Banke produžile stipendiju Čaviću

Milorad Čavić ponovio je da nema nikakvih sumnji u ishod trke na 100 metar delfin na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2008.

15:36

Default images

"Priznajem da je Felps osvojio zlato", istako je Čavić, dodavši da želi da veruje da nema korupcije na velikim sportskim takmičenjima. Čavić je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da je izvesno da će narednih godinu dana živeti u Srbiji i da se nada da će imati dobre uslove za treninge. Prema njegovim rečima, ipak će povremeno, zbog boljih uslova treniranja, morati da odlazi i van Srbije.

Za sada, kako je rekao, nema obezbeđen stan, ali se nada da neće morati da živi u hotelu.

Udruženje banaka Srbije produžilo je ugovor o stipediranju Čavića.

Srpski plivač je sa Udruženjem banaka pre godinu dana potpisao ugovor o mesečnoj stipendiji od oko 3.000 evra, jer je posle završetka Berkli univerziteta ostao bez novčane podrške za dalje bavljenje plivanjem.

Ovogodišnja stipendija, u čijem finansiranju pored Udruženja banaka učestvuje i Beogradska berza iznosiće oko 4.000 evra mesečno.

Prvi osvajač olimpijske medalje za Srbiju rekao je da se nada da će biti još sponzora koji će ga podržati u daljem bavljenju sportom i predstavljanju Srbije na sportskim nadmetanjima.

Čaviću država treba da isplati 50.000 evra, koliko mu sleduje zbog osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: