Nova vest
Pojedinačni sportovi

Sreda, 09.05.2012.

22:27

Stević na kraju drugi u Moskvi

Srpski biciklista Ivan Stević, koji trenutno brani boje Salkana, osvojio je drugo mesto na trci „Pet krugova oko Moskve“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Stević je tako ponovio prošlogodišnji uspeh, a ovoga puta na trci je trijumfovao Igor Bojev iz Iter Kaćuše, dok se njima dvojici na podijumu pridružio Nemac Dirk Miler.

Drugo mesto u Moskvi Steviću je donelo 52 boda i tako je svoj bodovni saldo doveo do 199 i zauzeo 45. mesto na rang listi.

Nama je i ovo drugo mesto ravno pobedi i sve čestitke Steviću. Sve se rešilo u poslednjoj, petoj, etapi u prvom sprintu na prolaznom cilju, gde je Bojev pobedio ispred Stevića i odmah je imao sekund bolje vreme“, rekao je selektor Radiša Čubrić, „Startovali smo sa još 27 ekipa, među kojima neke iz Rusije i Nemačke imaju milionske budžete u evrima. U odnosu na njih, mi smo prosjaci, ali se pokazalo da svi naši vozači imaju ogromno srce i da su, predvođeni Stevićem, dali sve od sebe“.

Od ostalih srpskih biciklista, Žolt Der je zauzeo 27- mesto, Gabor Kasa je bio 30, Nikola Kozomora 66, a Marko Stanković 69.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

2 d

U fokusu

Vidi sve