Nova vest
Pojedinačni sportovi

Četvrtak, 01.04.2010.

18:45

Menjšov ne brani titulu na „Điru“

Prošlogodišnji pobednik trke „Điro d’Italija“ Denis Menjšov neće braniti tu titulu na ovogodišnjem izdanju koje je na programu od 8. do 30. maja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ruski biciklista se ne nalazi na listi učesnika koju su u četvrtak objavili organizatori trke koja je prve iz ’veličanstvene trojke’, koju uz „Điro“ čine i „Tur d’Frans“ i „Vuelta“. Kao razlog za propuštanje „Đira“ vozač Rabobanka je istakao želju da se koncentriše da ostvari što bolji rezultat na „Turu“.

Pored Menjšova na ovogodišnjem Điru, 93. po redu, neće učestvovati i aktuelni vicešampion Danilo di Luka, koji je kažnjen dovogodišnjom suspenzijom jer je prošle godine bio pozitivan na doping CERA, kao ni Lens Armstrong, Alberto Kontador i Mark Kavendiš. Na trci će se, ipak, naći prošlogodišnji osvajač trećeg mesta Franko Pelicoti i četvrtoplasirani Karlos Sastre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve
Biciklizam

Verhof "kišni čovek" Obrenovca

Pobednik kružne trke u Obrenovcu, kojom je otvoreno 18. izdanje Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka", je Stefan Verhov iz holandskog tima Junivers.

Trka Beograd-Banjaluka

19:15

2 d

U fokusu

Vidi sve