Tragedija na treningu pred paraatletsko SP

Paraatletičar iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Abdulah Hajaje (36) poginuo je za vreme treninga u Londonu, dva dana pre početka Svetskog prvenstva.

Izvor: AK

Sreda, 12.07.2017.

13:33

Tragedija na treningu pred paraatletsko SP
Foto: Getty images

Hajaje je stradao na trening centru u istočnom delu engleske prestonice, a iako policija nije saopštila detalje nesreće, spekuliše se da ga je udario u glavu metalni stub koji čini deo bacališta.

Medicinski tim je pokušao da mu ukaže pomoć na licu mesta, ali je Hajaje preminuo od posledica udarca u glavu.

Predstavnik UAE je u Londonu trebalo da se nadmeđe u kategoriji F34 u bacanju kugle, diska i koplja, a na prošlim paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. je bio šesti u bacanju koplja.

Svetsko prvenstvo u atletici za osobe sa invaliditetom na programu je 14-23. jula u Londonu, a nastupiće više od 1.300 sportista iz 92. zemlje.

Srbiju će predstavljati šestoro paraatletičara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: