Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2022.

16:15

Brazilski novinar za B92.net najavio spektakl protiv Srbije i "promenu" formacije!

Ostalo je još manje od četiri sata do početka prve utakmice Srbije na Mundijalu u Kataru, a rival je selekcija Brazila.

Izvor: B92

Autor:B92

Brazilski novinar za B92.net najavio spektakl protiv Srbije i
Foto: Profimedia

Srpski navijači okupljaju se u sve većem broju u centru Dohe, a uskoro će krenuti put stadiona "Lusail" gde će meč početi od 20.00.

Brojne su i pristalice Brazila, ali i novinari iz zemlje "Selesaa" koji su u sredu uveče bili veoma brojni na treningu svoje zemlje, a onda i Srbije u "Al Arabi" sportskom centru.

Od jednog od viđenijih brazilskih TV novinara Žoao Venturija, ispred televizije SBT, dobili smo očekivanja suprotne strane u predstojećem okršaju "orlova" i "karioka"

"Srbija je uz Brazil najjači tim u grupi, posle njih su Švajcarci i Kamerun. Verujem da Brazil ima najveće šanse da pobedi u grupi", počeo je Venturi za B92.net, pa izneo svoju prognozu:

"Znamo Srbiju jako dobro, igrači smo pre četiri godine. To je bio veoma težak meč za nas. Sada se nadamo da možemo da zabeležimo dobar rezultat, ali znamo da neće biti lako. Verujem da će Brazil pobediti 2:0 kao i pre četiri godine, iako znamo da će biti jako, jako, jako, jako, jako teško", rekao je Brazilac.

Kratak razgovor završili smo pitanjem o mogućoj postavi Brazila koja bi trebalo da istrči na teren "Lusaila" i iznenadio nas "promenom formacije".

Svi su videli Brazil sa četvoricom u napadu, a Venturi misli da će selektor Tite pojačati vezni red sa Fredom, a na uštrb nikog drugog nego Vinisijusa "Alison - Danilo, Silva, Markinjoš, Aleks Sandro - Fred, Kasemiro, Paketa - Nejmar, Rafinja, Rišarlison", izdiktirao nam je Žoao Venturi, novinar televizije SBT koja na Instagramu ima gotovo 10 miliona pratilaca.

Vrlo brzo ćemo saznati da li je bio u pravu, kao i šta će na to imati, na terenu, da odgovore izabranici Dragana Stojkovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve