"Ne postoji lepša slika od dva Srbina na postolju"

Ministar Vanja Udovičić čestitao je Željku Dimitrijeviću i Milošu Mitiću osvajanje zlatne i srebrne medalje u bacanju čunja na Paraolimpijskim igrama.

Izvor:

Petak, 16.09.2016.

19:30

StarSport

"Željko je veliki šampion koji je pred odlazak na Paraolimpijske igre siguran u sebe najavio da će nam doneti medalju. Hvala ti što si ispunio obećanje i pokazao da jesi vrhunski sportski as kome s razlogom pripada najsjajnije odličje Paraolimpijskih igara. Čestitam i Željku i njegovom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije na zasluženom zlatu koje je obradovalo naciju", navodi se u čestitki Udovičića.

Željko Dimitrijević osvojio je danas zlatnu medalju uz novi svetski rekord od 29,96 metara u bacanju čunja na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, dok je Miloš Mitić osvojio srebro rezultatom 26,84 metara novim ličnim rekordom.

"Sjajni srpski paraolimpijci nastavljaju osvajanje svetskih tronova. Miloš je pokazao koliko srce ima i sa koliko želje se bori za našu zemlju time što je oborio i lični rekord kako bi našoj zemlji doneo medalju. Lepšu sliku od našeg zlatnog Željka i srebrnog Miloša na istom postolju ne mogu ni da zamislim. Hvala vam na tome šampioni, vi jeste naš ponos. Čestitam od srca", piše u čestitki ministra Udovičića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: