Paraolimpijci zahvalni medijima, plaketa i za B92

Paraolimpijski komitet Srbije uručio je zahvalnice predstavnicima medija koji su izveštavali o aktivnostima tokom trajanja Paraolimpijskih igara u Riju.

Izvor: B92

Sreda, 02.11.2016.

13:15

Paraolimpijci zahvalni medijima, plaketa i za B92

Na zvaničnoj dodeli u Skupštini grada Beograda, zahvalnice POKS su dobili mediji koji su podržali projekat "Šampioni svaki dan" i na ovaj način dodatno motivisali sve osobe sa invaliditetom da se uključe u sport, a među njima se našao i portal B92.net

Zahvaljući redovnom izveštavanju medija, cela Srbija je imala prilike da upozna naše vrhunske sportiste i da se raduje svakoj od devet rekordnih medalja. Zvanični ispraćaj, veliki doček ispred Skupštine grada, kao i broj medijskih objava koji je ovoga puta bio šest puta veći nego za vreme Igara u Londonu, svedoči o tome da su ovi heroji po prvi put dobili zasluženu pažnju.

"Zahvalna sam svima, posebno medijima, na tretmanu koji mi paraolimpijci imamo. Naši nastupi u Riju su ispraćeni tako da smo se moje kolege i ja osećali kao zvezde", izjavila je olimpijska šampionka Borislava Perić Ranković.
O uspehu projekta "Šampioni svaki dan" najbolje govori činjenica da se Paraolimpijskom komitetu javlja sve više osoba sa invaliditetom sa željom da se bave sportom.

"Zahvaljujući predanosti svih naših članova, podršci Vlade, najpre preko Ministarstva omladine i sporta, ali i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kao i podršci kompanija, medija i grada Beograda, naš projekat "Šampioni svaki dan" je izuzetno uspešno lansiran sa namerom da traje naredne četiri godine tokom kojih želimo da omasovimo naš pokret, da pomognemo našim članovima da što bolje funkcionišu u svojim lokalnim zajednicama i da tako stvorimo uslove da u Tokiju 2020. ponovimo vrhunske rezultate", rekao je predsednik POKS Zoran Mićović.

Paraolimpijski komitet Srbije će u okviru platforme "Šampioni svaki dan" zajedno sa Jelenom pivom i ostalim partnerima tokom narednog paraolimpijskog ciklusa aktivno raditi na tome da se što veći broj osoba sa invaliditetom uključi u sport, kao i da Srbiju na Igrama u Tokiju 2020. predstavlja još veći broj vrhunskih sportista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: