Nova vest
Pojedinačni sportovi

Subota, 13.06.2009.

20:44

Bronza za Sebića u Lavovu

Reprezentativac Policajca Milenko Sebić osvojio je bronzu na Otvorenom prvenstvu Ukrajine u disciplini MK puška 3 puta 40 metaka sa 1.245,6 (1.150) krugova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bolji od Sebića bili su dva olimpijca Ukrajine, treće streljačke sile sveta, zlatni i srebni iz Pekinga Sergej Suhorukov i Artur Ajvazjan. "Sebić je ušao u finale sa sedme pozicije, ali se sjajno borio i domogao se medalje", kaže Srećko Pejović član stručnog štaba srpske selekcije u kojoj je bilo 18 strelaca iz i Srbije.

U finalu su gađali i Jelena Arunović koja je osvojila četvrto i Jasmina Grgić koja je bila peta MK pištoljem, a Jasmina Grgić je u plej ofu vazdušnim pištoljem zauzela šesto mesto. Sebić je bio šesti u finalu MK puškom 60 ležeći .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

1 d

U fokusu

Vidi sve