Nova vest
Pojedinačni sportovi

Ponedeljak, 24.07.2017.

23:51

Sebić šesti na Evropskom prvenstvu

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Milenko Sebić zauzeo je šesto mesto u finalu malokalibarskom puškom iz ležećeg stava (60 metaka) na EP u Bakuu.

Izvor: B92

Autor:B92

Sebić šesti na Evropskom prvenstvu
Foto: Getty images (ilustracija)

Sebić je u finalu Evropskog prvenstva ostvario rezultat od 164 kruga.

Prvo mesto pripalo je Juriju Ščerbacevič iz Rusije koji je za 0,1 krug u raspucavanju pobedio Tomasa Matisa iz Austrije. Oni su regularnoj seriji imali rezultat od 249,2 kruga.

Bronzana medalja pripala je Belorusu ;Sergeju Kamenskom sa rezultatom od 228 kruga.

Kod žena, zlato je osvojila Dženifer Mekintoš iz Velike Britanije sa 619,1 krugom, dok je srebro pripalo Dariji Šaripovoj iz Ukrajine sa rezultatom od 615,5 krugova, a bronzana medalja Marija Enkvist iz Švedske sa 613,6.

Takmičari je danas mučio jak vetar, pa su rezultati zbog toga bili slabiji od očekivanih.

Na Evropskom prvenstvu sutra su na programu takmičenja u trostravu za juniore, ;u kojima učestvuju Lazar Kovačević, Stevan Jovanović i Veljko Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

21 h

U fokusu

Vidi sve