Sa terena 163: Retrospektiva ludila [podcast]

Dobro nam došli u još jednu epizodu našeg podkasta, u poslednje vreme imamo luda sportska dešavanja.

Izvor: B92

Utorak, 22.03.2022.

12:25

Default images

Ukoliko volite sport, ovaj vikend ste mogli da uživate više nego maltene bilo kada. U Formuli 1 je označen početak nove ere i to ni manje ni više nego spektakularnom duplom pobedom Ferarija u Bahreinu.

U NBA ligi se Jokić bije za MVP naslov, Denver za plej-of i 10 utakmica pre kraja mi faktični ni oko čega nemamo jasno sliku. Što se tiče MMA sveta, UFC je došao u Evropu i priredio vrhunski događaj, spektakl o kome ćemo dugo pričati...

Za kraj, ostavili smo El Klasiko i dominaciju Barselone, kao šlag na torti retrospektive ludila.

Sa vama je bio Stefan Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: