Nova vest
Pojedinačni sportovi

Subota, 27.02.2010.

21:13

Sponzori beže sa Vudsovog broda

Još jedan kompanija okončala je sponzorski ugovor sa Tajgerom Vudsom, najboljim golferom sveta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle firme koja se bavi komunikacijama "AT&T" i "Accenture"-a, Vudsov pul siromašniji je i za "Getorejd" (Gatorade), prozivođača energetskog pića. "Više ne vidimo Tajgerovu ulogu u našim marketinškim nastupima i rešili smo da okončamo ugovor. Želimo mu sve najbolje", rekla je portparolka Getorejda i dodala da će ta kompanija nastaviti da sarađuje sa Vudsovom humanitarnom fondacijom.

Logično, iz prodaje je povučen i piće "Tiger Focus", koje je dobilo ime po slavnom golferu.

Osim firmi koje su i zvanično napustile Vudsa, "Žilet" i "Tag Hoje"r su se distancirali od njega, a "Dženeral motors" uskratio mu je besplatno korišćenje automobila iz njihovog voznog parka.

Međutim, postoje i neki koji mu nisu okrenuli leđa – "Najk" je pružio podršku sportisti, koji od njih zarađuje 40 miliona dolara godišnje, a "Electronic Arts" nastavlja sa planovima da napravi video-igricu u kojoj će Vuds igrati glavnu ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

1 d

U fokusu

Vidi sve