Peking na B92 - 5,76 miliona poseta

Izvor: B92

Sreda, 27.08.2008.

08:07

Default images

Poštovani posetioci našeg sajta,

Okončane su 29. Olimpijske igre u Pekingu i došlo je vreme da specijalna web stranica posvećena njima bude prebačena u arhivu.

Družili smo se pune tri nedelje, tokom kojih smo pratili učinak 92 sportista iz Srbije, 199 iz okruženja i ukupno preko 10.500 iz celog sveta.

Radovali smo se uspesima i tugovali zbog neuspeha, pružali podršku herojima i divili se objektima, koje je Peking pripremio za svetsku smotru sporta.

Tokom tronedeljnog trajanja specijala njegove stranice otvorene su ukupno 5.759.640 puta, čime su oboreni mnogi rekordi ne samo na sajtu B92, nego i na srpskom internet tržištu uopšte. Za to vreme mogli ste da pročitate 698 vesti i 98 drugih tekstova, da vidite 44 video priloga i 578 fotografija, upoznate se sa rezultatima u sve 302 discipline i redovno pratite dnevne aktivnosti i raspored medalja. Mogli ste i da se igrate sa nama, što je iskoristilo vas 8870, u okviru igre Virtuelni selektor, koja je tako doživela već sedmo izdanje.
Zahvaljujući vašim posetama sportska stranica prebacila je u avgustu 50 posto ukupnog broja poseta sajtu B92 (16 miliona od ukupno 31 miliona otvorenih stranica za prvih 26 dana ovog meseca).

Najčitanija vest bila je ona posvećena trci na 100m delfin (na slici), koja je otvorena čak 46.993 puta, i na koju je stavljeno 588 odobrenih komentara, a najviše pažnje privukli su sportovi u bazenu – od deset najčitanijih vesti šest je posvećeno vaterpolu, a četiri plivanju. Tih deset vesti otvoreno je ukupno preko 350 hiljada puta, uz preko 2000 komentara!

Za četiri godine Olimpijske igre biće održane u Londonu. Iako su organizatori najavili da neće ni pokušati da se takmiče sa spektakularnošću pekinških nadmetanja, mi vam obećavamo još bolji, funkcionalniji i zabavniji specijal. Do tada, uživajte u redovnoj ponudi, koja će često biti obogaćivana novim sadržajima, i posećujte specijale posvećene fudbalu, tenisu, košarci...

B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: