Mijailović: Nemamo dva Partizana, hvala Zvezdi

Optužbe za falsifikovaje pečata, dve proslave, proglašenje najboljih i čestitka najvećeg rivala Crvene zvezde.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Starsport.rs ©
Foto: Starsport.rs ©

Predstavnike sekcija kluba iz Humske pozdravio je predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović.

"Želim da se zahvalim klubovima koji su mi dali podršku da postanem predsednik JSD Partizan. Velika je čast ovde biti pred vama i celokupnog kolektiva Partizana. Hvala svim Partizanovcima, hvala svim klubovima, hvala i onima koji danas nisu tu i moram da im poručim da su oni naša porodica i da smo mi svi zajedno jedan Partizan, jer nemamo dva Partizana", rekao je Mijailović.

Mijailović je čestitao dobitnicima priznanja za najbolje sportiste JSD Partizan.

"Mi smo se oko ove ideje skupili kako bi se odužili našim precima koji su nam ostavili najtrofejniji Partizan i da se odužimo našoj deci i budućim pokolenjima ostavimo Sportsko društvo koje će biti uspešno. Današnjim dobitnicima nagrada čestitam, a te nagrade bi trebalo da budu motiv svima nama da budemo uvek više i naš Partizan da bude jači", dodao je Mijailović, koji je i predsednik KK Partizan.

On je zahvalio SD Crvena zvezda, koji je "crno-belima" čestitao rođendan.

"Zahvalio bih svim klubovima koji su glasali za mene. Zahvalio bih i onima koji nisu tu, jer smo svi mi Partizan. Posebno hvala onim mladim sportistima našeg kluba, koji nam daju motiv da budemo jači. Hvala svi partizanovcima i sponzorima. Hvala i našem najvećem rivalu Crvenoj zvezdi, koja nam je čestitala rođendan", rekao je Mijailović.

Specijalnu zahvalnice uručene su treneru košarkaša Partizana, Željku Obradović, kao i bivšem šefu stručnog štaba "crno-belih" Dušku Vujošević. Priznanje je pripalo i bivšem sportskom direktoru KK Partizan Draganu Todoriću, kao i nekadašnjem treneru fudbalera Marku Nikoliću. Nagradu "Milan Gale Muškatirović" dobio je Luka Višacki.

Državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Milan Savić čestitao je 77. rođendan "crno-belima", a prisutnima se obratio i generalni sekretar JSD Partizan Željko Tanasković.

Svečanosti su prisustvovali bivši i sadašnji igrači svih sekcija Partizana, kao i brojni sportski radnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.