Humani gest Golf asocijacije Srbije

Golf asocijacija Srbije organizovala je golf druženje u novobeogradskom dnevnom boravku “Sunce”, centru za smeštaj dece i omladine ometene u razvoju.

JTIzvor: B92
Podeli

Druženju su prisustvovali korisnici i organizacioni tim ove ustanove, dok su delegaciju Golf asocijacije Srbije predstavljali selektor nacionalnog tima Nebojša Lazić, trener Vladimir Simeunović, kao i instruktori Strahinja Popov i Duško Planić.

Tim Golf asocijacije Srbije je na najlepši način u sportskoj sali centra predstavio osnovne golf udarce, posle čega su svi prisutni mogli da iskoriste priliku da se oprobaju u ovom sportu.

Rukovodilac dnevnog boravka „Sunce“ Milica Vuković izrazila je zahvalnost zbog ostvarene saradnje sa Golf asocijacijom Srbije.

Želimo da se zahvalimo Golf asocijaciji Srbije i kolegama koji su našim korisnicima priredili nezaboravan sportski dan. Zahvaljujemo se na opremi koju ste nam donirali kao i za obuku našeg profesora fizičkog jer će to omogućiti nastavak sportskih aktivnosti. Radujemo se zbog naše saradnje i Golf asocijacija Srbije će biti dobrodošao gost u svakoj prilici“, rekla je Vukovićeva.

Golf asocijacija Srbije poklonila je centru golf opremu, kako bi njihovi korisnici mogli i ubuduće da nastave da se bave golf aktivnostima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.