Nova vest
Promo

Sreda, 29.06.2016.

12:00

Mali Jelen bolji od Velikog Jelena

Nakon loših vremenskih prilika i odlaganja takmičenja u okviru Jelen KUP u Lazarevcu je konačno topao i sunčan dan pružio priliku fudbalerima da izađu na teren.

Izvor: B92

Autor:B92

Mali Jelen bolji od Velikog Jelena

Prvog dana takmičenja odigrane su tri utakmice na jednom od terena sportskog centra „Kolubara“, uz bodrenje okupljenih navijača. Glavna odlika svih utakmica je fer-plej igra timova, nije bilo isključenja, faulova, tako da je sudijama posao bio vrlo lak, ali je postignut i veliki broj golova.

Takmičenje su otvorile ekipa Mali Jelen, koji važi za favorita takmičenja u Lazarevcu i ekipa Veliki Jelen. Nakon opuštene igre od strane oba tima prvo poluvreme je završeno rezultatom 2:1. Drugo poluvreme donosi nadmoć ekipe Mali Jelen koji uspeva da zatrese protivničku mrežu još dva puta i postavlja konačan rezultat 4:2.

Druga otakmica odigrana je izeđu pobedničke ekipe iz prvog meča Mali Jelen i ekipe Kraljevski Rog. Fudbaleri iz tima Mali Jelen nisu osećali umor zbog dve vezane utakmice pa su već u prvom poluvremenu postigli 2 gola protiv ekipe Kraljevski Rog. U drugom poluvremenu dolazi da poboljšanja igre ekipe Kraljevski Rog koja tri puta probija odbranu protivničke ekipe, ali na kraju se nadmoć Malog Jelena pokazuje u vidu rezultata 5:3.

Treća i završna utakmica dana odigrana je između Velikog Jelena i Kraljevskog Roga, obe ove ekipe su izgubile od favorita takmičenja Malog Jelena. Fudbaleri favorita ostali su na tribinama da bodre dva tima na terenu. Prvo poluvreme ove utakmice završeno je sa po jednim datim golom obe ekipe. Dok je u drugom delu meča Veliki Jelen napao protivnički gol svom snagom stvorivši razliku od 3 gola. Do kraja utakmice ipak Kraljevski Rog postiže još jedan gol za konačnih 4:2.

Do kraja avgusta održavaće se turniri u 16 gradova naravno uz veliku pomoć Jelen piva koje podržava najpoznatije postojeće lokalne turnire u malom fudbalu. Takmičenja u 16 gradova i opština širom Srbije u Novom Sadu, Bačkom Petrovcu, Lazarevcu, Pančevu, Požarevcu, Selevcu, Svrljigu, Žablju, Valjevu, Vršcu, Grockoj, Nišu, Vranju, Borči, Užicu i Beogradu imaju za cilj da pobednik svakog lokalnog turnira plasira se u finale Jelen KUP-a koje se održava u Beogradu, 10. septembra 2016.

Šesnaest šampionskih ekipa boriće se za osvajanje pehara i nagrade za celu ekipu - odlazak na Park prinčeva u Parizu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Promo

B92, sport i tačka!

Za sve sportske fanatike sledi vest koja će odjeknuti. Slušajući vaše želje, sportske vesti od sada su dostupne na novoj adresi – B92.sport.

B92.sport

0:00

18 d

U fokusu

Vidi sve