Nova vest
Pojedinačni sportovi

Ponedeljak, 08.10.2012.

09:36

Plazina u vođstvu u juniorskom turu

Prethodnog vikenda u organizaciji Golf asocijacije Srbije na Adi Ciganliji najmlađi golferi imali su priliku da se takmiče u svom uzrastu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na programu su bili Srpski juniorski tur, za igrače do 12 i do 17 godina starosti, Midi kup, za igrače od sedam do 12 godina, i Mini kup, za decu do 7 godina.

Srpski juniori igraju deset kola u četiri kategorije, a poslednje će biti na programu u Žablju 21. oktobra. Trenutno prvi u kategoriji do 17 godina na 18 rupa je Puniša Plazina sa 74 poena, ispred Sergeja Stojiljkovića, koji je sakupio 58, i Tamare Palkovljević sa 52 poena.

U kategoriji do 12 godina na 18 rupa u vođstvu je Luka Jovanović sa 80 poena, a prate ga Maja Hendija sa 68, odnosno Andrija Đorđević sa 46 poena. U kategoriji do 12 godina 9 rupa vodi Mihajlo Milić, dok prvo mesto dele u kategoriji do 17 godina na 9 rupa Petar Uskoković i Dimitrije Radoman.

Mini kup je bio treći po redu. Mali golferi predškolci igrali su na četiri rupe i svi učesnici su bili pobednici.

Midi kup je prvi put organizovan i takmičari su pred sobom imali šest rupa. I u toj kategoriji su svi učesnici na kraju bili i pobednici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve