Nova vest
Fudbal

Petak, 23.12.2022.

22:55

Silva: Srce mi krvari, ne mogu da se pomirim sa porazom od Hrvatske

Tijago Silva, kapiten reprezentacije Brazila, nikako ne može da prežali neuspeh na Mundijalu.

Izvor: B92

Autor:B92

Silva: Srce mi krvari, ne mogu da se pomirim sa porazom od Hrvatske
Foto: Profimedia/William Volcov

Brazil je takmičenje završio u četvrtfinalu porazom na penale od Hrvatske.

Silva je na Instagramu objavio podužu objavu u kojoj pokušava da analizira šta se dogodilo u Kataru.

"Nemam pojma koliko sam puta razmišljao i pokušao da napišem nešto o onome što smo doživeli na Svetskom prvenstvu. Još uvek ne mogu da prihvatim i razumem kako smo eliminisani. Pre svega zahvaljujem Bogu, svojoj porodici, supruzi, deci, timu profesionalaca koji su svaki dan uz mene, treniraju i pomažu mi da živim i ostvarim san o daljnjem igranju na visokom nivou. Dečački san da postanem fudbaler te njegovo ostvarenje uvek će mi donositi radost, a verujem da je tako i onima koji vole mene i ovo što radim. Uvek igramo razmišljajući u pobedi i titulama, ali poraz je takođe deo fudbala", piše štoper Čelsija.

Taj meč sa Hrvatskom posebno ga je zaboleo.

"Srce mi krvari od intervjua posle utakmice protiv Hrvatske, ali uveren sam da smo dostojanstveno odradili turnir. Svi mi, igrači i stručni štab. Možda nemam pravo dugo da žalim jer ni u najboljim snovima u detinjstvu nisam mislio da ću doći do ovoga, igrati na četiri svetska prvenstva i nositi i braniti najteži dres na svetu. Ne mogu da zamislim veći ponos od ovoga. To jeste i uvek će biti moj najveći ponos. Takođe, hvala navijačima koji su bili tamo, kao i onima u Brazilu koji su nas bodrili. Nastavite da navijate i verujete u brazilsku reprezentaciju, koja ostaje u mom srcu i ima više nego posebno mesto u mom životu", dodao je Silva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve