Petak, 29.07.2016.

22:50

'Stotka' Srbije kandidatu za medalju u Riju!

Košarkaši Srbije savladali su Francusku sa 105:88 u prvom meču turnira „Super 4“ koji se igra u argentinskoj Kordobi.

Izvor: ÐN

'Stotka' Srbije kandidatu za medalju u Riju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

224 Komentari

Sortiraj po:

sale povrati obraz

pre 7 godina

@miki28
Bobi i je moderni shaq u smislu ucinkovitosti i faktora prijetnje. Nema slicnog igraca na FIBI niti u NBA, zar je to kontroverzno? Ili imas ili nemas Bobija.

76er

pre 7 godina

Realno izostanak Parkera trenutno i nije neki preveliki hendikep za Francuze, tako da ovo ipak nije "mala" pobeda. Ali ajde samo da ne bude ko na Evropskom.

DjoleKg

pre 7 godina

ne valja kad igramo lose na pripremama,kazemo razbice nas na turniru sa ovakvom igrom.Ne valja kad igramo dobro,kazemo lose tempirana forma,pascemo kad bude najpotrebnije. Nama Srbima nikad ne valja!

goran bgd

pre 7 godina

Iako sam mislio da, nakon lose tempirane forme prosle godine za zavrsnicu, kada su kidali sve u pripremama i u grupi, a izduvali balon, kad se odlucivalo, da ce ove bolje rasporediti snage, ovo, iako zadivljujuce izdanje, djeluje kao isti scenario. Plasim se da opet ne krenemo nabrijano i u cetvrtfinalu popucamo po savovima, jer nas svakako ceka tekma na ivici noza. Iskreno se nadam, da se sa Francuskom necemo sretati u odlucujucoj fazi, jer posle tri dobijene utakmice protiv njih, djeluje mi nerealno da ih dobijemo i cetvrti put, kad budu podigli nivo igre. Ukoliko pak ne bude tako bilo, jbg, znaci da smo ipak mnogo jaki.

Mikele

pre 7 godina

Neverovatno, koliko smo mi: pakosni, ljubomorni, neznalice... Ako je ovo nasa top forma, fantasticno! Nece ona nestati za dva dana, kao sto se vecina pokvarenjaka nada. Sale je ove situacije prosao mnogo puta. Stari je on smeker. Zna sta radi. Kada nekoga "rasturis", onda te se taj sledeci put, kada igrate uplasi. To je velika prednost. Zato teniseri " ginu" da pobede nekoga sa nulom, fudbaleri da daju sto vise golova... Oni koji se nikada nisu bavili sportom, to ne znaju, i zato i pisu da prijateljske utakmice nisu vazne. Momci, samo napred!

Miki28

pre 7 godina

Nevjerovatno koliko smo negativan narod, pa nama ne treba niko drugi! Mi smo sami najveci neprijatelji... Bobi, Bobi, Bobi, kao da je Sek licno! Dosadili ste vise sa tom pricom o Bobiju! Nema ga i to je to... Steta sto nema Bjelog! Ovo za sad djeluje jako dobro a mozemo i jos bolje! Teo je umjetnik sa loptom

артиљерац

pre 7 godina

Давне 1972,стручни штаб рукометне репрезентације СФРЈ не поведе на ОИ у
Минхену сигурно најбољег југословенског,а можда и светског,играча Жарка
Жагмештара.Жага лепо дође на аеродром у Бгд,из Загреба,да их испрати.Каже
им:Само вас злато вади(мислећи на то што не игра на ОИ).И били су златни.
Бобан Марјановић није најбољи српски играч,а камоли светски.Ако тим неће
играти добро због једног играча(макар и најбољег)онда ту нема ни тима ни игре.А одиграо сам 7 прволигашких сезона у ватерполу,знам добро шта је спорт.Наравно да Србија неће у Бразилу узети злато у кошарци,поред САД.Али
медаља није недостижна.Осим Амера,нема тима који не можемо да добијемо.

Beljo

pre 7 godina

Dusan, kazes da li se plasi americka javnost sto ameri rokaju u pripremama... Nije bas vispreno tako razmisljati, jer ameri se itekako stede u pripremama. Dobiju mec tipa 50 razlike umjesto 70. Oni ne mogu da izgube sve i da pokusavaju. Srbija s druge strane je jedna solidna ekipa i nista vise. I nabriju se tako u pripremnom periodu, da kao pokazu da su sila, a onda jedna ARG ih tresne na OI.

gremlin

pre 7 godina

Da vas pitam nešto,vi koji govorite da je Bobi HAUARD LIČNO?!?!jel vi to stvarno MISLITE?!?!pa Miličic koji je za njega bio pojam NIJE URADIO NIŠTA ZBOG USIJANE GLAVE!!!Bobi,Bobi,pa Bobi,možda je slavio sa Parkerom sinoć oni se ionako provodili po BG!!!NAPRED SRBIJA!!!

Nindza

pre 7 godina

Mozda prodjemo grupu i to je to. Osim Teodosica i Jokica nema nikog ko moze da "potegne" kad je gusto. Svi ostali padaju u defetizam posle prvog poraza, to se videlo na prethodnim takmicenjima, ako ne prodjemo u finale, nema medalje. Dodjemo do cetvrt finala, izgubimo i onda budemo osmi. A za finale, na zalost nemamo igrace. Dakle, ili osmi, ili u najludjoj sreci cetvrti.

biće bolje

pre 7 godina

Naša reprezentacija je u prvih pet na svetu tako da ne očekujem loše izdanje, Đorđević ume da izvuče iz ovih igrača maksimum i dobro je što je Jokić uvek dvocifren, jeste zamerka što Bobi ne ide, ali i sa njim nećemo pobediti amere, trebaju nam jaki centri sa bekovima ne stojimo loše. Ako na olimpijadi kiksnemo samo protiv amera biće to veliki uspeh.

Cane Kurbla

pre 7 godina

ja sam navijac zvezde. ali navijac ne slepi pratilac, kakve veze ima sto nema BM zemlja se voli i za zemlju se navija. Nije bitno ko igra a ko ne, sigurno se ja kao nastavnik geografije necu mesati u posao selektora. To sta bi mi voleli a sta ne to je druga prica, svakom Srbinu bar jedno ime u reprezentaciji ne odgovara. Hrabro i muski samo, pa dokle stignemo,daj Boze do samog finala.

Tozovac

pre 7 godina

Kakav uzas proistice iz komplexa navijaca zvezde. Smaraju za bobija, pljuju saleta i bogdana a kod nas za sada sve dobro funkcionise. Ne mogu ni oni sami da se opuste i uzivaju. Uzas. Mrace sve oko sebe

boza pub

pre 7 godina

citam ove komentare hronoloski, koji smo mi narod. prvo nebitna utakmica, zatim licno bih vise zeleo da smo izgubili. medjutim, ovaj nivo pljuvanja i pametovanja, samo kod nas ima, e moji Srbi, zato nam tako i ide

Иван-Ниш

pre 7 godina

Ево, јављам се да мало ликујем, хахахах. Мачван ме није изненадио, одиграо таман како очекујем. Човек може да буде и кош машина. Када центар одрађује свој посао онда Мачван скупи много лопти и сеје поене. За остале, видели сте. Колективна игра ствара боље играче од свих. Можда је сада јасније неким стручњацима, који прате кошарку невероватних 20 година (ја скромних 35 година), да је за течну игру потребно комплетно бити у припремама. Имали смо некад и боље играче, али смо знали да се обрукамо. Сетите се само 2004. и 2005, то није било тако давно. Управо је тада нпр. Милојевић, најбољи скакач и поентер Евролиге, против Француза, 4 пута послао ер-бол додавања. За остале звезде исто да се не прича. Није довољно само име, потребна је и игра. Постоји жал за Бјелицом, ово би била идеална средина за њега, али да не торлочем много... Важно да се сви труде и показују жељу, напредак је евидентан. Све најбоље момци!

drax

pre 7 godina

Nije vragu verovati u pripremama,nismo mi Amerikanci.Nas je ona ista Francuska koju smo pobedjivali u pripremama razbila ko bas za Bronzu prosle godine,nikakvu sansu nismo imali.Svaka cast momcima ali pamet u glavu i oprezno u daljem takmicenju.

Dusan

pre 7 godina

Pitanje za sve vas koji se plaše pobeda i pripremnom periodu: Da li američka javnost strahuje od toga što su ameri dominantni na pripremama u ne gube?

Puna podrška za reprezentaciju, milina je gledati ih!

banned

pre 7 godina

Mene samo brine da ne upadnemo u najbolju formu sada pa da ne izgore do kraja. Dakle da probaju do medalje uzlaznom linijom. Za sve ostalo, čestitke i napred Srbijo!

Knez

pre 7 godina

Gledao, generalno Francuzi van forme, odbrana se bas slabo igrala. Mi sto je i ocekivano imamo problem na 4 i 5, Jokic drzi vidu a posle njega potop. Aj videcemo.

ja sam

pre 7 godina

Kad mamuran ustanem i vidim rezultat kosarkasa, ništa bolje za lijek protiv bola u glavi.
Jedva čekam oi, samo da nas malo i sreća pogleda u teškim trenucima. Idemooooo :)

Boby

pre 7 godina

Svaka cast, ovako da bude i na OI. Ipak ove utakmice skoro da se ne racunaju uopste. Fra fali Parker kao nama Teo. Licno mislim da su malo kvalitetniji od nas, ali to mora da dokazu na terenu. Al da se zna odrali smo ih. Mnogo je jaka petorka Parker, De Kolo, Batum, Dijao, Gober. Ima Srb jachu: Teo, Guduric, Bogdan, Jokic, Boby.

zagor

pre 7 godina

obozavam utakmice protiv francuza. mnogo postujem i simpatisem njihovu rep i te utakmice su uvek zabavne i na pobedu. osim naravno srb ja sam navijac i fra!

ZG TOM-šrauba

pre 7 godina

Dobra igra, treba dobiti snažnu Francusku, iako Parker koji nije igrao vrijedi 15-20 koševa po utakmici. Ali mislim da neku od medalja osvajate sigurno.

****

pre 7 godina

Ako neko navija protiv reprezentacije svoje zemlje, samo da bi mogao da kaže eto bio sam u pravu (iako nije jer je neznalica), jasno je o kakvim se moralnim kvalitetima tu radi. Bez obraza i časti.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kako vas nije vise smorilo da pricate o Sujeti,Bobiju,Macvanu i tako dalje...
Bobi je rekao da ce igrati otkazao dan pred okupljanje iako je Sale dosta planirao sa njim i jos ni jedanput nije dosao da podrzi ekipu i saigrace vec je bio svugde samo ne tu,i kakva je to sujeta, Jokic je mogao odma da dodje,Bjelica povredjen i Macvan i svi ostali su imali napornu sezonu a Bobi sa odmora na OI ne ide to tako hteo je da osigura porodicu to je normalno ali sada se ne bi uklopio u ekipu.
A Macvan je sve vreme bio uz njih radio koliko je mogao i iporavio se,momci su odlicni!
(Fica, 29. jul 2016 23:37)

Znalo se od februara da kvalifikacije ne moze da igra, znaci nije otkazao dan pred okupljanje. Djordjevic je sujetan, i ima dvostruke arsine.

Владимир

pre 7 godina

Одлична игра наше репрезентације. Невероватно је колико смо били бољи у свему против репрезентације са толико НБА играча. Само нека тако наставе до краја ОИ. Пуна подршка момцима. Надам се да је повреда Недовића лакше природе.

Millennium

pre 7 godina

Naravno da mi je drago zbog pobede. Naravno da podržavam naše momke i selektora. Ali da nije malo rano da se bije stotka protiv Francuza? Ovoga se niko neće sećati već za dva dana, ali loših rezultata sa OI hoće.

anbeast

pre 7 godina

Ah, što mi krivo za Bjelicu.... (i za Bobija, pa ko god bio kriv). Mnogo bih voleo da vidim igru sa Teom, Jokicem i Bjelicom u petorci... Uz Bogdana i Kalinica to bi bilo ko San Antonio pre neku godinu(mislim na protok lopte u napadu) :-) Dobra igra, naoko lagana pobeda nad veoma dobrom reprezentacijom. Bez obzira što će duel na igrama biti nešto sasvim drugo, dobro je ovo da ih pobedjujemo serijski. Doduše, može da se desi opuštanje kod naših (u fazonu: lako ćemo, vis' da smo ih dobili 5 puta), ali može malo i glava da proradi kod Francuza, da se uvuče crv sumnje...

murajsam

pre 7 godina

polako brate...i ranije smo u pripremnim razbijali pa posle kada treba ćorak...a bilo je vala i obrnuto da smo se mučili u pripremnim a da posle ubijemo...tako da ništa ovo ne znači....pamet u glavu...turnir će na ovoj olimpijadi biti veoma jak

Čovek iz senke

pre 7 godina

Gde ste sada pljuvači selektora "što nije poveo Bobija" a ima vas i koji vredjate Mačvanov fizički izgled i sram bilo vas moderatore koji to dozvoljavate, bruka!

Ratko

pre 7 godina

Nemojte ovo da vas zavara. Imali smo preko 20 asistencija, 70% šut za 2 i 45% šut za tri poena. Oni su igrali bez Parkera koji je srce tima, kao nama Teodosić. Dakle ovo je pripremna utakmica uz naše odlične šutve spolja, trojke i šut sa distance je sevao kao u najboljim danima. Isto ovako smo mi igrali i na EP pa smo udarili u Litvanski zid kad je stao šut spolja. Čekamo zvanične mečeve i po prikazanom grupu sigurno prolazimo ali ako budemo 3-4 ostajemo bez medalje ipak su Španija i SAD jači od nas a sa njima se ukrštamo.

oberin martel

pre 7 godina

Samo polako. I na poslednjem EP smo razbijali dok nisu došle najbitnije utakmice. Niko nije lud da sada pokaže sve što zna. Ulazak u polufinale bio bi podvig ravan čudu.

spin

pre 7 godina

Svađamo se koga je trebao voditi ili ne, a tek će se videti koliko imamo sreće mi navijači da gledamo pojedine igrače još uvek u našim klubovima. Stvarno smo zemlja košarke

Ahil

pre 7 godina

Nisam pljuvac...
Imam samo jedno pitanje za nekog ko se malo bolje razume u kosarku: Da li je ovo lose tempiranje forme?
Uvek smo nekako superiorniji od svih ekipa na pripremama,imao Sam osecaj da je proslo prvenstvo bilo tako.
Mozda gresim dusu...

kewl_bron

pre 7 godina

Prelako smo dobili ovu utakmicu, iako ovo nije ni priblizno nasa najbolja igra. Kada bi Macvan mogao da odigra oko 25-30 minuta po mecu na cetvorci,i Jokic na petici, verovatno bi bili u konkurenciji za medalju.

pera

pre 7 godina

usao sam u komentare samo da pogledam sta se pricalo na pocetku utakmice,srbija je jedina zemlja koja ima vise strucnjaka nego stanovnika,kakvi komentari i kakva kuknjava,sjajno:)

Stari Vuk

pre 7 godina

Sjajna partija, igra na kos vise, to je nasa kosarka, to je nekad bila Yuga, to treba da bude i Srbija.

Radulja napokon u svom izdanju, izgledao je vrhunski u napadu (kretnja - gradjenje - realizacija), ostaje ta rupa u odbrani kad je on na 5, ali dobro, to je Raduljica :D

Bas me iznenadio Macvan, znam da je vrlo pametan igrac, ali nisam bio siguran kako ce izgledati posle povrede (a + je imao lom noge usred sezone), kako god, odusevio me je onim old skul horogom, volim te "poteze iz proslosti", a i ocigledno ce saradjivati odlicno sa Teom..

Jokic opet pokazao raskosni talenat, ja sam odusevljen momkom, sta reci, dijamant, on ako nastavi ovakav razvoj moze da bude all-star igrac, a i Srbija bi onda ako bog da resila pitanje centra zakljucno sa OI 2028 :D

Bogdanovica i Teodosica ne treba ni komentarisati, ozbiljna klasa! Ostaje zal za Bjelicom, ali sta je tu je, koga nema bez njega se MORA, idemo do medalje!

Marinko

pre 7 godina

Sale ubacio "prvu" petorku da im damo 10 fore. Milos, Bogdan, Nikola su suvo zlato. Mnogo mi je krivo sto ne igra Bjelica, veliki gubitak za nas. Macvan iskusno i rutinski, Jovic da odmara Tea u prevodjenju lopte, Kalinic za odbranu. Zasto nije igrao Nedovic? Raduljica moze protiv centara iz druge petorke. Francuzima nije igrao Parker. Ubacili smo preko 100. Svaka cast.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

UHHHHHH:::

Kakva partija nasih, koji izgledaju tako dobro da je cudno za gledati..
Bogdanovic je postao zver, JOkic razbija, Raduljica dize formu, a ostak tog drustva igra super brzu ne sebicnu kosarku...
Sta za reci osim fenomonalno

ccc?

pre 7 godina

Bitne su ove pobede, podizu moral i samouverenost. Neko rece da se plasi jer treci put u nizu dobijamo Francuze? A sta onda treba da misle Francuzi? Na porazima se ne grade pobede i medalje vec na pobedama. Macvan je sve rekao botovima koji kukaju mesec dana sto ga Sale vodi. O BB necu da pisem, tu su botovi oni znaju njegove procente napamet. Oni te procente i nocu sanjaju. Teo, mag, asistencije sa druge planete. Jokic dobar a o Raduljici neka pricaju botovi ako su nesto veceras uopste videli. Francuzi imaju strasne igrace, opasne sutere. Zalabal , De Kolo i da ne nabrajam .Sipaju trojke. Bili smo bolji i u napadu, skoku, odbrani. Ne moramo da osvojimo turnir, bitno je da se dobro pripremimo za OI i da to bude svrha. Sve najbolje na OI.

Fica

pre 7 godina

Teodosic-Odbrana,napad,asistencije, proigravanje.. poigrava se.

Bogdanovic- Vidi se da zeli da pokaze koliko ustvari vredi posle napada koje je doziveo posle poraza od litvanije i odlicno mu ide svetska klasa.

Jovic- Ima sve neverovatno u kakvo igracinu je izrastao od svetskog prvenstva uz Tea u startnu.

Raduljica- Odlicno poentira u napadu odlican,odbrana malo da se popravi tj da bude pokretljiviji ali odlican.

Kalina-Dobar napad i dobrana.

Macvan- Vidi se zasto je bio najbolji mladi igrac na svetu,i to tek 26 godina on je i od Bjelice mladji njih dvojica u narednih 6 i vise godina na cetvorci uz neke mladje i mirni smo.

Jokic- Igrac kakvog ne pamtim da smo imali svetska klasa.

Ostali svi dobri ali mislim da ce nam ovi igraci biti kljucni ne osporavam Markovica,Nedovica trebaju nam svi ali ovi momci su najvise pokazali.

Samo napred.

Miki

pre 7 godina

jako pozitivno me uverio Macvan. Macvan ve nam dati fizicku igru i tucu ispod kosa... I ja delim misljenje, da ako se vodi +20 da mora da se ubaci Stimca... Ovo malo igramje 3mim nema smisla... Znaci zaista bolje da je poveo Marjanovica! zamislite samo ovu ekipu uz jos jednog 222cm u rotaciji... ali dobro to je proslost! Najjace smo igrali sa Jovicem i Markovicem na poz pleja!!! Znaci Sale moze bez problema da forsira Teodosica na poz 2. Kalina limitiran igrac ali bori se lepo.. Simonovic i Macvan su isli silno na ofanzivni skok sto mi se takodje dopalo...

veliki strumf

pre 7 godina

Ono sto me je zapanjilo jeste koliko kolektivno igramo! Gotovo da nema individualnih suteva i igre jedan na jedan. Cini mi se da smo bar 80% poena ubacili posle asistencija, sto je nevidjeni kvalitet. Igramo izuzetno brzo, trazi se najbolje resenje i slobodan igrac. Fenomenalna kretnja u napadu. Vrlo sam zadovoljan posle ovog meca.

Fica

pre 7 godina

Macvan ce odlicno odmeniti Bjelicu,Jokic i Radulja ce da nas drze odlicno na centru na ostalim pozicijama smo popunjeni jos kad se vrati Bjelica na nekim narednim prvenstvima stalno da se gadja zlato!
Na olimpijadi po medalju i da ne bude zlatna sijace kao zlatna!

Aлександар

pre 7 godina

Тооооо чим заигра Боби ето двоцифрене предности за Србију! Тооо, тааако јеее...А, шта? Није играо Боби? Уопште није у тиму?! Па...тако је то кад овај Сале има неке принципе, једва 17 разлике, а да је играо Боби... па....разбили би иx са Бобијем.

gremlin

pre 7 godina

Moje zapažanje IGRAMO BRZO ATRAKTIVNO I DOMINANTNO,ŠTETA ZA BJELICU ALI KOŠARKA JE TIMSKI SPORT!!!IMAMO ŠANSE ZA MEDALJU!!!EVO 50 poena za poluvreme!!!p.s.Marijanović je PRESPOR ZA OVU IGRU SRBIJE!!!

napred srbija

pre 7 godina

pravi tim, svi dišu kao jedan. mnogo raznovrsnih rešenja, fantastična odbrana. osim već očekivano dobrih dobrih, raduje mačvanov povratak.

Vukk

pre 7 godina

Ej ljudi nema Bjelice,a Macvan je jedina odlicna 4 rka..Realno strasan igrac,kompletan i ima strasan osecaj..Ako on bude dobar na olimpijadi mnogo ce nam znaciti..

Jonjo šelvi

pre 7 godina

Av av av Bogdanović zaštićen ko beli medved
Av av av Đorđeviću neznalice Mačvana si zvao taj nije igrao godinu dana neće moći da dobaci do koša
Av av av bez Grejatora Klupatora Bobinatora gubimo od svih
Av av av Đorđeviću Miško sastavlja tim

Poigrali se momci sa Nba ekipom, baš ne znaju

Alex

pre 7 godina

Igraju dobro Teo, Bogdan, Radulja i Jokic, ali najvise me je obradovala odlicna igra Macvana, jer na njegovoj poziciji smo najtanji. Moram da pohvalim i Jovica, izrastao je u vrhunskog pleja.

Fica

pre 7 godina

Macvan kad se uigra i Jokic dobar tandem pod kosem uz raspolozenog Raduljicu mozemo bez Bjelice da izdrzimo pod kosem kad je takva situacija

veliki strumf

pre 7 godina

Mora se reci: Bircevic za 7-8 minuta u igri ima +/- jedno -20! Jos ga Sale ubacuje da igra kad su u petorci Gober i Diao. Pa razbucase ga. Imamo toliko potencijalno dobrih cetvorki (Savan, Novica, Luka, Erceg, Jelovac...) a iz raznoraznih razloga niko od njih ne igra, pa se nekako Birca ubaci. Kao dan je jasno da je nasa najbolja petorka Teo, Jovic, Bogdan, Macvan i Jokic, prakticno sa 2 pleja i bez klasicne trojke. Kod Francuza cim izadju Gober, Diao i De Kolo vidi se ogromna razlika u kvalitetu igre.

capo di tutti capi

pre 7 godina

Na svakoj utakmici treba ici na pobedu i ovo nije kritika,ali se bojim ovih pobeda nad francuzima pre olimpijade,imam neki los osecaj da necemo proci dobro sa njima u grupi,daj Boze da gresim..Bolje da gubimo ove tekme i budemo 4. u grupi,pa posle udjemo u finale nego da tucemo sve zive u grupi i pre,a onda izgubimo kad je najbitnije..Svakako uz nas tim do kraja ma kakav god bio!!Sportski pozdrav.

Djoksonidis

pre 7 godina

Fantasticna trojka Teo-Bogdan-Jokara! Napadacki savrseni. Prvo poluvreme uliva nadu da mozemo cak i do finala sa Amerima. Hemija je odlicna. Francuzi imaju nekoliko igraca koji, dok su u igri, omogucavaju nam da se odlepimo. AUS je, uprkos sjajnim pojedincima, losija u nasoj grupi, Brazil ih je demolirao ranije ove veceri. Uveren sam u Olimpijsku medalju, ali sanjam novo finale sa drim-timom! Srbija!!!

ja sam

pre 7 godina

Ko voli Srbiju zna zašto igraju ovi momci što igraju, ko ne voli ove momke sto igraju ne voli Srbiju, nego lopovsko-mafijasko-politicke klubove u Srbiji. Pozdrav :)

Ceca sam

pre 7 godina

Pljuvaci,SRAMITE SE. Ovi momci se bore i predstavljaju NASU drzavu. Treba svi da ih podrzimo i bodrimo,pa makar bili poslednji na Igrama,a kamoli kad igramo ovako dobro i timski.
MOMCI,odlicni ste!
Verujem u vas i legendu Saleta.
Idemoooo!

igorinjo

pre 7 godina

Iskreno,pljuvao sam Saleta kad nije poveo Bobija. Krenuo sam i sad isto to u prvih par minuta. Kad su momci krenuli da igraju,jao jao. Kad sam vido kolko neznam nista a kakav sam samo selektor bio. Kolka sam slova u drustvu drzao,jao. Budan sam i gledam,mozda i nesto naucim. Al medju drugare nesmem. Hvala Sale sto me demantujes.

Bergkamp

pre 7 godina

Nisam poslao komentar ne pamtim od kada, ali sad moram,
Teodosic je covek genijalac, igracina, nemam reci kojima bih opisao koliko ne odusevljava nacin na koji covek igra kosarku!
A i ovaj mali Jokic sa 20 godina da ovako igra, to dugo nisam video.
A moram pomenuti i Bogdanovica koji je toliko napredovao u svim segmentima igre da sam ja odusevljen!
Ja verujem da mozemo do medalje u Riju iako smo bez jednog od najbitnijih igraca, naseg Belog!

Boba

pre 7 godina

Ne mogu da verujem koliko negativnih komentara za svoju zemlju...Pa ljudi moji mi nemamo nista od toga, uzeli medalju ili ne.Jednostavno ekipa je takva kakva jeste i to je to...uzivajte.Srecno momci u Rio!!!

baš

pre 7 godina

apsolutni kraljevi. I ako se vrate bez medalje sa OI za mene će ostati najbolji tim reprezentacije koji se sastavio od Indianopolisa. Svaka čast Sale!

Alex

pre 7 godina

U prvom poluvremenu odlicna igra. Teo pokazuje da je najbolji plej izvan NBA, Jokic vrhunski igrac, kao i Bogdanovic. Odlicno iskoristili minute Jovic i Simonovic, obojica u odbrani odlicni, ali i u napadu veoma korisni. Raduljica veceras dobar. Na cetvorci smo tanki. I Macvan i Bircevic se trude, ali nije to kvalitet kao sto je Bjelica, mada mislim da ce biti korisni jer imaju srce za borbu, Bircevic ume da pogodi trojku, a Macvan je igrac koji ima veliku kosarkasku inteligenciju. Ova ekipa igra brzu kosarku i puna je talenta, tako da ne vidim razlog za brigu. Uzivajmo i navijajmo za nasu reprezentaciju.

Миша

pre 7 godina

https://youtu.be/96aGN-wr6T0
Имате пренос на јутјубу, без кочења и багова, квалитет солидан.. Без да тражите на неким самтовима

mixer_pancevo

pre 7 godina

Ne mogu da verujem! Mi vodimo, ljudi pljuju i govore sta treba da radi selektor! Samo za sekund pomislite: "jel moguce da ja znam bolje od Saleta a da je ceo svet glup i nije to primetio?"
Napred SRBIJA! Cekamo medalju!!!

Alex

pre 7 godina

Ljudi pustite Bobija, meni je najzalije sto nema Bjelice, jer bi to bila jos opakija ekipa, a za to nije kriv Djordjevic. Bircevic i Stimac su odlicne zamene za Macvana i Raduljicu, i ja tu nemam zamerku. Ovo ostalo je najbolje sto imamo, i ekipa lepo izgleda. Meni je jedino zao sto Jelovac nije pozvan na pripreme, ali ima vremena i za njega.

statebriga

pre 7 godina

Vidim okupili se strucnjaci da istresaju licne frustracije preko tastature posle 4 minuta igre... bolje radite na sebi, tako cete jedino zaleciti tu ozlojedjenost i mrznju u sebi. Nece vas izleciti neuspeh kosarkasa, necete biti bolja osoba ako "pogodite" da nam je trebao Marjanovic za medalju.

Fica

pre 7 godina

Iako Sale voli da Markovic i Radulja igraju u startnoj mnogo je bolje kad igraju Jovic i Jokic,Jovic je slican Markovicu ali u boljoj formi i u odbrani i u napadu.
Jokic je svima jasno bolji od Raduljice.
Macvan takodje daleko iznad Bircevica i treba mu dati sansu u startnoj kad se uklopi moze dosta toga on je bio ogroman talenat doneo nam svetsku titulu u mladjim kategorijama vreme je da se pokaze nije on jos ni toliko dtar ima 26 narednih 5,6 godina Bjelica Jokic i on bi nam lnogo loristili.
Uz ovu trojicu Teo na kecu a Bogdan na trojici.

Vuk

pre 7 godina

Da Bogdan nije igrao u Partizanu i radio nekom klubu što jeste sigurno bi bio omiljeni igrač..Realno neće još,ali stice on Tea lagano.Tačno je da neće imati lucidnost kao Teo,ali će biti mnogo kompletniji,bolji igrač..Koliko god voleli Tea i Jokića realno najbitnije je da igra Bogdan dobro..

MilosSrbija

pre 7 godina

Poslije prica o zlatu ova utakmica ce vam objasniti neke stvari...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gogo, 29. jul 2016 23:27)


Slazem se, ajde sad idi spavaj. Neverovatni ste majke mi....

Peda

pre 7 godina

Razbice nas Francuzi. Sada su u najacem sastavu. Zavarali smo se da vredimo. Djordjevicu odlazi!!! Nestvarno sto nije pozvao Marjanovica, ali nece imati kuda posle OI.

veliki strumf

pre 7 godina

Prva petorka sa Markovicem, Kalinom i Bircevicem delovala je smehotresno. I Raduljica je "briljirao". Udjose Teo, Jovic, Macvan i Jokic i neverovatna promena u igri.

krajisnik

pre 7 godina

od visokih igraca imamo Jokica.To je to.Ove ostale je strahota pratiti.Ali sto imamo atmosferu,nove peskire koji kad mlatis sa njima pokazuju koliko je sati....

SretenBG

pre 7 godina

Posle prve četvrtine šta reći, Bogdanović i Jokić svetske klase, a Teodosić čovek magija. Da imamo još deset takvih da se hrvamo sa Amerima! I ovako možemo da uživamo.

Kg kg

pre 7 godina

Ne bih nesto da mudrujem, ali lično mislim da je bolje da izgubimo ovu utakmicu.... Iz prostog razloga jer smo ih pobedili poslednja 2 i ovo bi bio 3ci put, na OI bi bio 4put, a realno nismo toliko bolji od njih.. Ne znam ni ja sta da mislim...

krecee

pre 7 godina

neverotno je da bobibotovi jedva cekaju da nesto krene naopako...
vi cete se vise radovati eventualnom neuspehu nego uspehu nase reprezentacije samo da bi mogli ovde da dodjete da pljujete....

Kg kg

pre 7 godina

Ne bih nesto da mudrujem, ali lično mislim da je bolje da izgubimo ovu utakmicu.... Iz prostog razloga jer smo ih pobedili poslednja 2 i ovo bi bio 3ci put, na OI bi bio 4put, a realno nismo toliko bolji od njih.. Ne znam ni ja sta da mislim...

Djordje421

pre 7 godina

Evo sta se desi kada igramo protiv dobrih centara... Jel i dalje verujete da Stimac ,Bircevic mogu nesto da urade? Raduljica ne moze ni da prdne Goberu , a kamoli videcete Kazinsu i Jordanu.

Fica

pre 7 godina

Kako vas nije vise smorilo da pricate o Sujeti,Bobiju,Macvanu i tako dalje...
Bobi je rekao da ce igrati otkazao dan pred okupljanje iako je Sale dosta planirao sa njim i jos ni jedanput nije dosao da podrzi ekipu i saigrace vec je bio svugde samo ne tu,i kakva je to sujeta, Jokic je mogao odma da dodje,Bjelica povredjen i Macvan i svi ostali su imali napornu sezonu a Bobi sa odmora na OI ne ide to tako hteo je da osigura porodicu to je normalno ali sada se ne bi uklopio u ekipu.
A Macvan je sve vreme bio uz njih radio koliko je mogao i iporavio se,momci su odlicni!

nele

pre 7 godina

Ajde bre dezurni pljuvaci smirite se malo, i ja bih voleo mnogo Bobi da igra, i da smo kompletni ali jbg, podrzimo ove momke, nasi su jbt, ko god da igra. Da li ste bre realni, sacekajte malo da se zavrsi sve pa onda komentarisite. Imam utisak da navijate da ne prodjemo ni grupu na olimpijadi pa da mozete tek onda da lupetate ovde gluposti. Svasta i ovaj internet i ovi portali trpe... SRBIJA!!!

MilosSrbija

pre 7 godina

Koja smo mi komedija majko moja...
(Stefan, 29. jul 2016 23:28)

Pa dobro brate, da li te je bar malo sramota? Nakon 3 minuta igre ti vec pljujes?! Vas nekolicina stvarno ima ozbiljne probleme... Idi spavaj, pametniji si onda.

Blue Fortress

pre 7 godina

N'ume Bogdan? Zna se kojim dezurnim pljuvacima je usmereno moje pitanje... I prestanite da pljujete Djordjevica i ekipu tokom utakmice jer potencijalno ispadate smesni kada pocnemo da razbijamo.

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Arena...boktemazo pa koga god poznajem po dijaspori niko nema taj kanal.Ja da jurim Livestream kao mladi majmun za utakmicu NACIONALNE reprezentacije,necu. Ej bre imas nacionalnu televiziju,parazite koje vi placate i oni se prave mutavi.Pa ovo su nevidjene sheme.

miljana

pre 7 godina

sta radi ovaj teodosic majko mila. kakva igracina,kakva inteligencija,kakav talenat. Dobri su momci vidi se da je odlicna atmosfera u timu,jedino sto nikako necu preboleti je izostanak Bjelice. U tom slucaju srebro bi bilo osigurano,mada ga i ovako ocekujem. napred momci!!! za srbiju!

MilosSrbija

pre 7 godina

Koja smo mi komedija majko moja...
(Stefan, 29. jul 2016 23:28)

Pa dobro brate, da li te je bar malo sramota? Nakon 3 minuta igre ti vec pljujes?! Vas nekolicina stvarno ima ozbiljne probleme... Idi spavaj, pametniji si onda.

veliki strumf

pre 7 godina

Ono sto me je zapanjilo jeste koliko kolektivno igramo! Gotovo da nema individualnih suteva i igre jedan na jedan. Cini mi se da smo bar 80% poena ubacili posle asistencija, sto je nevidjeni kvalitet. Igramo izuzetno brzo, trazi se najbolje resenje i slobodan igrac. Fenomenalna kretnja u napadu. Vrlo sam zadovoljan posle ovog meca.

statebriga

pre 7 godina

Vidim okupili se strucnjaci da istresaju licne frustracije preko tastature posle 4 minuta igre... bolje radite na sebi, tako cete jedino zaleciti tu ozlojedjenost i mrznju u sebi. Nece vas izleciti neuspeh kosarkasa, necete biti bolja osoba ako "pogodite" da nam je trebao Marjanovic za medalju.

Jonjo šelvi

pre 7 godina

Av av av Bogdanović zaštićen ko beli medved
Av av av Đorđeviću neznalice Mačvana si zvao taj nije igrao godinu dana neće moći da dobaci do koša
Av av av bez Grejatora Klupatora Bobinatora gubimo od svih
Av av av Đorđeviću Miško sastavlja tim

Poigrali se momci sa Nba ekipom, baš ne znaju

Blue Fortress

pre 7 godina

N'ume Bogdan? Zna se kojim dezurnim pljuvacima je usmereno moje pitanje... I prestanite da pljujete Djordjevica i ekipu tokom utakmice jer potencijalno ispadate smesni kada pocnemo da razbijamo.

SretenBG

pre 7 godina

Posle prve četvrtine šta reći, Bogdanović i Jokić svetske klase, a Teodosić čovek magija. Da imamo još deset takvih da se hrvamo sa Amerima! I ovako možemo da uživamo.

Ahil

pre 7 godina

Nisam pljuvac...
Imam samo jedno pitanje za nekog ko se malo bolje razume u kosarku: Da li je ovo lose tempiranje forme?
Uvek smo nekako superiorniji od svih ekipa na pripremama,imao Sam osecaj da je proslo prvenstvo bilo tako.
Mozda gresim dusu...

krecee

pre 7 godina

neverotno je da bobibotovi jedva cekaju da nesto krene naopako...
vi cete se vise radovati eventualnom neuspehu nego uspehu nase reprezentacije samo da bi mogli ovde da dodjete da pljujete....

Alex

pre 7 godina

Igraju dobro Teo, Bogdan, Radulja i Jokic, ali najvise me je obradovala odlicna igra Macvana, jer na njegovoj poziciji smo najtanji. Moram da pohvalim i Jovica, izrastao je u vrhunskog pleja.

miljana

pre 7 godina

sta radi ovaj teodosic majko mila. kakva igracina,kakva inteligencija,kakav talenat. Dobri su momci vidi se da je odlicna atmosfera u timu,jedino sto nikako necu preboleti je izostanak Bjelice. U tom slucaju srebro bi bilo osigurano,mada ga i ovako ocekujem. napred momci!!! za srbiju!

Marinko

pre 7 godina

Sale ubacio "prvu" petorku da im damo 10 fore. Milos, Bogdan, Nikola su suvo zlato. Mnogo mi je krivo sto ne igra Bjelica, veliki gubitak za nas. Macvan iskusno i rutinski, Jovic da odmara Tea u prevodjenju lopte, Kalinic za odbranu. Zasto nije igrao Nedovic? Raduljica moze protiv centara iz druge petorke. Francuzima nije igrao Parker. Ubacili smo preko 100. Svaka cast.

mixer_pancevo

pre 7 godina

Ne mogu da verujem! Mi vodimo, ljudi pljuju i govore sta treba da radi selektor! Samo za sekund pomislite: "jel moguce da ja znam bolje od Saleta a da je ceo svet glup i nije to primetio?"
Napred SRBIJA! Cekamo medalju!!!

baš

pre 7 godina

apsolutni kraljevi. I ako se vrate bez medalje sa OI za mene će ostati najbolji tim reprezentacije koji se sastavio od Indianopolisa. Svaka čast Sale!

DjoleKg

pre 7 godina

ne valja kad igramo lose na pripremama,kazemo razbice nas na turniru sa ovakvom igrom.Ne valja kad igramo dobro,kazemo lose tempirana forma,pascemo kad bude najpotrebnije. Nama Srbima nikad ne valja!

igorinjo

pre 7 godina

Iskreno,pljuvao sam Saleta kad nije poveo Bobija. Krenuo sam i sad isto to u prvih par minuta. Kad su momci krenuli da igraju,jao jao. Kad sam vido kolko neznam nista a kakav sam samo selektor bio. Kolka sam slova u drustvu drzao,jao. Budan sam i gledam,mozda i nesto naucim. Al medju drugare nesmem. Hvala Sale sto me demantujes.

Fica

pre 7 godina

Kako vas nije vise smorilo da pricate o Sujeti,Bobiju,Macvanu i tako dalje...
Bobi je rekao da ce igrati otkazao dan pred okupljanje iako je Sale dosta planirao sa njim i jos ni jedanput nije dosao da podrzi ekipu i saigrace vec je bio svugde samo ne tu,i kakva je to sujeta, Jokic je mogao odma da dodje,Bjelica povredjen i Macvan i svi ostali su imali napornu sezonu a Bobi sa odmora na OI ne ide to tako hteo je da osigura porodicu to je normalno ali sada se ne bi uklopio u ekipu.
A Macvan je sve vreme bio uz njih radio koliko je mogao i iporavio se,momci su odlicni!

Fica

pre 7 godina

Teodosic-Odbrana,napad,asistencije, proigravanje.. poigrava se.

Bogdanovic- Vidi se da zeli da pokaze koliko ustvari vredi posle napada koje je doziveo posle poraza od litvanije i odlicno mu ide svetska klasa.

Jovic- Ima sve neverovatno u kakvo igracinu je izrastao od svetskog prvenstva uz Tea u startnu.

Raduljica- Odlicno poentira u napadu odlican,odbrana malo da se popravi tj da bude pokretljiviji ali odlican.

Kalina-Dobar napad i dobrana.

Macvan- Vidi se zasto je bio najbolji mladi igrac na svetu,i to tek 26 godina on je i od Bjelice mladji njih dvojica u narednih 6 i vise godina na cetvorci uz neke mladje i mirni smo.

Jokic- Igrac kakvog ne pamtim da smo imali svetska klasa.

Ostali svi dobri ali mislim da ce nam ovi igraci biti kljucni ne osporavam Markovica,Nedovica trebaju nam svi ali ovi momci su najvise pokazali.

Samo napred.

Stari Vuk

pre 7 godina

Sjajna partija, igra na kos vise, to je nasa kosarka, to je nekad bila Yuga, to treba da bude i Srbija.

Radulja napokon u svom izdanju, izgledao je vrhunski u napadu (kretnja - gradjenje - realizacija), ostaje ta rupa u odbrani kad je on na 5, ali dobro, to je Raduljica :D

Bas me iznenadio Macvan, znam da je vrlo pametan igrac, ali nisam bio siguran kako ce izgledati posle povrede (a + je imao lom noge usred sezone), kako god, odusevio me je onim old skul horogom, volim te "poteze iz proslosti", a i ocigledno ce saradjivati odlicno sa Teom..

Jokic opet pokazao raskosni talenat, ja sam odusevljen momkom, sta reci, dijamant, on ako nastavi ovakav razvoj moze da bude all-star igrac, a i Srbija bi onda ako bog da resila pitanje centra zakljucno sa OI 2028 :D

Bogdanovica i Teodosica ne treba ni komentarisati, ozbiljna klasa! Ostaje zal za Bjelicom, ali sta je tu je, koga nema bez njega se MORA, idemo do medalje!

артиљерац

pre 7 godina

Давне 1972,стручни штаб рукометне репрезентације СФРЈ не поведе на ОИ у
Минхену сигурно најбољег југословенског,а можда и светског,играча Жарка
Жагмештара.Жага лепо дође на аеродром у Бгд,из Загреба,да их испрати.Каже
им:Само вас злато вади(мислећи на то што не игра на ОИ).И били су златни.
Бобан Марјановић није најбољи српски играч,а камоли светски.Ако тим неће
играти добро због једног играча(макар и најбољег)онда ту нема ни тима ни игре.А одиграо сам 7 прволигашких сезона у ватерполу,знам добро шта је спорт.Наравно да Србија неће у Бразилу узети злато у кошарци,поред САД.Али
медаља није недостижна.Осим Амера,нема тима који не можемо да добијемо.

Vukk

pre 7 godina

Ej ljudi nema Bjelice,a Macvan je jedina odlicna 4 rka..Realno strasan igrac,kompletan i ima strasan osecaj..Ako on bude dobar na olimpijadi mnogo ce nam znaciti..

Dusan

pre 7 godina

Pitanje za sve vas koji se plaše pobeda i pripremnom periodu: Da li američka javnost strahuje od toga što su ameri dominantni na pripremama u ne gube?

Puna podrška za reprezentaciju, milina je gledati ih!

Mikele

pre 7 godina

Neverovatno, koliko smo mi: pakosni, ljubomorni, neznalice... Ako je ovo nasa top forma, fantasticno! Nece ona nestati za dva dana, kao sto se vecina pokvarenjaka nada. Sale je ove situacije prosao mnogo puta. Stari je on smeker. Zna sta radi. Kada nekoga "rasturis", onda te se taj sledeci put, kada igrate uplasi. To je velika prednost. Zato teniseri " ginu" da pobede nekoga sa nulom, fudbaleri da daju sto vise golova... Oni koji se nikada nisu bavili sportom, to ne znaju, i zato i pisu da prijateljske utakmice nisu vazne. Momci, samo napred!

Bergkamp

pre 7 godina

Nisam poslao komentar ne pamtim od kada, ali sad moram,
Teodosic je covek genijalac, igracina, nemam reci kojima bih opisao koliko ne odusevljava nacin na koji covek igra kosarku!
A i ovaj mali Jokic sa 20 godina da ovako igra, to dugo nisam video.
A moram pomenuti i Bogdanovica koji je toliko napredovao u svim segmentima igre da sam ja odusevljen!
Ja verujem da mozemo do medalje u Riju iako smo bez jednog od najbitnijih igraca, naseg Belog!

Miki

pre 7 godina

jako pozitivno me uverio Macvan. Macvan ve nam dati fizicku igru i tucu ispod kosa... I ja delim misljenje, da ako se vodi +20 da mora da se ubaci Stimca... Ovo malo igramje 3mim nema smisla... Znaci zaista bolje da je poveo Marjanovica! zamislite samo ovu ekipu uz jos jednog 222cm u rotaciji... ali dobro to je proslost! Najjace smo igrali sa Jovicem i Markovicem na poz pleja!!! Znaci Sale moze bez problema da forsira Teodosica na poz 2. Kalina limitiran igrac ali bori se lepo.. Simonovic i Macvan su isli silno na ofanzivni skok sto mi se takodje dopalo...

Alex

pre 7 godina

Ljudi pustite Bobija, meni je najzalije sto nema Bjelice, jer bi to bila jos opakija ekipa, a za to nije kriv Djordjevic. Bircevic i Stimac su odlicne zamene za Macvana i Raduljicu, i ja tu nemam zamerku. Ovo ostalo je najbolje sto imamo, i ekipa lepo izgleda. Meni je jedino zao sto Jelovac nije pozvan na pripreme, ali ima vremena i za njega.

Miki28

pre 7 godina

Nevjerovatno koliko smo negativan narod, pa nama ne treba niko drugi! Mi smo sami najveci neprijatelji... Bobi, Bobi, Bobi, kao da je Sek licno! Dosadili ste vise sa tom pricom o Bobiju! Nema ga i to je to... Steta sto nema Bjelog! Ovo za sad djeluje jako dobro a mozemo i jos bolje! Teo je umjetnik sa loptom

Fica

pre 7 godina

Macvan ce odlicno odmeniti Bjelicu,Jokic i Radulja ce da nas drze odlicno na centru na ostalim pozicijama smo popunjeni jos kad se vrati Bjelica na nekim narednim prvenstvima stalno da se gadja zlato!
Na olimpijadi po medalju i da ne bude zlatna sijace kao zlatna!

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Arena...boktemazo pa koga god poznajem po dijaspori niko nema taj kanal.Ja da jurim Livestream kao mladi majmun za utakmicu NACIONALNE reprezentacije,necu. Ej bre imas nacionalnu televiziju,parazite koje vi placate i oni se prave mutavi.Pa ovo su nevidjene sheme.

MilosSrbija

pre 7 godina

Poslije prica o zlatu ova utakmica ce vam objasniti neke stvari...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gogo, 29. jul 2016 23:27)


Slazem se, ajde sad idi spavaj. Neverovatni ste majke mi....

gremlin

pre 7 godina

Da vas pitam nešto,vi koji govorite da je Bobi HAUARD LIČNO?!?!jel vi to stvarno MISLITE?!?!pa Miličic koji je za njega bio pojam NIJE URADIO NIŠTA ZBOG USIJANE GLAVE!!!Bobi,Bobi,pa Bobi,možda je slavio sa Parkerom sinoć oni se ionako provodili po BG!!!NAPRED SRBIJA!!!

Иван-Ниш

pre 7 godina

Ево, јављам се да мало ликујем, хахахах. Мачван ме није изненадио, одиграо таман како очекујем. Човек може да буде и кош машина. Када центар одрађује свој посао онда Мачван скупи много лопти и сеје поене. За остале, видели сте. Колективна игра ствара боље играче од свих. Можда је сада јасније неким стручњацима, који прате кошарку невероватних 20 година (ја скромних 35 година), да је за течну игру потребно комплетно бити у припремама. Имали смо некад и боље играче, али смо знали да се обрукамо. Сетите се само 2004. и 2005, то није било тако давно. Управо је тада нпр. Милојевић, најбољи скакач и поентер Евролиге, против Француза, 4 пута послао ер-бол додавања. За остале звезде исто да се не прича. Није довољно само име, потребна је и игра. Постоји жал за Бјелицом, ово би била идеална средина за њега, али да не торлочем много... Важно да се сви труде и показују жељу, напредак је евидентан. Све најбоље момци!

napred srbija

pre 7 godina

pravi tim, svi dišu kao jedan. mnogo raznovrsnih rešenja, fantastična odbrana. osim već očekivano dobrih dobrih, raduje mačvanov povratak.

nele

pre 7 godina

Ajde bre dezurni pljuvaci smirite se malo, i ja bih voleo mnogo Bobi da igra, i da smo kompletni ali jbg, podrzimo ove momke, nasi su jbt, ko god da igra. Da li ste bre realni, sacekajte malo da se zavrsi sve pa onda komentarisite. Imam utisak da navijate da ne prodjemo ni grupu na olimpijadi pa da mozete tek onda da lupetate ovde gluposti. Svasta i ovaj internet i ovi portali trpe... SRBIJA!!!

ja sam

pre 7 godina

Kad mamuran ustanem i vidim rezultat kosarkasa, ništa bolje za lijek protiv bola u glavi.
Jedva čekam oi, samo da nas malo i sreća pogleda u teškim trenucima. Idemooooo :)

kewl_bron

pre 7 godina

Prelako smo dobili ovu utakmicu, iako ovo nije ni priblizno nasa najbolja igra. Kada bi Macvan mogao da odigra oko 25-30 minuta po mecu na cetvorci,i Jokic na petici, verovatno bi bili u konkurenciji za medalju.

veliki strumf

pre 7 godina

Prva petorka sa Markovicem, Kalinom i Bircevicem delovala je smehotresno. I Raduljica je "briljirao". Udjose Teo, Jovic, Macvan i Jokic i neverovatna promena u igri.

Ceca sam

pre 7 godina

Pljuvaci,SRAMITE SE. Ovi momci se bore i predstavljaju NASU drzavu. Treba svi da ih podrzimo i bodrimo,pa makar bili poslednji na Igrama,a kamoli kad igramo ovako dobro i timski.
MOMCI,odlicni ste!
Verujem u vas i legendu Saleta.
Idemoooo!

gremlin

pre 7 godina

Moje zapažanje IGRAMO BRZO ATRAKTIVNO I DOMINANTNO,ŠTETA ZA BJELICU ALI KOŠARKA JE TIMSKI SPORT!!!IMAMO ŠANSE ZA MEDALJU!!!EVO 50 poena za poluvreme!!!p.s.Marijanović je PRESPOR ZA OVU IGRU SRBIJE!!!

Cane Kurbla

pre 7 godina

ja sam navijac zvezde. ali navijac ne slepi pratilac, kakve veze ima sto nema BM zemlja se voli i za zemlju se navija. Nije bitno ko igra a ko ne, sigurno se ja kao nastavnik geografije necu mesati u posao selektora. To sta bi mi voleli a sta ne to je druga prica, svakom Srbinu bar jedno ime u reprezentaciji ne odgovara. Hrabro i muski samo, pa dokle stignemo,daj Boze do samog finala.

goran bgd

pre 7 godina

Iako sam mislio da, nakon lose tempirane forme prosle godine za zavrsnicu, kada su kidali sve u pripremama i u grupi, a izduvali balon, kad se odlucivalo, da ce ove bolje rasporediti snage, ovo, iako zadivljujuce izdanje, djeluje kao isti scenario. Plasim se da opet ne krenemo nabrijano i u cetvrtfinalu popucamo po savovima, jer nas svakako ceka tekma na ivici noza. Iskreno se nadam, da se sa Francuskom necemo sretati u odlucujucoj fazi, jer posle tri dobijene utakmice protiv njih, djeluje mi nerealno da ih dobijemo i cetvrti put, kad budu podigli nivo igre. Ukoliko pak ne bude tako bilo, jbg, znaci da smo ipak mnogo jaki.

boza pub

pre 7 godina

citam ove komentare hronoloski, koji smo mi narod. prvo nebitna utakmica, zatim licno bih vise zeleo da smo izgubili. medjutim, ovaj nivo pljuvanja i pametovanja, samo kod nas ima, e moji Srbi, zato nam tako i ide

Alex

pre 7 godina

U prvom poluvremenu odlicna igra. Teo pokazuje da je najbolji plej izvan NBA, Jokic vrhunski igrac, kao i Bogdanovic. Odlicno iskoristili minute Jovic i Simonovic, obojica u odbrani odlicni, ali i u napadu veoma korisni. Raduljica veceras dobar. Na cetvorci smo tanki. I Macvan i Bircevic se trude, ali nije to kvalitet kao sto je Bjelica, mada mislim da ce biti korisni jer imaju srce za borbu, Bircevic ume da pogodi trojku, a Macvan je igrac koji ima veliku kosarkasku inteligenciju. Ova ekipa igra brzu kosarku i puna je talenta, tako da ne vidim razlog za brigu. Uzivajmo i navijajmo za nasu reprezentaciju.

Vuk

pre 7 godina

Da Bogdan nije igrao u Partizanu i radio nekom klubu što jeste sigurno bi bio omiljeni igrač..Realno neće još,ali stice on Tea lagano.Tačno je da neće imati lucidnost kao Teo,ali će biti mnogo kompletniji,bolji igrač..Koliko god voleli Tea i Jokića realno najbitnije je da igra Bogdan dobro..

Fica

pre 7 godina

Iako Sale voli da Markovic i Radulja igraju u startnoj mnogo je bolje kad igraju Jovic i Jokic,Jovic je slican Markovicu ali u boljoj formi i u odbrani i u napadu.
Jokic je svima jasno bolji od Raduljice.
Macvan takodje daleko iznad Bircevica i treba mu dati sansu u startnoj kad se uklopi moze dosta toga on je bio ogroman talenat doneo nam svetsku titulu u mladjim kategorijama vreme je da se pokaze nije on jos ni toliko dtar ima 26 narednih 5,6 godina Bjelica Jokic i on bi nam lnogo loristili.
Uz ovu trojicu Teo na kecu a Bogdan na trojici.

76er

pre 7 godina

Realno izostanak Parkera trenutno i nije neki preveliki hendikep za Francuze, tako da ovo ipak nije "mala" pobeda. Ali ajde samo da ne bude ko na Evropskom.

Boba

pre 7 godina

Ne mogu da verujem koliko negativnih komentara za svoju zemlju...Pa ljudi moji mi nemamo nista od toga, uzeli medalju ili ne.Jednostavno ekipa je takva kakva jeste i to je to...uzivajte.Srecno momci u Rio!!!

Djoksonidis

pre 7 godina

Fantasticna trojka Teo-Bogdan-Jokara! Napadacki savrseni. Prvo poluvreme uliva nadu da mozemo cak i do finala sa Amerima. Hemija je odlicna. Francuzi imaju nekoliko igraca koji, dok su u igri, omogucavaju nam da se odlepimo. AUS je, uprkos sjajnim pojedincima, losija u nasoj grupi, Brazil ih je demolirao ranije ove veceri. Uveren sam u Olimpijsku medalju, ali sanjam novo finale sa drim-timom! Srbija!!!

ja sam

pre 7 godina

Ko voli Srbiju zna zašto igraju ovi momci što igraju, ko ne voli ove momke sto igraju ne voli Srbiju, nego lopovsko-mafijasko-politicke klubove u Srbiji. Pozdrav :)

Tozovac

pre 7 godina

Kakav uzas proistice iz komplexa navijaca zvezde. Smaraju za bobija, pljuju saleta i bogdana a kod nas za sada sve dobro funkcionise. Ne mogu ni oni sami da se opuste i uzivaju. Uzas. Mrace sve oko sebe

Fica

pre 7 godina

Macvan kad se uigra i Jokic dobar tandem pod kosem uz raspolozenog Raduljicu mozemo bez Bjelice da izdrzimo pod kosem kad je takva situacija

ZG TOM-šrauba

pre 7 godina

Dobra igra, treba dobiti snažnu Francusku, iako Parker koji nije igrao vrijedi 15-20 koševa po utakmici. Ali mislim da neku od medalja osvajate sigurno.

zagor

pre 7 godina

obozavam utakmice protiv francuza. mnogo postujem i simpatisem njihovu rep i te utakmice su uvek zabavne i na pobedu. osim naravno srb ja sam navijac i fra!

Čovek iz senke

pre 7 godina

Gde ste sada pljuvači selektora "što nije poveo Bobija" a ima vas i koji vredjate Mačvanov fizički izgled i sram bilo vas moderatore koji to dozvoljavate, bruka!

****

pre 7 godina

Ako neko navija protiv reprezentacije svoje zemlje, samo da bi mogao da kaže eto bio sam u pravu (iako nije jer je neznalica), jasno je o kakvim se moralnim kvalitetima tu radi. Bez obraza i časti.

Kg kg

pre 7 godina

Ne bih nesto da mudrujem, ali lično mislim da je bolje da izgubimo ovu utakmicu.... Iz prostog razloga jer smo ih pobedili poslednja 2 i ovo bi bio 3ci put, na OI bi bio 4put, a realno nismo toliko bolji od njih.. Ne znam ni ja sta da mislim...

capo di tutti capi

pre 7 godina

Na svakoj utakmici treba ici na pobedu i ovo nije kritika,ali se bojim ovih pobeda nad francuzima pre olimpijade,imam neki los osecaj da necemo proci dobro sa njima u grupi,daj Boze da gresim..Bolje da gubimo ove tekme i budemo 4. u grupi,pa posle udjemo u finale nego da tucemo sve zive u grupi i pre,a onda izgubimo kad je najbitnije..Svakako uz nas tim do kraja ma kakav god bio!!Sportski pozdrav.

biće bolje

pre 7 godina

Naša reprezentacija je u prvih pet na svetu tako da ne očekujem loše izdanje, Đorđević ume da izvuče iz ovih igrača maksimum i dobro je što je Jokić uvek dvocifren, jeste zamerka što Bobi ne ide, ali i sa njim nećemo pobediti amere, trebaju nam jaki centri sa bekovima ne stojimo loše. Ako na olimpijadi kiksnemo samo protiv amera biće to veliki uspeh.

Kg kg

pre 7 godina

Ne bih nesto da mudrujem, ali lično mislim da je bolje da izgubimo ovu utakmicu.... Iz prostog razloga jer smo ih pobedili poslednja 2 i ovo bi bio 3ci put, na OI bi bio 4put, a realno nismo toliko bolji od njih.. Ne znam ni ja sta da mislim...

pera

pre 7 godina

usao sam u komentare samo da pogledam sta se pricalo na pocetku utakmice,srbija je jedina zemlja koja ima vise strucnjaka nego stanovnika,kakvi komentari i kakva kuknjava,sjajno:)

anbeast

pre 7 godina

Ah, što mi krivo za Bjelicu.... (i za Bobija, pa ko god bio kriv). Mnogo bih voleo da vidim igru sa Teom, Jokicem i Bjelicom u petorci... Uz Bogdana i Kalinica to bi bilo ko San Antonio pre neku godinu(mislim na protok lopte u napadu) :-) Dobra igra, naoko lagana pobeda nad veoma dobrom reprezentacijom. Bez obzira što će duel na igrama biti nešto sasvim drugo, dobro je ovo da ih pobedjujemo serijski. Doduše, može da se desi opuštanje kod naših (u fazonu: lako ćemo, vis' da smo ih dobili 5 puta), ali može malo i glava da proradi kod Francuza, da se uvuče crv sumnje...

nista o nicemu

pre 7 godina

Kako vas nije vise smorilo da pricate o Sujeti,Bobiju,Macvanu i tako dalje...
Bobi je rekao da ce igrati otkazao dan pred okupljanje iako je Sale dosta planirao sa njim i jos ni jedanput nije dosao da podrzi ekipu i saigrace vec je bio svugde samo ne tu,i kakva je to sujeta, Jokic je mogao odma da dodje,Bjelica povredjen i Macvan i svi ostali su imali napornu sezonu a Bobi sa odmora na OI ne ide to tako hteo je da osigura porodicu to je normalno ali sada se ne bi uklopio u ekipu.
A Macvan je sve vreme bio uz njih radio koliko je mogao i iporavio se,momci su odlicni!
(Fica, 29. jul 2016 23:37)

Znalo se od februara da kvalifikacije ne moze da igra, znaci nije otkazao dan pred okupljanje. Djordjevic je sujetan, i ima dvostruke arsine.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

UHHHHHH:::

Kakva partija nasih, koji izgledaju tako dobro da je cudno za gledati..
Bogdanovic je postao zver, JOkic razbija, Raduljica dize formu, a ostak tog drustva igra super brzu ne sebicnu kosarku...
Sta za reci osim fenomonalno

Aлександар

pre 7 godina

Тооооо чим заигра Боби ето двоцифрене предности за Србију! Тооо, тааако јеее...А, шта? Није играо Боби? Уопште није у тиму?! Па...тако је то кад овај Сале има неке принципе, једва 17 разлике, а да је играо Боби... па....разбили би иx са Бобијем.

ccc?

pre 7 godina

Bitne su ove pobede, podizu moral i samouverenost. Neko rece da se plasi jer treci put u nizu dobijamo Francuze? A sta onda treba da misle Francuzi? Na porazima se ne grade pobede i medalje vec na pobedama. Macvan je sve rekao botovima koji kukaju mesec dana sto ga Sale vodi. O BB necu da pisem, tu su botovi oni znaju njegove procente napamet. Oni te procente i nocu sanjaju. Teo, mag, asistencije sa druge planete. Jokic dobar a o Raduljici neka pricaju botovi ako su nesto veceras uopste videli. Francuzi imaju strasne igrace, opasne sutere. Zalabal , De Kolo i da ne nabrajam .Sipaju trojke. Bili smo bolji i u napadu, skoku, odbrani. Ne moramo da osvojimo turnir, bitno je da se dobro pripremimo za OI i da to bude svrha. Sve najbolje na OI.

murajsam

pre 7 godina

polako brate...i ranije smo u pripremnim razbijali pa posle kada treba ćorak...a bilo je vala i obrnuto da smo se mučili u pripremnim a da posle ubijemo...tako da ništa ovo ne znači....pamet u glavu...turnir će na ovoj olimpijadi biti veoma jak

Миша

pre 7 godina

https://youtu.be/96aGN-wr6T0
Имате пренос на јутјубу, без кочења и багова, квалитет солидан.. Без да тражите на неким самтовима

Владимир

pre 7 godina

Одлична игра наше репрезентације. Невероватно је колико смо били бољи у свему против репрезентације са толико НБА играча. Само нека тако наставе до краја ОИ. Пуна подршка момцима. Надам се да је повреда Недовића лакше природе.

Beljo

pre 7 godina

Dusan, kazes da li se plasi americka javnost sto ameri rokaju u pripremama... Nije bas vispreno tako razmisljati, jer ameri se itekako stede u pripremama. Dobiju mec tipa 50 razlike umjesto 70. Oni ne mogu da izgube sve i da pokusavaju. Srbija s druge strane je jedna solidna ekipa i nista vise. I nabriju se tako u pripremnom periodu, da kao pokazu da su sila, a onda jedna ARG ih tresne na OI.

veliki strumf

pre 7 godina

Mora se reci: Bircevic za 7-8 minuta u igri ima +/- jedno -20! Jos ga Sale ubacuje da igra kad su u petorci Gober i Diao. Pa razbucase ga. Imamo toliko potencijalno dobrih cetvorki (Savan, Novica, Luka, Erceg, Jelovac...) a iz raznoraznih razloga niko od njih ne igra, pa se nekako Birca ubaci. Kao dan je jasno da je nasa najbolja petorka Teo, Jovic, Bogdan, Macvan i Jokic, prakticno sa 2 pleja i bez klasicne trojke. Kod Francuza cim izadju Gober, Diao i De Kolo vidi se ogromna razlika u kvalitetu igre.

krajisnik

pre 7 godina

od visokih igraca imamo Jokica.To je to.Ove ostale je strahota pratiti.Ali sto imamo atmosferu,nove peskire koji kad mlatis sa njima pokazuju koliko je sati....

spin

pre 7 godina

Svađamo se koga je trebao voditi ili ne, a tek će se videti koliko imamo sreće mi navijači da gledamo pojedine igrače još uvek u našim klubovima. Stvarno smo zemlja košarke

Djordje421

pre 7 godina

Evo sta se desi kada igramo protiv dobrih centara... Jel i dalje verujete da Stimac ,Bircevic mogu nesto da urade? Raduljica ne moze ni da prdne Goberu , a kamoli videcete Kazinsu i Jordanu.

drax

pre 7 godina

Nije vragu verovati u pripremama,nismo mi Amerikanci.Nas je ona ista Francuska koju smo pobedjivali u pripremama razbila ko bas za Bronzu prosle godine,nikakvu sansu nismo imali.Svaka cast momcima ali pamet u glavu i oprezno u daljem takmicenju.

Nindza

pre 7 godina

Mozda prodjemo grupu i to je to. Osim Teodosica i Jokica nema nikog ko moze da "potegne" kad je gusto. Svi ostali padaju u defetizam posle prvog poraza, to se videlo na prethodnim takmicenjima, ako ne prodjemo u finale, nema medalje. Dodjemo do cetvrt finala, izgubimo i onda budemo osmi. A za finale, na zalost nemamo igrace. Dakle, ili osmi, ili u najludjoj sreci cetvrti.

banned

pre 7 godina

Mene samo brine da ne upadnemo u najbolju formu sada pa da ne izgore do kraja. Dakle da probaju do medalje uzlaznom linijom. Za sve ostalo, čestitke i napred Srbijo!

Knez

pre 7 godina

Gledao, generalno Francuzi van forme, odbrana se bas slabo igrala. Mi sto je i ocekivano imamo problem na 4 i 5, Jokic drzi vidu a posle njega potop. Aj videcemo.

oberin martel

pre 7 godina

Samo polako. I na poslednjem EP smo razbijali dok nisu došle najbitnije utakmice. Niko nije lud da sada pokaže sve što zna. Ulazak u polufinale bio bi podvig ravan čudu.

Ratko

pre 7 godina

Nemojte ovo da vas zavara. Imali smo preko 20 asistencija, 70% šut za 2 i 45% šut za tri poena. Oni su igrali bez Parkera koji je srce tima, kao nama Teodosić. Dakle ovo je pripremna utakmica uz naše odlične šutve spolja, trojke i šut sa distance je sevao kao u najboljim danima. Isto ovako smo mi igrali i na EP pa smo udarili u Litvanski zid kad je stao šut spolja. Čekamo zvanične mečeve i po prikazanom grupu sigurno prolazimo ali ako budemo 3-4 ostajemo bez medalje ipak su Španija i SAD jači od nas a sa njima se ukrštamo.

Peda

pre 7 godina

Razbice nas Francuzi. Sada su u najacem sastavu. Zavarali smo se da vredimo. Djordjevicu odlazi!!! Nestvarno sto nije pozvao Marjanovica, ali nece imati kuda posle OI.

Millennium

pre 7 godina

Naravno da mi je drago zbog pobede. Naravno da podržavam naše momke i selektora. Ali da nije malo rano da se bije stotka protiv Francuza? Ovoga se niko neće sećati već za dva dana, ali loših rezultata sa OI hoće.

sale povrati obraz

pre 7 godina

@miki28
Bobi i je moderni shaq u smislu ucinkovitosti i faktora prijetnje. Nema slicnog igraca na FIBI niti u NBA, zar je to kontroverzno? Ili imas ili nemas Bobija.

Boby

pre 7 godina

Svaka cast, ovako da bude i na OI. Ipak ove utakmice skoro da se ne racunaju uopste. Fra fali Parker kao nama Teo. Licno mislim da su malo kvalitetniji od nas, ali to mora da dokazu na terenu. Al da se zna odrali smo ih. Mnogo je jaka petorka Parker, De Kolo, Batum, Dijao, Gober. Ima Srb jachu: Teo, Guduric, Bogdan, Jokic, Boby.

Peda

pre 7 godina

Razbice nas Francuzi. Sada su u najacem sastavu. Zavarali smo se da vredimo. Djordjevicu odlazi!!! Nestvarno sto nije pozvao Marjanovica, ali nece imati kuda posle OI.

Djordje421

pre 7 godina

Evo sta se desi kada igramo protiv dobrih centara... Jel i dalje verujete da Stimac ,Bircevic mogu nesto da urade? Raduljica ne moze ni da prdne Goberu , a kamoli videcete Kazinsu i Jordanu.

Nindza

pre 7 godina

Mozda prodjemo grupu i to je to. Osim Teodosica i Jokica nema nikog ko moze da "potegne" kad je gusto. Svi ostali padaju u defetizam posle prvog poraza, to se videlo na prethodnim takmicenjima, ako ne prodjemo u finale, nema medalje. Dodjemo do cetvrt finala, izgubimo i onda budemo osmi. A za finale, na zalost nemamo igrace. Dakle, ili osmi, ili u najludjoj sreci cetvrti.

nista o nicemu

pre 7 godina

Kako vas nije vise smorilo da pricate o Sujeti,Bobiju,Macvanu i tako dalje...
Bobi je rekao da ce igrati otkazao dan pred okupljanje iako je Sale dosta planirao sa njim i jos ni jedanput nije dosao da podrzi ekipu i saigrace vec je bio svugde samo ne tu,i kakva je to sujeta, Jokic je mogao odma da dodje,Bjelica povredjen i Macvan i svi ostali su imali napornu sezonu a Bobi sa odmora na OI ne ide to tako hteo je da osigura porodicu to je normalno ali sada se ne bi uklopio u ekipu.
A Macvan je sve vreme bio uz njih radio koliko je mogao i iporavio se,momci su odlicni!
(Fica, 29. jul 2016 23:37)

Znalo se od februara da kvalifikacije ne moze da igra, znaci nije otkazao dan pred okupljanje. Djordjevic je sujetan, i ima dvostruke arsine.

krajisnik

pre 7 godina

od visokih igraca imamo Jokica.To je to.Ove ostale je strahota pratiti.Ali sto imamo atmosferu,nove peskire koji kad mlatis sa njima pokazuju koliko je sati....

Beljo

pre 7 godina

Dusan, kazes da li se plasi americka javnost sto ameri rokaju u pripremama... Nije bas vispreno tako razmisljati, jer ameri se itekako stede u pripremama. Dobiju mec tipa 50 razlike umjesto 70. Oni ne mogu da izgube sve i da pokusavaju. Srbija s druge strane je jedna solidna ekipa i nista vise. I nabriju se tako u pripremnom periodu, da kao pokazu da su sila, a onda jedna ARG ih tresne na OI.

Jonjo šelvi

pre 7 godina

Av av av Bogdanović zaštićen ko beli medved
Av av av Đorđeviću neznalice Mačvana si zvao taj nije igrao godinu dana neće moći da dobaci do koša
Av av av bez Grejatora Klupatora Bobinatora gubimo od svih
Av av av Đorđeviću Miško sastavlja tim

Poigrali se momci sa Nba ekipom, baš ne znaju

Ahil

pre 7 godina

Nisam pljuvac...
Imam samo jedno pitanje za nekog ko se malo bolje razume u kosarku: Da li je ovo lose tempiranje forme?
Uvek smo nekako superiorniji od svih ekipa na pripremama,imao Sam osecaj da je proslo prvenstvo bilo tako.
Mozda gresim dusu...

Miki

pre 7 godina

jako pozitivno me uverio Macvan. Macvan ve nam dati fizicku igru i tucu ispod kosa... I ja delim misljenje, da ako se vodi +20 da mora da se ubaci Stimca... Ovo malo igramje 3mim nema smisla... Znaci zaista bolje da je poveo Marjanovica! zamislite samo ovu ekipu uz jos jednog 222cm u rotaciji... ali dobro to je proslost! Najjace smo igrali sa Jovicem i Markovicem na poz pleja!!! Znaci Sale moze bez problema da forsira Teodosica na poz 2. Kalina limitiran igrac ali bori se lepo.. Simonovic i Macvan su isli silno na ofanzivni skok sto mi se takodje dopalo...

capo di tutti capi

pre 7 godina

Na svakoj utakmici treba ici na pobedu i ovo nije kritika,ali se bojim ovih pobeda nad francuzima pre olimpijade,imam neki los osecaj da necemo proci dobro sa njima u grupi,daj Boze da gresim..Bolje da gubimo ove tekme i budemo 4. u grupi,pa posle udjemo u finale nego da tucemo sve zive u grupi i pre,a onda izgubimo kad je najbitnije..Svakako uz nas tim do kraja ma kakav god bio!!Sportski pozdrav.

veliki strumf

pre 7 godina

Mora se reci: Bircevic za 7-8 minuta u igri ima +/- jedno -20! Jos ga Sale ubacuje da igra kad su u petorci Gober i Diao. Pa razbucase ga. Imamo toliko potencijalno dobrih cetvorki (Savan, Novica, Luka, Erceg, Jelovac...) a iz raznoraznih razloga niko od njih ne igra, pa se nekako Birca ubaci. Kao dan je jasno da je nasa najbolja petorka Teo, Jovic, Bogdan, Macvan i Jokic, prakticno sa 2 pleja i bez klasicne trojke. Kod Francuza cim izadju Gober, Diao i De Kolo vidi se ogromna razlika u kvalitetu igre.

Vuk

pre 7 godina

Da Bogdan nije igrao u Partizanu i radio nekom klubu što jeste sigurno bi bio omiljeni igrač..Realno neće još,ali stice on Tea lagano.Tačno je da neće imati lucidnost kao Teo,ali će biti mnogo kompletniji,bolji igrač..Koliko god voleli Tea i Jokića realno najbitnije je da igra Bogdan dobro..

Knez

pre 7 godina

Gledao, generalno Francuzi van forme, odbrana se bas slabo igrala. Mi sto je i ocekivano imamo problem na 4 i 5, Jokic drzi vidu a posle njega potop. Aj videcemo.

drax

pre 7 godina

Nije vragu verovati u pripremama,nismo mi Amerikanci.Nas je ona ista Francuska koju smo pobedjivali u pripremama razbila ko bas za Bronzu prosle godine,nikakvu sansu nismo imali.Svaka cast momcima ali pamet u glavu i oprezno u daljem takmicenju.

Ratko

pre 7 godina

Nemojte ovo da vas zavara. Imali smo preko 20 asistencija, 70% šut za 2 i 45% šut za tri poena. Oni su igrali bez Parkera koji je srce tima, kao nama Teodosić. Dakle ovo je pripremna utakmica uz naše odlične šutve spolja, trojke i šut sa distance je sevao kao u najboljim danima. Isto ovako smo mi igrali i na EP pa smo udarili u Litvanski zid kad je stao šut spolja. Čekamo zvanične mečeve i po prikazanom grupu sigurno prolazimo ali ako budemo 3-4 ostajemo bez medalje ipak su Španija i SAD jači od nas a sa njima se ukrštamo.

goran bgd

pre 7 godina

Iako sam mislio da, nakon lose tempirane forme prosle godine za zavrsnicu, kada su kidali sve u pripremama i u grupi, a izduvali balon, kad se odlucivalo, da ce ove bolje rasporediti snage, ovo, iako zadivljujuce izdanje, djeluje kao isti scenario. Plasim se da opet ne krenemo nabrijano i u cetvrtfinalu popucamo po savovima, jer nas svakako ceka tekma na ivici noza. Iskreno se nadam, da se sa Francuskom necemo sretati u odlucujucoj fazi, jer posle tri dobijene utakmice protiv njih, djeluje mi nerealno da ih dobijemo i cetvrti put, kad budu podigli nivo igre. Ukoliko pak ne bude tako bilo, jbg, znaci da smo ipak mnogo jaki.

Boby

pre 7 godina

Svaka cast, ovako da bude i na OI. Ipak ove utakmice skoro da se ne racunaju uopste. Fra fali Parker kao nama Teo. Licno mislim da su malo kvalitetniji od nas, ali to mora da dokazu na terenu. Al da se zna odrali smo ih. Mnogo je jaka petorka Parker, De Kolo, Batum, Dijao, Gober. Ima Srb jachu: Teo, Guduric, Bogdan, Jokic, Boby.

igorinjo

pre 7 godina

Iskreno,pljuvao sam Saleta kad nije poveo Bobija. Krenuo sam i sad isto to u prvih par minuta. Kad su momci krenuli da igraju,jao jao. Kad sam vido kolko neznam nista a kakav sam samo selektor bio. Kolka sam slova u drustvu drzao,jao. Budan sam i gledam,mozda i nesto naucim. Al medju drugare nesmem. Hvala Sale sto me demantujes.

Kg kg

pre 7 godina

Ne bih nesto da mudrujem, ali lično mislim da je bolje da izgubimo ovu utakmicu.... Iz prostog razloga jer smo ih pobedili poslednja 2 i ovo bi bio 3ci put, na OI bi bio 4put, a realno nismo toliko bolji od njih.. Ne znam ni ja sta da mislim...

Tozovac

pre 7 godina

Kakav uzas proistice iz komplexa navijaca zvezde. Smaraju za bobija, pljuju saleta i bogdana a kod nas za sada sve dobro funkcionise. Ne mogu ni oni sami da se opuste i uzivaju. Uzas. Mrace sve oko sebe

Blue Fortress

pre 7 godina

N'ume Bogdan? Zna se kojim dezurnim pljuvacima je usmereno moje pitanje... I prestanite da pljujete Djordjevica i ekipu tokom utakmice jer potencijalno ispadate smesni kada pocnemo da razbijamo.

oberin martel

pre 7 godina

Samo polako. I na poslednjem EP smo razbijali dok nisu došle najbitnije utakmice. Niko nije lud da sada pokaže sve što zna. Ulazak u polufinale bio bi podvig ravan čudu.

krecee

pre 7 godina

neverotno je da bobibotovi jedva cekaju da nesto krene naopako...
vi cete se vise radovati eventualnom neuspehu nego uspehu nase reprezentacije samo da bi mogli ovde da dodjete da pljujete....

Millennium

pre 7 godina

Naravno da mi je drago zbog pobede. Naravno da podržavam naše momke i selektora. Ali da nije malo rano da se bije stotka protiv Francuza? Ovoga se niko neće sećati već za dva dana, ali loših rezultata sa OI hoće.

gremlin

pre 7 godina

Da vas pitam nešto,vi koji govorite da je Bobi HAUARD LIČNO?!?!jel vi to stvarno MISLITE?!?!pa Miličic koji je za njega bio pojam NIJE URADIO NIŠTA ZBOG USIJANE GLAVE!!!Bobi,Bobi,pa Bobi,možda je slavio sa Parkerom sinoć oni se ionako provodili po BG!!!NAPRED SRBIJA!!!

sale povrati obraz

pre 7 godina

@miki28
Bobi i je moderni shaq u smislu ucinkovitosti i faktora prijetnje. Nema slicnog igraca na FIBI niti u NBA, zar je to kontroverzno? Ili imas ili nemas Bobija.

Fica

pre 7 godina

Kako vas nije vise smorilo da pricate o Sujeti,Bobiju,Macvanu i tako dalje...
Bobi je rekao da ce igrati otkazao dan pred okupljanje iako je Sale dosta planirao sa njim i jos ni jedanput nije dosao da podrzi ekipu i saigrace vec je bio svugde samo ne tu,i kakva je to sujeta, Jokic je mogao odma da dodje,Bjelica povredjen i Macvan i svi ostali su imali napornu sezonu a Bobi sa odmora na OI ne ide to tako hteo je da osigura porodicu to je normalno ali sada se ne bi uklopio u ekipu.
A Macvan je sve vreme bio uz njih radio koliko je mogao i iporavio se,momci su odlicni!

MilosSrbija

pre 7 godina

Koja smo mi komedija majko moja...
(Stefan, 29. jul 2016 23:28)

Pa dobro brate, da li te je bar malo sramota? Nakon 3 minuta igre ti vec pljujes?! Vas nekolicina stvarno ima ozbiljne probleme... Idi spavaj, pametniji si onda.

Kg kg

pre 7 godina

Ne bih nesto da mudrujem, ali lično mislim da je bolje da izgubimo ovu utakmicu.... Iz prostog razloga jer smo ih pobedili poslednja 2 i ovo bi bio 3ci put, na OI bi bio 4put, a realno nismo toliko bolji od njih.. Ne znam ni ja sta da mislim...

veliki strumf

pre 7 godina

Ono sto me je zapanjilo jeste koliko kolektivno igramo! Gotovo da nema individualnih suteva i igre jedan na jedan. Cini mi se da smo bar 80% poena ubacili posle asistencija, sto je nevidjeni kvalitet. Igramo izuzetno brzo, trazi se najbolje resenje i slobodan igrac. Fenomenalna kretnja u napadu. Vrlo sam zadovoljan posle ovog meca.

banned

pre 7 godina

Mene samo brine da ne upadnemo u najbolju formu sada pa da ne izgore do kraja. Dakle da probaju do medalje uzlaznom linijom. Za sve ostalo, čestitke i napred Srbijo!

артиљерац

pre 7 godina

Давне 1972,стручни штаб рукометне репрезентације СФРЈ не поведе на ОИ у
Минхену сигурно најбољег југословенског,а можда и светског,играча Жарка
Жагмештара.Жага лепо дође на аеродром у Бгд,из Загреба,да их испрати.Каже
им:Само вас злато вади(мислећи на то што не игра на ОИ).И били су златни.
Бобан Марјановић није најбољи српски играч,а камоли светски.Ако тим неће
играти добро због једног играча(макар и најбољег)онда ту нема ни тима ни игре.А одиграо сам 7 прволигашких сезона у ватерполу,знам добро шта је спорт.Наравно да Србија неће у Бразилу узети злато у кошарци,поред САД.Али
медаља није недостижна.Осим Амера,нема тима који не можемо да добијемо.

statebriga

pre 7 godina

Vidim okupili se strucnjaci da istresaju licne frustracije preko tastature posle 4 minuta igre... bolje radite na sebi, tako cete jedino zaleciti tu ozlojedjenost i mrznju u sebi. Nece vas izleciti neuspeh kosarkasa, necete biti bolja osoba ako "pogodite" da nam je trebao Marjanovic za medalju.

kewl_bron

pre 7 godina

Prelako smo dobili ovu utakmicu, iako ovo nije ni priblizno nasa najbolja igra. Kada bi Macvan mogao da odigra oko 25-30 minuta po mecu na cetvorci,i Jokic na petici, verovatno bi bili u konkurenciji za medalju.

gremlin

pre 7 godina

Moje zapažanje IGRAMO BRZO ATRAKTIVNO I DOMINANTNO,ŠTETA ZA BJELICU ALI KOŠARKA JE TIMSKI SPORT!!!IMAMO ŠANSE ZA MEDALJU!!!EVO 50 poena za poluvreme!!!p.s.Marijanović je PRESPOR ZA OVU IGRU SRBIJE!!!

Fica

pre 7 godina

Teodosic-Odbrana,napad,asistencije, proigravanje.. poigrava se.

Bogdanovic- Vidi se da zeli da pokaze koliko ustvari vredi posle napada koje je doziveo posle poraza od litvanije i odlicno mu ide svetska klasa.

Jovic- Ima sve neverovatno u kakvo igracinu je izrastao od svetskog prvenstva uz Tea u startnu.

Raduljica- Odlicno poentira u napadu odlican,odbrana malo da se popravi tj da bude pokretljiviji ali odlican.

Kalina-Dobar napad i dobrana.

Macvan- Vidi se zasto je bio najbolji mladi igrac na svetu,i to tek 26 godina on je i od Bjelice mladji njih dvojica u narednih 6 i vise godina na cetvorci uz neke mladje i mirni smo.

Jokic- Igrac kakvog ne pamtim da smo imali svetska klasa.

Ostali svi dobri ali mislim da ce nam ovi igraci biti kljucni ne osporavam Markovica,Nedovica trebaju nam svi ali ovi momci su najvise pokazali.

Samo napred.

baš

pre 7 godina

apsolutni kraljevi. I ako se vrate bez medalje sa OI za mene će ostati najbolji tim reprezentacije koji se sastavio od Indianopolisa. Svaka čast Sale!

veliki strumf

pre 7 godina

Prva petorka sa Markovicem, Kalinom i Bircevicem delovala je smehotresno. I Raduljica je "briljirao". Udjose Teo, Jovic, Macvan i Jokic i neverovatna promena u igri.

Marinko

pre 7 godina

Sale ubacio "prvu" petorku da im damo 10 fore. Milos, Bogdan, Nikola su suvo zlato. Mnogo mi je krivo sto ne igra Bjelica, veliki gubitak za nas. Macvan iskusno i rutinski, Jovic da odmara Tea u prevodjenju lopte, Kalinic za odbranu. Zasto nije igrao Nedovic? Raduljica moze protiv centara iz druge petorke. Francuzima nije igrao Parker. Ubacili smo preko 100. Svaka cast.

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Arena...boktemazo pa koga god poznajem po dijaspori niko nema taj kanal.Ja da jurim Livestream kao mladi majmun za utakmicu NACIONALNE reprezentacije,necu. Ej bre imas nacionalnu televiziju,parazite koje vi placate i oni se prave mutavi.Pa ovo su nevidjene sheme.

SretenBG

pre 7 godina

Posle prve četvrtine šta reći, Bogdanović i Jokić svetske klase, a Teodosić čovek magija. Da imamo još deset takvih da se hrvamo sa Amerima! I ovako možemo da uživamo.

biće bolje

pre 7 godina

Naša reprezentacija je u prvih pet na svetu tako da ne očekujem loše izdanje, Đorđević ume da izvuče iz ovih igrača maksimum i dobro je što je Jokić uvek dvocifren, jeste zamerka što Bobi ne ide, ali i sa njim nećemo pobediti amere, trebaju nam jaki centri sa bekovima ne stojimo loše. Ako na olimpijadi kiksnemo samo protiv amera biće to veliki uspeh.

mixer_pancevo

pre 7 godina

Ne mogu da verujem! Mi vodimo, ljudi pljuju i govore sta treba da radi selektor! Samo za sekund pomislite: "jel moguce da ja znam bolje od Saleta a da je ceo svet glup i nije to primetio?"
Napred SRBIJA! Cekamo medalju!!!

Cane Kurbla

pre 7 godina

ja sam navijac zvezde. ali navijac ne slepi pratilac, kakve veze ima sto nema BM zemlja se voli i za zemlju se navija. Nije bitno ko igra a ko ne, sigurno se ja kao nastavnik geografije necu mesati u posao selektora. To sta bi mi voleli a sta ne to je druga prica, svakom Srbinu bar jedno ime u reprezentaciji ne odgovara. Hrabro i muski samo, pa dokle stignemo,daj Boze do samog finala.

boza pub

pre 7 godina

citam ove komentare hronoloski, koji smo mi narod. prvo nebitna utakmica, zatim licno bih vise zeleo da smo izgubili. medjutim, ovaj nivo pljuvanja i pametovanja, samo kod nas ima, e moji Srbi, zato nam tako i ide

Alex

pre 7 godina

Igraju dobro Teo, Bogdan, Radulja i Jokic, ali najvise me je obradovala odlicna igra Macvana, jer na njegovoj poziciji smo najtanji. Moram da pohvalim i Jovica, izrastao je u vrhunskog pleja.

Stari Vuk

pre 7 godina

Sjajna partija, igra na kos vise, to je nasa kosarka, to je nekad bila Yuga, to treba da bude i Srbija.

Radulja napokon u svom izdanju, izgledao je vrhunski u napadu (kretnja - gradjenje - realizacija), ostaje ta rupa u odbrani kad je on na 5, ali dobro, to je Raduljica :D

Bas me iznenadio Macvan, znam da je vrlo pametan igrac, ali nisam bio siguran kako ce izgledati posle povrede (a + je imao lom noge usred sezone), kako god, odusevio me je onim old skul horogom, volim te "poteze iz proslosti", a i ocigledno ce saradjivati odlicno sa Teom..

Jokic opet pokazao raskosni talenat, ja sam odusevljen momkom, sta reci, dijamant, on ako nastavi ovakav razvoj moze da bude all-star igrac, a i Srbija bi onda ako bog da resila pitanje centra zakljucno sa OI 2028 :D

Bogdanovica i Teodosica ne treba ni komentarisati, ozbiljna klasa! Ostaje zal za Bjelicom, ali sta je tu je, koga nema bez njega se MORA, idemo do medalje!

miljana

pre 7 godina

sta radi ovaj teodosic majko mila. kakva igracina,kakva inteligencija,kakav talenat. Dobri su momci vidi se da je odlicna atmosfera u timu,jedino sto nikako necu preboleti je izostanak Bjelice. U tom slucaju srebro bi bilo osigurano,mada ga i ovako ocekujem. napred momci!!! za srbiju!

Alex

pre 7 godina

U prvom poluvremenu odlicna igra. Teo pokazuje da je najbolji plej izvan NBA, Jokic vrhunski igrac, kao i Bogdanovic. Odlicno iskoristili minute Jovic i Simonovic, obojica u odbrani odlicni, ali i u napadu veoma korisni. Raduljica veceras dobar. Na cetvorci smo tanki. I Macvan i Bircevic se trude, ali nije to kvalitet kao sto je Bjelica, mada mislim da ce biti korisni jer imaju srce za borbu, Bircevic ume da pogodi trojku, a Macvan je igrac koji ima veliku kosarkasku inteligenciju. Ova ekipa igra brzu kosarku i puna je talenta, tako da ne vidim razlog za brigu. Uzivajmo i navijajmo za nasu reprezentaciju.

ja sam

pre 7 godina

Ko voli Srbiju zna zašto igraju ovi momci što igraju, ko ne voli ove momke sto igraju ne voli Srbiju, nego lopovsko-mafijasko-politicke klubove u Srbiji. Pozdrav :)

76er

pre 7 godina

Realno izostanak Parkera trenutno i nije neki preveliki hendikep za Francuze, tako da ovo ipak nije "mala" pobeda. Ali ajde samo da ne bude ko na Evropskom.

Aлександар

pre 7 godina

Тооооо чим заигра Боби ето двоцифрене предности за Србију! Тооо, тааако јеее...А, шта? Није играо Боби? Уопште није у тиму?! Па...тако је то кад овај Сале има неке принципе, једва 17 разлике, а да је играо Боби... па....разбили би иx са Бобијем.

Čovek iz senke

pre 7 godina

Gde ste sada pljuvači selektora "što nije poveo Bobija" a ima vas i koji vredjate Mačvanov fizički izgled i sram bilo vas moderatore koji to dozvoljavate, bruka!

Miki28

pre 7 godina

Nevjerovatno koliko smo negativan narod, pa nama ne treba niko drugi! Mi smo sami najveci neprijatelji... Bobi, Bobi, Bobi, kao da je Sek licno! Dosadili ste vise sa tom pricom o Bobiju! Nema ga i to je to... Steta sto nema Bjelog! Ovo za sad djeluje jako dobro a mozemo i jos bolje! Teo je umjetnik sa loptom

Dusan

pre 7 godina

Pitanje za sve vas koji se plaše pobeda i pripremnom periodu: Da li američka javnost strahuje od toga što su ameri dominantni na pripremama u ne gube?

Puna podrška za reprezentaciju, milina je gledati ih!

Mikele

pre 7 godina

Neverovatno, koliko smo mi: pakosni, ljubomorni, neznalice... Ako je ovo nasa top forma, fantasticno! Nece ona nestati za dva dana, kao sto se vecina pokvarenjaka nada. Sale je ove situacije prosao mnogo puta. Stari je on smeker. Zna sta radi. Kada nekoga "rasturis", onda te se taj sledeci put, kada igrate uplasi. To je velika prednost. Zato teniseri " ginu" da pobede nekoga sa nulom, fudbaleri da daju sto vise golova... Oni koji se nikada nisu bavili sportom, to ne znaju, i zato i pisu da prijateljske utakmice nisu vazne. Momci, samo napred!

Fica

pre 7 godina

Iako Sale voli da Markovic i Radulja igraju u startnoj mnogo je bolje kad igraju Jovic i Jokic,Jovic je slican Markovicu ali u boljoj formi i u odbrani i u napadu.
Jokic je svima jasno bolji od Raduljice.
Macvan takodje daleko iznad Bircevica i treba mu dati sansu u startnoj kad se uklopi moze dosta toga on je bio ogroman talenat doneo nam svetsku titulu u mladjim kategorijama vreme je da se pokaze nije on jos ni toliko dtar ima 26 narednih 5,6 godina Bjelica Jokic i on bi nam lnogo loristili.
Uz ovu trojicu Teo na kecu a Bogdan na trojici.

Vukk

pre 7 godina

Ej ljudi nema Bjelice,a Macvan je jedina odlicna 4 rka..Realno strasan igrac,kompletan i ima strasan osecaj..Ako on bude dobar na olimpijadi mnogo ce nam znaciti..

Alex

pre 7 godina

Ljudi pustite Bobija, meni je najzalije sto nema Bjelice, jer bi to bila jos opakija ekipa, a za to nije kriv Djordjevic. Bircevic i Stimac su odlicne zamene za Macvana i Raduljicu, i ja tu nemam zamerku. Ovo ostalo je najbolje sto imamo, i ekipa lepo izgleda. Meni je jedino zao sto Jelovac nije pozvan na pripreme, ali ima vremena i za njega.

murajsam

pre 7 godina

polako brate...i ranije smo u pripremnim razbijali pa posle kada treba ćorak...a bilo je vala i obrnuto da smo se mučili u pripremnim a da posle ubijemo...tako da ništa ovo ne znači....pamet u glavu...turnir će na ovoj olimpijadi biti veoma jak

ZG TOM-šrauba

pre 7 godina

Dobra igra, treba dobiti snažnu Francusku, iako Parker koji nije igrao vrijedi 15-20 koševa po utakmici. Ali mislim da neku od medalja osvajate sigurno.

zagor

pre 7 godina

obozavam utakmice protiv francuza. mnogo postujem i simpatisem njihovu rep i te utakmice su uvek zabavne i na pobedu. osim naravno srb ja sam navijac i fra!

DjoleKg

pre 7 godina

ne valja kad igramo lose na pripremama,kazemo razbice nas na turniru sa ovakvom igrom.Ne valja kad igramo dobro,kazemo lose tempirana forma,pascemo kad bude najpotrebnije. Nama Srbima nikad ne valja!

Ceca sam

pre 7 godina

Pljuvaci,SRAMITE SE. Ovi momci se bore i predstavljaju NASU drzavu. Treba svi da ih podrzimo i bodrimo,pa makar bili poslednji na Igrama,a kamoli kad igramo ovako dobro i timski.
MOMCI,odlicni ste!
Verujem u vas i legendu Saleta.
Idemoooo!

MilosSrbija

pre 7 godina

Poslije prica o zlatu ova utakmica ce vam objasniti neke stvari...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gogo, 29. jul 2016 23:27)


Slazem se, ajde sad idi spavaj. Neverovatni ste majke mi....

nele

pre 7 godina

Ajde bre dezurni pljuvaci smirite se malo, i ja bih voleo mnogo Bobi da igra, i da smo kompletni ali jbg, podrzimo ove momke, nasi su jbt, ko god da igra. Da li ste bre realni, sacekajte malo da se zavrsi sve pa onda komentarisite. Imam utisak da navijate da ne prodjemo ni grupu na olimpijadi pa da mozete tek onda da lupetate ovde gluposti. Svasta i ovaj internet i ovi portali trpe... SRBIJA!!!

napred srbija

pre 7 godina

pravi tim, svi dišu kao jedan. mnogo raznovrsnih rešenja, fantastična odbrana. osim već očekivano dobrih dobrih, raduje mačvanov povratak.

ja sam

pre 7 godina

Kad mamuran ustanem i vidim rezultat kosarkasa, ništa bolje za lijek protiv bola u glavi.
Jedva čekam oi, samo da nas malo i sreća pogleda u teškim trenucima. Idemooooo :)

Bergkamp

pre 7 godina

Nisam poslao komentar ne pamtim od kada, ali sad moram,
Teodosic je covek genijalac, igracina, nemam reci kojima bih opisao koliko ne odusevljava nacin na koji covek igra kosarku!
A i ovaj mali Jokic sa 20 godina da ovako igra, to dugo nisam video.
A moram pomenuti i Bogdanovica koji je toliko napredovao u svim segmentima igre da sam ja odusevljen!
Ja verujem da mozemo do medalje u Riju iako smo bez jednog od najbitnijih igraca, naseg Belog!

****

pre 7 godina

Ako neko navija protiv reprezentacije svoje zemlje, samo da bi mogao da kaže eto bio sam u pravu (iako nije jer je neznalica), jasno je o kakvim se moralnim kvalitetima tu radi. Bez obraza i časti.

Иван-Ниш

pre 7 godina

Ево, јављам се да мало ликујем, хахахах. Мачван ме није изненадио, одиграо таман како очекујем. Човек може да буде и кош машина. Када центар одрађује свој посао онда Мачван скупи много лопти и сеје поене. За остале, видели сте. Колективна игра ствара боље играче од свих. Можда је сада јасније неким стручњацима, који прате кошарку невероватних 20 година (ја скромних 35 година), да је за течну игру потребно комплетно бити у припремама. Имали смо некад и боље играче, али смо знали да се обрукамо. Сетите се само 2004. и 2005, то није било тако давно. Управо је тада нпр. Милојевић, најбољи скакач и поентер Евролиге, против Француза, 4 пута послао ер-бол додавања. За остале звезде исто да се не прича. Није довољно само име, потребна је и игра. Постоји жал за Бјелицом, ово би била идеална средина за њега, али да не торлочем много... Важно да се сви труде и показују жељу, напредак је евидентан. Све најбоље момци!

Миша

pre 7 godina

https://youtu.be/96aGN-wr6T0
Имате пренос на јутјубу, без кочења и багова, квалитет солидан.. Без да тражите на неким самтовима

Djoksonidis

pre 7 godina

Fantasticna trojka Teo-Bogdan-Jokara! Napadacki savrseni. Prvo poluvreme uliva nadu da mozemo cak i do finala sa Amerima. Hemija je odlicna. Francuzi imaju nekoliko igraca koji, dok su u igri, omogucavaju nam da se odlepimo. AUS je, uprkos sjajnim pojedincima, losija u nasoj grupi, Brazil ih je demolirao ranije ove veceri. Uveren sam u Olimpijsku medalju, ali sanjam novo finale sa drim-timom! Srbija!!!

Fica

pre 7 godina

Macvan ce odlicno odmeniti Bjelicu,Jokic i Radulja ce da nas drze odlicno na centru na ostalim pozicijama smo popunjeni jos kad se vrati Bjelica na nekim narednim prvenstvima stalno da se gadja zlato!
Na olimpijadi po medalju i da ne bude zlatna sijace kao zlatna!

Boba

pre 7 godina

Ne mogu da verujem koliko negativnih komentara za svoju zemlju...Pa ljudi moji mi nemamo nista od toga, uzeli medalju ili ne.Jednostavno ekipa je takva kakva jeste i to je to...uzivajte.Srecno momci u Rio!!!

Fica

pre 7 godina

Macvan kad se uigra i Jokic dobar tandem pod kosem uz raspolozenog Raduljicu mozemo bez Bjelice da izdrzimo pod kosem kad je takva situacija

ccc?

pre 7 godina

Bitne su ove pobede, podizu moral i samouverenost. Neko rece da se plasi jer treci put u nizu dobijamo Francuze? A sta onda treba da misle Francuzi? Na porazima se ne grade pobede i medalje vec na pobedama. Macvan je sve rekao botovima koji kukaju mesec dana sto ga Sale vodi. O BB necu da pisem, tu su botovi oni znaju njegove procente napamet. Oni te procente i nocu sanjaju. Teo, mag, asistencije sa druge planete. Jokic dobar a o Raduljici neka pricaju botovi ako su nesto veceras uopste videli. Francuzi imaju strasne igrace, opasne sutere. Zalabal , De Kolo i da ne nabrajam .Sipaju trojke. Bili smo bolji i u napadu, skoku, odbrani. Ne moramo da osvojimo turnir, bitno je da se dobro pripremimo za OI i da to bude svrha. Sve najbolje na OI.

anbeast

pre 7 godina

Ah, što mi krivo za Bjelicu.... (i za Bobija, pa ko god bio kriv). Mnogo bih voleo da vidim igru sa Teom, Jokicem i Bjelicom u petorci... Uz Bogdana i Kalinica to bi bilo ko San Antonio pre neku godinu(mislim na protok lopte u napadu) :-) Dobra igra, naoko lagana pobeda nad veoma dobrom reprezentacijom. Bez obzira što će duel na igrama biti nešto sasvim drugo, dobro je ovo da ih pobedjujemo serijski. Doduše, može da se desi opuštanje kod naših (u fazonu: lako ćemo, vis' da smo ih dobili 5 puta), ali može malo i glava da proradi kod Francuza, da se uvuče crv sumnje...

Владимир

pre 7 godina

Одлична игра наше репрезентације. Невероватно је колико смо били бољи у свему против репрезентације са толико НБА играча. Само нека тако наставе до краја ОИ. Пуна подршка момцима. Надам се да је повреда Недовића лакше природе.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

UHHHHHH:::

Kakva partija nasih, koji izgledaju tako dobro da je cudno za gledati..
Bogdanovic je postao zver, JOkic razbija, Raduljica dize formu, a ostak tog drustva igra super brzu ne sebicnu kosarku...
Sta za reci osim fenomonalno

pera

pre 7 godina

usao sam u komentare samo da pogledam sta se pricalo na pocetku utakmice,srbija je jedina zemlja koja ima vise strucnjaka nego stanovnika,kakvi komentari i kakva kuknjava,sjajno:)

spin

pre 7 godina

Svađamo se koga je trebao voditi ili ne, a tek će se videti koliko imamo sreće mi navijači da gledamo pojedine igrače još uvek u našim klubovima. Stvarno smo zemlja košarke