Nova vest
Pojedinačni sportovi

Nedelja, 12.08.2018.

15:19

Nibali: Voziću La Vueltu

Vinčenco Nibali, biciklista Bahrein Merida ekipe, rekao je da će voziti na poslednjem Grand turu sezone – španskoj La Vuelti.

Izvor: PT

Autor: PT

Nibali: Voziću La Vueltu
Foto: Getty Images

Italijan, koji je Trku kroz Španiju osvajio 2010. godine, doživeo je pad na Tur d'Fransu, zbog čega je morao da se povuče.

Nibali se nalazio u dobroj formi u Francuskoj, međutim nesmotrenost navijača ga je košatala na 12. etapi, kada je pao i povredio pršljen.

Nibali je završio etapu na sedmom mestu, ali narednog dana nije startovao. Postojala je velika sumnja u njegov nastup na Vuelti, ali on je otklionio svaku.

"Da, voziću Vueltu", rekao je kratko Nibali za "La Gazzetta dello Sport".

Nibali jedan je od najvećih vozača u karavanu, Tur d'Frans je osvajao jednom (2014), Điro dva puta (2013. i 2016), odnosno Trku kroz Španiju jednom (2010).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

2 d

U fokusu

Vidi sve