Nova vest
Pojedinačni sportovi

Utorak, 16.10.2018.

13:23

Roni: U Krouliju treniram, kablovi oko stolova, oseća se urin...

Petostruki svetski šampion u snukeru Roni O'Saliven rekao je da je nezadovoljan uslovima takmičenja na Otvorenom prvenstvu Engleske u Krouliju.

Izvor: B92

Autor:B92

Roni: U Krouliju treniram, kablovi oko stolova, oseća se urin...
Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Englez je otišao korak dalje i mesto odigravanja mečeva nazvao "rupom".

Branilac titule O'Saliven plasirao se danas u drugo kolo pobedom protiv Kurta Maflina sa 4:1, posle nešto više od sat vremena.

"Ovo je tako loše mesto, demotiviše te i ne želiš da igraš. Nikada nisam video ovako nešto. Ne znam o čem se radi, ali dao sam izjavu posle meča i primetio sam da se oseća urin. Kada treniram, svuda oko stola su kablovi, nema obezbeđenja, ljudi trče na sve strane. Ovde jednostavno nema te atmosfere", rekao je O'Saliven, preneli su britanski mediji.

Jedan od najboljih snukeraša svih vremena rekao je da navijači nisu krivi, već da Svetska snuker federacija nema dovoljan budžet da na pravi način organizuje turnir.

"Mislim da moraju da investiraju u dobre lokacije. Igrači zaslužuju bolje", dodao je 42-godišnji O'Saliven.

Svetska snuker federacija iznenađena je njegovim izjavama.

"Roni nije podneo zvaničnu žalbu, a informacije od ostalih igrača su uglavnom pozitivne. Partneri sa kojima sarađujemo na organizaciji takmičenja slažu se sa našom ocenom da je dvorana u Krouliju izvrsna lokacija sa veoma dobrim objektima", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

2 d

U fokusu

Vidi sve