Nova vest
Pojedinačni sportovi

Četvrtak, 29.08.2019.

12:27

Arsović ispustila šansu za Tokio, Vukašinović za finale

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Sanja Vukašinović zauzela je deveto mesto vazdušnom puškom na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru.

Izvor: B92

Autor:B92

Arsović ispustila šansu za Tokio, Vukašinović za finale
Getty Images

Andrea Arsović je bila 21, a Ivana Anđušić Maksimović 36.

Vukašinovićevu, članicu tima Srbije za Olimpijske igre u Tokiju, od finala delilia su svega četiri deseta kruga nakon rezultata 627,9, pa je kao osmoplasirana u borbu za medalje sa 628,3 otišla Armina Sadegijan iz Irana.

Za boljim rezultatom žaliće i Arsović, koja je odlično počela kvalifikacije i dugo bila u borbi za olimpijsku vizu i finale, pre nego što je u petoj seriji izgubila dobar ritam.

Počela je nadmetanje MK sport pištoljem, Jasmina Milovanović se posle prve polovine kvalifikacija (30 metaka precizna paljba) nalazi na 10, a Zorana Arunovic na 13. mestu.

Obe su pogodile po 292 kruga i takmicenje nastavljaju kasnije u toku dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

1 d

U fokusu

Vidi sve