Nova vest
Pojedinačni sportovi

Ponedeljak, 22.09.2014.

21:13

Troje golfera u Abu Dabiju

Golfer iz Osijeka Branimir Gudelj ostvario je pobedu i na Dajners klub golf turniru, četvrtom Mastersu u sezoni koji je održan na terenima Golf kluba Beograd.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

On je imao bruto najbolji rezultat sa 140 poena, i uz Đorđa Zečevića i Linu Dedijer osvojio je nagradno putovanje u Abu Dabi i učestvovanje na Dajners klub internešnal pro-am klasiku od 2. do 6. novembra ove godine.

Dvodnevno takmičenje na Adi ciganliji odigralo je 54 golfera u dve runde na 18 rupa, pošto po ovosezonskim pravilima nije bilo kata posle prvog kruga.

U A kategoriji najbolji neto rezultat imao je Aleksandar Stojiljković sa 139 poena, koliko je ostvario i Borislav Todorović, dok je 140 ima Erik Graser.

U B kategoriji bruto pobednik je Predrag Filipović, dok je u neto računanju najbolji rezultat ostvario Đorđe Zečević sa 70 poenom, ispred Milana Ratkovića i Aleksandra Flanđunisa.

U C kategoriji slavio je Vladimir Danković sa 33 bruto poena, dok je u neto bodovanju najuspešniji bio Ilija Stolica sa 65 boda ispred Line Dedijer i Jelene Đorđević.

Pojedinačne nagrade dobili su Lina Dedijer i Željko Isakov koji su izveli najduže udarce, dok je Ivica Suturović imao udarac iz prve najbliži rupi.

Golf sezona na terenima na Adi Ciganliji nastavlja se u subotu, kada je na programu BMW Golf kup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve