Nova vest
Olimpizam

Subota, 30.07.2016.

14:40

Feliksova se nada da će biti spremna za OI

Američka atletičarka Alison Feliks rekla je da očekuje da će biti potpuno spremna do svoje prve trke na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Feliksova se nada da će biti spremna za OI
Getty images

Feliks, koja je povredila desni članak ovog proleća, nije bila u svom najboljem izdanju na američkim kvalifikacijama za Rio.

Ona nije uspela da obezbedi vizu za Rio u svojoj omiljenoj disciplini, u trci na 200 metara, tako da neće biti u prilici da brani zlato osvojeno pre četiri godine u Londonu.

Feliks je navela da je nikad neće napustiti razočarenje što nije uspela da izbori vizu i na 200 i na 400 metara, ali je dodala da je sada usmerena samo na ovo što je čeka.

"Ova godina je sama po sebi postala izazov. To je izazov koji nikada ne bih sama izabrala. Više bih volela da je sve savršeno, ali takav je život...", rekla je Feliks.

Alison Feliks je na olimpijskim igrama do sada osvojila četiri zlatne medalje i dve srebrne. U Londonu je, pored trke na 200 metara, osvojila zlata i u štafetama 4x100 i 4x400 metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve