Trka sa preprekama u Košutnjaku

Četvrta po redu "Challenge Race" trka sa preprekama biće održana 16. maja na Košutnjaku uz učešće 300 takmičara.

ĐNIzvor: B92, Tanjug
Podeli

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.

U trci sa preprekama moći će da učestvuje samo 300 takmičara, a prijave su počele 4. maja sa povlašćenim cenama za decu i odrasle i do sada je svoje mesto na trci obezbedilo 50 takmičara.

Trka počinje tačno u podne, a 300 najizdržljivijih trkača imaće priliku da završe nesvakidašnji poduhvat - pet kilometara kros trke sa šest prepreka i tako testiraju svoje granice.

Prepreke koje su organizatori pripremili neće biti otkrivene do početka trke, a Atletsko-orijentacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da takmičari ne zalutaju na stazi.

Start i cilj su ispred “SquashLand” kluba u Pionirskom gradu, kao i prethodnih godina, a RedBull i Savez za Fitnes i rekreaciju Srbije - organizator trke pobrinuće se za dobru zabavu uz muziku i fitnes zagrevanje.

Kao partner tradicionalno se ovoj uzbudljivoj trci pridružio i RUNNING koji je i ove godine zadužen za promociju i koorganizaciju trke za najmađe. Trka za najmladje se održava istog dana od 10 časova, a prepreke i dužine trke prilagodjene su deci predškolskog i školskog uzrasta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.