Nova vest
Pojedinačni sportovi

Nedelja, 10.07.2022.

13:26

Arsović i Vukojević bez finala Svetskog kupa

Srpske strelkinje Adrea Arsović i Teodora Vukojević nisu uspele da se plasiraju u finale u disciplini vazdušna puška na Svetskom kupu u južnokorejskom Čangvonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Arsović i Vukojević bez finala Svetskog kupa
Foto: Profimedia

Arsovićeva je osvojila 12. mesto u kvalifikacijama, dok je Vukojevićeva bila 14.

Arsovićevu je od plasmana u finale delila minimalna razlika. Među osam najboljih u kvalifikacijama našle su se i dve domaće takmičarke, koje nisu bile u konkurenciji za plasman u finale. Zbog toga je i desetoplasirana Mađarica Ester Mesaroš, koja je pogodila 628,8 krugova, prošla dalje. Arsovićeva je ostvarila samo 0,1 krug slabiji rezultat od Mesaroševe. Vukojevićeva je skupila 628,1 krug.

U muškoj konkurenciji u dusciplini vazdušna puška nastupili su i Milutin Stefanović i Milenko Sebić. Stefanović je zauzeo 25, a Sebić 36. mesto u kvalifikacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Gimnastika

Izraelu oduzeto EP

Evropsko prvenstvo u gimnastici 2025. neće biti održano u Tel Avivu kao što je bilo planirano zbog oružanih sukoba Izraela i Hamasa, prenela je Evropska gimnastika.

B92.sport

22:40

2 d

Aktuelno

Ski fest na Kopaoniku

Kopaonik biće domaćin velikog sportsko-rekreativnog događaja pod nazivom SKI FEST 2024.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:50

9 d

U fokusu

Vidi sve