Nova vest
Pojedinačni sportovi

Utorak, 23.09.2014.

11:21

Tri nedelje biciklom po Himalajima

Putujuća izložba "Biciklom po Himalajima – Anapurna 2014" biće otvorena u petak sa početkom u 19.00 u Smokvici na Adi Ciganliji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reč je o izložbi slika sa tronedeljne avanture prostrane himalajske regije planina pod nazivom "Anapurna 2014" u organizaciji sportkog udruženja "Na sve strane" i biciklističkog kluba "We ride everywhere".

Učesnici su bili u dodiru sa jedinstvenom kulturom, običajima, verom, netaknutom prirodom i stanovništvom Nepala, a sve u cilju da se obiđe poznata svetska trek staza Anapurna i da se na biciklama pređe preko najvišeg prelaza na ruti "Thorung La pass" na 5416 mnv.

“Pozivamo sve, sportiste, bicikliste, planinare, avanturiste i zaljubljenike u prirodu da dođu u petak u 19.00 i da pogledaju ovu avanturu koju smo probali da dočaramo putem fotografija“, navode članovi ekspedicije.

Postavka fotografija menjaće svoje lokacije tokom trajanja izložbe, tako da će gosti moći da je vide i na drugim lokacijama u gradu i to na Vračaru (Smokvica - Molerova), Novom Beogradu (Smokvica - Airport City) i Dorćolu (Smokvica - Kralja Petra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

22 h

U fokusu

Vidi sve