Nova vest
Pojedinačni sportovi

Petak, 06.11.2020.

17:50

Lazić razgovarao sa Dvorkovičem: Predsednik FIDE u Srbiji

Predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić razgovarao je sa predsednikom Svetske šahovske federacije (FIDE) Arkadijem Dvorkovičem.

Izvor: B92

Autor:B92

Lazić razgovarao sa Dvorkovičem: Predsednik FIDE u Srbiji
Photo by Tim Boyle/Getty Images

Kako se navodi u saopštenju Saveza, u srdačnom i prijateljskom razgovoru konstatovana je spremnost za saradnju i učešće Šahovskog saveza Srbije u budućim važnim projektima Svetske šahovske federacije.

Kao bitan uslov da do toga dođe, Dvorkovič i Lazić konstatovali su da je važno da se što pre putem reprograma reše nasleđene visoke finansijske obaveze Šahovskog saveza Srbije prema FIDE.

Na kraju razgovora Lazić je pozvao predsednika FIDE da naredne godine, a posle pobošljanja epidemiološke situacije, poseti Srbiju, što je ovaj sa zadovoljstvom prihvatio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

2 d

U fokusu

Vidi sve