Nova vest
Pojedinačni sportovi

Ponedeljak, 29.03.2010.

18:21

Spasić drugi na trci u Kazanlaku

Biciklista niškog Železničara MBN Dragan Spasić osvojio je drugo mesto u generalnom plasmanu na dvodnevnoj trci u bugarskom gradu Kazanlak.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Spasić je trijumfovao na prvoj trci, dok je na drugoj bio drugi, ali je odlukom sudija pobeda u generalnom plasmanu, sa samo dva poena razlike, otišla u ruke domaćeg bicikliste Borka Ivanova.

Moramo da budemo zadovoljani, odlično su vozili svi biciklisti Železničara MBN“, istakao je šef stručnog štaba Nišlija Miroljub Krstić, „Aleksandar Dukić je četvrti u ukupnom plasmanu, a mladi Dejan Marić je bio šesti“.

Junior Železničara MBN Đorđe Stevanović zabeležio je lep uspeh osvajanjem drugog mesta u ukupnom plasmanu za omladince. Stevanović je prvu trku završio kao peti, a na drugoj je pobedio. Marko Bogdanović je bio ukupno peti junior, a Miloš Kostov, nada Železničara MBN, šesti u bodovanju kadeta. Na trci u Kazanlaku učestvovalo je oko sto biciklista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve