Nova vest
Olimpizam

Sreda, 20.08.2008.

10:08

Dungi preti otkaz

Budućnost Karlosa Dunge na klupi fudbalske reprezentacije Brazila neizvesna je nakon visokog poraza od Argentine (3:0) na OI u Pekingu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dunga je u Peking došao sa serijom loših rezultata sa seniorskom reprezentacijom i od njega se očekivalo da Brazilu donese zlatnu olimpijsku medalju. Mediji u Brazilu navode da je Dungina najveća greška to što je želeo da vodi i seniorsku i olimpijsku reprezentaciju. Štampa podseća da je slično pokušao i Vanderlej Luksemburgo, koji je dobio otkaz posle poraza u Sidneju 2000. godine.

"Pritisak na Dungu sigurno će biti još veći. Bilo bi mu bolje da je ostao samo na funkciji selektora A reprezentacije", rekao je trener brazilskog šampiona Sao Paula Murisi Ramaljo.

Dunga je posle poraza od Argentine rekao da Brazil nije imao svoje veče i da je Lionel Mesi bio nezaustavljiv.

"Ne možete stalno da postižete golove. Kada bi nam to polazilo za rukom u svakom meču, bili bi sjajni. Ovo je bilo veče kada niko nije mogao da čuva Mesija", zaključio je Dunga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

18 h

U fokusu

Vidi sve