Sreda, 17.08.2016.

11:01

Dan XII: Raduj se, Srbijo! Dve medalje i šlag na torti

Novi sjajan dan za Srbiju – započeli su ga kajakaši, a završili ga košarkaši.

Izvor: B92

Dan XII: Raduj se, Srbijo! Dve medalje i šlag na torti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

464 Komentari

Sortiraj po:

Bravo devojke i ajmo košarkaši

pre 7 godina

Ivana ne sekiraj se ti si naše zlato. A veruj mi i olimpijsko ove dve amerikanke su dopingovane 100 %. Bravo za Tijanu Bogdanović sudija je pokrao u finalu moglo je biti zlato ali nema veze ipak ima samo 18 godina. Kosarkasi slag na tortu nema nista lepse nego kad pobedimo.

ludinovinar

pre 7 godina

Браво Ивана, ове Американке су луде, бронза јако велики успех.. Уживај царице, сјајан успех!

my way

pre 7 godina

Cestitke nasim junakinjama na sjajnim uspesima i medaljama koje su osvojile! Sto se Ivane tice, bilo mi je posle pete serije krivo zbog Ivaninog lufta sa jedne i Bartoletinog centimentra do linije sa druge strane kod skokova iste duzine, ali nakon poslednje, seste, nema se za cim zaliti. Bartoleta danas bolja, najbolja, sjajno je skakala i zasluzeno je olimpijska samoionka! Ris kao i obicno, da je ona imala srecu koju sam Ivani prizeljkivao uzela bi zlato sa preko 7.20. Na kraju, raspored medalja realan i bronza nase Ivane razlog za veliku radost i ponos.
Sad, sto se Tijane tice, jedno je poznavati osnovna pravila, drugo biti merodavan za davanje suda, ali po onome sto se odigralo u 3 runde, a i reakciji publike, nepravda. Da li sportska, da li sudijska za koju su oni krivi ne znam. Ono sto znam je da ova devojka zasluzuje ogromnu podrsku svih nas, ne samo zbog sjajne srebrne medalje koju je osvojila za Srbiju, vec zbog svega sto je pokazala danas/juce.
Naklon do poda nasim junakinjama!

rossonero u srcu

pre 7 godina

au ova Korejka,moze li jadnije da osvoji zlato da te protivnik srusi 3 4 puta izbacuje iz kruga razbije bukvalno ali dobro Bravo Tico ti si zlatna za nas !!

ludinovinar

pre 7 godina

Штета за Тићу и злато, али одлично у сваком случају, време је пред њом, тек ће да буде златних медаља!

cole

pre 7 godina

Bravo, bravo, bravo ! Ostvarila je san da skoči preko sedam metara...sve čestitke i neka i dalje sanja o još boljem rekordu od ovog. Svaka čast Ivana ! Sve najbolje i još mnogo, mnogo uspeha u daljoj karijeri. Srbija, to su naši veliki sportisti Ivana Španović i Novak Đoković. Srbija je mala zemlja velikih boraca ! Ovakvi borci zaslužuju orden najvišeg ranga, orden vitezova ! Bravo majstori, zaslužili ste najviše od Srbije !

ajoj

pre 7 godina

Ne razumem, treniras godinama da bi u najvaznijem trenutku prestupila. . .pif steta!
A ovo joj valjda za nauk da se ne žaleće sa izjavama o zlatu, prvo skočiš pa kažeš hop! Ali čestitke, bravo!

Ivana zlata si vredna

pre 7 godina

Steta zaista. Ne da se Ivani da izadje iz senke Bartolete i Riz, mora Ivana nauciti da ne pada na ledja pri skoku, ova Riz se doceka na noge, Bartoleta jos bolja. Ivana, sve cestitke! Nisam sumnjao da ces doci u Srbiju bez medalje.

NN

pre 7 godina

aaaaaa srce me boli za obe .... Malu ostetise garant a, Ivana je izvukla maximum u ovom momentu odlicno se borila ali ne mozes sa ovim .. da ne kazem sta ... Realnost je trenutno tu 7.10 mada je onaj prestup bio zlato ubedjen sam ... u svakom slucaju BRAVO TIĆO BRAVO IVANA ... IDEMO KOSARKASI !!!!!!!!

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 7 godina

Meni ovo u tekvondou nije ni malo fer. Semafor nema odbrojavanje desetinki, koja je to glupost. Kladim se da je pokazivao desetinke, jasno bi se videlo da je Korejka pala pre isteka vremena. U svakom slucaju bravo za srebro, to je ogroman uspeh, a protiv nekih gluposti se ne moze i ne treba na to trositi zivce...

Hegel

pre 7 godina

Ceo dan bio taekwondo na hrt1 i na kraju polufinala hrvatska komentatorka kaze:U finalu su koreanka ta i ta i srpkinja Tijana Dapcevic,posle je ispravi strucna konsultantkinja,ova se pogubi,kao da da....Oplakah....

Zizu

pre 7 godina

E dobila je samo zato sto je u zagrljaju podigla nogu i zakacila je u potiljak, koja glupost majko mila iznervirao sam poludeo sam.

BlueBlueBlue

pre 7 godina

Amerikanci su 100 % najvise dopingovani, njih niko ne testira rade sta hoce i cak imaju sportiste koji su bili suspendovani koji se takmice i neki kao Gatlin su i osvojili medalje. Samo za javnost su stavili anti doping organizaciju u Kanadu ali svi znaju da im je to kao drugo dvoriste.

Ne bi me cudilo da za koju godinu Phelps kao Armstrong bude u emisiji Opera ili recimo da napise knjigu kao Agassi.

Olimpijada = takmicanje ko ima bolje lekare i farmakologe.

Alex

pre 7 godina

Bravo Tijana i Ivana! Vi ste nase zlato! Obe ste za ponos. Tijana u 18 godini Olimpijska vicesampionka, a Ivana donosi prvu medalju iz atletike posle 60 godina. Za mene ste number 1!

JovanP

pre 7 godina

Inace Amerikanac ima najbolji rezultat ove godine na 200m koji iznosi 19 metara i 74 santimetara, da li si realan Nedeljko Kovinjalo?

Ivan M

pre 7 godina

Bravo Tijana. Ne samo za borbu i uspeh, već i za sjajnu sportsku reakciju na kraju. Izgubila je bukvalno za milisekundu, ali se nasmejala, čestitala protivnici i stvar prihvatila kao veliki čovek. Biće josš finala i medalja!

bravo

pre 7 godina

Kakva je legenda ova Ivana, sa kakvim se azdajama ona nosi... Bartoleta i Ris su sigurno medju najboljim skakacicama u dalj u istoriji. A Ivana im je uz rame, nije imala srece sa onim prestupom. Interesantno je i koliko je ona konstantna, stalno oko 7 m, stalno u vrhu. Sjajna je Ivana.

NN

pre 7 godina

aaaaaa srce me boli za obe .... Malu ostetise garant a, Ivana je izvukla maximum u ovom momentu odlicno se borila ali ne mozes sa ovim .. da ne kazem sta ... Realnost je trenutno tu 7.10 mada je onaj prestup bio zlato ubedjen sam ... u svakom slucaju BRAVO TIĆO BRAVO IVANA ... IDEMO KOSARKASI !!!!!!!!

Rozenkranc

pre 7 godina

Izgubi za 1s, šteta, trebalo je ranije da bude agresivnija...
Španović 1cm falio da bar bude 2. ako ne i prva, sad treća...
Nije dobro počela noć...

Scholes

pre 7 godina

Kakva kradja... Kako je ova Koreanka bedno pobedila, jos Tijani na kraju nisu usvojili ovo obaranje.. Uzas.. Koreanka sve vreme samo bezala i padala, bruka.

Predrag

pre 7 godina

Baš šteta i za jednu i za drugi, stvarno su obe bile veoma blizu zlatne medalje. I srebrne su veliki uspeh. Kad prodju olimpijske igre treba da se posvetimo svojim zivotima i unapredjenju istih. Ovakve manifestacije odlicno dolaze vlasti da skrene misli naroda sa teskog zivota i loseg rukovodjenja istog.

Dex

pre 7 godina

Posle ponoći rušimo hrvatski kompleks!
(lukanis, 17. avgust 2016 12:15)

Nadam se da cemo ih dobiti, a ako ih ne dobijemo nek osvoje sto se mene tice. A ti mozda srusis njihov, ali tesko da ces srusiti sopstveni kompleks.

boza pub

pre 7 godina

Ali zato komisije stolnjaci prate jedrenje i pucanje glinenih golubova... U Srbiji se ti sportovi zovu lov i odlazak na more... No dobro to je IN a rvanje najstariji sport na OI je OUT
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bojan, 17. avgust 2016 22:55)

hvala prijatelju, taman kada je poceo malo da me hvata san, nasmeja me do suza

miki

pre 7 godina

Kovinjalo dominira na rts-u...jedna atleticarka pada a on će:zakacila je preponu,saplela se i sve je otislo uuuu...(10-ak sekundi pauze) dodjavola!

Srbijanac

pre 7 godina

B92, kakvo crno spavanja?!Spremio sam dva bensića za svaki slučaj i psihički sam spreman da izdržim do 6h.Ajmoooo naši!!!Spremaj Hrvate za DOMA!

Patrik

pre 7 godina

Ma odoh ja na spavanje mora neko i da radi.Sta vredi i da pobedimo Hrvate kad od Amera,Argentinaca,Spanaca...mi medalju osvojiti necemo?A 2 ili 3 medalje osvojene,potpuno je isto.A Amerika ima 80...A te medalje nista ne donose realno.Da te medalje donose na primer kao sto rekoh da pobednik organizuje OI nesto kao Evrovizija pa da ima razloga i motiva za ucesce na istim.Ovako,osvojimo medalju i nikom nista,pojede vuk magarca.
Ne osporavam ja da ce nasi pobediti Hrvatsku ali dzabe sve to,kad su Ameri,Argentinci,Spanci...3 klase bolji i kvalitetniji.

comi

pre 7 godina

jaooo prestupi 1cm,a skocila preko 7,10...pu...ajmo jos tri serije ima...drzimo palceve da bude bela zastavica...leti Ivana,leti do zlata

Svi na Kalis!

pre 7 godina

Штета за трећи скок, 1цм приступила. Преко 7,10 сигурно. 'Ајмо Ивана, краљице наша!

Patrik

pre 7 godina

Laka vam noc,Teo i druzino pobedite za Patrika kojeg cekaju kancelarija i sekretarica od 7h.Moja prognoza,dobijamo 15 razlike,90:75.U zdravlje i svako dobro.Cujemo se kad budu igrali vaterpolisti u petak.

al juče :)

pre 7 godina

Ko je "strucnjak" sto prenosi kajak takmicenja? momcina ne zna ni pravila, a da ne pominjem sto me ubedio da Dalma ide u A finale, a zena prva "ispod crte" .
(rioda, 17. avgust 2016 16:40)

Momčina kažeš? Skoči pa reci HOP!

Srdjan Dragojevic

pre 7 godina

Spavacemo kad ne bude nasih sportista. Ajmo po zlato, Ivana i Tijana, pa da nas Kosarkasi raspolozene na spavanje posalju. Idemo Srbijo!

veliki strumf

pre 7 godina

Sa 6.95m Ivana vec ima medalju! Sada sledi borba za zlato, a znamo da je sposobna za to. Samo napred, svi smo uz tebe, Ivana!

bacuska

pre 7 godina

U Jekaterinburgu upravo 5:17, ovde je upravo svanulo, ja sam se probudio i idemo prvo Spanovic pa Tijana pa kosarkasi! Posle njih na posao, nadam se da ce dotle neko novo zlato vec biti tu!!!

;)

pre 7 godina

Dudas, Kolasinac, Amela, Stefanek...
Pocinju da nam prebacuju kako nasi sportisti "nisu nasi".
Cim iskacemo iz balkanskih sablona, znaci da smo zemlja na pravom putu.
Srbija blista u Riju bez obzira na medalje.

Zigzag

pre 7 godina

P.S. Za Hrvate koju su prisvojili Davora čim je osvojio zlato ako dečko voli Srbiju, rođen je u Srbiji, odrastao je u Srbiji, trenirao je u Srbiji i oseća se kao Srbin ostavite ga na miru.
(Rio2016 zaljudjenik, 17. avgust 2016 12:09)hrvati ne prisvajaju vec vas sprdaju buduci da vi to radite za bilo kojeg uspjesnog sportistu iz hr...

J A

pre 7 godina

Imas internet botino jesi cula za google, da nije b92 ti bi zauvek ostala u ne znanju jer rts ko zna kad bi opet ponovio kolika je vremenska razlika. :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 17. avgust 2016 21:11)

Ne znanje - jedna rec

vlada

pre 7 godina

evo ja damir i koja cepamo pikado od 10h....kako bi docekali nase majstoreeeee ....inace pijemo i vinjak ahahah i zgasimo sa pivom i ziveo teo kralj teo majstor genije

ana zagreb

pre 7 godina

žao mi je što je zaključano,sinoć su prenosili žensku odbojku,rusija i srbija ,vaše cure su famozneeeeeee....mislim da mogu protiv amerikanki.što se tiče štefaneka i košarke.obični ljudi nisu komentirali štefaneka u smislu da je hrvat,niti je tako predstavljen ..tipa u hrt emisijama o olimpijadi.košarku dosta ljudi komentiraju,dive se teodosiću,simpatičan im je Raduljica,sve u svemu svi misle da imate daleko bolji tim od našeg..ali eto,navijat ćemo i nadat se da ćemo imat više sreče noćas...ako ne,ništa..navikli smo ionako.,,haaahhaa...ugodnu zabavu svima koji večeras ostanu budni.sretno našim kaubojima,nek zamisle da su poljaci glineni golubovi,sretno ivani neka skoči preko 7..,sretno tijana,pozz

LeMi

pre 7 godina

Ало Ноле јел видиш како се бори у дресу Србије.
није ни њој држава дала ништа.
није имала срећу да њени имају кинту и пицерију на Копу.
док си ти наводно тренирао у празном базену. .......
срећно ћеро....

dm

pre 7 godina

@Hegel Reakcije na tvoj komentar realno oslikavaju da je ipak neophodno da RTS na svaka 2 minuta podseća kolika je vremenska razlika između Brazila i Srbije.

peki

pre 7 godina

Braca sa rts-a ce davati snimak Austalija-Litvanija u vreme kada uzivo ide Sad-Argentina, pravili su na javnom servisu gluposti ali ovo je budalastina veka

Sibil

pre 7 godina

Nisam do sada komentarisao rts ali ovo je sad stvarno neverovatno. Emituju snimak Australije a u toku je Argentina i Amerika. Nemam reci.

Bojan

pre 7 godina

Ali zato komisije stolnjaci prate jedrenje i pucanje glinenih golubova... U Srbiji se ti sportovi zovu lov i odlazak na more... No dobro to je IN a rvanje najstariji sport na OI je OUT

Zoran

pre 7 godina

(Hegel, 17. avgust 2016 19:15)

Imas internet botino jesi cula za google, da nije b92 ti bi zauvek ostala u ne znanju jer rts ko zna kad bi opet ponovio kolika je vremenska razlika. :D

lfc Bristol

pre 7 godina

Tijana je ogroman potencijal u ovom sportu, bukvalno kao Felps sa 18 godina, u tim krugovima njoj gotovo svi stručnjaci svetski potpisuju, veliki broj titula, na svetskim, evropskim i olimpijskim takmičenja, imam veze sa sportom i govorim vam da je ovo tek početak, bar još 3 olimpijade će donositi dobre vesti, garantujem vam mnogo zadovoljstva, medalja i sreće koje će ova devojka doneti, svom narodu i zemlji Srbiji , samo da je zdravlje posluži....

Vladimir

pre 7 godina

Auuu sokiran sam kako je mlada Bogdanoviceva prosla u polufinale. Fenomenalno!!!
Kineskinja sve sama zlata, glavni favorit, a nasa devojka bojazljivo a opet brutalno. Sport je zanimljiv i lepo je biti Srbin sa ovakvim damama.

Темистокле

pre 7 godina

@Hegel

Очигледно да иронија коју си употребио није препозната...и да напред наши олимпијци, осећам да долазе неки бољи дани.

nikola vajsmiler

pre 7 godina

Jel zna neko slucajno kolika je vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije?Stalno gledam RTS ali nikako da izbace taj podatak...Takodje me zanima koliki je olimpijski rekord servisa u zenskoj odbojci i koliko je USA osvojila medalja...Ja stvarno ne verujem da javni servis toliko potcenjuje svoje gradjane i da 10 dana ide vremenska razlika....O maj gad...Jedino gluplje sto videh skoro je kad Kojo glumi Nadala u reklami,transfer blama...Zasu!
(Hegel, 17. avgust 2016 19:15)

-5 sati je razlika. I da, RTS je objavio podatak.

.

pre 7 godina

Još jedna glupost pored rvanja grčko-rimskim stilom na koju se odjednom Srbi loze!
Još malo pa će septembar i onda ima svi da se vrate na ligu šampiona i ostale stvari koje inače prate, nego je sad IN da se gleda tekvondo!

Ivan kg

pre 7 godina

Sve pohvale za B92 tim za izveštavanje sa OI.
(Čekrk, 17. avgust 2016 19:20)

Da, narocito kad Dalmu izbace iz A finala pa posle ispravljaju gresku.

veliki strumf

pre 7 godina

Auuuu, pa ubi je skroz na skroz... 4 udarca u glavu! Kakva tehnika, duge noge, razbija Tijana!!! Pisao ja nesto ovde jutros, mnogi mi nisu verovali.

zlizlo

pre 7 godina

Bojim se da nam mnogo fali Bjelica i Bobi.... Da su tu bilo bi lakse. Ovako bojim se da cemo izgubiti!!
(Ns, 17. avgust 2016 15:21)

Mi ćemo danas pobediti u košarci, a ti kukavice si već izgubio.

Ch1vu

pre 7 godina

Za medalje koje su nasi sportisti poceli da osvajaju u drugoj polovini OI mogu samo reci: Na kraj se mrtvi sabiraju. Naravno u pozitivnom smislu. Napred Teo, nas si Dzordan beo.

ja

pre 7 godina

Potajno sam ocekivao da Tijana uzme medalju nekako mi se cini da je izuzetan talenat ( mada ne poznajem ovaj sport dovoljno ) jedino sam mislio da je trema i neiskustvo ne upropaste, za sad ide dobro.

matori

pre 7 godina

naša devojčica rasturila 2x olimpijsku šampionku!!!! strašno !!!!
sem veštine, ovde je i visina ( dužina ) odradila svoje.
idemo mala!!!!

Lazoooo

pre 7 godina

Neka bar jedan normalan* Hrvat ovde kaže 'TAJ SAM'

*Pod normalnim se smatra ne-ksenofob, ne-klaustrofob, ne-srbomrzac.

Nema ovde takvih. Samo kompleksi i frustracije!

Zoran

pre 7 godina

Bravo lepoticeeee, a ovaj komentator sto je komentarisao umalo nisam povratio, jedini koji vredi je onaj sto komentarisao finale Stefaneka ne znam kako se covek zove, a ovaj sto prenosi odbojku i sad ovo je ZALOSNO, velikim slovima, uzas!

Lazo

pre 7 godina

(vedro, 17. avgust 2016 19:11)

Ako si na odbojku i košarku mislio da napišeš 'vama' , a slučajno si prisvojio i napisao 'nama' , dakle ukoliko je bila greška, ja nemam sta da dodam i imas sve pozdrave iz Beograda! Da smo jedna zemlja bili bi sila, ali avaj ;)

marinko rotkvić

pre 7 godina

Onima što laprdaju o iskompleksiranim Hrvatima preporučujem da bace oko na rang listu medalja i usporede trenutno 18. mjesto Hrvatske i 49. mjesto Srbije.

vedro

pre 7 godina

Ajmo da rezimiramo nas hrvate i vas srbe vise ko bolji ,kompleksi i ostale glupa prepucavanja ......nogomet i rukomet nama kosarka i odbojka nama.....vama dokovic tenis nemozes covheka ne spomenut kad govoris o sportu,,najveci ikad, onda mi potezemo za poravnanje s borilackim sportovima filipovic...cikatic...mavrovic...stipe miocic hrvatske korjene.....dakle deuce....nerjeseno je....tko tvrdi suprotno taj ima kompleks i laze

Hegel

pre 7 godina

Jel zna neko slucajno kolika je vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije?Stalno gledam RTS ali nikako da izbace taj podatak...Takodje me zanima koliki je olimpijski rekord servisa u zenskoj odbojci i koliko je USA osvojila medalja...Ja stvarno ne verujem da javni servis toliko potcenjuje svoje gradjane i da 10 dana ide vremenska razlika....O maj gad...Jedino gluplje sto videh skoro je kad Kojo glumi Nadala u reklami,transfer blama...Zasu!

neko ko zna

pre 7 godina

Ko je "strucnjak" sto prenosi kajak takmicenja? momcina ne zna ni pravila, a da ne pominjem sto me ubedio da Dalma ide u A finale, a zena prva "ispod crte" .
(rioda, 17. avgust 2016 16:40)

Sreca pa ti nisi taj strucnjak

Perun

pre 7 godina

Hrvatska imena su Ivan i Ivana a vaša Jovan i Jovana idemo Ivana donesi im još jednu medalju.
(Falcon, 17. avgust 2016 14:34)

Glupo je što odgovaram na ovakve besmislice,priznajem,koliko onda samo Rusa i Bugara Hrvata ima,velika je senzacija da je Ivan Grozni porijeklom iz Zagorja.

tanja

pre 7 godina

ajd sad svi strucnjaci sto ispljuvaste komentatora, da se izvinete. Nista nije pogresio i nakon zalbe, Dalma je u finalu. Bitno da pljuckate i mudrujete.

svetac

pre 7 godina

Naš tim je uložio žalbu na rezultate polufinalnih trka u disciplini k-1 500m. Čekamo ishod. U pravilima jasno piše da dva najbolje 1/1

— CanoeKayak Serbia (@KajakSrbija) August 17, 2016

Sanja

pre 7 godina

Posle jucerasnjeg dana ne znam sta da mislim! Ali jedno je sigurno da nema medalja dok ne proradi srpski inat. Kad bi smo pocistili one iskompleksirane Hrvate, bilo bi kao da smo zlato uzeli - bar za mene... Ocekujemo medalju od kajakasa i Ivane Španovic koja je stvarno sjajna

Dusanga

pre 7 godina

Hrvatska imena su Ivan i Ivana a vaša Jovan i Jovana idemo Ivana donesi im još jednu medalju.
(Falcon, 17. avgust 2016 14:34)

Jes' ti čuo nekada za Ivana Groznog? A da, nisi, verovatno si neki napaljeni klinac pa i nemaš pojma sa istorijom, pravoslavnim imenima, itd...

borko

pre 7 godina

Nazalost, jedna medalja manje. Dalma Benedek Ruzicic ipak nije usla u finale iako je cak i komentator proglasio finalistinjom. Velika steta.

Kol

pre 7 godina

Dakle umesto kosarke oni daju onu besmislenu kopiju Pozorista u kuci? Pa tacno niko ne treba da im plati pretplatu nikad, svaka cast nasima za sad lepo ide!

rioda

pre 7 godina

Ko je "strucnjak" sto prenosi kajak takmicenja? momcina ne zna ni pravila, a da ne pominjem sto me ubedio da Dalma ide u A finale, a zena prva "ispod crte" .

skupljac minusa

pre 7 godina

RTS, vase pravo da ipak sakecate zvanicne rezultate! Ovaj non stop govori da je nasa kajakasica usla u finele. Kad ono, pojave se rezultate a nje nema.

iggy

pre 7 godina

jel tomasevic i zoric imaju naj vreme od svih finalista?
(duledudule, 17. avgust 2016 15:11)

Da. Pobednik druge grupe - Nemacka ima loosije vreme

Bg

pre 7 godina

Amela Terzić me je oduševila!
Sa podsmehom sam pratio celu trku gde je bila poslednja.
A onda je ubacila u veću brzinu i prešišala sve i završila kao druga.
I tačno se vidi da je štedela snagu, da je baš htela bila bi prva i ja mislim bez velike muke prva!
Bravo bre legedno!!!

Rozenkranc

pre 7 godina

Treba objasniti komrntatoru da ne idu dve najbolje treceplasirane, već dve sa najboljim vremenom, tako da su pre naše Sandre prošle treća i četvrta iz druge grupe koja je bila najbrža... Inace da je Sandra imala rezultat iz kvalifikacija prošla bi glat... Šteta...

croata

pre 7 godina

Cestitam na osvojenoj medalji i otvorenim mogucnostima pogotovo oko kolektivnog sporta. Rivalstvo,pa i u osvojenim medaljama treba postojati jer jaca srbija znaci i jacu hrvatsku.sto se tice vecerasnje utakmice,igrao sam kosarku godinama,zivio sam ju u najvecim trenucima nase povijesti i znam da bi ova pobjeda vs srbija najvise znacila upravo nasoj djeci da se ponovo inficiraju basketom i da konacno po igralistima vidim dvije trojke kako basketaju uz trecu koja ceka pobjednika,a ne da ta djeca igraju je*eni rukomet,iako bih ipak jedan rezultat mijenjao za vecerasnju pobjedu,a to je da mi hrgovic osvoji zlato u kraljevskoj disciplini boksa,to je vrh olimpijade.

riksha

pre 7 godina

Dudaš je bio treći u svojoj grupi na 100m, ali dvanaesti u ukupnom poredku posle prve discipline. Malo ozbiljnosti prilikom izveštavanja, molim.

I ♥ Coca-Cola

pre 7 godina

Što se tiče grupnih sportova ako košarkaši pobede Hrvate bolje nije moglo biti (osim da su i odbojkaši na olimpijadi oni bi nam doneli zlato). Nadam se pobedi naših.
Bravo za Davora!

Maja

pre 7 godina

"Srpkinja Tijana Bogdanović će u konkurenciji do 49 kilograma raditi borbu za četvrtfinale."
Wow, ja radim komentar, a vi radite čitanje, ako sam shvatio dobro inovaciju.
(Srboljub, 17. avgust 2016 13:08)

U svim borilackim sportovima se kaze "raditi borbu". Nije nikakva inovacija u pitanju.

Stara kuka

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina
(Macan, 17. avgust 2016 13:29)

Jel ti dobro? Cek cek jel su onda oni porazi u kosarci i vaterpolu a nekada rukometu srpska laz i mitomanija. A Djokovic? Cavic? Znas li ti koje su to velicine. Mi sa vama ne mozemo u istu recinecu zato sto uzimate medalje u glinenim golubovima i jedrenju koje ni sami ne pratite a u kosarci i odbojci nas nikad u istoriji niste dobili. Ma da smensi sportovi, ko to jos gleda. O zneskom timskom da ne pricam, ne postojite!

duledudule

pre 7 godina

Tea pozdrav za tebe i New York ali ne treba nama Jugoslavija,dobri smo kao Srbija.i nebi bili sila,vidis da ukupno nemaju sve zemlje bivse juge deset medalja.ziveo sam 11 god u staroj jugoslaviji i nesto nisam nostalfican za bratstvom i jedinstvom iako sam bio pionir...

Bg011

pre 7 godina

Hrvati spustite se na zemlju. Nemate nijednog poznatog sportistu, dok se sve vrti oko naših (Đoković, Španovićka, Štefanek, Teodosić itd.). Ne bih više da nabrajam, pozliće vam. Ljubomora je čudo. Idite čekajte te vaše jedrilice, to vam je što vam je.

skoba

pre 7 godina

Danas ne osvajamo nijednu medalju, a košarkaši ispadaju od Hrvatske. Živi bili pa videli.
(Saša, 17. avgust 2016 13:41)
Koji si ti zaludni čovek, dođeš tako da truješ narod, baksuščino jedna

veliki strumf

pre 7 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem. Da li nasi kajakasi vezbaju start? Da li uopste imaju startne blokove. Ovo je strasno, svaka posada, svi do jednog su imali los start. Dalmin start ne da je los, nego je posle 1 sekunde zaostajala celu duzinu camca, sto je za neverovati za jednu tako iskusnu i kvalitetnu takmicarku. Jedino nasi taknicari imaju problema sa startom.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Hrvati u sportovima koji se igraju glavom kosarka i odbojka nemaju sta da traze protiv Srbije, jer ne voke da mozgaju i jer su prenapaljeni u sportovima u kojima treba mirna i hladna glava.

komša

pre 7 godina

ajmo komšije po medalje.sto manje anglosaksoncima tim bolje.A u košarci nek pobijedi bolji,mi znamo kako je primit tricu preko terena.više njih u stvari.naučili smo.vama je to stran osjećaj.pa možda se upoznate večeras.inače jako ružan osjećaj.poz

veliki strumf

pre 7 godina

Auuu, kako odveslase momci Tomicevic i Zoric. Od polovine staze kao da su ukljucili motor! Ovih ostalih ni u kadru nema... Ubedljivo najbrze vreme u kvalifikacijama, i to iz sprdnje (i posle loseg starta, sto je i njihova, i boljka svih nasih posada).

doktor

pre 7 godina

Tomicevic i Zoric najbolje vreme kvalifikacija,ako sam dobro video cak CETIRI sekunde brzi od svetskih prvaka! Naravno,to ne mora nista da znaci,ali i MOZE :D

Darko

pre 7 godina

Otišao baksuz diplomac iz Rija sa ženom i svitom i našima krenulo, nauk za ubuduće.Svaka čast za Tomićevića i Zorića, počistili su konkurenciju, očekujem isto i od Novakovića i Grujića, a i da Dalma iznenadi.Srećno bilo i Dudašu, neka bude među 10 što može i što bi bio veliki uspeh.

veliki strumf

pre 7 godina

Opet los start nasih, to je ogroman problem svih nasih posada. Posle 2 sekunde zaostaju cetvrtinu camca, sto je za trku od 200 metara previse. U veslanju su Grujic i Novakovic daleko najbrzi, ali ne smeju toliko da kasne u startu, jer se zaostatak tesko nadojnadjuje. Naravno, ubedjen sam da ce uzeti medalju, ali ako zele zlato, a mogu i zele - moraju mnogo bolje da startuju.

rumenko

pre 7 godina

jbt pa i ovi ce uzeti zlato.. 3 sek bolje vreme od nemaca, koji su se vrvt malo stedeli ali bice pakleno finale. medalja je gotovo sigurna

neko ko zna

pre 7 godina

srpska predstavnica kao predstavnik srpskog naroda ili srbijanska predstavnica, predstavnica države srbije i svih ostalih naroda koji u njoj žive?
(Milutin, 17. avgust 2016 13:16)

Srpska predstavnica kao predstavnica drzave Srbije.
Nemacki predstavnik kao predstavnik drzave Nemacke.
Americki predatavnik kao predstavnik SAD.
Milutin kao predstavnik drzave Mediokriteta

RF goat

pre 7 godina

Bravo za Tomicevica i Zorica! Nisam neki ekspert za kajak, ali cini se da imaju dobre sanse za medalju. Stefanek je povukao rucnu i posle njega samo kidamo. Ove OI za nas kao da su podeljene na prvu katastrofalnu nedelju i drugu u kojoj smo na najvisem mogucem nivou.

HrvatZG

pre 7 godina

Zoric, Tomicevic, veliki Srbi hahhah
Ima li tko da je uspješan u srpskoj ekipi na OI, a da je zaista Srbin? I najveci sportas ikad je Hrvat po majci (po ocu Crnogorac), mislim na Djokovica?

Milan Močibob

pre 7 godina

Bravo Tomicevic i Zoric! Sjajno vreme 3:15!!!Nemci koju su favoriti za zlato su izveslali nesto vise od 3:19... Ajmo momci do medalje! U finalu samo jako

nikola

pre 7 godina

Danas medalju uzimaju Ivana i Tijana.Sutra medalju uzimaju K2 Zoric/Tomicevic na 1000 m, koji su se danas plasirali u A finale direktno i superiorno,sutra medalju uzimaju i Grujic/Novakovic K2 200,Odbojkasice ponedjuju amerikanke,a kosarkasice Spaniju.Tako da od ovog trenutka do kraja sutrasnjeg dana mogli bi lagano da imamo 7 medalja.A onda ostaju jos posle toga vaterpolisti da se bore za medalju i Milica Mandic.Danas dobijamo hrvate i onda i kosarkasi ulaze u borbu za medalje.Tako da nije nimalo nerealno da uzmemo i 10 medalja.Idemo SRBIJA,dominacija do kraja.Nije vazno kako se pocne nego kako se zavrsi.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Bravo kajakaši,možete do medalje,ugledajte se na Hrvatske veslače braču Sinković i Martina koji je dao posljednji atom snage u borbi za medalju i umalo zlato,možete i vi tako. Podrška i iz Zagreba!

bla

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina
(Macan, 17. avgust 2016 13:29)

Ljubomora se ne zasniva na racionalnom vec je potpuno iracionalna. U ovom slucaju ukazuje na bolest nacije.

Eleftherios

pre 7 godina

Danas ne osvajamo nijednu medalju, a košarkaši ispadaju od Hrvatske. Živi bili pa videli.
(Saša, 17. avgust 2016 13:41)

Pitanje za moderatore, zašto objavljujete ovakve trolovske komentare koji očigledno služe za zadovoljenje nečije sujete, ili čisto da isprovocira gomilu odgovora, a moj tek svaki deseti.

vostani serbie

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina
(Macan, 17. avgust 2016 13:29)
stvarno ne mozemo
MI NIKADA NISMO POBEGLI KO CAVE SA POSTOLJA!!! I TU SE SVAKA PRICA ZAVRSAVA!!!

jaksa

pre 7 godina

Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati, hahahha
Pa jos jednom "Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati"....kakav RTS....neverovatno. I dok to ide..ne vide se rezultati i bitni statisticki podaci sa utakmice...

jaksa

pre 7 godina

Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati, hahahha
Pa jos jednom "Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati"....kakav RTS....neverovatno. I dok to ide..ne vide se rezultati i bitni statisticki podaci sa utakmice...

jaksa

pre 7 godina

Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati, hahahha
Pa jos jednom "Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati"....kakav RTS....neverovatno. I dok to ide..ne vide se rezultati i bitni statisticki podaci sa utakmice...

Milutin

pre 7 godina

srpska predstavnica kao predstavnik srpskog naroda ili srbijanska predstavnica, predstavnica države srbije i svih ostalih naroda koji u njoj žive?

Macan

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Zašto niko ne pominje Tijanu Bogdanović? Devojka može da iznenadi i osvoji medalju. I Dudaš je kralj bronzanih medalja, pa što da ne. Deluje mi da je podigao formu. Ako bude na nivou ličnog rekorda ili malo preko njega, sve je moguće.

Milutin

pre 7 godina

srpska predstavnica kao predstavnik srpskog naroda ili srbijanska predstavnica, predstavnica države srbije i svih ostalih naroda koji u njoj žive?

doktor

pre 7 godina

Srpski borci imaju ubedljivo najtezi zreb na ovim OI,ovo postaje iritantno.. Tijana je ovogodisnja prvakinja Evrope,pa zar je to bar malo ne gura vise na poziciji bar za prvo kolo?!

miki

pre 7 godina

Po kladionici ivana je favorit za srebro a kajakasi bi sa madjarima trbalo da se bore za bronzu...milica mandić i druga tekvondistkinja nisu medju favoritima...

Darko

pre 7 godina

Jako bitan dan za naše sportiste, juče su nastupale ekipe, plus Štefanek, a sada je obrnuto, nastupaju naši individualni kandidati za medalje plus košarkaši.Jednako važan dan, ako ne i bitniji.Svaki dan do kraja OI će uostalom sada biti jako bitan za nas.Ja bih se osvrnuo malo na Tijanu Bogdanović, manite me žreba i ostalih stvari devojka je rođeni pobednik, stalno napreduje, nije ranije ni mogla biti bolja jer je tek postala punoletna, ali što je najbitnije, EVROPSKA JE ŠAMPIONKA iz ove godine.Na EP je tukla sve ove koje su sada favoritkinje, manite me priča o taktiziranju pred OI, Tijana može da ih posloži opet.Kada Tijana bude osvojila medalju (a hoće) ima da pljušte priče mnogih ovde kako su znali da će baš ona uzeti medalju, a u realnosti malo ko je to rekao, slično kao i za Štefaneka.Ne zaboravite ni Dalmu Benedek-Ružičić, dok nije ušla u čamac sa Starovićkom ona je ionako veslala jednosed tako da ova iskusna takmičarka može da se bori za medalju, ima ona mentalni sklop za to.

Srboljub

pre 7 godina

"Srpkinja Tijana Bogdanović će u konkurenciji do 49 kilograma raditi borbu za četvrtfinale."
Wow, ja radim komentar, a vi radite čitanje, ako sam shvatio dobro inovaciju.

Zlajo

pre 7 godina

Mi danas možemo bit samo na dobitku. Ako izgubimo, to će biti samo jedna vijest među ostalima jer je kod nas košarka dosta nepopularna,ali ako dobijemo bit će to odlično jer košarka puno više znači vama nego nama. U svakom slučaju win-win :)

Кривокапић

pre 7 godina

Тијана ће радити борбу? Стварно сте пукли. Хоби ми је да читам ваше небулозне реченице. Зна ли неко правопис од вас?

Tea New York

pre 7 godina

Puno srece svim nasima i danas i do kraja.Nesto razmisljam,da smo ostali Jugoslavija realno bi bili u top 5 zemalja po medaljama.Svetska sila.To mi je mnogo krivo,ali sta je tu je,idemo jako do kraja!

niti iskomplesiran, niti zavidan

pre 7 godina

@Nebojša...
Ako nisi znao Hrvatska je (zasad) osvojila 7 medalja (3 zlatne), vama pored ovog zlata želim još barem tri.

život čoveka na balkanu

pre 7 godina

Očekujem puno od Grujića i Novakovića na ovim olimpijskim igrama.Uveren sam da mogu do medalje,mislim da ni zlato nije nedostižno.Ni Tomićević i Zorić nisu bez šansi za medalju,ali korak po korak,da se prvo prođu kvalifikacije,pa potom polufinale.Što se tiče Ivane,obožavam je,ali biće teško do medalje pored dve Amerikanke i Australijanke.Voleo bih da grešim.

daa

pre 7 godina

Marko i Nebojsa su glavni favoriti za zlato, ali se nadam bilo kojoj medalji, tako da idemo jako!!! Napred Tijana, Ivana, kajakasice i kosarkasi!
Ne zamerite Hrvatima sto su tako samouvereni, posto su tako prosli i u fudbalu. Jednostavno je, misle da su nadmocni u odnosu na druge a rezultati pokazuju da nisu, a to ce nasi kosarkasi veceras ponovo da potvrde.
ИДЕМО СРБИЈА!

niki

pre 7 godina

Nasi veslaci na 200 m K2 se kotiraju na kladionici kao treci favoriti dok su Marko Tomićević i Milenko Zorić na cetvrtom mestu odmah iza madjara dok kazu da je nemacki dvojac glavni favorit za zlato. Znaci imamo realne sanse da uzmemo bar jednu medalju a ni dve ne bi bila senzacija

Gordan

pre 7 godina

Tijana, ima šanse za medalju, svakako u odličnoj je formi. I našim košarkašicama se predviđao poraz proti Australije (koja je pored USA, definitvno najjača ekipa na OI). Tako, da okanite se negativizma i imajmo bar malo tog "sporstkog bezobrazluka".
Ivana verovatno neće imati problema, Milica takođe. Kolašinac zna iznenadit, ali od njega ne treba nešto preterano očekivati.
Košarkašice če verovatno osvojiti bar brončanu medalju. U vaterpolu takođe možemo nešto očekivati, pa i u košarci ne bi trebalo bit problem doći do finala ali o tom po tom...

RF goat

pre 7 godina

Nadam se jos jednom uspesnom danu za nas. Ivana osvaja medalju, samo da vidimo koju (verujem da moze do zlata, samo da se Riz "ne otkaci" i skoci preko 7,30m sto zna). Novakovic/Grujic u kajaku su medju favoritima, a kao slag na tortu kosarka. Idemo, da ponovimo jucerasnji dan!

Rio2016 zaljudjenik

pre 7 godina

Ubija me ova razlika u vremenu. Sve zanimljivo u 2 ili 3 ujutru. Ajmo Ivana. Inače VELIKO BRAVO za DAVORA ŠTEFANEKA , SRPSKO ZLATO !!!!!

P.S. Za Hrvate koju su prisvojili Davora čim je osvojio zlato ako dečko voli Srbiju, rođen je u Srbiji, odrastao je u Srbiji, trenirao je u Srbiji i oseća se kao Srbin ostavite ga na miru.

susjed Iz Hrvatske

pre 7 godina

Uuuu u atletici vi se borite za medalju na skoku u dalj a mi u bacanje koplja. Finala su iste večeri.... Ajme Ivana, idemoooo naša Sara Kolak koja je bila top 3 u kvalifikacijama.

Kol

pre 7 godina

Neka bude kao juce i bice super, samo se nadam da ce RTS makar jedan dan da odradi kako treba jer danas zaista ima sta da se gleda fudbal, kosarka, atletika itd. zaista puno sporta, i da ce nas postedeti politike, vesti i svojih genijalnih emisija!

brian de palma

pre 7 godina

Tijani pretežak žreb. I da prodje prvu prepreku, a i to teško protiv azerbejdzanke, u 1/4 finalu je čeka dvostruka olimpijska šampionka. Nažalost, repasaž jedina šansa da dodje nekako do bronze

Kića

pre 7 godina

Realno za danas bi bilo 2 finala u kajaku, u tekvondu verovatno borba za bronzanu medalju, Španović minimum srebro (mada i bronza je vrh rezultat) i nadam se za kraj pobeda u košarci!

skoba

pre 7 godina

Danas ne osvajamo nijednu medalju, a košarkaši ispadaju od Hrvatske. Živi bili pa videli.
(Saša, 17. avgust 2016 13:41)
Koji si ti zaludni čovek, dođeš tako da truješ narod, baksuščino jedna

Rio2016 zaljudjenik

pre 7 godina

Ubija me ova razlika u vremenu. Sve zanimljivo u 2 ili 3 ujutru. Ajmo Ivana. Inače VELIKO BRAVO za DAVORA ŠTEFANEKA , SRPSKO ZLATO !!!!!

P.S. Za Hrvate koju su prisvojili Davora čim je osvojio zlato ako dečko voli Srbiju, rođen je u Srbiji, odrastao je u Srbiji, trenirao je u Srbiji i oseća se kao Srbin ostavite ga na miru.

susjed Iz Hrvatske

pre 7 godina

Uuuu u atletici vi se borite za medalju na skoku u dalj a mi u bacanje koplja. Finala su iste večeri.... Ajme Ivana, idemoooo naša Sara Kolak koja je bila top 3 u kvalifikacijama.

niti iskomplesiran, niti zavidan

pre 7 godina

@Nebojša...
Ako nisi znao Hrvatska je (zasad) osvojila 7 medalja (3 zlatne), vama pored ovog zlata želim još barem tri.

RF goat

pre 7 godina

Nadam se jos jednom uspesnom danu za nas. Ivana osvaja medalju, samo da vidimo koju (verujem da moze do zlata, samo da se Riz "ne otkaci" i skoci preko 7,30m sto zna). Novakovic/Grujic u kajaku su medju favoritima, a kao slag na tortu kosarka. Idemo, da ponovimo jucerasnji dan!

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Zašto niko ne pominje Tijanu Bogdanović? Devojka može da iznenadi i osvoji medalju. I Dudaš je kralj bronzanih medalja, pa što da ne. Deluje mi da je podigao formu. Ako bude na nivou ličnog rekorda ili malo preko njega, sve je moguće.

neko ko zna

pre 7 godina

Ko je "strucnjak" sto prenosi kajak takmicenja? momcina ne zna ni pravila, a da ne pominjem sto me ubedio da Dalma ide u A finale, a zena prva "ispod crte" .
(rioda, 17. avgust 2016 16:40)

Sreca pa ti nisi taj strucnjak

Tea New York

pre 7 godina

Puno srece svim nasima i danas i do kraja.Nesto razmisljam,da smo ostali Jugoslavija realno bi bili u top 5 zemalja po medaljama.Svetska sila.To mi je mnogo krivo,ali sta je tu je,idemo jako do kraja!

riksha

pre 7 godina

Dudaš je bio treći u svojoj grupi na 100m, ali dvanaesti u ukupnom poredku posle prve discipline. Malo ozbiljnosti prilikom izveštavanja, molim.

Hegel

pre 7 godina

Jel zna neko slucajno kolika je vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije?Stalno gledam RTS ali nikako da izbace taj podatak...Takodje me zanima koliki je olimpijski rekord servisa u zenskoj odbojci i koliko je USA osvojila medalja...Ja stvarno ne verujem da javni servis toliko potcenjuje svoje gradjane i da 10 dana ide vremenska razlika....O maj gad...Jedino gluplje sto videh skoro je kad Kojo glumi Nadala u reklami,transfer blama...Zasu!

Perun

pre 7 godina

Hrvatska imena su Ivan i Ivana a vaša Jovan i Jovana idemo Ivana donesi im još jednu medalju.
(Falcon, 17. avgust 2016 14:34)

Glupo je što odgovaram na ovakve besmislice,priznajem,koliko onda samo Rusa i Bugara Hrvata ima,velika je senzacija da je Ivan Grozni porijeklom iz Zagorja.

jaksa

pre 7 godina

Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati, hahahha
Pa jos jednom "Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati"....kakav RTS....neverovatno. I dok to ide..ne vide se rezultati i bitni statisticki podaci sa utakmice...

I ♥ Coca-Cola

pre 7 godina

Što se tiče grupnih sportova ako košarkaši pobede Hrvate bolje nije moglo biti (osim da su i odbojkaši na olimpijadi oni bi nam doneli zlato). Nadam se pobedi naših.
Bravo za Davora!

tanja

pre 7 godina

ajd sad svi strucnjaci sto ispljuvaste komentatora, da se izvinete. Nista nije pogresio i nakon zalbe, Dalma je u finalu. Bitno da pljuckate i mudrujete.

Maja

pre 7 godina

"Srpkinja Tijana Bogdanović će u konkurenciji do 49 kilograma raditi borbu za četvrtfinale."
Wow, ja radim komentar, a vi radite čitanje, ako sam shvatio dobro inovaciju.
(Srboljub, 17. avgust 2016 13:08)

U svim borilackim sportovima se kaze "raditi borbu". Nije nikakva inovacija u pitanju.

Stara kuka

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina
(Macan, 17. avgust 2016 13:29)

Jel ti dobro? Cek cek jel su onda oni porazi u kosarci i vaterpolu a nekada rukometu srpska laz i mitomanija. A Djokovic? Cavic? Znas li ti koje su to velicine. Mi sa vama ne mozemo u istu recinecu zato sto uzimate medalje u glinenim golubovima i jedrenju koje ni sami ne pratite a u kosarci i odbojci nas nikad u istoriji niste dobili. Ma da smensi sportovi, ko to jos gleda. O zneskom timskom da ne pricam, ne postojite!

veliki strumf

pre 7 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem. Da li nasi kajakasi vezbaju start? Da li uopste imaju startne blokove. Ovo je strasno, svaka posada, svi do jednog su imali los start. Dalmin start ne da je los, nego je posle 1 sekunde zaostajala celu duzinu camca, sto je za neverovati za jednu tako iskusnu i kvalitetnu takmicarku. Jedino nasi taknicari imaju problema sa startom.

Kol

pre 7 godina

Neka bude kao juce i bice super, samo se nadam da ce RTS makar jedan dan da odradi kako treba jer danas zaista ima sta da se gleda fudbal, kosarka, atletika itd. zaista puno sporta, i da ce nas postedeti politike, vesti i svojih genijalnih emisija!

Kića

pre 7 godina

Realno za danas bi bilo 2 finala u kajaku, u tekvondu verovatno borba za bronzanu medalju, Španović minimum srebro (mada i bronza je vrh rezultat) i nadam se za kraj pobeda u košarci!

niki

pre 7 godina

Nasi veslaci na 200 m K2 se kotiraju na kladionici kao treci favoriti dok su Marko Tomićević i Milenko Zorić na cetvrtom mestu odmah iza madjara dok kazu da je nemacki dvojac glavni favorit za zlato. Znaci imamo realne sanse da uzmemo bar jednu medalju a ni dve ne bi bila senzacija

lfc Bristol

pre 7 godina

Tijana je ogroman potencijal u ovom sportu, bukvalno kao Felps sa 18 godina, u tim krugovima njoj gotovo svi stručnjaci svetski potpisuju, veliki broj titula, na svetskim, evropskim i olimpijskim takmičenja, imam veze sa sportom i govorim vam da je ovo tek početak, bar još 3 olimpijade će donositi dobre vesti, garantujem vam mnogo zadovoljstva, medalja i sreće koje će ova devojka doneti, svom narodu i zemlji Srbiji , samo da je zdravlje posluži....

zlizlo

pre 7 godina

Bojim se da nam mnogo fali Bjelica i Bobi.... Da su tu bilo bi lakse. Ovako bojim se da cemo izgubiti!!
(Ns, 17. avgust 2016 15:21)

Mi ćemo danas pobediti u košarci, a ti kukavice si već izgubio.

vostani serbie

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina
(Macan, 17. avgust 2016 13:29)
stvarno ne mozemo
MI NIKADA NISMO POBEGLI KO CAVE SA POSTOLJA!!! I TU SE SVAKA PRICA ZAVRSAVA!!!

ana zagreb

pre 7 godina

žao mi je što je zaključano,sinoć su prenosili žensku odbojku,rusija i srbija ,vaše cure su famozneeeeeee....mislim da mogu protiv amerikanki.što se tiče štefaneka i košarke.obični ljudi nisu komentirali štefaneka u smislu da je hrvat,niti je tako predstavljen ..tipa u hrt emisijama o olimpijadi.košarku dosta ljudi komentiraju,dive se teodosiću,simpatičan im je Raduljica,sve u svemu svi misle da imate daleko bolji tim od našeg..ali eto,navijat ćemo i nadat se da ćemo imat više sreče noćas...ako ne,ništa..navikli smo ionako.,,haaahhaa...ugodnu zabavu svima koji večeras ostanu budni.sretno našim kaubojima,nek zamisle da su poljaci glineni golubovi,sretno ivani neka skoči preko 7..,sretno tijana,pozz

Bojan

pre 7 godina

Ali zato komisije stolnjaci prate jedrenje i pucanje glinenih golubova... U Srbiji se ti sportovi zovu lov i odlazak na more... No dobro to je IN a rvanje najstariji sport na OI je OUT

nikola vajsmiler

pre 7 godina

Jel zna neko slucajno kolika je vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije?Stalno gledam RTS ali nikako da izbace taj podatak...Takodje me zanima koliki je olimpijski rekord servisa u zenskoj odbojci i koliko je USA osvojila medalja...Ja stvarno ne verujem da javni servis toliko potcenjuje svoje gradjane i da 10 dana ide vremenska razlika....O maj gad...Jedino gluplje sto videh skoro je kad Kojo glumi Nadala u reklami,transfer blama...Zasu!
(Hegel, 17. avgust 2016 19:15)

-5 sati je razlika. I da, RTS je objavio podatak.

iggy

pre 7 godina

jel tomasevic i zoric imaju naj vreme od svih finalista?
(duledudule, 17. avgust 2016 15:11)

Da. Pobednik druge grupe - Nemacka ima loosije vreme

duledudule

pre 7 godina

Tea pozdrav za tebe i New York ali ne treba nama Jugoslavija,dobri smo kao Srbija.i nebi bili sila,vidis da ukupno nemaju sve zemlje bivse juge deset medalja.ziveo sam 11 god u staroj jugoslaviji i nesto nisam nostalfican za bratstvom i jedinstvom iako sam bio pionir...

brian de palma

pre 7 godina

Tijani pretežak žreb. I da prodje prvu prepreku, a i to teško protiv azerbejdzanke, u 1/4 finalu je čeka dvostruka olimpijska šampionka. Nažalost, repasaž jedina šansa da dodje nekako do bronze

Dusanga

pre 7 godina

Hrvatska imena su Ivan i Ivana a vaša Jovan i Jovana idemo Ivana donesi im još jednu medalju.
(Falcon, 17. avgust 2016 14:34)

Jes' ti čuo nekada za Ivana Groznog? A da, nisi, verovatno si neki napaljeni klinac pa i nemaš pojma sa istorijom, pravoslavnim imenima, itd...

neko ko zna

pre 7 godina

srpska predstavnica kao predstavnik srpskog naroda ili srbijanska predstavnica, predstavnica države srbije i svih ostalih naroda koji u njoj žive?
(Milutin, 17. avgust 2016 13:16)

Srpska predstavnica kao predstavnica drzave Srbije.
Nemacki predstavnik kao predstavnik drzave Nemacke.
Americki predatavnik kao predstavnik SAD.
Milutin kao predstavnik drzave Mediokriteta

Bg011

pre 7 godina

Hrvati spustite se na zemlju. Nemate nijednog poznatog sportistu, dok se sve vrti oko naših (Đoković, Španovićka, Štefanek, Teodosić itd.). Ne bih više da nabrajam, pozliće vam. Ljubomora je čudo. Idite čekajte te vaše jedrilice, to vam je što vam je.

život čoveka na balkanu

pre 7 godina

Očekujem puno od Grujića i Novakovića na ovim olimpijskim igrama.Uveren sam da mogu do medalje,mislim da ni zlato nije nedostižno.Ni Tomićević i Zorić nisu bez šansi za medalju,ali korak po korak,da se prvo prođu kvalifikacije,pa potom polufinale.Što se tiče Ivane,obožavam je,ali biće teško do medalje pored dve Amerikanke i Australijanke.Voleo bih da grešim.

doktor

pre 7 godina

Srpski borci imaju ubedljivo najtezi zreb na ovim OI,ovo postaje iritantno.. Tijana je ovogodisnja prvakinja Evrope,pa zar je to bar malo ne gura vise na poziciji bar za prvo kolo?!

bla

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina
(Macan, 17. avgust 2016 13:29)

Ljubomora se ne zasniva na racionalnom vec je potpuno iracionalna. U ovom slucaju ukazuje na bolest nacije.

Sanja

pre 7 godina

Posle jucerasnjeg dana ne znam sta da mislim! Ali jedno je sigurno da nema medalja dok ne proradi srpski inat. Kad bi smo pocistili one iskompleksirane Hrvate, bilo bi kao da smo zlato uzeli - bar za mene... Ocekujemo medalju od kajakasa i Ivane Španovic koja je stvarno sjajna

Srboljub

pre 7 godina

"Srpkinja Tijana Bogdanović će u konkurenciji do 49 kilograma raditi borbu za četvrtfinale."
Wow, ja radim komentar, a vi radite čitanje, ako sam shvatio dobro inovaciju.

doktor

pre 7 godina

Tomicevic i Zoric najbolje vreme kvalifikacija,ako sam dobro video cak CETIRI sekunde brzi od svetskih prvaka! Naravno,to ne mora nista da znaci,ali i MOZE :D

Bg

pre 7 godina

Amela Terzić me je oduševila!
Sa podsmehom sam pratio celu trku gde je bila poslednja.
A onda je ubacila u veću brzinu i prešišala sve i završila kao druga.
I tačno se vidi da je štedela snagu, da je baš htela bila bi prva i ja mislim bez velike muke prva!
Bravo bre legedno!!!

Кривокапић

pre 7 godina

Тијана ће радити борбу? Стварно сте пукли. Хоби ми је да читам ваше небулозне реченице. Зна ли неко правопис од вас?

jaksa

pre 7 godina

Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati, hahahha
Pa jos jednom "Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati"....kakav RTS....neverovatno. I dok to ide..ne vide se rezultati i bitni statisticki podaci sa utakmice...

Eleftherios

pre 7 godina

Danas ne osvajamo nijednu medalju, a košarkaši ispadaju od Hrvatske. Živi bili pa videli.
(Saša, 17. avgust 2016 13:41)

Pitanje za moderatore, zašto objavljujete ovakve trolovske komentare koji očigledno služe za zadovoljenje nečije sujete, ili čisto da isprovocira gomilu odgovora, a moj tek svaki deseti.

Darko

pre 7 godina

Jako bitan dan za naše sportiste, juče su nastupale ekipe, plus Štefanek, a sada je obrnuto, nastupaju naši individualni kandidati za medalje plus košarkaši.Jednako važan dan, ako ne i bitniji.Svaki dan do kraja OI će uostalom sada biti jako bitan za nas.Ja bih se osvrnuo malo na Tijanu Bogdanović, manite me žreba i ostalih stvari devojka je rođeni pobednik, stalno napreduje, nije ranije ni mogla biti bolja jer je tek postala punoletna, ali što je najbitnije, EVROPSKA JE ŠAMPIONKA iz ove godine.Na EP je tukla sve ove koje su sada favoritkinje, manite me priča o taktiziranju pred OI, Tijana može da ih posloži opet.Kada Tijana bude osvojila medalju (a hoće) ima da pljušte priče mnogih ovde kako su znali da će baš ona uzeti medalju, a u realnosti malo ko je to rekao, slično kao i za Štefaneka.Ne zaboravite ni Dalmu Benedek-Ružičić, dok nije ušla u čamac sa Starovićkom ona je ionako veslala jednosed tako da ova iskusna takmičarka može da se bori za medalju, ima ona mentalni sklop za to.

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Bravo kajakaši,možete do medalje,ugledajte se na Hrvatske veslače braču Sinković i Martina koji je dao posljednji atom snage u borbi za medalju i umalo zlato,možete i vi tako. Podrška i iz Zagreba!

veliki strumf

pre 7 godina

Opet los start nasih, to je ogroman problem svih nasih posada. Posle 2 sekunde zaostaju cetvrtinu camca, sto je za trku od 200 metara previse. U veslanju su Grujic i Novakovic daleko najbrzi, ali ne smeju toliko da kasne u startu, jer se zaostatak tesko nadojnadjuje. Naravno, ubedjen sam da ce uzeti medalju, ali ako zele zlato, a mogu i zele - moraju mnogo bolje da startuju.

miki

pre 7 godina

Po kladionici ivana je favorit za srebro a kajakasi bi sa madjarima trbalo da se bore za bronzu...milica mandić i druga tekvondistkinja nisu medju favoritima...

Alex

pre 7 godina

Bravo Tijana i Ivana! Vi ste nase zlato! Obe ste za ponos. Tijana u 18 godini Olimpijska vicesampionka, a Ivana donosi prvu medalju iz atletike posle 60 godina. Za mene ste number 1!

my way

pre 7 godina

Cestitke nasim junakinjama na sjajnim uspesima i medaljama koje su osvojile! Sto se Ivane tice, bilo mi je posle pete serije krivo zbog Ivaninog lufta sa jedne i Bartoletinog centimentra do linije sa druge strane kod skokova iste duzine, ali nakon poslednje, seste, nema se za cim zaliti. Bartoleta danas bolja, najbolja, sjajno je skakala i zasluzeno je olimpijska samoionka! Ris kao i obicno, da je ona imala srecu koju sam Ivani prizeljkivao uzela bi zlato sa preko 7.20. Na kraju, raspored medalja realan i bronza nase Ivane razlog za veliku radost i ponos.
Sad, sto se Tijane tice, jedno je poznavati osnovna pravila, drugo biti merodavan za davanje suda, ali po onome sto se odigralo u 3 runde, a i reakciji publike, nepravda. Da li sportska, da li sudijska za koju su oni krivi ne znam. Ono sto znam je da ova devojka zasluzuje ogromnu podrsku svih nas, ne samo zbog sjajne srebrne medalje koju je osvojila za Srbiju, vec zbog svega sto je pokazala danas/juce.
Naklon do poda nasim junakinjama!

Vladimir

pre 7 godina

Auuu sokiran sam kako je mlada Bogdanoviceva prosla u polufinale. Fenomenalno!!!
Kineskinja sve sama zlata, glavni favorit, a nasa devojka bojazljivo a opet brutalno. Sport je zanimljiv i lepo je biti Srbin sa ovakvim damama.

jaksa

pre 7 godina

Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati, hahahha
Pa jos jednom "Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati"....kakav RTS....neverovatno. I dok to ide..ne vide se rezultati i bitni statisticki podaci sa utakmice...

Darko

pre 7 godina

Otišao baksuz diplomac iz Rija sa ženom i svitom i našima krenulo, nauk za ubuduće.Svaka čast za Tomićevića i Zorića, počistili su konkurenciju, očekujem isto i od Novakovića i Grujića, a i da Dalma iznenadi.Srećno bilo i Dudašu, neka bude među 10 što može i što bi bio veliki uspeh.

Kol

pre 7 godina

Dakle umesto kosarke oni daju onu besmislenu kopiju Pozorista u kuci? Pa tacno niko ne treba da im plati pretplatu nikad, svaka cast nasima za sad lepo ide!

nikola

pre 7 godina

Danas medalju uzimaju Ivana i Tijana.Sutra medalju uzimaju K2 Zoric/Tomicevic na 1000 m, koji su se danas plasirali u A finale direktno i superiorno,sutra medalju uzimaju i Grujic/Novakovic K2 200,Odbojkasice ponedjuju amerikanke,a kosarkasice Spaniju.Tako da od ovog trenutka do kraja sutrasnjeg dana mogli bi lagano da imamo 7 medalja.A onda ostaju jos posle toga vaterpolisti da se bore za medalju i Milica Mandic.Danas dobijamo hrvate i onda i kosarkasi ulaze u borbu za medalje.Tako da nije nimalo nerealno da uzmemo i 10 medalja.Idemo SRBIJA,dominacija do kraja.Nije vazno kako se pocne nego kako se zavrsi.

Zoran

pre 7 godina

(Hegel, 17. avgust 2016 19:15)

Imas internet botino jesi cula za google, da nije b92 ti bi zauvek ostala u ne znanju jer rts ko zna kad bi opet ponovio kolika je vremenska razlika. :D

veliki strumf

pre 7 godina

Auuu, kako odveslase momci Tomicevic i Zoric. Od polovine staze kao da su ukljucili motor! Ovih ostalih ni u kadru nema... Ubedljivo najbrze vreme u kvalifikacijama, i to iz sprdnje (i posle loseg starta, sto je i njihova, i boljka svih nasih posada).

Milan Močibob

pre 7 godina

Bravo Tomicevic i Zoric! Sjajno vreme 3:15!!!Nemci koju su favoriti za zlato su izveslali nesto vise od 3:19... Ajmo momci do medalje! U finalu samo jako

skupljac minusa

pre 7 godina

RTS, vase pravo da ipak sakecate zvanicne rezultate! Ovaj non stop govori da je nasa kajakasica usla u finele. Kad ono, pojave se rezultate a nje nema.

dm

pre 7 godina

@Hegel Reakcije na tvoj komentar realno oslikavaju da je ipak neophodno da RTS na svaka 2 minuta podseća kolika je vremenska razlika između Brazila i Srbije.

LeMi

pre 7 godina

Ало Ноле јел видиш како се бори у дресу Србије.
није ни њој држава дала ништа.
није имала срећу да њени имају кинту и пицерију на Копу.
док си ти наводно тренирао у празном базену. .......
срећно ћеро....

komša

pre 7 godina

ajmo komšije po medalje.sto manje anglosaksoncima tim bolje.A u košarci nek pobijedi bolji,mi znamo kako je primit tricu preko terena.više njih u stvari.naučili smo.vama je to stran osjećaj.pa možda se upoznate večeras.inače jako ružan osjećaj.poz

daa

pre 7 godina

Marko i Nebojsa su glavni favoriti za zlato, ali se nadam bilo kojoj medalji, tako da idemo jako!!! Napred Tijana, Ivana, kajakasice i kosarkasi!
Ne zamerite Hrvatima sto su tako samouvereni, posto su tako prosli i u fudbalu. Jednostavno je, misle da su nadmocni u odnosu na druge a rezultati pokazuju da nisu, a to ce nasi kosarkasi veceras ponovo da potvrde.
ИДЕМО СРБИЈА!

svetac

pre 7 godina

Naš tim je uložio žalbu na rezultate polufinalnih trka u disciplini k-1 500m. Čekamo ishod. U pravilima jasno piše da dva najbolje 1/1

— CanoeKayak Serbia (@KajakSrbija) August 17, 2016

Macan

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina

vedro

pre 7 godina

Ajmo da rezimiramo nas hrvate i vas srbe vise ko bolji ,kompleksi i ostale glupa prepucavanja ......nogomet i rukomet nama kosarka i odbojka nama.....vama dokovic tenis nemozes covheka ne spomenut kad govoris o sportu,,najveci ikad, onda mi potezemo za poravnanje s borilackim sportovima filipovic...cikatic...mavrovic...stipe miocic hrvatske korjene.....dakle deuce....nerjeseno je....tko tvrdi suprotno taj ima kompleks i laze

comi

pre 7 godina

jaooo prestupi 1cm,a skocila preko 7,10...pu...ajmo jos tri serije ima...drzimo palceve da bude bela zastavica...leti Ivana,leti do zlata

Темистокле

pre 7 godina

@Hegel

Очигледно да иронија коју си употребио није препозната...и да напред наши олимпијци, осећам да долазе неки бољи дани.

Lazoooo

pre 7 godina

Neka bar jedan normalan* Hrvat ovde kaže 'TAJ SAM'

*Pod normalnim se smatra ne-ksenofob, ne-klaustrofob, ne-srbomrzac.

Nema ovde takvih. Samo kompleksi i frustracije!

RF goat

pre 7 godina

Bravo za Tomicevica i Zorica! Nisam neki ekspert za kajak, ali cini se da imaju dobre sanse za medalju. Stefanek je povukao rucnu i posle njega samo kidamo. Ove OI za nas kao da su podeljene na prvu katastrofalnu nedelju i drugu u kojoj smo na najvisem mogucem nivou.

croata

pre 7 godina

Cestitam na osvojenoj medalji i otvorenim mogucnostima pogotovo oko kolektivnog sporta. Rivalstvo,pa i u osvojenim medaljama treba postojati jer jaca srbija znaci i jacu hrvatsku.sto se tice vecerasnje utakmice,igrao sam kosarku godinama,zivio sam ju u najvecim trenucima nase povijesti i znam da bi ova pobjeda vs srbija najvise znacila upravo nasoj djeci da se ponovo inficiraju basketom i da konacno po igralistima vidim dvije trojke kako basketaju uz trecu koja ceka pobjednika,a ne da ta djeca igraju je*eni rukomet,iako bih ipak jedan rezultat mijenjao za vecerasnju pobjedu,a to je da mi hrgovic osvoji zlato u kraljevskoj disciplini boksa,to je vrh olimpijade.

Gordan

pre 7 godina

Tijana, ima šanse za medalju, svakako u odličnoj je formi. I našim košarkašicama se predviđao poraz proti Australije (koja je pored USA, definitvno najjača ekipa na OI). Tako, da okanite se negativizma i imajmo bar malo tog "sporstkog bezobrazluka".
Ivana verovatno neće imati problema, Milica takođe. Kolašinac zna iznenadit, ali od njega ne treba nešto preterano očekivati.
Košarkašice če verovatno osvojiti bar brončanu medalju. U vaterpolu takođe možemo nešto očekivati, pa i u košarci ne bi trebalo bit problem doći do finala ali o tom po tom...

rumenko

pre 7 godina

jbt pa i ovi ce uzeti zlato.. 3 sek bolje vreme od nemaca, koji su se vrvt malo stedeli ali bice pakleno finale. medalja je gotovo sigurna

cole

pre 7 godina

Bravo, bravo, bravo ! Ostvarila je san da skoči preko sedam metara...sve čestitke i neka i dalje sanja o još boljem rekordu od ovog. Svaka čast Ivana ! Sve najbolje i još mnogo, mnogo uspeha u daljoj karijeri. Srbija, to su naši veliki sportisti Ivana Španović i Novak Đoković. Srbija je mala zemlja velikih boraca ! Ovakvi borci zaslužuju orden najvišeg ranga, orden vitezova ! Bravo majstori, zaslužili ste najviše od Srbije !

Ch1vu

pre 7 godina

Za medalje koje su nasi sportisti poceli da osvajaju u drugoj polovini OI mogu samo reci: Na kraj se mrtvi sabiraju. Naravno u pozitivnom smislu. Napred Teo, nas si Dzordan beo.

Sibil

pre 7 godina

Nisam do sada komentarisao rts ali ovo je sad stvarno neverovatno. Emituju snimak Australije a u toku je Argentina i Amerika. Nemam reci.

rioda

pre 7 godina

Ko je "strucnjak" sto prenosi kajak takmicenja? momcina ne zna ni pravila, a da ne pominjem sto me ubedio da Dalma ide u A finale, a zena prva "ispod crte" .

Patrik

pre 7 godina

Laka vam noc,Teo i druzino pobedite za Patrika kojeg cekaju kancelarija i sekretarica od 7h.Moja prognoza,dobijamo 15 razlike,90:75.U zdravlje i svako dobro.Cujemo se kad budu igrali vaterpolisti u petak.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Hrvati u sportovima koji se igraju glavom kosarka i odbojka nemaju sta da traze protiv Srbije, jer ne voke da mozgaju i jer su prenapaljeni u sportovima u kojima treba mirna i hladna glava.

veliki strumf

pre 7 godina

Auuuu, pa ubi je skroz na skroz... 4 udarca u glavu! Kakva tehnika, duge noge, razbija Tijana!!! Pisao ja nesto ovde jutros, mnogi mi nisu verovali.

veliki strumf

pre 7 godina

Sa 6.95m Ivana vec ima medalju! Sada sledi borba za zlato, a znamo da je sposobna za to. Samo napred, svi smo uz tebe, Ivana!

matori

pre 7 godina

naša devojčica rasturila 2x olimpijsku šampionku!!!! strašno !!!!
sem veštine, ovde je i visina ( dužina ) odradila svoje.
idemo mala!!!!

ja

pre 7 godina

Potajno sam ocekivao da Tijana uzme medalju nekako mi se cini da je izuzetan talenat ( mada ne poznajem ovaj sport dovoljno ) jedino sam mislio da je trema i neiskustvo ne upropaste, za sad ide dobro.

Svi na Kalis!

pre 7 godina

Штета за трећи скок, 1цм приступила. Преко 7,10 сигурно. 'Ајмо Ивана, краљице наша!

bravo

pre 7 godina

Kakva je legenda ova Ivana, sa kakvim se azdajama ona nosi... Bartoleta i Ris su sigurno medju najboljim skakacicama u dalj u istoriji. A Ivana im je uz rame, nije imala srece sa onim prestupom. Interesantno je i koliko je ona konstantna, stalno oko 7 m, stalno u vrhu. Sjajna je Ivana.

Zlajo

pre 7 godina

Mi danas možemo bit samo na dobitku. Ako izgubimo, to će biti samo jedna vijest među ostalima jer je kod nas košarka dosta nepopularna,ali ako dobijemo bit će to odlično jer košarka puno više znači vama nego nama. U svakom slučaju win-win :)

peki

pre 7 godina

Braca sa rts-a ce davati snimak Austalija-Litvanija u vreme kada uzivo ide Sad-Argentina, pravili su na javnom servisu gluposti ali ovo je budalastina veka

J A

pre 7 godina

Imas internet botino jesi cula za google, da nije b92 ti bi zauvek ostala u ne znanju jer rts ko zna kad bi opet ponovio kolika je vremenska razlika. :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 17. avgust 2016 21:11)

Ne znanje - jedna rec

bacuska

pre 7 godina

U Jekaterinburgu upravo 5:17, ovde je upravo svanulo, ja sam se probudio i idemo prvo Spanovic pa Tijana pa kosarkasi! Posle njih na posao, nadam se da ce dotle neko novo zlato vec biti tu!!!

Ivana zlata si vredna

pre 7 godina

Steta zaista. Ne da se Ivani da izadje iz senke Bartolete i Riz, mora Ivana nauciti da ne pada na ledja pri skoku, ova Riz se doceka na noge, Bartoleta jos bolja. Ivana, sve cestitke! Nisam sumnjao da ces doci u Srbiju bez medalje.

HrvatZG

pre 7 godina

Zoric, Tomicevic, veliki Srbi hahhah
Ima li tko da je uspješan u srpskoj ekipi na OI, a da je zaista Srbin? I najveci sportas ikad je Hrvat po majci (po ocu Crnogorac), mislim na Djokovica?

al juče :)

pre 7 godina

Ko je "strucnjak" sto prenosi kajak takmicenja? momcina ne zna ni pravila, a da ne pominjem sto me ubedio da Dalma ide u A finale, a zena prva "ispod crte" .
(rioda, 17. avgust 2016 16:40)

Momčina kažeš? Skoči pa reci HOP!

NN

pre 7 godina

aaaaaa srce me boli za obe .... Malu ostetise garant a, Ivana je izvukla maximum u ovom momentu odlicno se borila ali ne mozes sa ovim .. da ne kazem sta ... Realnost je trenutno tu 7.10 mada je onaj prestup bio zlato ubedjen sam ... u svakom slucaju BRAVO TIĆO BRAVO IVANA ... IDEMO KOSARKASI !!!!!!!!

Lazo

pre 7 godina

(vedro, 17. avgust 2016 19:11)

Ako si na odbojku i košarku mislio da napišeš 'vama' , a slučajno si prisvojio i napisao 'nama' , dakle ukoliko je bila greška, ja nemam sta da dodam i imas sve pozdrave iz Beograda! Da smo jedna zemlja bili bi sila, ali avaj ;)

boza pub

pre 7 godina

Ali zato komisije stolnjaci prate jedrenje i pucanje glinenih golubova... U Srbiji se ti sportovi zovu lov i odlazak na more... No dobro to je IN a rvanje najstariji sport na OI je OUT
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bojan, 17. avgust 2016 22:55)

hvala prijatelju, taman kada je poceo malo da me hvata san, nasmeja me do suza

marinko rotkvić

pre 7 godina

Onima što laprdaju o iskompleksiranim Hrvatima preporučujem da bace oko na rang listu medalja i usporede trenutno 18. mjesto Hrvatske i 49. mjesto Srbije.

vlada

pre 7 godina

evo ja damir i koja cepamo pikado od 10h....kako bi docekali nase majstoreeeee ....inace pijemo i vinjak ahahah i zgasimo sa pivom i ziveo teo kralj teo majstor genije

miki

pre 7 godina

Kovinjalo dominira na rts-u...jedna atleticarka pada a on će:zakacila je preponu,saplela se i sve je otislo uuuu...(10-ak sekundi pauze) dodjavola!

Zoran

pre 7 godina

Bravo lepoticeeee, a ovaj komentator sto je komentarisao umalo nisam povratio, jedini koji vredi je onaj sto komentarisao finale Stefaneka ne znam kako se covek zove, a ovaj sto prenosi odbojku i sad ovo je ZALOSNO, velikim slovima, uzas!

Dex

pre 7 godina

Posle ponoći rušimo hrvatski kompleks!
(lukanis, 17. avgust 2016 12:15)

Nadam se da cemo ih dobiti, a ako ih ne dobijemo nek osvoje sto se mene tice. A ti mozda srusis njihov, ali tesko da ces srusiti sopstveni kompleks.

Milutin

pre 7 godina

srpska predstavnica kao predstavnik srpskog naroda ili srbijanska predstavnica, predstavnica države srbije i svih ostalih naroda koji u njoj žive?

Rozenkranc

pre 7 godina

Treba objasniti komrntatoru da ne idu dve najbolje treceplasirane, već dve sa najboljim vremenom, tako da su pre naše Sandre prošle treća i četvrta iz druge grupe koja je bila najbrža... Inace da je Sandra imala rezultat iz kvalifikacija prošla bi glat... Šteta...

;)

pre 7 godina

Dudas, Kolasinac, Amela, Stefanek...
Pocinju da nam prebacuju kako nasi sportisti "nisu nasi".
Cim iskacemo iz balkanskih sablona, znaci da smo zemlja na pravom putu.
Srbija blista u Riju bez obzira na medalje.

Zigzag

pre 7 godina

P.S. Za Hrvate koju su prisvojili Davora čim je osvojio zlato ako dečko voli Srbiju, rođen je u Srbiji, odrastao je u Srbiji, trenirao je u Srbiji i oseća se kao Srbin ostavite ga na miru.
(Rio2016 zaljudjenik, 17. avgust 2016 12:09)hrvati ne prisvajaju vec vas sprdaju buduci da vi to radite za bilo kojeg uspjesnog sportistu iz hr...

Bravo devojke i ajmo košarkaši

pre 7 godina

Ivana ne sekiraj se ti si naše zlato. A veruj mi i olimpijsko ove dve amerikanke su dopingovane 100 %. Bravo za Tijanu Bogdanović sudija je pokrao u finalu moglo je biti zlato ali nema veze ipak ima samo 18 godina. Kosarkasi slag na tortu nema nista lepse nego kad pobedimo.

borko

pre 7 godina

Nazalost, jedna medalja manje. Dalma Benedek Ruzicic ipak nije usla u finale iako je cak i komentator proglasio finalistinjom. Velika steta.

Ivan kg

pre 7 godina

Sve pohvale za B92 tim za izveštavanje sa OI.
(Čekrk, 17. avgust 2016 19:20)

Da, narocito kad Dalmu izbace iz A finala pa posle ispravljaju gresku.

Ivan M

pre 7 godina

Bravo Tijana. Ne samo za borbu i uspeh, već i za sjajnu sportsku reakciju na kraju. Izgubila je bukvalno za milisekundu, ali se nasmejala, čestitala protivnici i stvar prihvatila kao veliki čovek. Biće josš finala i medalja!

Milutin

pre 7 godina

srpska predstavnica kao predstavnik srpskog naroda ili srbijanska predstavnica, predstavnica države srbije i svih ostalih naroda koji u njoj žive?

Srdjan Dragojevic

pre 7 godina

Spavacemo kad ne bude nasih sportista. Ajmo po zlato, Ivana i Tijana, pa da nas Kosarkasi raspolozene na spavanje posalju. Idemo Srbijo!

.

pre 7 godina

Još jedna glupost pored rvanja grčko-rimskim stilom na koju se odjednom Srbi loze!
Još malo pa će septembar i onda ima svi da se vrate na ligu šampiona i ostale stvari koje inače prate, nego je sad IN da se gleda tekvondo!

NN

pre 7 godina

aaaaaa srce me boli za obe .... Malu ostetise garant a, Ivana je izvukla maximum u ovom momentu odlicno se borila ali ne mozes sa ovim .. da ne kazem sta ... Realnost je trenutno tu 7.10 mada je onaj prestup bio zlato ubedjen sam ... u svakom slucaju BRAVO TIĆO BRAVO IVANA ... IDEMO KOSARKASI !!!!!!!!

Hegel

pre 7 godina

Ceo dan bio taekwondo na hrt1 i na kraju polufinala hrvatska komentatorka kaze:U finalu su koreanka ta i ta i srpkinja Tijana Dapcevic,posle je ispravi strucna konsultantkinja,ova se pogubi,kao da da....Oplakah....

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 7 godina

Meni ovo u tekvondou nije ni malo fer. Semafor nema odbrojavanje desetinki, koja je to glupost. Kladim se da je pokazivao desetinke, jasno bi se videlo da je Korejka pala pre isteka vremena. U svakom slucaju bravo za srebro, to je ogroman uspeh, a protiv nekih gluposti se ne moze i ne treba na to trositi zivce...

ludinovinar

pre 7 godina

Браво Ивана, ове Американке су луде, бронза јако велики успех.. Уживај царице, сјајан успех!

JovanP

pre 7 godina

Inace Amerikanac ima najbolji rezultat ove godine na 200m koji iznosi 19 metara i 74 santimetara, da li si realan Nedeljko Kovinjalo?

rossonero u srcu

pre 7 godina

au ova Korejka,moze li jadnije da osvoji zlato da te protivnik srusi 3 4 puta izbacuje iz kruga razbije bukvalno ali dobro Bravo Tico ti si zlatna za nas !!

Srbijanac

pre 7 godina

B92, kakvo crno spavanja?!Spremio sam dva bensića za svaki slučaj i psihički sam spreman da izdržim do 6h.Ajmoooo naši!!!Spremaj Hrvate za DOMA!

Patrik

pre 7 godina

Ma odoh ja na spavanje mora neko i da radi.Sta vredi i da pobedimo Hrvate kad od Amera,Argentinaca,Spanaca...mi medalju osvojiti necemo?A 2 ili 3 medalje osvojene,potpuno je isto.A Amerika ima 80...A te medalje nista ne donose realno.Da te medalje donose na primer kao sto rekoh da pobednik organizuje OI nesto kao Evrovizija pa da ima razloga i motiva za ucesce na istim.Ovako,osvojimo medalju i nikom nista,pojede vuk magarca.
Ne osporavam ja da ce nasi pobediti Hrvatsku ali dzabe sve to,kad su Ameri,Argentinci,Spanci...3 klase bolji i kvalitetniji.

Zizu

pre 7 godina

E dobila je samo zato sto je u zagrljaju podigla nogu i zakacila je u potiljak, koja glupost majko mila iznervirao sam poludeo sam.

ajoj

pre 7 godina

Ne razumem, treniras godinama da bi u najvaznijem trenutku prestupila. . .pif steta!
A ovo joj valjda za nauk da se ne žaleće sa izjavama o zlatu, prvo skočiš pa kažeš hop! Ali čestitke, bravo!

BlueBlueBlue

pre 7 godina

Amerikanci su 100 % najvise dopingovani, njih niko ne testira rade sta hoce i cak imaju sportiste koji su bili suspendovani koji se takmice i neki kao Gatlin su i osvojili medalje. Samo za javnost su stavili anti doping organizaciju u Kanadu ali svi znaju da im je to kao drugo dvoriste.

Ne bi me cudilo da za koju godinu Phelps kao Armstrong bude u emisiji Opera ili recimo da napise knjigu kao Agassi.

Olimpijada = takmicanje ko ima bolje lekare i farmakologe.

ludinovinar

pre 7 godina

Штета за Тићу и злато, али одлично у сваком случају, време је пред њом, тек ће да буде златних медаља!

Scholes

pre 7 godina

Kakva kradja... Kako je ova Koreanka bedno pobedila, jos Tijani na kraju nisu usvojili ovo obaranje.. Uzas.. Koreanka sve vreme samo bezala i padala, bruka.

Predrag

pre 7 godina

Baš šteta i za jednu i za drugi, stvarno su obe bile veoma blizu zlatne medalje. I srebrne su veliki uspeh. Kad prodju olimpijske igre treba da se posvetimo svojim zivotima i unapredjenju istih. Ovakve manifestacije odlicno dolaze vlasti da skrene misli naroda sa teskog zivota i loseg rukovodjenja istog.

Rozenkranc

pre 7 godina

Izgubi za 1s, šteta, trebalo je ranije da bude agresivnija...
Španović 1cm falio da bar bude 2. ako ne i prva, sad treća...
Nije dobro počela noć...

Macan

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina

Zlajo

pre 7 godina

Mi danas možemo bit samo na dobitku. Ako izgubimo, to će biti samo jedna vijest među ostalima jer je kod nas košarka dosta nepopularna,ali ako dobijemo bit će to odlično jer košarka puno više znači vama nego nama. U svakom slučaju win-win :)

HrvatZG

pre 7 godina

Zoric, Tomicevic, veliki Srbi hahhah
Ima li tko da je uspješan u srpskoj ekipi na OI, a da je zaista Srbin? I najveci sportas ikad je Hrvat po majci (po ocu Crnogorac), mislim na Djokovica?

marinko rotkvić

pre 7 godina

Onima što laprdaju o iskompleksiranim Hrvatima preporučujem da bace oko na rang listu medalja i usporede trenutno 18. mjesto Hrvatske i 49. mjesto Srbije.

vedro

pre 7 godina

Ajmo da rezimiramo nas hrvate i vas srbe vise ko bolji ,kompleksi i ostale glupa prepucavanja ......nogomet i rukomet nama kosarka i odbojka nama.....vama dokovic tenis nemozes covheka ne spomenut kad govoris o sportu,,najveci ikad, onda mi potezemo za poravnanje s borilackim sportovima filipovic...cikatic...mavrovic...stipe miocic hrvatske korjene.....dakle deuce....nerjeseno je....tko tvrdi suprotno taj ima kompleks i laze

Tea New York

pre 7 godina

Puno srece svim nasima i danas i do kraja.Nesto razmisljam,da smo ostali Jugoslavija realno bi bili u top 5 zemalja po medaljama.Svetska sila.To mi je mnogo krivo,ali sta je tu je,idemo jako do kraja!

Milutin

pre 7 godina

srpska predstavnica kao predstavnik srpskog naroda ili srbijanska predstavnica, predstavnica države srbije i svih ostalih naroda koji u njoj žive?

LeMi

pre 7 godina

Ало Ноле јел видиш како се бори у дресу Србије.
није ни њој држава дала ништа.
није имала срећу да њени имају кинту и пицерију на Копу.
док си ти наводно тренирао у празном базену. .......
срећно ћеро....

skupljac minusa

pre 7 godina

RTS, vase pravo da ipak sakecate zvanicne rezultate! Ovaj non stop govori da je nasa kajakasica usla u finele. Kad ono, pojave se rezultate a nje nema.

.

pre 7 godina

Još jedna glupost pored rvanja grčko-rimskim stilom na koju se odjednom Srbi loze!
Još malo pa će septembar i onda ima svi da se vrate na ligu šampiona i ostale stvari koje inače prate, nego je sad IN da se gleda tekvondo!

rioda

pre 7 godina

Ko je "strucnjak" sto prenosi kajak takmicenja? momcina ne zna ni pravila, a da ne pominjem sto me ubedio da Dalma ide u A finale, a zena prva "ispod crte" .

nikola vajsmiler

pre 7 godina

Jel zna neko slucajno kolika je vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije?Stalno gledam RTS ali nikako da izbace taj podatak...Takodje me zanima koliki je olimpijski rekord servisa u zenskoj odbojci i koliko je USA osvojila medalja...Ja stvarno ne verujem da javni servis toliko potcenjuje svoje gradjane i da 10 dana ide vremenska razlika....O maj gad...Jedino gluplje sto videh skoro je kad Kojo glumi Nadala u reklami,transfer blama...Zasu!
(Hegel, 17. avgust 2016 19:15)

-5 sati je razlika. I da, RTS je objavio podatak.

borko

pre 7 godina

Nazalost, jedna medalja manje. Dalma Benedek Ruzicic ipak nije usla u finale iako je cak i komentator proglasio finalistinjom. Velika steta.

skoba

pre 7 godina

Danas ne osvajamo nijednu medalju, a košarkaši ispadaju od Hrvatske. Živi bili pa videli.
(Saša, 17. avgust 2016 13:41)
Koji si ti zaludni čovek, dođeš tako da truješ narod, baksuščino jedna

Rozenkranc

pre 7 godina

Treba objasniti komrntatoru da ne idu dve najbolje treceplasirane, već dve sa najboljim vremenom, tako da su pre naše Sandre prošle treća i četvrta iz druge grupe koja je bila najbrža... Inace da je Sandra imala rezultat iz kvalifikacija prošla bi glat... Šteta...

Hegel

pre 7 godina

Jel zna neko slucajno kolika je vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije?Stalno gledam RTS ali nikako da izbace taj podatak...Takodje me zanima koliki je olimpijski rekord servisa u zenskoj odbojci i koliko je USA osvojila medalja...Ja stvarno ne verujem da javni servis toliko potcenjuje svoje gradjane i da 10 dana ide vremenska razlika....O maj gad...Jedino gluplje sto videh skoro je kad Kojo glumi Nadala u reklami,transfer blama...Zasu!

Milutin

pre 7 godina

srpska predstavnica kao predstavnik srpskog naroda ili srbijanska predstavnica, predstavnica države srbije i svih ostalih naroda koji u njoj žive?

ajoj

pre 7 godina

Ne razumem, treniras godinama da bi u najvaznijem trenutku prestupila. . .pif steta!
A ovo joj valjda za nauk da se ne žaleće sa izjavama o zlatu, prvo skočiš pa kažeš hop! Ali čestitke, bravo!

Patrik

pre 7 godina

Ma odoh ja na spavanje mora neko i da radi.Sta vredi i da pobedimo Hrvate kad od Amera,Argentinaca,Spanaca...mi medalju osvojiti necemo?A 2 ili 3 medalje osvojene,potpuno je isto.A Amerika ima 80...A te medalje nista ne donose realno.Da te medalje donose na primer kao sto rekoh da pobednik organizuje OI nesto kao Evrovizija pa da ima razloga i motiva za ucesce na istim.Ovako,osvojimo medalju i nikom nista,pojede vuk magarca.
Ne osporavam ja da ce nasi pobediti Hrvatsku ali dzabe sve to,kad su Ameri,Argentinci,Spanci...3 klase bolji i kvalitetniji.

niti iskomplesiran, niti zavidan

pre 7 godina

@Nebojša...
Ako nisi znao Hrvatska je (zasad) osvojila 7 medalja (3 zlatne), vama pored ovog zlata želim još barem tri.

Ivan kg

pre 7 godina

Sve pohvale za B92 tim za izveštavanje sa OI.
(Čekrk, 17. avgust 2016 19:20)

Da, narocito kad Dalmu izbace iz A finala pa posle ispravljaju gresku.

Bg011

pre 7 godina

Hrvati spustite se na zemlju. Nemate nijednog poznatog sportistu, dok se sve vrti oko naših (Đoković, Španovićka, Štefanek, Teodosić itd.). Ne bih više da nabrajam, pozliće vam. Ljubomora je čudo. Idite čekajte te vaše jedrilice, to vam je što vam je.

Кривокапић

pre 7 godina

Тијана ће радити борбу? Стварно сте пукли. Хоби ми је да читам ваше небулозне реченице. Зна ли неко правопис од вас?

duledudule

pre 7 godina

Tea pozdrav za tebe i New York ali ne treba nama Jugoslavija,dobri smo kao Srbija.i nebi bili sila,vidis da ukupno nemaju sve zemlje bivse juge deset medalja.ziveo sam 11 god u staroj jugoslaviji i nesto nisam nostalfican za bratstvom i jedinstvom iako sam bio pionir...

susjed Iz Hrvatske

pre 7 godina

Uuuu u atletici vi se borite za medalju na skoku u dalj a mi u bacanje koplja. Finala su iste večeri.... Ajme Ivana, idemoooo naša Sara Kolak koja je bila top 3 u kvalifikacijama.

Rio2016 zaljudjenik

pre 7 godina

Ubija me ova razlika u vremenu. Sve zanimljivo u 2 ili 3 ujutru. Ajmo Ivana. Inače VELIKO BRAVO za DAVORA ŠTEFANEKA , SRPSKO ZLATO !!!!!

P.S. Za Hrvate koju su prisvojili Davora čim je osvojio zlato ako dečko voli Srbiju, rođen je u Srbiji, odrastao je u Srbiji, trenirao je u Srbiji i oseća se kao Srbin ostavite ga na miru.

Srboljub

pre 7 godina

"Srpkinja Tijana Bogdanović će u konkurenciji do 49 kilograma raditi borbu za četvrtfinale."
Wow, ja radim komentar, a vi radite čitanje, ako sam shvatio dobro inovaciju.

brian de palma

pre 7 godina

Tijani pretežak žreb. I da prodje prvu prepreku, a i to teško protiv azerbejdzanke, u 1/4 finalu je čeka dvostruka olimpijska šampionka. Nažalost, repasaž jedina šansa da dodje nekako do bronze

Zigzag

pre 7 godina

P.S. Za Hrvate koju su prisvojili Davora čim je osvojio zlato ako dečko voli Srbiju, rođen je u Srbiji, odrastao je u Srbiji, trenirao je u Srbiji i oseća se kao Srbin ostavite ga na miru.
(Rio2016 zaljudjenik, 17. avgust 2016 12:09)hrvati ne prisvajaju vec vas sprdaju buduci da vi to radite za bilo kojeg uspjesnog sportistu iz hr...

Stara kuka

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina
(Macan, 17. avgust 2016 13:29)

Jel ti dobro? Cek cek jel su onda oni porazi u kosarci i vaterpolu a nekada rukometu srpska laz i mitomanija. A Djokovic? Cavic? Znas li ti koje su to velicine. Mi sa vama ne mozemo u istu recinecu zato sto uzimate medalje u glinenim golubovima i jedrenju koje ni sami ne pratite a u kosarci i odbojci nas nikad u istoriji niste dobili. Ma da smensi sportovi, ko to jos gleda. O zneskom timskom da ne pricam, ne postojite!

veliki strumf

pre 7 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem. Da li nasi kajakasi vezbaju start? Da li uopste imaju startne blokove. Ovo je strasno, svaka posada, svi do jednog su imali los start. Dalmin start ne da je los, nego je posle 1 sekunde zaostajala celu duzinu camca, sto je za neverovati za jednu tako iskusnu i kvalitetnu takmicarku. Jedino nasi taknicari imaju problema sa startom.

Maja

pre 7 godina

"Srpkinja Tijana Bogdanović će u konkurenciji do 49 kilograma raditi borbu za četvrtfinale."
Wow, ja radim komentar, a vi radite čitanje, ako sam shvatio dobro inovaciju.
(Srboljub, 17. avgust 2016 13:08)

U svim borilackim sportovima se kaze "raditi borbu". Nije nikakva inovacija u pitanju.

nikola

pre 7 godina

Danas medalju uzimaju Ivana i Tijana.Sutra medalju uzimaju K2 Zoric/Tomicevic na 1000 m, koji su se danas plasirali u A finale direktno i superiorno,sutra medalju uzimaju i Grujic/Novakovic K2 200,Odbojkasice ponedjuju amerikanke,a kosarkasice Spaniju.Tako da od ovog trenutka do kraja sutrasnjeg dana mogli bi lagano da imamo 7 medalja.A onda ostaju jos posle toga vaterpolisti da se bore za medalju i Milica Mandic.Danas dobijamo hrvate i onda i kosarkasi ulaze u borbu za medalje.Tako da nije nimalo nerealno da uzmemo i 10 medalja.Idemo SRBIJA,dominacija do kraja.Nije vazno kako se pocne nego kako se zavrsi.

komša

pre 7 godina

ajmo komšije po medalje.sto manje anglosaksoncima tim bolje.A u košarci nek pobijedi bolji,mi znamo kako je primit tricu preko terena.više njih u stvari.naučili smo.vama je to stran osjećaj.pa možda se upoznate večeras.inače jako ružan osjećaj.poz

vostani serbie

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina
(Macan, 17. avgust 2016 13:29)
stvarno ne mozemo
MI NIKADA NISMO POBEGLI KO CAVE SA POSTOLJA!!! I TU SE SVAKA PRICA ZAVRSAVA!!!

Lazoooo

pre 7 godina

Neka bar jedan normalan* Hrvat ovde kaže 'TAJ SAM'

*Pod normalnim se smatra ne-ksenofob, ne-klaustrofob, ne-srbomrzac.

Nema ovde takvih. Samo kompleksi i frustracije!

Bojan

pre 7 godina

Ali zato komisije stolnjaci prate jedrenje i pucanje glinenih golubova... U Srbiji se ti sportovi zovu lov i odlazak na more... No dobro to je IN a rvanje najstariji sport na OI je OUT

RF goat

pre 7 godina

Nadam se jos jednom uspesnom danu za nas. Ivana osvaja medalju, samo da vidimo koju (verujem da moze do zlata, samo da se Riz "ne otkaci" i skoci preko 7,30m sto zna). Novakovic/Grujic u kajaku su medju favoritima, a kao slag na tortu kosarka. Idemo, da ponovimo jucerasnji dan!

I ♥ Coca-Cola

pre 7 godina

Što se tiče grupnih sportova ako košarkaši pobede Hrvate bolje nije moglo biti (osim da su i odbojkaši na olimpijadi oni bi nam doneli zlato). Nadam se pobedi naših.
Bravo za Davora!

miki

pre 7 godina

Po kladionici ivana je favorit za srebro a kajakasi bi sa madjarima trbalo da se bore za bronzu...milica mandić i druga tekvondistkinja nisu medju favoritima...

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Zašto niko ne pominje Tijanu Bogdanović? Devojka može da iznenadi i osvoji medalju. I Dudaš je kralj bronzanih medalja, pa što da ne. Deluje mi da je podigao formu. Ako bude na nivou ličnog rekorda ili malo preko njega, sve je moguće.

zvezdas-rajvoSa

pre 7 godina

Hrvati u sportovima koji se igraju glavom kosarka i odbojka nemaju sta da traze protiv Srbije, jer ne voke da mozgaju i jer su prenapaljeni u sportovima u kojima treba mirna i hladna glava.

neko ko zna

pre 7 godina

Ko je "strucnjak" sto prenosi kajak takmicenja? momcina ne zna ni pravila, a da ne pominjem sto me ubedio da Dalma ide u A finale, a zena prva "ispod crte" .
(rioda, 17. avgust 2016 16:40)

Sreca pa ti nisi taj strucnjak

Kića

pre 7 godina

Realno za danas bi bilo 2 finala u kajaku, u tekvondu verovatno borba za bronzanu medalju, Španović minimum srebro (mada i bronza je vrh rezultat) i nadam se za kraj pobeda u košarci!

život čoveka na balkanu

pre 7 godina

Očekujem puno od Grujića i Novakovića na ovim olimpijskim igrama.Uveren sam da mogu do medalje,mislim da ni zlato nije nedostižno.Ni Tomićević i Zorić nisu bez šansi za medalju,ali korak po korak,da se prvo prođu kvalifikacije,pa potom polufinale.Što se tiče Ivane,obožavam je,ali biće teško do medalje pored dve Amerikanke i Australijanke.Voleo bih da grešim.

Sanja

pre 7 godina

Posle jucerasnjeg dana ne znam sta da mislim! Ali jedno je sigurno da nema medalja dok ne proradi srpski inat. Kad bi smo pocistili one iskompleksirane Hrvate, bilo bi kao da smo zlato uzeli - bar za mene... Ocekujemo medalju od kajakasa i Ivane Španovic koja je stvarno sjajna

daa

pre 7 godina

Marko i Nebojsa su glavni favoriti za zlato, ali se nadam bilo kojoj medalji, tako da idemo jako!!! Napred Tijana, Ivana, kajakasice i kosarkasi!
Ne zamerite Hrvatima sto su tako samouvereni, posto su tako prosli i u fudbalu. Jednostavno je, misle da su nadmocni u odnosu na druge a rezultati pokazuju da nisu, a to ce nasi kosarkasi veceras ponovo da potvrde.
ИДЕМО СРБИЈА!

bla

pre 7 godina

Hrvati ljubomorni na srbe.. hahaha
Jedna vasa 7nasih haaha..
Nemojte se ljutit,ali vi nemozete s nama u sportu nikako u istu recenicu. To je gola istina
(Macan, 17. avgust 2016 13:29)

Ljubomora se ne zasniva na racionalnom vec je potpuno iracionalna. U ovom slucaju ukazuje na bolest nacije.

peki

pre 7 godina

Braca sa rts-a ce davati snimak Austalija-Litvanija u vreme kada uzivo ide Sad-Argentina, pravili su na javnom servisu gluposti ali ovo je budalastina veka

J A

pre 7 godina

Imas internet botino jesi cula za google, da nije b92 ti bi zauvek ostala u ne znanju jer rts ko zna kad bi opet ponovio kolika je vremenska razlika. :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zoran, 17. avgust 2016 21:11)

Ne znanje - jedna rec

jaksa

pre 7 godina

Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati, hahahha
Pa jos jednom "Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati"....kakav RTS....neverovatno. I dok to ide..ne vide se rezultati i bitni statisticki podaci sa utakmice...

Eleftherios

pre 7 godina

Danas ne osvajamo nijednu medalju, a košarkaši ispadaju od Hrvatske. Živi bili pa videli.
(Saša, 17. avgust 2016 13:41)

Pitanje za moderatore, zašto objavljujete ovakve trolovske komentare koji očigledno služe za zadovoljenje nečije sujete, ili čisto da isprovocira gomilu odgovora, a moj tek svaki deseti.

Sibil

pre 7 godina

Nisam do sada komentarisao rts ali ovo je sad stvarno neverovatno. Emituju snimak Australije a u toku je Argentina i Amerika. Nemam reci.

jaksa

pre 7 godina

Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati, hahahha
Pa jos jednom "Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati"....kakav RTS....neverovatno. I dok to ide..ne vide se rezultati i bitni statisticki podaci sa utakmice...

jaksa

pre 7 godina

Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati, hahahha
Pa jos jednom "Vremenska razlika izmedju Brazila i Srbije je minus 5 sati"....kakav RTS....neverovatno. I dok to ide..ne vide se rezultati i bitni statisticki podaci sa utakmice...

croata

pre 7 godina

Cestitam na osvojenoj medalji i otvorenim mogucnostima pogotovo oko kolektivnog sporta. Rivalstvo,pa i u osvojenim medaljama treba postojati jer jaca srbija znaci i jacu hrvatsku.sto se tice vecerasnje utakmice,igrao sam kosarku godinama,zivio sam ju u najvecim trenucima nase povijesti i znam da bi ova pobjeda vs srbija najvise znacila upravo nasoj djeci da se ponovo inficiraju basketom i da konacno po igralistima vidim dvije trojke kako basketaju uz trecu koja ceka pobjednika,a ne da ta djeca igraju je*eni rukomet,iako bih ipak jedan rezultat mijenjao za vecerasnju pobjedu,a to je da mi hrgovic osvoji zlato u kraljevskoj disciplini boksa,to je vrh olimpijade.

Rozenkranc

pre 7 godina

Izgubi za 1s, šteta, trebalo je ranije da bude agresivnija...
Španović 1cm falio da bar bude 2. ako ne i prva, sad treća...
Nije dobro počela noć...

neko ko zna

pre 7 godina

srpska predstavnica kao predstavnik srpskog naroda ili srbijanska predstavnica, predstavnica države srbije i svih ostalih naroda koji u njoj žive?
(Milutin, 17. avgust 2016 13:16)

Srpska predstavnica kao predstavnica drzave Srbije.
Nemacki predstavnik kao predstavnik drzave Nemacke.
Americki predatavnik kao predstavnik SAD.
Milutin kao predstavnik drzave Mediokriteta

zlizlo

pre 7 godina

Bojim se da nam mnogo fali Bjelica i Bobi.... Da su tu bilo bi lakse. Ovako bojim se da cemo izgubiti!!
(Ns, 17. avgust 2016 15:21)

Mi ćemo danas pobediti u košarci, a ti kukavice si već izgubio.

Zoran

pre 7 godina

Bravo lepoticeeee, a ovaj komentator sto je komentarisao umalo nisam povratio, jedini koji vredi je onaj sto komentarisao finale Stefaneka ne znam kako se covek zove, a ovaj sto prenosi odbojku i sad ovo je ZALOSNO, velikim slovima, uzas!

Dex

pre 7 godina

Posle ponoći rušimo hrvatski kompleks!
(lukanis, 17. avgust 2016 12:15)

Nadam se da cemo ih dobiti, a ako ih ne dobijemo nek osvoje sto se mene tice. A ti mozda srusis njihov, ali tesko da ces srusiti sopstveni kompleks.

niki

pre 7 godina

Nasi veslaci na 200 m K2 se kotiraju na kladionici kao treci favoriti dok su Marko Tomićević i Milenko Zorić na cetvrtom mestu odmah iza madjara dok kazu da je nemacki dvojac glavni favorit za zlato. Znaci imamo realne sanse da uzmemo bar jednu medalju a ni dve ne bi bila senzacija

rumenko

pre 7 godina

jbt pa i ovi ce uzeti zlato.. 3 sek bolje vreme od nemaca, koji su se vrvt malo stedeli ali bice pakleno finale. medalja je gotovo sigurna

Pozdrav iz Zg

pre 7 godina

Bravo kajakaši,možete do medalje,ugledajte se na Hrvatske veslače braču Sinković i Martina koji je dao posljednji atom snage u borbi za medalju i umalo zlato,možete i vi tako. Podrška i iz Zagreba!

riksha

pre 7 godina

Dudaš je bio treći u svojoj grupi na 100m, ali dvanaesti u ukupnom poredku posle prve discipline. Malo ozbiljnosti prilikom izveštavanja, molim.

Zoran

pre 7 godina

(Hegel, 17. avgust 2016 19:15)

Imas internet botino jesi cula za google, da nije b92 ti bi zauvek ostala u ne znanju jer rts ko zna kad bi opet ponovio kolika je vremenska razlika. :D

comi

pre 7 godina

jaooo prestupi 1cm,a skocila preko 7,10...pu...ajmo jos tri serije ima...drzimo palceve da bude bela zastavica...leti Ivana,leti do zlata

Kol

pre 7 godina

Neka bude kao juce i bice super, samo se nadam da ce RTS makar jedan dan da odradi kako treba jer danas zaista ima sta da se gleda fudbal, kosarka, atletika itd. zaista puno sporta, i da ce nas postedeti politike, vesti i svojih genijalnih emisija!

Kol

pre 7 godina

Dakle umesto kosarke oni daju onu besmislenu kopiju Pozorista u kuci? Pa tacno niko ne treba da im plati pretplatu nikad, svaka cast nasima za sad lepo ide!

Dusanga

pre 7 godina

Hrvatska imena su Ivan i Ivana a vaša Jovan i Jovana idemo Ivana donesi im još jednu medalju.
(Falcon, 17. avgust 2016 14:34)

Jes' ti čuo nekada za Ivana Groznog? A da, nisi, verovatno si neki napaljeni klinac pa i nemaš pojma sa istorijom, pravoslavnim imenima, itd...

tanja

pre 7 godina

ajd sad svi strucnjaci sto ispljuvaste komentatora, da se izvinete. Nista nije pogresio i nakon zalbe, Dalma je u finalu. Bitno da pljuckate i mudrujete.

vlada

pre 7 godina

evo ja damir i koja cepamo pikado od 10h....kako bi docekali nase majstoreeeee ....inace pijemo i vinjak ahahah i zgasimo sa pivom i ziveo teo kralj teo majstor genije

al juče :)

pre 7 godina

Ko je "strucnjak" sto prenosi kajak takmicenja? momcina ne zna ni pravila, a da ne pominjem sto me ubedio da Dalma ide u A finale, a zena prva "ispod crte" .
(rioda, 17. avgust 2016 16:40)

Momčina kažeš? Skoči pa reci HOP!

Srbijanac

pre 7 godina

B92, kakvo crno spavanja?!Spremio sam dva bensića za svaki slučaj i psihički sam spreman da izdržim do 6h.Ajmoooo naši!!!Spremaj Hrvate za DOMA!

bacuska

pre 7 godina

U Jekaterinburgu upravo 5:17, ovde je upravo svanulo, ja sam se probudio i idemo prvo Spanovic pa Tijana pa kosarkasi! Posle njih na posao, nadam se da ce dotle neko novo zlato vec biti tu!!!

Patrik

pre 7 godina

Laka vam noc,Teo i druzino pobedite za Patrika kojeg cekaju kancelarija i sekretarica od 7h.Moja prognoza,dobijamo 15 razlike,90:75.U zdravlje i svako dobro.Cujemo se kad budu igrali vaterpolisti u petak.

Svi na Kalis!

pre 7 godina

Штета за трећи скок, 1цм приступила. Преко 7,10 сигурно. 'Ајмо Ивана, краљице наша!

doktor

pre 7 godina

Srpski borci imaju ubedljivo najtezi zreb na ovim OI,ovo postaje iritantno.. Tijana je ovogodisnja prvakinja Evrope,pa zar je to bar malo ne gura vise na poziciji bar za prvo kolo?!

Lazo

pre 7 godina

(vedro, 17. avgust 2016 19:11)

Ako si na odbojku i košarku mislio da napišeš 'vama' , a slučajno si prisvojio i napisao 'nama' , dakle ukoliko je bila greška, ja nemam sta da dodam i imas sve pozdrave iz Beograda! Da smo jedna zemlja bili bi sila, ali avaj ;)

lfc Bristol

pre 7 godina

Tijana je ogroman potencijal u ovom sportu, bukvalno kao Felps sa 18 godina, u tim krugovima njoj gotovo svi stručnjaci svetski potpisuju, veliki broj titula, na svetskim, evropskim i olimpijskim takmičenja, imam veze sa sportom i govorim vam da je ovo tek početak, bar još 3 olimpijade će donositi dobre vesti, garantujem vam mnogo zadovoljstva, medalja i sreće koje će ova devojka doneti, svom narodu i zemlji Srbiji , samo da je zdravlje posluži....

;)

pre 7 godina

Dudas, Kolasinac, Amela, Stefanek...
Pocinju da nam prebacuju kako nasi sportisti "nisu nasi".
Cim iskacemo iz balkanskih sablona, znaci da smo zemlja na pravom putu.
Srbija blista u Riju bez obzira na medalje.

miki

pre 7 godina

Kovinjalo dominira na rts-u...jedna atleticarka pada a on će:zakacila je preponu,saplela se i sve je otislo uuuu...(10-ak sekundi pauze) dodjavola!

veliki strumf

pre 7 godina

Sa 6.95m Ivana vec ima medalju! Sada sledi borba za zlato, a znamo da je sposobna za to. Samo napred, svi smo uz tebe, Ivana!

Darko

pre 7 godina

Jako bitan dan za naše sportiste, juče su nastupale ekipe, plus Štefanek, a sada je obrnuto, nastupaju naši individualni kandidati za medalje plus košarkaši.Jednako važan dan, ako ne i bitniji.Svaki dan do kraja OI će uostalom sada biti jako bitan za nas.Ja bih se osvrnuo malo na Tijanu Bogdanović, manite me žreba i ostalih stvari devojka je rođeni pobednik, stalno napreduje, nije ranije ni mogla biti bolja jer je tek postala punoletna, ali što je najbitnije, EVROPSKA JE ŠAMPIONKA iz ove godine.Na EP je tukla sve ove koje su sada favoritkinje, manite me priča o taktiziranju pred OI, Tijana može da ih posloži opet.Kada Tijana bude osvojila medalju (a hoće) ima da pljušte priče mnogih ovde kako su znali da će baš ona uzeti medalju, a u realnosti malo ko je to rekao, slično kao i za Štefaneka.Ne zaboravite ni Dalmu Benedek-Ružičić, dok nije ušla u čamac sa Starovićkom ona je ionako veslala jednosed tako da ova iskusna takmičarka može da se bori za medalju, ima ona mentalni sklop za to.

doktor

pre 7 godina

Tomicevic i Zoric najbolje vreme kvalifikacija,ako sam dobro video cak CETIRI sekunde brzi od svetskih prvaka! Naravno,to ne mora nista da znaci,ali i MOZE :D

Bg

pre 7 godina

Amela Terzić me je oduševila!
Sa podsmehom sam pratio celu trku gde je bila poslednja.
A onda je ubacila u veću brzinu i prešišala sve i završila kao druga.
I tačno se vidi da je štedela snagu, da je baš htela bila bi prva i ja mislim bez velike muke prva!
Bravo bre legedno!!!

iggy

pre 7 godina

jel tomasevic i zoric imaju naj vreme od svih finalista?
(duledudule, 17. avgust 2016 15:11)

Da. Pobednik druge grupe - Nemacka ima loosije vreme

svetac

pre 7 godina

Naš tim je uložio žalbu na rezultate polufinalnih trka u disciplini k-1 500m. Čekamo ishod. U pravilima jasno piše da dva najbolje 1/1

— CanoeKayak Serbia (@KajakSrbija) August 17, 2016

Perun

pre 7 godina

Hrvatska imena su Ivan i Ivana a vaša Jovan i Jovana idemo Ivana donesi im još jednu medalju.
(Falcon, 17. avgust 2016 14:34)

Glupo je što odgovaram na ovakve besmislice,priznajem,koliko onda samo Rusa i Bugara Hrvata ima,velika je senzacija da je Ivan Grozni porijeklom iz Zagorja.

Темистокле

pre 7 godina

@Hegel

Очигледно да иронија коју си употребио није препозната...и да напред наши олимпијци, осећам да долазе неки бољи дани.

dm

pre 7 godina

@Hegel Reakcije na tvoj komentar realno oslikavaju da je ipak neophodno da RTS na svaka 2 minuta podseća kolika je vremenska razlika između Brazila i Srbije.

Srdjan Dragojevic

pre 7 godina

Spavacemo kad ne bude nasih sportista. Ajmo po zlato, Ivana i Tijana, pa da nas Kosarkasi raspolozene na spavanje posalju. Idemo Srbijo!

boza pub

pre 7 godina

Ali zato komisije stolnjaci prate jedrenje i pucanje glinenih golubova... U Srbiji se ti sportovi zovu lov i odlazak na more... No dobro to je IN a rvanje najstariji sport na OI je OUT
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bojan, 17. avgust 2016 22:55)

hvala prijatelju, taman kada je poceo malo da me hvata san, nasmeja me do suza

Gordan

pre 7 godina

Tijana, ima šanse za medalju, svakako u odličnoj je formi. I našim košarkašicama se predviđao poraz proti Australije (koja je pored USA, definitvno najjača ekipa na OI). Tako, da okanite se negativizma i imajmo bar malo tog "sporstkog bezobrazluka".
Ivana verovatno neće imati problema, Milica takođe. Kolašinac zna iznenadit, ali od njega ne treba nešto preterano očekivati.
Košarkašice če verovatno osvojiti bar brončanu medalju. U vaterpolu takođe možemo nešto očekivati, pa i u košarci ne bi trebalo bit problem doći do finala ali o tom po tom...

veliki strumf

pre 7 godina

Opet los start nasih, to je ogroman problem svih nasih posada. Posle 2 sekunde zaostaju cetvrtinu camca, sto je za trku od 200 metara previse. U veslanju su Grujic i Novakovic daleko najbrzi, ali ne smeju toliko da kasne u startu, jer se zaostatak tesko nadojnadjuje. Naravno, ubedjen sam da ce uzeti medalju, ali ako zele zlato, a mogu i zele - moraju mnogo bolje da startuju.

matori

pre 7 godina

naša devojčica rasturila 2x olimpijsku šampionku!!!! strašno !!!!
sem veštine, ovde je i visina ( dužina ) odradila svoje.
idemo mala!!!!

Ch1vu

pre 7 godina

Za medalje koje su nasi sportisti poceli da osvajaju u drugoj polovini OI mogu samo reci: Na kraj se mrtvi sabiraju. Naravno u pozitivnom smislu. Napred Teo, nas si Dzordan beo.

veliki strumf

pre 7 godina

Auuuu, pa ubi je skroz na skroz... 4 udarca u glavu! Kakva tehnika, duge noge, razbija Tijana!!! Pisao ja nesto ovde jutros, mnogi mi nisu verovali.

ja

pre 7 godina

Potajno sam ocekivao da Tijana uzme medalju nekako mi se cini da je izuzetan talenat ( mada ne poznajem ovaj sport dovoljno ) jedino sam mislio da je trema i neiskustvo ne upropaste, za sad ide dobro.

ana zagreb

pre 7 godina

žao mi je što je zaključano,sinoć su prenosili žensku odbojku,rusija i srbija ,vaše cure su famozneeeeeee....mislim da mogu protiv amerikanki.što se tiče štefaneka i košarke.obični ljudi nisu komentirali štefaneka u smislu da je hrvat,niti je tako predstavljen ..tipa u hrt emisijama o olimpijadi.košarku dosta ljudi komentiraju,dive se teodosiću,simpatičan im je Raduljica,sve u svemu svi misle da imate daleko bolji tim od našeg..ali eto,navijat ćemo i nadat se da ćemo imat više sreče noćas...ako ne,ništa..navikli smo ionako.,,haaahhaa...ugodnu zabavu svima koji večeras ostanu budni.sretno našim kaubojima,nek zamisle da su poljaci glineni golubovi,sretno ivani neka skoči preko 7..,sretno tijana,pozz

veliki strumf

pre 7 godina

Auuu, kako odveslase momci Tomicevic i Zoric. Od polovine staze kao da su ukljucili motor! Ovih ostalih ni u kadru nema... Ubedljivo najbrze vreme u kvalifikacijama, i to iz sprdnje (i posle loseg starta, sto je i njihova, i boljka svih nasih posada).

Milan Močibob

pre 7 godina

Bravo Tomicevic i Zoric! Sjajno vreme 3:15!!!Nemci koju su favoriti za zlato su izveslali nesto vise od 3:19... Ajmo momci do medalje! U finalu samo jako

Darko

pre 7 godina

Otišao baksuz diplomac iz Rija sa ženom i svitom i našima krenulo, nauk za ubuduće.Svaka čast za Tomićevića i Zorića, počistili su konkurenciju, očekujem isto i od Novakovića i Grujića, a i da Dalma iznenadi.Srećno bilo i Dudašu, neka bude među 10 što može i što bi bio veliki uspeh.

Vladimir

pre 7 godina

Auuu sokiran sam kako je mlada Bogdanoviceva prosla u polufinale. Fenomenalno!!!
Kineskinja sve sama zlata, glavni favorit, a nasa devojka bojazljivo a opet brutalno. Sport je zanimljiv i lepo je biti Srbin sa ovakvim damama.

BlueBlueBlue

pre 7 godina

Amerikanci su 100 % najvise dopingovani, njih niko ne testira rade sta hoce i cak imaju sportiste koji su bili suspendovani koji se takmice i neki kao Gatlin su i osvojili medalje. Samo za javnost su stavili anti doping organizaciju u Kanadu ali svi znaju da im je to kao drugo dvoriste.

Ne bi me cudilo da za koju godinu Phelps kao Armstrong bude u emisiji Opera ili recimo da napise knjigu kao Agassi.

Olimpijada = takmicanje ko ima bolje lekare i farmakologe.

Hegel

pre 7 godina

Ceo dan bio taekwondo na hrt1 i na kraju polufinala hrvatska komentatorka kaze:U finalu su koreanka ta i ta i srpkinja Tijana Dapcevic,posle je ispravi strucna konsultantkinja,ova se pogubi,kao da da....Oplakah....

NN

pre 7 godina

aaaaaa srce me boli za obe .... Malu ostetise garant a, Ivana je izvukla maximum u ovom momentu odlicno se borila ali ne mozes sa ovim .. da ne kazem sta ... Realnost je trenutno tu 7.10 mada je onaj prestup bio zlato ubedjen sam ... u svakom slucaju BRAVO TIĆO BRAVO IVANA ... IDEMO KOSARKASI !!!!!!!!

Ivana zlata si vredna

pre 7 godina

Steta zaista. Ne da se Ivani da izadje iz senke Bartolete i Riz, mora Ivana nauciti da ne pada na ledja pri skoku, ova Riz se doceka na noge, Bartoleta jos bolja. Ivana, sve cestitke! Nisam sumnjao da ces doci u Srbiju bez medalje.

cole

pre 7 godina

Bravo, bravo, bravo ! Ostvarila je san da skoči preko sedam metara...sve čestitke i neka i dalje sanja o još boljem rekordu od ovog. Svaka čast Ivana ! Sve najbolje i još mnogo, mnogo uspeha u daljoj karijeri. Srbija, to su naši veliki sportisti Ivana Španović i Novak Đoković. Srbija je mala zemlja velikih boraca ! Ovakvi borci zaslužuju orden najvišeg ranga, orden vitezova ! Bravo majstori, zaslužili ste najviše od Srbije !

Alex

pre 7 godina

Bravo Tijana i Ivana! Vi ste nase zlato! Obe ste za ponos. Tijana u 18 godini Olimpijska vicesampionka, a Ivana donosi prvu medalju iz atletike posle 60 godina. Za mene ste number 1!

RF goat

pre 7 godina

Bravo za Tomicevica i Zorica! Nisam neki ekspert za kajak, ali cini se da imaju dobre sanse za medalju. Stefanek je povukao rucnu i posle njega samo kidamo. Ove OI za nas kao da su podeljene na prvu katastrofalnu nedelju i drugu u kojoj smo na najvisem mogucem nivou.

Zizu

pre 7 godina

E dobila je samo zato sto je u zagrljaju podigla nogu i zakacila je u potiljak, koja glupost majko mila iznervirao sam poludeo sam.

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 7 godina

Meni ovo u tekvondou nije ni malo fer. Semafor nema odbrojavanje desetinki, koja je to glupost. Kladim se da je pokazivao desetinke, jasno bi se videlo da je Korejka pala pre isteka vremena. U svakom slucaju bravo za srebro, to je ogroman uspeh, a protiv nekih gluposti se ne moze i ne treba na to trositi zivce...

Predrag

pre 7 godina

Baš šteta i za jednu i za drugi, stvarno su obe bile veoma blizu zlatne medalje. I srebrne su veliki uspeh. Kad prodju olimpijske igre treba da se posvetimo svojim zivotima i unapredjenju istih. Ovakve manifestacije odlicno dolaze vlasti da skrene misli naroda sa teskog zivota i loseg rukovodjenja istog.

NN

pre 7 godina

aaaaaa srce me boli za obe .... Malu ostetise garant a, Ivana je izvukla maximum u ovom momentu odlicno se borila ali ne mozes sa ovim .. da ne kazem sta ... Realnost je trenutno tu 7.10 mada je onaj prestup bio zlato ubedjen sam ... u svakom slucaju BRAVO TIĆO BRAVO IVANA ... IDEMO KOSARKASI !!!!!!!!

Bravo devojke i ajmo košarkaši

pre 7 godina

Ivana ne sekiraj se ti si naše zlato. A veruj mi i olimpijsko ove dve amerikanke su dopingovane 100 %. Bravo za Tijanu Bogdanović sudija je pokrao u finalu moglo je biti zlato ali nema veze ipak ima samo 18 godina. Kosarkasi slag na tortu nema nista lepse nego kad pobedimo.

JovanP

pre 7 godina

Inace Amerikanac ima najbolji rezultat ove godine na 200m koji iznosi 19 metara i 74 santimetara, da li si realan Nedeljko Kovinjalo?

ludinovinar

pre 7 godina

Штета за Тићу и злато, али одлично у сваком случају, време је пред њом, тек ће да буде златних медаља!

Scholes

pre 7 godina

Kakva kradja... Kako je ova Koreanka bedno pobedila, jos Tijani na kraju nisu usvojili ovo obaranje.. Uzas.. Koreanka sve vreme samo bezala i padala, bruka.

rossonero u srcu

pre 7 godina

au ova Korejka,moze li jadnije da osvoji zlato da te protivnik srusi 3 4 puta izbacuje iz kruga razbije bukvalno ali dobro Bravo Tico ti si zlatna za nas !!

Ivan M

pre 7 godina

Bravo Tijana. Ne samo za borbu i uspeh, već i za sjajnu sportsku reakciju na kraju. Izgubila je bukvalno za milisekundu, ali se nasmejala, čestitala protivnici i stvar prihvatila kao veliki čovek. Biće josš finala i medalja!

ludinovinar

pre 7 godina

Браво Ивана, ове Американке су луде, бронза јако велики успех.. Уживај царице, сјајан успех!

bravo

pre 7 godina

Kakva je legenda ova Ivana, sa kakvim se azdajama ona nosi... Bartoleta i Ris su sigurno medju najboljim skakacicama u dalj u istoriji. A Ivana im je uz rame, nije imala srece sa onim prestupom. Interesantno je i koliko je ona konstantna, stalno oko 7 m, stalno u vrhu. Sjajna je Ivana.

my way

pre 7 godina

Cestitke nasim junakinjama na sjajnim uspesima i medaljama koje su osvojile! Sto se Ivane tice, bilo mi je posle pete serije krivo zbog Ivaninog lufta sa jedne i Bartoletinog centimentra do linije sa druge strane kod skokova iste duzine, ali nakon poslednje, seste, nema se za cim zaliti. Bartoleta danas bolja, najbolja, sjajno je skakala i zasluzeno je olimpijska samoionka! Ris kao i obicno, da je ona imala srecu koju sam Ivani prizeljkivao uzela bi zlato sa preko 7.20. Na kraju, raspored medalja realan i bronza nase Ivane razlog za veliku radost i ponos.
Sad, sto se Tijane tice, jedno je poznavati osnovna pravila, drugo biti merodavan za davanje suda, ali po onome sto se odigralo u 3 runde, a i reakciji publike, nepravda. Da li sportska, da li sudijska za koju su oni krivi ne znam. Ono sto znam je da ova devojka zasluzuje ogromnu podrsku svih nas, ne samo zbog sjajne srebrne medalje koju je osvojila za Srbiju, vec zbog svega sto je pokazala danas/juce.
Naklon do poda nasim junakinjama!