Nova vest
Pojedinačni sportovi

Ponedeljak, 03.12.2018.

11:37

Legendarni Džon Higins najavio kraj karijere

Četvorostruki svetski šampion u snukeru Džon Higins (43) rekao je da će na kraju sezone odlučiti da li će završiti karijeru, preneli su britanski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Legendarni Džon Higins najavio kraj karijere
Photo by Warren Little/Getty Images

Higins je izgubio u drugom kolu Otvorenog prvenstva Ujedinjenog Kraljevstva od Alana Mekmanusa sa 6:5.

On je rekao da je vrlo zabrinjavajuća činjenica da mu taj poraz "uopšte nije zasmetao".

"Zaista osećam da sam sa ovakvom igrom blizu kraja. Dobro ću razmisliti na kraju sezone, pošto ne želim sebe da stavljam u ovakvu situaciju. Način na koji se osećam, ne trudim se tokom mečeva i znajući da sa takvim stavom neću ništa uraditi – biće ovo dugih šest meseci", rekao je Higins.

Higins je gubio od Mekmanusa sa 1:3, ali je preokrenuo na 5:3. Posle toga nije mogao da napravi brejk veći od 50 poena i izgubio je tri uzastopna frejma.

Trostruki šampion Otvorenog prvenstva Ujedinjenog Kraljevstva rekao je da se ovako loše nije osećao tokom 26-godišnje profesionalne karijere.

"Kada gledate igrače poput Nila Robertsona za stolom pored, gde niže trocifrene brejkove, a ja se mučim da nanižem 30 poena... Moja igra je đubre", dodao je Higins.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

1 d

U fokusu

Vidi sve