Nova vest
Pojedinačni sportovi

Utorak, 29.05.2018.

13:30

"Sve će se 'vratiti' na Svetskom prvenstvu"

Streljački savez Srbije saopštio je da je zadovoljan serijom svetskih kupova, odnosno nastupima naših reprezentativaca.

Izvor:

Autor:

serbianshooting.rs

"Zorana Arunović i Damir Mikec su održali kontinuitet osvajanja medalja. Gađali su na visokom nivou, a možemo da budemo zadovoljni i učinkom većine ostalih strelaca", rekao je šef stručnog štaba i selektor za pušku Dragan Donević.

Arunovićeva i Mikec su u miksu vazdrušnim pištoljem osvojili srebro na poslednjem u Minhenu, treću medalju u nizu u seriji svetskih kupova.

Pored njih, Milutin Stefanović osvojio je četvrto mesto malokalibarskom puškom trostav, a Milenko Sebić peto vazdušnom puškom.

"Našim strelcima je zamalo izmakla medalja, neki su stali blizu finala. Postigli su dobra ostvarenja, ali ukupan nivo rezultata na turniru je bio izuzetno visok", kazao je Donević.

On je rekao da se se nada da će se "sve vratiti" na najvažnijem takmičenju sezone, Svetskom prvenstvu u Čangvonu u septembru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

2 d

U fokusu

Vidi sve