinizam je teski poremecaj

pre 7 godina

@neutralni felsh

Steta sto nema neka Olimpijada za vas pateticne trolove, tu bi ti visok plasman bio zagarantovan, zlato mozda i ne jer je zaista ozbiljna konkurencija ali medju prvima svakako.

Владимир

pre 7 godina

Браво девојке! Свака част! Извући се из понора, то је већ умеће. Храбро у финалу па шта буде. Огроман успех. Ау какав меч.

ZVIIIZ

pre 7 godina

Ne valja što nam druga primačica (sem Brankice) i druga blokerka (sem Rašićeve) uopšte ne učestvuju u napadu, pa imamo limitiran broj opcija te je lakše da nas pročitaju.
Daj bože da i sa takvim hendikepom uspemo da dobijemo

Optimista

pre 7 godina

Strucnjaci vec krenuli da objasnjavaju "mentalitet"! SRBIJA! Kraljice, naklon do poda! Ps." strucnjaci ", pogledajte neku utakmicu do kraja pa onda komentari!

Leksa

pre 7 godina

Ovo je kopija onog meca iz grupe. Amerikanke kao dobro podmazana masina, bez negativnih emocija, koja igra stalno isto, i tako melje protivnika, dok nase u svakom setu imaju poneku crnu minutu. Zar Terzic ne ume bar da pokusa da promeni taj isti scenario?

maki

pre 7 godina

CARICEEE NASEEEE
VOLIMOOO VAAAS!!!
evo zasto smo nebeski narod!!!
sto rece komentator...koji je nesto pobrkao
evo zasto su amerikanke glavni kandidat za zlato!?!?
koji car breee.

Sneza

pre 7 godina

Maja je dala 4. set Amerikankama, a vi izlupaste minuse coveku koji je rekao istinu???? Kako god, vazan je rezultat, pa zato: BRAVOOOO, DEVOJKEEEEE!!!!!

Bravo devojke

pre 7 godina

Odlicna igra i velika borbenost. Uplasio sam se jer su pale u 4tom setu ali su se nekako nasle snage i preokrenule na kraju utakmice. Za mene kao zlato da su osvojile.

Kayser Soze

pre 7 godina

Devojke, svaka vam cast, odigrale ste jako dobro u vaznim trenucima. U finalu protiv Kine ili Holandije, samo hrabro, nema predaje, vi mozete sve, to ste dokazale na ovim OI, izbacile ste Rusiju, SAD, idemo dalje!!!

doktori

pre 7 godina

Plačite sada svi skupa, zovite i Miladina Prša da plače sa vama. Sve rvat veći od većeg. Sram vas bilo.
Evo plačemo...
Blanka Vlašić finale visa
Sara Kolak finale koplja
Stipe Žunić finale kugle
Vaterpolo finale
Fantela-Marenić ZLATO Nr.4

Hrvat

pre 7 godina

Naravno da su bitne medalje i sportovi samo u kojima ste vi dobri.Tako da su najpopularniji tekvando i hrvanje te skok u dalj i kajak a potpuno nebitni sportovi u kojima smo mi osvojili medalje,je li tako?Ovo je olimpijada te na kraju vidimo tablicu medalja svake drzave i potpuno je nebitno koji je to sport.Ako vi tu pisete da placete od srece na tekvando,hrvanje,kajak nista drugacije nije ni sa nase strane.Vi imate ta 4 timska sporta u polufinalu i jucer ste nas dobili na jednu loptu,a da smo mi dobili imalo bi i mi i vi dva sporta te imamo rukomet gdje prvi put nismo dosli do polufinala na medalji.Znaci spletom okolnosti mogli smo i mi imat tri tima a vi dva ali evo sad ste vi bili uspjesniji u timskom sportu.Naravno imate finale odbojke ali isto tako bi mogli osvojiti dvije drvene medalje sta je lako moguce u muskoj konkurenciji sa strasnom australijom i probudenom spanjolskom onda ako izgubite za broncu.Kosarkasice vam trenutno gube 14 razlike tako da je i tu borba za broncu sa francuskom za koju i ne znam kakva je u zenskoj kosarci ali vidit cemo.Jedino vaterpolo tu mislim da nam sigurno dolazite u finale.Ovo je olimpijada i jasno je da se svi natjecemo sa balkana da vidimo koji je najbolji a ako uzmete maksimalan broj medalja mozda se i izjednacite,mi vas cekamo do tada.Na olimpijadi se vidi sveukupnost neke drzave kolika je sportska sila koliko god vi pokusavali to umanjiti.Isto tako vas je gotovo duplo vise i bilo bi ocekivano da skupite vise madalja ali nije tako :)

Srbenda

pre 7 godina

Budite ponosni na ove devojke. Svaka od njih gine za Srbiju, i zbog toga smo stigli dovde, pobedili Kinu (koja je izbacila Brazilke, inace Olimpijske sampionke iz Londona), izbacile Ruskinje (vicesampionke sveta, jedne od glavnih favoritkinja za medalju), i casno i posteno se borili protiv Amerikanki koje su realno bolje od nas! Jedno veliko bravo, i nadam se da osvajamo bronzu!

rade

pre 7 godina

Gledas li ovo Novace? Lupajte minuse, ovo je ponos Srbije! Osim Davis cupa nista nije osvojio za Srbiju a svaki dan je u medijima. Dajte vise podrske ljudima koji nastupaju srcem za svoju zemlju.

Mita

pre 7 godina

Meni je najvaznije bilo da pobede i izbace Rusiju i navijao sam za Srbiju u toj utakmici svim srcem. Sada sam mnogo mirniji i neka pobede bolje, ali se svakako nadam da ce to biti nase devojke.

Leksa

pre 7 godina

Ovo je kopija onog meca iz grupe. Amerikanke kao dobro podmazana masina, bez negativnih emocija, koja igra stalno isto, i tako melje protivnika, dok nase u svakom setu imaju poneku crnu minutu. Zar Terzic ne ume bar da pokusa da promeni taj isti scenario?

neutralni felsh

pre 7 godina

A hrvati se spremaju da uznu jos jednu medalju u pustanju zmajeva, sta reci osim sampioni nebitnih sportova, RESPECT! 

BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
(KRIGER, 18. avgust 2016 20:21)


ko o cemu ti o hrvatima... mora da su te najurili avgusta 95.

acomurija

pre 7 godina

Treba uhapsiti onoga ko dovede u ovog komentatora! Osuditi ga na 40 godina robije. Zar (i) moje pare idu njemu?
Ometa nas, nervira hvalospevima amikankama, melje kao da je nesto duvao, a dikcija mu je inadzijska: da je bar da prizna da navija PROTIV NAS!
Da mu neko kaze da nam ne treba TRABUNJANJE i toboznje opisivanje ONO sta mi vidimo, da ne uobrazavaju kako ista znaju vise od nekog ucenika 3-4. razreda OS, i da mu treba dati otkaz, i svima s RTS-a, kad god izjave "ja mislim"!!!

losi ste gubitnici

pre 7 godina

Kako su vam jadni ti komentari o dopingu Amerikanaca. Ca i na zvanicnom sajtu antidoping agencije Srbije stoji saopstenje da Amerikanci idu na doping kontrolu kao i svi ostali sportisti. Evo vam link i prestanite da se brukate u komentarima http://www.adas.org.rs/vesti/2014/09/15/americki-sportisti-idu-na-doping-kontrolu-kao-svi-ostali/

Vladimir s.

pre 7 godina

Cestitanja - da, ali, ipak, ne preterujte. Pobedjena je sjajna ekipa, sa odlicnim pojedinicama, a rezultat je mogao biti i obrnut, sto se, srecom,nije dogodilo. Tako gledano, uspeh je jos veci!Za ovu ekipu vazi isto sto i za sve ostale nase, takodje odlicne: Iza njihovih sastava, vecinom rasutih po drugim sredinama (drzavama), stoje domaci haos u svemu, siromastvo, liderstvo u raznoraznim upravama,oodborima, tkzv. zvanicnim predstavnistvima,kovacnicama laznih medalja . Perspektivu imaju samo najuporniji i najspsosobniji pojedini sportisti koji ce, pre ili posle takodje otici u inostranu pecalbu.

KRIGER

pre 7 godina

A hrvati se spremaju da uznu jos jednu medalju u pustanju zmajeva, sta reci osim sampioni nebitnih sportova, RESPECT!

BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

marko

pre 7 godina

Мој је утисак да нам техничар не прави баш добре позиције за сервере. Нема чистих позиција, сервери се сналазе једва, да не беше ових грешки американки ништа од другог сета. Нек прокоментарише неко ко се боље разуме у одбојку.

Zika

pre 7 godina

Ženama i devojkama svaka čast. Sve su ovo zaslužile, kao i doček o kojem se ovde priča. Mnogo su me obradovale, kao i više puta ranije. I zbog toga ranijeg, ali i budućeg, mislim da na balkonu mora biti mesta i za Đokovića.

Bivsi odbojkas

pre 7 godina

Nadam se da nas katastrofalan prijem i samo tri igracice koje dobijaju loptu u napadu nece kostati finala. Maja je skroz procitana a mala Tijana izgleda ne zna da puca paralelu. Mnogo servis gresaka i smeceva ispucanih u aut umjesto od bloka u aut. Idemo princeze, uzimamo peti set ????

Loptanje pod obrućima

pre 7 godina

Hrvati osvojilo jos dva zlata. Pucanje glinenih nilskih konja i jedrenje na dasci za ves sa trouglastim jedrom. Nazalost, Srbi pomirite se da su komsije svetska sportska sila!
BUAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAH

Jovan

pre 7 godina

Ameri samo kukaju i zale se na crnce da im prave haos u drzavi a bez njih ne bi imali 3 medalje na ovoj Olimpijadi.
Jace su nema sta, crnkinje im odradjuju 90% posla. Mozemo do bronze realno, bolje su nase od Holandjanka, a Kina ide u finale.

Odbojka u srcu

pre 7 godina

Kastalou i Hil ce nam pomrsiti konce, stabilizovale su igru Amerikanki. Bojim se 5. seta, a bas smo dobro igrali. Sta god bude devojke daju sve od sebe. Imamo problem sa primacem, sredina zvrji prazna.

neutralni felsh

pre 7 godina

A jel' si ti stvarno toliko naivan, pa misliš da će bilo koja zvanična sportska instanca u svetu, pa i kod nas, javno da kaže "Američki spotristi se dopinguju i niko ih ne kontroliše"? Zamisli šta bi se desilo npr. Divcu da to javno kaže!
(Ti si loš posmatrač sporta, a uz to i pglu, 18. avgust 2016 18:55)


divac je vaspitan covek, ne prica gluposti.

mrki

pre 7 godina

gledamo odbojkasice,kosarkasice,vaterpoliste,kosarkase...Sve u polufinalu...Neprocenjivo...A ovi drugi...Nek gledaju jedrilice...I glinene golubove...

palop

pre 7 godina

gube 1-0,vode 2-1,gube 3-2. mentalitet u
nas srbalja
(kwamo, 18. avgust 2016 19:54)

To sto si ti napisao je nazalost mentalitet u previse nas srbalja...

Boki

pre 7 godina

Kad vidim suze ovih igracica SAD setim se svih zla koje su nam naneli,jednog dana sve cemo im vratiti,veliki smo mi narod,kad smo svi zajedno neunistivi smo!!!

Markus

pre 7 godina

Ne znam za ostale,ali ja se danas uopšte nisam nervirao,malo gledao,malo radio po dvorištu,malo prošetao kera...jednostavno kao da sam znao da ne mogu da izgube.Sve čestitke heroinama,mislim da je ovo njihova najbolja utakmica naravno uz pobedu protiv ruskinja.A šerif Longmire na koga me podseća američki trener zadnja naša dva poena oči pune suza...Srbija!!!!!!!!!!!!!!!!

ford

pre 7 godina

Eh,trenutno na srpskom Tasosu jedini izvor informisanja je losa konekcija,pa urlanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
izgubih glas..
Idemo dalje,momci i devojke!!!!
Ponos,je.eni suvi,cisti iskreni ponos!
BRAVO!!!

oberin martel

pre 7 godina

Hvala Tomislavu Nikolicu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nole1, 18. avgust 2016 20:28)

Više se manite gluposti i uživajte u ovoj fenomenalnoj pobedi.

boksi

pre 7 godina

Sva sreca da se povredila njibova prva zvezda pocetkom drugog seta.One su totalno drugacihe igrale posle toga.Zamalo da nam ona klinka sto je usla sa klupe dodje glave.Nase stegnute u 4. ali sa mnogo energije u 5. setu.Bravo i idemo da napadnemo zlato.Kad ste pobedile Rusiju i Usa,mozete bilo koju drugu.Svom snagom u finalu pa sta bude!

Jaaaa....

pre 7 godina

Neka neko objasni ovim kroasanima da ucesce u finalu atletskog takmicenja ne znaci medalju.Otkada je Srbin Karabatic ostavio blanku ta ne moze da se sastavi a ona dva anonimusa ce ispasti vec posle trece serije.Zivi bili pa videli.SRBIJAAAAAAAAAAA

Michael

pre 7 godina

I'm sorry. I cannot speak or read Serbian.... But I am an American and I want to congratulate Serbia on an amazing victory! Serbia's volleyball team is very talented and play with great passion. I will be cheering for them to win the gold! Go Serbia! :)

cole

pre 7 godina

ovo sve ludo! kao da igraju trening utakmicu. osmeh i bodrenje i na poenu i kada ga izgube. vodimo 2:1, dace dragi Bog i da udjemo u finale. ali ove devojke su me "kupile" za sva vremena. tako se igra veliki turnir, tako se igra za svoju domovinu, tako se uziva u sportu kojim se bavis i koji volis. bravo nase kraljice, cekamo vas na balkonu!

PeraDzo

pre 7 godina

Plačite sada svi skupa, zovite i Miladina Prša da plače sa vama. Sve rvat veći od većeg. Sram vas bilo.Evo plačemo...Blanka Vlašić finale visaSara Kolak finale kopljaStipe Žunić finale kugleVaterpolo finaleFantela-Marenić ZLATO Nr.4
(doktori, 18. avgust 2016)

A košarka,rukomet???

geometar

pre 7 godina

A ja, kukavica i zivotni pesimista, ugasim iznerviran televizor na 11:8 u petom setu! Otisao pod tus da se povratim kao da sam ja igrao...Ne znam ko dozvoljava da one celu utakmicu igraju sa bubicama u usima i pod radio vezom

pedja

pre 7 godina

Hvala vam devojke! Tako se bori za boje Srbije. I kada im je duša bila u nosu, bilo je smečeva, kuvanja, letenja po parketu, ni jedna lopta nije bila izgubljena. Milim da su samo one verovale, posle -3 da mogu da pobede.
Kapa dole za pobedu nad sportistima za koje ne postoji doping kontrola, koji po defoltu treba da budu najbolji na svetu. Jer se jedino to priznaje.
Zlato je vaše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lazar Masni

pre 7 godina

Pored kosarkasa jedino zenska odbojka me tera da urlam i skacem dok gledam utakmicu. Sarmantne, prelepe, hrabre puno mi je srce. Samo jako do pobede.

Sneza

pre 7 godina

Maja je dala 4. set Amerikankama, a vi izlupaste minuse coveku koji je rekao istinu???? Kako god, vazan je rezultat, pa zato: BRAVOOOO, DEVOJKEEEEE!!!!!

Bo

pre 7 godina

Gledao sam prenos na američkom kanalu. Komentator objektivan, pun hvale i oduševljenja posle svakog našeg poena, gotovo da mu nije bilo žao na kraju, nastavio je da hvali i veliča uspeh Srbije protiv prvakinja sveta. Onda pogledam komentare ovde i pitam se kako je moguće da nas Amer više hvali i poštuje od gomile Srba. Ljudi menjajte se, radi sebe, takav pristup životu ubija!

dragan_south will rise again

pre 7 godina

Molio bih redakciju da ne objavljuje vise komentare "pljuvača" svega srpskog u Riu...Sramota za te čobane koji nikada nisu potrčali ili bacili se za loptom!!!

aussie

pre 7 godina

Samo ova pobeda vredi kao olmpijsko zlato!!! Svaka cast devojke, kapa dole i 2 miliona Srba na doceku na balkonu i drzavo dresi kesu da se nagrade srpkinje!!!

Saul Goodman

pre 7 godina

Tek sada vidim kolika sam ja pi.ka. Na 11:8 za Amerikanke u petom setu, ja sam prebacio kanal, ubeđen da smo gotovi... Bravoooooooo našeeeeeeeee....

dragan

pre 7 godina

Pre neki dan Hrvat je putao kako smo mi to vodeca sportska nacija na Balknu. E pa bas zato sto smo u cetiri kolektivna sporta u polufinalu a kolektivni sportovi su ono sto se prati i podize adrenalin. Kosarka je najpraceniji sport na Olimpijadi. A eto, ima nas i u nekim pojedinacnim sportovima i imamo 4 medalje. A Hrvati, od grupnih sportova samo vaterpolo.

predrag1978

pre 7 godina

Nepratim zensku odbojku samo jedno mogu reci ovako se igra i postaje olimpijski sampion kupile ste me devojke samo napred do ispunjenja sna

Mr_No_Name

pre 7 godina

Ljudi, ovo nije srebro ovo je cudo! Zenska odbojka je najprofesionalniji zenski sport, jedini koji ne odstupa po kvalitetu za muskim! I u takvoj konkurenciji nase devojke su minimum druge, i iscekujemo tu subotu pa kako bude. Ovo je nestvarna igra, kao kada su Divac, Bodi, Pedja and co dobili Amere i sve ostale!

sent

pre 7 godina

Šta glumi ovaj trener sad-a sa onim sluškama i mikrofonom, šta je ovo NFL? Da li je to dozvoljeno uopšte? Sa kim je u dosluhu, Obamom? CIA-om?

Srđan

pre 7 godina

@Gledao sam prenos na američkom kanalu. Komentator objektivan, pun hvale i oduševljenja posle svakog našeg poena, gotovo da mu nije bilo žao na kraju, nastavio je da hvali i veliča uspeh Srbije protiv prvakinja sveta. Onda pogledam komentare ovde i pitam se kako je moguće da nas Amer više hvali i poštuje od gomile Srba. Ljudi menjajte se, radi sebe, takav pristup životu ubija!
(Bo, 18. avgust 2016 20:20)

Prijatelju moraš da znaš da svuda ima normalnih i dobrih ljudi. Bilo fa su Eskimi Sirijci Eskimi ili ko god. Čak i u Albaniji.

ZVIIIZ

pre 7 godina

Ne valja što nam druga primačica (sem Brankice) i druga blokerka (sem Rašićeve) uopšte ne učestvuju u napadu, pa imamo limitiran broj opcija te je lakše da nas pročitaju.
Daj bože da i sa takvim hendikepom uspemo da dobijemo

Војо Скопје

pre 7 godina

Браво Српкиње! Покидали су ми се живци, али вредело је гледати ово.
Злато је на дохват руке.
Срећно!

Ivan87Niš

pre 7 godina

Gledam malopre pobedonosni poen za naše a u publici delirijum!! Svaka čast Brazilcima, niko ne voli Amere osim njihovih satelita po evropi...Idemo na zlato!

Marija

pre 7 godina

Ove nase devojke su mnogo jake.

Kvalitet nesporan, ali ono gde su mnogo jake to je mentalno i timski.
Ovo je bila lekcija sta moze jaka volja , mentalni sklop , zelja i inat da urade.

Necete mi verovati zavrsnicu sam gledala skroz opusteno , prosto sam znala i osetila da nase ne mogu da izgube.

Zelja je bila prevelika da se ovaj mec izgubi.

Meni je uvek smesno kad citam komentare "sportskih strucnjaka" Srba, koji izgube volju i dignu ruke i klonu duhom na prvi manji problem.

Zapamtite jedno.

Koja god nasa timska ekipa igra , Srbija je UVEK u igri za pobedu.
Nebitno sa kojim protivnikom igra i nebitno koji tim posalje.

Kosarka, odbojka i vaterpolo su srpski sportovi, gde igraju mladici i devojke sa intelektom, zeljom i voljom.

Ove timske sportove igraju pametni i obrazovani ljudi , a tu nema omaske.

Za razliku od fudbalera , koji su uglavnom dziberi sa splavova okruzeni sponzorusama i polusvetom i zato nikad nista nece uraditi.

Devojke, BRUUUUKA , odrzale ste cas i dale domaci zadatak!

ZIVELA SRBIJA!

pticica

pre 7 godina

Zaplakah, dugo sam trenirala odbojku, ovo je takav napor, pogotovu sa ovakvim tempom i jačinom igre… ljudi ovooo je nemoguće, one su čarobne… još ne mogu da se smirim… hvala braći brazilcima, ova podrška je jako puno značila! Zlato je naše!

marko

pre 7 godina

Ono sto me brine jeste da poene osvajaju Rasic, Boskovic i Brankica. Mora i drugi bloker da proradi kao i drugi primac. Napred devojke

Update

pre 7 godina

Na NBC komentator (Amerikamac) rece : Mozete navijati za USA ili za koga jocete ali ova Mihajlovic igra fantasticno. Prosto su odusevljeni njenom igrom i igrom Boskovic. I zbunjeni Terzicem...

antiDebil

pre 7 godina

MNOGO JE VREMENA PROSLO OD KADA SAM PUSTIO SUZU ZBOG NEKOG SPORTSKOG DOGADJAJA, BRAVO BREEEEEEEEEEEE, BRAVO ,BRAVO ,BRAVOOOOOOOOOOOOOOO !!!!
Ocisticemo i ove nakaze koje su se nakotile, izlecice se i taj tumor a sada cemo malo da likujemo zbog gazenja ovih gmo nakaza...

Bo

pre 7 godina

Gledao sam prenos na američkom kanalu. Komentator objektivan, pun hvale i oduševljenja posle svakog našeg poena, gotovo da mu nije bilo žao na kraju, nastavio je da hvali i veliča uspeh Srbije protiv prvakinja sveta. Onda pogledam komentare ovde i pitam se kako je moguće da nas Amer više hvali i poštuje od gomile Srba. Ljudi menjajte se, radi sebe, takav pristup životu ubija!

borkes

pre 7 godina

Fenomenalno !!!!!!
Ovo je neverovatan uspeh a finale tek predstoji. Napred devojke u besmrtnost.
Par detalja...
1. Silvija Popovic!!! Svi vidimo smec, blok ali da Silvija ne igra kako igra pola toga ne bi bilo izvodljivo. Devojka je rodjena za libera. Potpun pregled igre i neverovatno dizanje cekicem iz svih mogucih uglova. Ja to jos nisam video. Sjajno.
2. Na zalost sad je vec malo kasno za razigravanje ali bilo bi nam jako bitno da Tijana Malesevic vise poentira. Na prijemu je odlicna ali kad je ona u 1. liniji to su nam najslabije faze u igri jer Maja igra na Tijanu i 1. tempo. Danas su to Amerikanke jako dobro branile.
3. Brankica Mihajlovic je vanserijski igrac ali ja iskreno mislim da previse snage trosi kad se raduje osvojenom poenu. Vidi se da zategne sve moguce misice na 10-ak sekundi. Devojka puca od snage ali ne bi bilo zgorega da je malo pristedi. Bar na "nevaznim" poenima.
Sve u svemu sad nema stajanja. Treba na ovom talasu uci u finale hladne glave i odigrati hrabro.
Idemoooooo dalje.

SRB

pre 7 godina

Hrvati sto nas treba da zanimaju vase medalje? Boli nas uvo za vas, to sto ste iskomplekisrani nije nas problem idite i lecite se... Svaka cast nasim divnim odbojkasicama! Brilijantne su!

žiksi

pre 7 godina

Stvarno su divne! I mi ćemo biti divni ako se njima divimo a sve one ružne, nebitne, silikonse pevaljke/starlete ignorišemo... da Ove devojke postanu naša svakodnevica!!!

Baxuz

pre 7 godina

Ajde sad da vidimo ko ce da pocne da pljuje Terzica...
(rnjam, 18. avgust 2016 23:52)

Pu Terzicu! Pa zar i od Sasuola 3:0? Uprava napolje!

Fiki

pre 7 godina

Nesmeju ovakve greske da se desavaju,jednostavno ne sme!!Pala nam koncentracija na 5 min i ode set...Mozemo ovo da dobijemo,samo pamet u glavu...

JPR23

pre 7 godina

Tesko ali sto da ne.. Nisu daleko, par gresaka ih je kostalo prvi set.. Ima jos da se igra, da dobiju ovaj drugi i sve je moguce.. Ako ne, i ovo je dobro, pa za bronzu..

Ti si loš posmatrač sporta, a uz to i pglu

pre 7 godina

(losi ste gubitnici, 18. avgust 2016 18:33)

A jel' si ti stvarno toliko naivan, pa misliš da će bilo koja zvanična sportska instanca u svetu, pa i kod nas, javno da kaže "Američki spotristi se dopinguju i niko ih ne kontroliše"? Zamisli šta bi se desilo npr. Divcu da to javno kaže!

Slobo

pre 7 godina

kad sam uporedjivao medalje dobo sam 900 minusa. Ajde izvinite se svi redom sa jednim plusom. Ovo mi je najdraza pobeda posle indianapolisa 2002.

antiDebil

pre 7 godina

MNOGO JE VREMENA PROSLO OD KADA SAM PUSTIO SUZU ZBOG NEKOG SPORTSKOG DOGADJAJA, BRAVO BREEEEEEEEEEEE, BRAVO ,BRAVO ,BRAVOOOOOOOOOOOOOOO !!!!
Ocisticemo i ove nakaze koje su se nakotile, izlecice se i taj tumor a sada cemo malo da likujemo zbog gazenja ovih gmo nakaza...

Pedja

pre 7 godina

Znam da sad nije vazno ali samo da kazem da je njihov trener zvanicno najbolji odbojkas svih vremena. Osvajac 3 zlatne olimpijske medalje. 2 u odbojci i 1 u odbojci na pesku. Covek je sportska legenda i da nije nasih voleo bi da osvoji i ovde zlato sto bi bilo neverovatno.

Ssss

pre 7 godina

Vratili MI ljubav u odbojku nisam gledao odbojku jos od miljkovica, gerica, brace grbic i kviska vujovica.Tijana boskovic najbolja od najboljih ona i milena rasic, AL svaka cast sve i jednoj igracici a posebno terzicu bravo majstore...

my way

pre 7 godina

За инфаркт! Какав преокрет у петом сету, свака част! То је петља! Ништа јачи противник нас не чека у финалу, напротив, тако да само храбро као и данас, па шта буде. Од срца желим девојкама злато!

Sibin

pre 7 godina

Зашто је ово изненађење? Девојке су играле одлично! Цела Америка кука како је ово изненађење. Заборављате да Србија игра одбојку!

bubica

pre 7 godina

По ком правилу овај амерички тренер има радио везу у току утакмице?
(Diego, 18. avgust 2016 18:04)

Cini mi se da i Rezende nosi bubicu... Nema tu pravila. Verovatno prima izvestaj statisticara igre.

NN

pre 7 godina

Jako tesko ide ... bore se koliko mogu na pocetku seta su imali malo vise gresaka posle su dosle do igre ali .... ALI bez obzira SRBIJA je uz VAS devojke !!!!

NN

pre 7 godina

BOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HVALA TI DO NEBA - DEVOJKE - KRALJICE -BOGINJE PA VI STE ...... I JAOOOOOOOOOOOO PA POBICETE PILA NACIJE OD RADOSTI .... ljudi pa da li je ovo moguce ?!?!?!? SRBIJOOOOOOOO RADUJ SE KAD IMAS OVAKO ZLATNE DEVOJKE !!!!!!! PLACITE RADUJTE SE I MI PLACEMI SA VAMA ... CELA NACIJA JE U TRANSU .......

Marccinjo

pre 7 godina

Umalo nisam doziveo infarkt u osamnaestoj godini ! Svaka vam cast! Ovo cekam od 2006 kada su bile trece na svetu. Volimo vas devojke !

koki

pre 7 godina

Ne znam dal je neko primetio,ali do sad smo rasplakali pola olimpijskog sela!!! Ja se nadam da ce plac da se siri i dalje,do samog kraja olimpijade!?!?! Svaka cast sestre i braco Srbi!!! Idemo do kraja, silovito pa sta bude.....

SasaNS

pre 7 godina

Kada vidim sa koliko emocija se naše odbojkašice i košarkašice bore za svoju zemlju, ne znam šta bih napisao o fudbalerima, a da to bude objavljeno. Gledajte ove utakmice i vidite kako se bori za svoju zemlju. Rasplaču me svaki put. Žive bile srpske lavice!!!

Beli tigar

pre 7 godina

Plačete a malo pre ste plesale i drale se kao nenormalne. Plešite sad ako možete. Za naše odbojkašice nemam reči, nadmašile su sebe

Obalj grad

pre 7 godina

Izvinjavam se nasim junakinjama sto nisam imao snage i zivaca da gledam peti set. Na srecu one su imale i jedno i drugo, i ono sto mnogi muskarci nemaju.

nevski

pre 7 godina

Ja se jesam nadao,ali,sport je to,igra,nije mnogo vazno....ma jeste vazno,rasturaju nas godinama,svi...sabise nas pod jednu sljivu,ta sljiva je sad u Riu....a,kako ono kazu,ostace nas za pod sljivu i tad krecemo....od Amerike,pa od koga bi pre?
U finalu,smejte se i igrajte se,doci ce zlato.

Suza

pre 7 godina

Jeste li videli izraz lica Maje Ogjenovic na poslednjem tajmautu? Ja mislim da ona ne bih prezivela ovaj mec da nismo pobedile, a mozda ne bih ni ja. Cestitke ekipi i strucnom stabu. Reci su suvisne.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Не знам да ли смо били бољи од Американки, али ово је победа храбрије екипе у петом сету. Онај сервис на 14:13 је потврда тога. Бранкица и Рашићка су одиграле маестрално. Ето, морао сам њих да издвојим :D

sarajevo u srcu

pre 7 godina

Pratio sam 2 tekme Srbije,ova mala Boskovic ce vam donijeti zlato.Plus ova Brankica,lako ovo mozete uzet.
Samo naprijed,pozdrav iz kisovite Svice

NN

pre 7 godina

AJMOOOOOOOOOOOOO BOZE DAJ IM ZASLUZILE SU ... ja samo kad ih vidim kako se bore kako ginu meni je srce prepuno .... AJMO DEVOJKE sad samo opet dobro otvorite set i gotove su !!!!!!

marko_reus_bgd

pre 7 godina

Naravno da ce Srbija da izgubi 3:2.
(mat, 18. avgust 2016 19:37)

naravno hrvat da si ti krenuo doma, pusti se nasih portala i placi, toliko.

NN

pre 7 godina

BOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HVALA TI DO NEBA - DEVOJKE - KRALJICE -BOGINJE PA VI STE ...... I JAOOOOOOOOOOOO PA POBICETE PILA NACIJE OD RADOSTI .... ljudi pa da li je ovo moguce ?!?!?!? SRBIJOOOOOOOO RADUJ SE KAD IMAS OVAKO ZLATNE DEVOJKE !!!!!!! PLACITE RADUJTE SE I MI PLACEMI SA VAMA ... CELA NACIJA JE U TRANSU .......

Milan B.

pre 7 godina

Kako bilo ko moze ista ruzno da kaze za njih. Sramota. Jedan kaze selektor je problem pa covece on ima posla sa dvanaest zena. Ne mislim nista ruzno, naprotiv. Ako pocne da vice pola njih ce poceti da place, druga polovina da se svadja. Za moj pojam on je covek genije. Uostalom njegovi rezultati govore. Jos jednom da kazem da stvarno nista nisam ruzno zeleo da kazem o zenama samo da imaju specificnu psihu i zato je on covek umetnik.

zadivljena

pre 7 godina

KRALJICE, JEDNOSTAVNO. Odavno nisam ovako skakala i radovala se kao danas. HVALA VAM.

A gledam ove intervjue, jadne ne mogu ni da se snađu a novinari sve nekako... traljavo. Ali iako ne verujem da čitaju, da odgovorim: Tijana, verovali smo, verovali i te kako! Imate podršku ovde, bez obzira na to što se može po portalima pročitati! A SAD HRABRO U FINALE.

P.S. Molim pesimiste, pljuvače i ostale iskompleksirane da se okanu tekstova o našim fenomenalnim devojkama i ženama. Besmisleno je posle prvog seta pričati o nepobedivosti protivnika i o tome kako treba da budu srećne ako i bronzu izbore.

Jaime

pre 7 godina

Kaze mi sestra na tri razlike za Amerikanke, pri kraju petog seta, prebaci to, ajde da gledamo kosarku, izgubile su... A ja rekoh, necu nek izgubimo, gledam do kraja. Verovala sam u njih, hvala Vam devojke na ovakvoj utakmici. Ostavile ste srce na terenu. A i da ste izgubile, od mene uvek imate podrsku. BRAVO!

Trifke

pre 7 godina

Ludilo...kakav mec!!! Sve cestitke devojkama! Ovako se vratiti u petom setu i pobediti, neverovatno! Kakav naboj, koliko emocija...samo sam cekao da neka od devojaka podseti na Vanju Grbica..."Koga su ovi bombardovali"...fantastican osecaj, hvala devojke!!!

Ivan87Niš

pre 7 godina

Ako uključim TV i počnem da gledam, garant će početi da gube. Čekaću ovako
(Robi Sarma, 18. avgust 2016 19:27)

Tomo, ti li si?

cfc

pre 7 godina

delovale su amerikanke nekako prepotentno ...bar meni...kad su nase pocele konacno u 5-om setu da uzimaju poene na svoj servis to je bilo to

JJ&Sharapova fan

pre 7 godina

Od ovoga moze da se rikne! Ma svaka cast devojke, sve ste zasluzile, sve. Koliko mi je samo drago zbog ove ekipe, od pocetka se videlo da disu kao jedna, energija koju poseduju, strast za igrom, borba do kraja hrabro pa sta bude, ma sta god da su napravile bilo bi za svako postovanje. A jos je sladje ovako kad se obezbedi medalja. Idemo do kraja, samo jako!

Stevdzula

pre 7 godina

Secam se kad jedan SUSJED rece da im je u poslednje vreme omiljena razonoda citanje komentara na nase sportske neuspehe i da "umiru od smeha". Medjutim, od kompleksa se tesko moze ziveti. A kolo srece se kad tad okrene...

Mira

pre 7 godina

Čoveče, koje ste vi carice! A nekako sam kod 9:6 videla da je gotovo...ali sam se nadala. Em što ste u finalu, em KOGA ste pobedile. Kapa dole, devojke, ponosni smo na vas :)

afrogipsy

pre 7 godina

Svaka cast devojke ! Jos od utakmice s Kinom, videlo se da imaju sve sto im trea za zlatnu ovo je bila jedina prepreka od koje sam se plasio, ali pokazale su karakter , volju, borbenost, sve ono sto nas cini ponosnim.

sarajevo u srcu

pre 7 godina

Rekoh vam ja komsije da ce vas ova mala(VELIKA) Boskovic odvesti u finale i uzeti zlato.
Cura je znaci zmaj.
Cestitke na fianlu,bice ovo zlato :)

Sergio

pre 7 godina

aaaa koje carice !!! to svaka cast,najbolje ste. Koja sreca !!!!!Odavno ovako napet nisam bio a Brazilska publika navija za nas! Ori se, oooleee olee ole lee SERBIAAAA .Hvala im do neba !

luda luda

pre 7 godina

poporopopopoooooopo.... komsije ce da zovu pandure koliko sam vristala... a jos posle porodjaja ne mogu da kontrolisem pipi pa je bilo stete.... ajajaj! carice, koji uspeh! sad na zlato, nemate sta da izgubite!

zasluzeno

pre 7 godina

Smejem se matorom mom kako se rasplace kad pobedimo u nekom sportu.. da me sad samo vidi cusku bi mi klepio... IDEMOOOOOOOOO SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Pegone

pre 7 godina

Jaooooooo koja tekma,savrsene nase djevojke !Komentar na Rai sport je steta sto jedna ekipa mora da ispadne .
Nadam se da AKINADEVO nema ozbiljnu povredu i da ce biti spremna za bronzanu medalju.

mladen

pre 7 godina

Svi koji su predvidjali 17-18 medalja nisu bili ludi, samo sto su strelci podbacili, kao i jos neki! Svaka cast odbojkasicama! Verujem u zlato!

Lazooooooo

pre 7 godina

Blanka Vlašić finale visa
Sara Kolak finale koplja
Stipe Žunić finale kugle
Vaterpolo finale
Fantela-Marenić ZLATO Nr.4
(doktori, 18. avgust 2016 19:36)

A šta nas to briga?

Optimista

pre 7 godina

Strucnjaci vec krenuli da objasnjavaju "mentalitet"! SRBIJA! Kraljice, naklon do poda! Ps." strucnjaci ", pogledajte neku utakmicu do kraja pa onda komentari!

vlada

pre 7 godina

Kakav meč, kakvi obrti, kakva lekcija da nikad ne odustaješ i da nema nepobedivih. Meč koji će se dugo, dugo pamtiti i kao što neko reče ne dozvolite nikom da vam ugasi osmeh! Ni vi a ni mi.

Vladimir

pre 7 godina

Devojkama svaka čast. Lekcija za sve nas. E sada, ne znam da li ste obratili pažnju, ali sve četiri ekipe u polufinalu su iz naše grupe. To se poslednji put desilo u Sidneju 2000., ali u muškoj konkurenciji. Da li se sećate ko je tada osvojio? ;-) Pozdrav za sve

PrincNaZrnuGraska

pre 7 godina

Devojke, ako ikada ijedna od vas ovo procita, ovo je bio najuzbudljiviji mec u zenskom sportu koji sam ikada gledao!!! Reci samo BRAVO za vas je sada malo, vi ste sa neke druge planete!!!

srrks

pre 7 godina

Sve cestitke Nasim sjajnim curama i srecno u finalu,Molim da neko postavi link gde se moze odgledati ceo mec ili bar njegov deo,Moji pokusaji da to pronadjem su propali,a voleo bih da na miru ponovo odgledam mec,Hvala.

autosovinizam je teski poremecaj

pre 7 godina

@neutralni felsh

Steta sto nema neka Olimpijada za vas pateticne trolove, tu bi ti visok plasman bio zagarantovan, zlato mozda i ne jer je zaista ozbiljna konkurencija ali medju prvima svakako.

Suki

pre 7 godina

Bravo kraljice. Fenomenalne ste. Svaka čast i Brankici i Tijani ali ne bismo bili tu gde jesmo bez doktora odbojke, najbolje igračice koju ova reprezentacija ima, vođe, šarmantne MAJE OGNJENOVIĆ. Svi mi vidimo korekore i primače, atraktivne smečeve ali uloga tehničara je najbitnija. Majinu odbojkašku inteligenciju niko ne može imati.

Џејмс007Bond

pre 7 godina

А што не би могле,па нису Американке нешто посебно...Биће бар сребрне.

stranac

pre 7 godina

Ne verujem, oooooopaaaa.... ^_^ Bravo cure, koliko mi je drago što je ženski sport procvetao u Srbiji.
Idemo sad kosarkasice naše :) :*

Гроф

pre 7 godina

Свака част за организаторе утакмице који су пустили пре почетка Марш на Дрину ! :)
Србија је у финалууу !!!

Sotir zvani Djubre

pre 7 godina

Bravo devojke!!!Lavovsko srce imaju ove devojke.I neka posle neko kaze da nismo sportska nacija...Jesmo,i te kako.Bez obzira na broj medalja.Pogledajte sad ovo-odbojkasice finale,vaterpolisti polufinale,kosarkasi polufinale,kosarkasice isto...Pa ko to ima na svetu ?Niko...Amerika je jedina blizu koja je imala odbojkasice,kosarkase i kosarkasice u polufinalima,ali mi smo bolji i od njih.

Nikšićanin

pre 7 godina

Zato vas ne vole, braćo Srbi. Jer ste tako mali, a tako talentovani. Jer su učinili sve da nestanete, a vi se i dalje ravnopravno nosite sa najacima. Neka vas i ne vole, ali morace da vas postuju. Samo naprijed!

Nebojša

pre 7 godina

POBEDA!!!!!! JOS JEDNA MEDALJA OBEZBEĐENA!!!!!
bravo carice dobile su jednu odličnu ali izuzetno arogantnu ekipu a to važi za gotovo sve američke sportiste neverovatno prepotentni ne znam ko za Amerikance može da navija osim njihovih navijača bravo još jednom.

ajooooj

pre 7 godina

Na moru, upravo kacim se na net, vidim na B92 naslov Drama u finisu i slika odbojkasica, rekoh ajoj. Stize poruka od druga na Face-u ja otvaram i ne ulazim na samu vest. Ogovorim na poruku, vracam b92 kada ono Srbija u FINALU!!! Bravo devojke, kakva sreca !!!!!

Zoran Mk

pre 7 godina

Vristimo ispred TV-a, svi !!!!!!

FANTASTICNA ZAVRSNICA odlucujuceg seta! Bravo cure! Bravo, bravo, bravo...!!! Navijali ko ludi za najblize komsije. Od srca zelim zlato Srbiji!

Pozdrav svima iz Kumanova

Milan S.-Mixy

pre 7 godina

Kakav mec, kakva drama.. Pratio sam uzivo preko americke televizije.. Reci hvale za Mihajlovicevu i Boskovicevu.. Odlican mec, napet, ludnica.. Dranje posle kraja meca , idemo na zlatoooo breee !!! SERBIA

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Naravno da ce Srbija da izgubi 3:2.
(mat, 18. avgust 2016 19:37) Ako si Hrvat ne zameram, ne mogu ti tu nista pomoci. Ako si pak Srbin, daj gledaj da predjes u Hrvate, lakse ce biti i tebi i nama.

ono

pre 7 godina

kad sam video da je milena rasic na servisu u zavrsnici petog, verovao sam u preokret. devojka servira super u poslednjih nekoliko utakmica

maksa

pre 7 godina

koliko je ovo veliki ospeh, govori reakcija komentatora, covek je nacisto poludeo. svaka cast devojke, neverovatne ste za ovoliku radost koju ste nam donele.

Opsa

pre 7 godina

Obe ekipe iz drugog polufinala su slabije od Amerike... voleo bi da u finalu bude Kina... pa da bude Srbija > Amerika + Rusija + Kina :D

maki

pre 7 godina

CARICEEE NASEEEE
VOLIMOOO VAAAS!!!
evo zasto smo nebeski narod!!!
sto rece komentator...koji je nesto pobrkao
evo zasto su amerikanke glavni kandidat za zlato!?!?
koji car breee.

Scholes

pre 7 godina

Koliko bre hejterskih komentara.. Da li se vi ljudi ikad zapitate da li je sve u redu sa vama?? Zagledajte se u sebe pred ogledalom sledeci put.. Toliko negativnosti i mrznje, prosto neverovatno. One bre vama nista ne duguju! Duguju sebi za sav ulozen trud i rad, a to sto se ove lavice bore za Srbiju treba da vam bude na cast, pa da su i poslednje bile, a kamoli sto su zemlji donele polufinale, a sad i finale. Licemeri smo pa ne malo!!!

Republika Srpska

pre 7 godina

Bravo djevojkeeeeee....svaka čast za sve cure posebno za Tijanu Bošković lijepu Hercegovku...kakav vanzemaljski talenat :)

hmm

pre 7 godina

Jace su Amerkanke nema price. 
Treba biti pošten i priznati. 
Treba da se stisnu za bronzu ako Bog da.
(sinisalazic, 18. avgust 2016 18:26)

Jače su, priznajem, i valjda će se stisnuti za bronzu. A naše će igrati za zlato.

jdddds

pre 7 godina

Bog vas blagoslovio devojke!
ovakvo pozrtvovanje ovakav napredak ovakva zelja mogu samo reci Bog vam dao zdravlja i napretka!
a Brazilski narod uz nas svim silama predivno jos na pocetku mars na Drinu a na kraju Djurdjevdan veliko hvala narode Brazila!

jablan

pre 7 godina

Ekspresni voz iz Srbije,svetlosnom brzinom ide do finala.Bravo za odbojkasice,bravo za nas strucni odbojkaski tim.Bravo,bravo,bravo a,sad zlato.jablan

Stevo

pre 7 godina

Bravo djevojke!Tijana Boskovic je takav talenat... Toliko je svojom harizmom, karakterom donijela kvalitet nasoj reprezentaciji. Sve cestitke djevojkama. Konacno selektor Terzic da zapusi usta kriticarima. Jos jednom BRAVO!!!

cole

pre 7 godina

samo da zamolim genijalce koji pametuju pre poslednjeg poena da se jave i napisu ogromno izvinjenje nasim caricama sto su pljuvali po njima pre kraja. a one!?! napisah vec na 2:1, to sve ludo, sasavo, sta zna dete sta su amerika i rusija. nek tako zanemare i cinjenicu u finalu sta je kina! ma bravo, bravo, bravo. imate srce kao planina, nase sjajne carice! kao sto rekoh, vidimo se na balkonu!

Bravo devojke

pre 7 godina

Odlicna igra i velika borbenost. Uplasio sam se jer su pale u 4tom setu ali su se nekako nasle snage i preokrenule na kraju utakmice. Za mene kao zlato da su osvojile.

srdjan

pre 7 godina

Carice, hvala vam do neba. Moja mala cerkica je odusevljena, sto je zenska ekipa pobedila i sto ce se boriti za zlato. Umalo je zaplakala od srece. Hvala i pozdrav iz Ljubljane.

Stefan

pre 7 godina

Kakav neverovatan mec! BRAVOOO! Kakvo srce ove nase imaju! I samo da dodam - sramota me je komentara poslatih ovde tokom petog seta. Tipa "gube jer je to mentalitet nas Srbalja". Ne, prijatelji, ako je nesto slika i prilika svega loseg u ovoj zemlji, to su upravo ti vasi zajedljivi i luzerski komentari. Poceli ste da vredjate devojke, predali ste se pre karaja, ali, ZA RAZLIKU OD VAS, one nisu!!!

Vukvlad

pre 7 godina

Kad sa 19 godina u polufinalu OI na mec loptu odserviras ovako i kad na tu istu mec loptu smecujes ovako kako je to uradila Tijana Boskovic onda imas srce veliko kao planina. Srce sampiona. Koje imaju sve do jedne. Cekamo zlatni kraj. Zlatnog sna. U nedelju ujutru. Svaka cast vama devojke. Zauvek.

Acika

pre 7 godina

Zaista ali od srca to kažem, nisam prisustvovao davno ovakvoj srcanoj i hrabroj pobedi naše ženske odbojkaške selekcije.. I nema sladje pobede nego kad se pobede jenkiji.. Devojke svaka vam čast i puno sreće u finalu. Vi ste za nas već pobednice. Srećno!!!

igor pregovarac

pre 7 godina

Veliko hvala nasim divnim devojkama...veliko hvala svim sportistima koji se bore i rade ono sto najbolje znaju! Ugledajmo se na nase profesionalce i budimo svi mi bolji svakoga dana...evo od magicnog Ria! idemo po zlatoooooo!!!

Đura

pre 7 godina

A moj kum izgubi sliku na TV (kablovski operater je Radijus vektor) na rezultatu 13:12 za nas u petom setu! Pošto stanuje na Novom Bgdu, samo je osluškivao zvuke napolju. Kad je počela pucnjava, znao je kao i mi ostali šta se desilo... Naravno, kao i svaki Hercegovac, odmah je pohvalio zemljakinje, a posebno malu Boškovoćevu! Mala koja još uvek nosi fiksnu protezu, ali brate što kida!! Veća je od cele Amerike!!! Svaka čast, carice ste!!!!

shandonjito

pre 7 godina

Velika pobeda!!! Ova utakmica ulazi u istoriju naseg sporta kao sigurno jedna od 10 najvecih!
Pobedjena je velika i mocna ekipa. Pobedjen je veliki i mocan sistem, masina gde svako radi 200% profesionalno svoj deo posla. Amerikanci imaju sistematicnost u ovom sportu vec decenijama i pobediti ih na ovakvom turniru, sa svojim "sistemcicem" je ravan cudu. No, to i jeste lepota sporta, pogotovo ekipnog.
A kako je do toga doslo. Kockice nam se slazu vec dugo vremena. Vec dugo smo u odbojci u svetskom vrhu i odlicno se radi sa mladima, sto nam je iznedrilo dosta odlicnih mladih igraca. Tijana je jedna od njih, koja je ovoj ekipi dala fizicku silu. Ona najzad osvaja neosvojive poene, a imacemo je jos bar 10 godina u reprezentaciji!
Naravno, tu su i sve ostale devojke i svaka je sinoc dala sve od sebe. Ipak, po mom skromnom sudu, izdojio bih jednu od njih koja me sinoc, po ko zna koji put fascinirala. To je Milena Rasic! Odigrala je idealan mec. Sve sto je mogla pozitivno da uradi uradila je. Vukla je ekipu u kljucnim trenucima, sto blokovima, sto servisima. Pravila je tu sitnu malu razlika koja nam je davala drugo disanje. Sve ostale su naravno drzale vodu, ali po mom misljenju, ona je bila ta koja je na vatru ulje dodavala.
Velika pobeda! Navijamo i u finalu!

Gil Scott Heron

pre 7 godina

Being extremely happy in the beginning, chewing gums, dancing and acting like the match would be finished in 10 mins. No, this is not a sportsmanlike behavoiur, far away from that actualy. It was quite a fun to see us players becoming suddenly dead serious with stone-like faces. Such an arrogance stroke them back as a boumerang. On the other hand, all the praises go to serbian players, beside ultimate quality they have a big heart! Viva Serbia!!

будимо људи

pre 7 godina

Дјевојке, биће нас чудо испред балкона, без обзира на сјај медаље!!!

zli volšebnik

pre 7 godina

Pišem ovo nakon dobijenog seta.Ljudi moji,kakvu ekipu imamo,pa ove cure mogu toliko da se pomalo bojim da kažem koliko da ih ne ureknem.Elem,ubili smo ih servisima i totalno poremetili njihov prijem;igra u polju i na bloku odlična.Brankica i Tijana vrhunske atlete.Ne znam zašto,ali kada ih gledam pomislim na Sidnej 2000.

Isidora

pre 7 godina

JA DRHTIM JA PLACEM OD SRECE NE ZNAM GDE SE NALAZIM NI DA LI SAM ZIVA SADA SRCE KUCA SAMO ZA NJIH! DEVOJKE LAVICE! UZ VAS JE CELA SRBIJAAAAAAA

Zvornik RS

pre 7 godina

Jooooj sta nam radite ovo danas? Ako danas ne dobijem infarkt onda necu nikad. Bravo ljepotice! Bravo Srpkinje, IDEMO!!! Srpska Srbija

Nenad

pre 7 godina

Srbijaaaaaaa breeee kakvoooo srce svaka cast devojke svaka cast! bravo bravo bravo grmi na novom beogradu od urlika idemoooooooooooooo!!!

GrobarBerane

pre 7 godina

Samo sam pomislio, kako ne bih mogao da podnesem da vas vidim tužne, i vi ste preokrenule u tie-breaku i pobijedile... Svaka čast djevojke!!!

petarczv

pre 7 godina

Stvarno smo za ovaj sport mozda najtalentovaniji narod ovo nije normalno da izbacimo i cetvrtginalu dve uemlje koje zajedno imaju skoro pola milijarde ljudi...

Millennium

pre 7 godina

Koliko sam ponosan na vas, do suza ste me dovele!!! Svaka čast svim našim osvajačima medalja, ali ove lavice su nešto posebno.

Mayor

pre 7 godina

Gledam ih kako se raduju i suze mi od srece krenule.Bravo devojke BRAVO!!! Ovo je neverovetno sta rade nasi sportisti i sportistkinje u Riu.Bravo jos jednom za sve!

Sirmium

pre 7 godina

Naravno da ce Srbija da izgubi 3:2.
(mat, 18. avgust 2016 19:37)
De si sad pametnjakoviću... Amerika na kolenima... Bem li te taka pametna

Vladimir

pre 7 godina

Kapu dole pred našim djevojkama u odbojci.Redom pobjediti Kinu Rusiju Ameriku to je za svako divljenje.Braaaaavvvoo...Sretno u finalu!!!

Кривокапић

pre 7 godina

Браво девојке. Ово сте одиграле мајсторски. Дивим вам се. Уживајте.

NI

pre 7 godina

Kad je bilo 12:10 setio sam se polufinala svetske lige za odbojkase prosle godine isto protiv SAD. U tom trenutku servirao je Okolic, koji je ima mnogo nezgodan plot servis. Kod zena je servirala Rasiceva koja isto ima nezgodan servis. Samo sam pomislio:"Mi pravimo seriju ovde i pobedjujemo". I stvarno je tako bilo. Presrecan i preponosan!!!

dr.doom

pre 7 godina

svaka cast lepotice moje!! pobedili ste rusiju i ameriku velesile...idemo na zlato!!Brankica Mihajlovic koje ona srce ima neverovatno...ma sve ste super!!

Владимир

pre 7 godina

Браво девојке! Свака част! Извући се из понора, то је већ умеће. Храбро у финалу па шта буде. Огроман успех. Ау какав меч.

kraguj

pre 7 godina

kad se nisam slogirala sad nikad necu eeeeee...mnogo mi je drago, pre svega zbog njih, u kuci smo svi vristali na kraju . HVALA DEVOJKEEE!!! SRBIJA!!!!

Jovan

pre 7 godina

Reči ne mogu opisati osećaj i ponos posle ove pobede. Mogu da zamislim kako je njima. Jedna mala Srbija od 7miliona stanovnika dobija Ameriku od 300, u polufinalu OI. Moj naklon do poda devojke. Vi ste dijamant ove drzave a ne zlato. Sta god uradile u finalu samo opusteno, igrajte se odbojke i uzivajte u toj utakmici ! Srbijaaaa !!!

stefan

pre 7 godina

Srce mi je puno! Devojke, vi ste nas ponos! Niko ne moze da usreci ovu zemlju kao sportisti! Zato zasluzujete svu podrsku, svaki sat koji nismo spavali zbog vas, jer vi to vratite na najbolji nacin! Bravo

Kayser Soze

pre 7 godina

Devojke, svaka vam cast, odigrale ste jako dobro u vaznim trenucima. U finalu protiv Kine ili Holandije, samo hrabro, nema predaje, vi mozete sve, to ste dokazale na ovim OI, izbacile ste Rusiju, SAD, idemo dalje!!!

shandonjito

pre 7 godina

Da prokomentarisem jos i trenera.
Jedan sam od onih koji bas i ne voli nacin na koji Terzic vodi ekipu, bar do ovog turnira. Da je dobar trener, da zna da ih pripremi, to je neosporno, ali je dosad cesto mentalno ubijao ekipu. Ovaj turnir je najzad i on sazreo za velika dela. Drugacije se ponasa, ne mraci, najzad je onakav kakav bi trebao biti. Koristan ekipi i relativno pozitivan, ili bolje reci bar nije negativan.
Ranije je cesto znao da takticki promasi stvari, izmene, zakasneli tajm auti, postavku igre... Ovaj turnir u tim stvarima dosad nista nije promesio, sto daje veliku snagu ekipi.
Definitivno su kockice poklopljene i spremne za velika dela. Sa svih pozicija u ekipi duva. Jedina slaba karika je pozicija Malesevic na mrezi, i Amerikanke su to maksimalno koristile, stalno su imale napad bas preko nje i jos je dodatno opterecivale prijemom. E sad, kad takva ekipa, mozda najbolja na svetu, nije uspela da nas slomi tamo gde smo najtanji, verujem da to nece poci za rukom ni Kineskinjama u finalu.
Ova dva dana je na trenerskom stabu da odmore ekipu, napune energijom i emitivno nastroje. Kina nije naivna, jer je ekipa koja ima velika dela iza sebe, ocigledno zna da tempira formu i nece biti nimalo lako.
Svim srcem smo uz vas!

ljiljana

pre 7 godina

Mora da padne i Kina, mozemo...
Kad se setim nekada kad sam ja igrala, gledali su nas samo nasi roditelji....
Kakva pobeda! IDEMOOO DEVOJKE!