Nova vest
Pojedinačni sportovi

Subota, 15.05.2010.

21:41

Stević prvi na trci “Beograd-Čačak”

Biciklista profi tima Partizan Srbije Ivan Stević pobedio je drugi put zaredon na jedinom sprkom klasiku, trci “Beograd – Čačak”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Presrećan sam zbog ovog uspeha”, istakao je Stević na cilju, “Hvala mojim drugovima iz ekipe, naš zajednički trud je nagrađen sa prva tri mesta za ekipu Partizan Srbija, jer su se na postolju našli i Esad Hasanović i Žolt Der”.

Uz Stevića postignutim rezultatom bio je zadovoljan i sportski direktor srpskog kluba Dušan Banović.

Odlično su vozili, ali sam se u samom finišu trke, na ulazu u Čačak uplašio da li će Stević i Hasanović uspeti da ostanu na biciklu, jer su izašli iz grupe a spustila se olujna kiša uz jak vetar. Na sreću, sve se dobro završilo, potpunim uspehom tima Partizan Srbije”, rekao je Banović.

U juniorskoj konkurenciji prva dva mesta pripala su vozačima organizatora trke, kluba Borac iz Čačka, Lazaru Jovanoviću i Marku Daniloviću.

Trka “Beograd – Čačak” se bodovala za Ligu Srbije za seniore i junior, a na njoj su učestvovali su i vozači iz Bugarske, Makedonije i Mađarske.

Rezultati 17. klasika “Beograd - Čačak“, 140 kilometara:
1. Ivan Stević (Partizan Srbija) 3:30.19 časova, 2. Esad Hasanović (Partizan Srbija) isto vreme, 3. Žolt Der (Partizan Srbija) 3:34.11, 4. Spas Đurov (Bugarska, Nesebar) 3:34.11, 5. Nikola Kozomara (Partizan Srbija) 3:34.30...

Juniori, ista staza: 1. Lazar Jovanović (Borac Čačak) 3:38.38, 2. Marko Danilović (Borac Čačak) isto vreme, 3. Miloš Stojanović (Metalac, Kraljevo) 3:38.38 časova...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Gimnastika

Izraelu oduzeto EP

Evropsko prvenstvo u gimnastici 2025. neće biti održano u Tel Avivu kao što je bilo planirano zbog oružanih sukoba Izraela i Hamasa, prenela je Evropska gimnastika.

B92.sport

22:40

2 d

Aktuelno

Ski fest na Kopaoniku

Kopaonik biće domaćin velikog sportsko-rekreativnog događaja pod nazivom SKI FEST 2024.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:50

9 d

U fokusu

Vidi sve