Nova vest
Pojedinačni sportovi

Petak, 29.12.2017.

19:45

Izabran stručni štab streljačke reprezentacije

Upravni odbor Streljačkog saveza Srbije izabrao je novi stručni štab sa Draganom Donevićem i Jelenom Arunović za discipline puškom, odnosno pištoljem.

Izvor: B92

Autor:B92

Izabran stručni štab streljačke reprezentacije
Getty images

Na sednici UO, kojom je presedavao predsednik Nenad Putnik, prihvaćen je predlog sportskog direktora Dragana Markovića za nove selektore reprezentacije Srbije.

U stručnom štabu će biti i trener koordinator za juniorske kategorije Ivan Manojlović, trener juniorskih selekcija za puškarske discipline.

Saša Iker i trener juniorskih selekcija za pištoljaške discipline Goran Mikec. Stručni štab se bira za olimpijski ciklus. Po Pravilniku o stručnom radu, selektori se biraju iz reda individualnih trenera kategorisanih sportista Olimpijskog komiteta Srbije.

Lekar reprezentacije i u novom mandatu biće doktor Slaviša Jovanović.

UO je prihvatio i Markovićev predlog sastava nacionalnog tima za Evropsko prvenstvo vazdušnim oružjem u Đeru, koje će se održati od 16. do 26. februara naredne godine. Prvi put šansu u seniorskom nacionalnom timu dobiće Lazar Kovačević, Stevan Jovanović, Milica Babić, Sanja Vukašinović (svi puška) i Jelena Tomić (pištolj).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

1 d

U fokusu

Vidi sve