Nova vest
Promo

Sreda, 17.09.2014.

09:48

PR članak: Goran Filipović - Zvezda

Kao što moj ples mora da bude precizan i veran fantastičnim pokretima Kralja popa, tako i ja moram da vodim računa o svom izgledu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kao što moj ples mora da bude precizan i veran fantastičnim pokretima Kralja popa, tako i ja moram da vodim računa o svom izgledu, da svaki detalj i komad moje garderobe budu uklopljeni i da kreiraju savršeni scenario.

Kada nastupam uživo u televizijskim emisijma, a obzirom da Kralj ima zaista impresivan broj obožavalaca širom sveta, moram da izledam savršeno. Prethodnih godina, probao sam različite brijače za jednokratnu upotrebu, ali da budem iskren, nisu mi pomogli u borbi s bradom, koja podrazumeva i crvenilo i svrab kože.

Bio je to pravi pogodak, imao sam veoma težak period... dok nisam ušao u svet Gillette-a i brzo napravio značajnu razliku u svom životu. Sećam se da mi je, kada sam prvi put isprobao Mach3, jedna devojka prišla nakon nastupa želeći da se slika samnom. Nagnula se da me poljubi u obraz i nasmejala. Ja sam se takođe nasmešio! Bio je to zaista sjajan osećaj.

Gde god da putujem i nastupam, Mach3 je uvek sa mnom. Pored plesa, pokreta, dobre atmosfere i energije, Mach3 mi daje ono što je najbitnije: samopouzdanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve