Nova vest
Pojedinačni sportovi

Ponedeljak, 10.10.2016.

23:25

Ko je najbolji srpski bodibilder?

Reprezentativac Srbije u bodibildingu Milan Savić iz Vranja, apsolutni je pobednik 14. memorijala Novice Pauljičića.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Ko je najbolji srpski bodibilder?
Ilustracija (Foto: Thinkstock)

Savić ne krije najvišše sportske ambicije na predstojećim držžvnim, balkanskim i svetskim prvenstvima, gde ga, kako ističe, očekuje jaka konkurencija.

"Za nedelju dana na držžvnom prvenstvu u Beogradu branim titulu prošlogodšišnjeg prvaka u teškoj kategoriji. Nedelju dana kasnije, takođe branim tutulu apsolutnog ššampiona i na balkanskom prvenstvu u Knjaževcu. Biće veoma tešško, ali se ipak nadam odličnim rezultatima", izjavio je Savić za Tanjug.

Odlične rezultate na prestižnim takmičenjima očekuje i selektor bodibilding i fitnes reprezentacije Srbije Zoran Stojić, koji ističe da je tokom priprema na "slatkim mukama" oko sastava tima.

"Biće to veliki izazov za mene kao selektora, jer se na prvenstvu u Beogradu očekuje više od 100 takmičara. Nadam se da ćemo na balkanskom kupu u Knjaževcu osvojiti najmanje 15 medalja. Nakon toga, očekuju nas svetski šampionat, za žene u Varšavi i za muškarce u Španiji", istakao je selektor Srbije Zoran Stojić.

Novica Pauljičić je nekadašnji as Jugoslavije i Evrope, a njegov 14. memorijal je u Boru okupio više od 45 takmičara iz Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve