Nova vest
Olimpizam

Utorak, 12.08.2008.

08:59

Janko se povukao!

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski teniser Janko Tipsarević predao je Olivijeu Rohusu meč durgog kola olimpijskog turnira u Pekingu pri rezultatu 6:7, 3:2. Janko je prvi set izgubio u taj-brejku posle 67 minuta igre, dok se u drugom setu borba u pet gemova vodila čak 51 minut, pre nego što je srpski teniser morao da preda. Tipsarević je meč počeo brejkom, ali je Rohus odmah uspeo da ribrejkuje. Prvi set belgijski teniser je dobio u taj breku - 7:6 (7-5). U drugom, pri rezultatu 3:2 za Tipsarevića i 40:40 u poenima, naš teniser je povredio skočni zglob.

Posle medicinske pauze odigrao je još samo jednu loptu, a onda prišao protivniku i predao meč.
Tipsarević je u ponedeljak u prvom kolu bio bolji od četvrtog tenisera sveta, Španca Davida Ferera, ali nije mogao da nastavi takmičenje.

U toku dana na teren će izaći i Jelena Janković i Novak Đoković u singlu, kao i Nenad Zimonjić i Đoković u dublu. Ana Ivanović je zbog povrede palca odustala od takmičenja još pre početka turnira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve