Nova vest
Pojedinačni sportovi

Subota, 24.01.2015.

10:26

Đurđević još bolji u La Kvinti

Predstavnici Golf asocijacije Srbije Ilija Đurđević i Branimir Gudelj nastavili su da prikazuju beleže dobre rezultate na Gecko Pro Turu u Španiji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Đurđević je posle 38. mesta u Atalaji ove nedelje u La Kvinti podelio 33. poziciju, dok je Gudelj posle izvanredne prve runde u kojoj je ostvario iven par, na kraju zbog veoma jakog vetra morao da se zadovolji tek deobom 41. mesta.

Đurđević je prvi deo takmičenja završio sa +4, a u drugom delu na prvih devet rupa ostvario je po dva brdija i bogija. Ipak na 12. rupi usled jakog vetra, dva puta je lopticu poslao u aut, pa je samo na tom terenu zabeležio +4. Ukupan rezultat od +14 je smestio Đurđevića na četvrtu poziciju među amaterima iza Kaspera Simberga i Rasmusa Karlsona iz Finske i Sandera Adusana iz Estonije.

Gudelj je posle prvog dana imao ukupno treći najbolji rezultat računajući i profesionalce i amatere, međutim drugog dana se borio sa snažnim vetrom. Posle prvih devet rupa on se održavao na desetoj poziciji, međutim u drugih devet rupa nije uspeo, pa je na kraju podelio 41. poziciju sa Dominikom Jonesom iz Finske, dok je među amaterima imao sedmi rezultat.

Na turniru je učestvovao 71 golfer, od čega 19 amatera, a pobednik je bio Šveđanin Tobijas Rosendal iz Bokskogen sa ukupno -6. Drugi je bio Španac Leo Lilja sa -3, dok je treću poziciju zauzeo Džejms Robinson iz Velike Britanije sa -2.

Naši reprezentativci ostaće u Španiji na pripremama, a naredni turnir odigraće za sedam dana u Marbelja Golf Kantri klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

2 d

U fokusu

Vidi sve