Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 04.03.2021.

13:45

Ministar Udovičić sa ambasadorom Kraljevine Maroko

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se sa Nj. E. Mohamedom Amineom Belhažom, ambasadorom Kraljevine Maroko u Republici Srbiji

Izvor: B92

Autor:B92

Ministar Udovičić sa ambasadorom Kraljevine Maroko
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/bs

Razgovarali su o nastavku uspešne bilateralne saradnje i podrške u oblastima omladine i sporta i u budućnosti.

Prijateljske veze dveju zemalja dodatno su ojačane ranije potpisanim Memorandumom o saradnji, čija je implemtacija doprinela produbljivanju saradnje u ovim oblastima.

Ministar Udovičić i ambasador Belhaž izrazili su zajedničku rešenost da i u narednom periodu iniciraju povezivanje mladih i njihovih organizacija kao najefikasnijeg modela očuvanja prijateljskih odnosa između Republike Srbije i Kraljevine Maroko.

Pored toga, konkretizovali su mogućnosti za još učestaliju razmenu iskustava u pogledu razvoja sportske infrastrukture, sportskog turizma, međusobnu organizaciju sportskih priprema u različitim sportovima i razmenu sportista i sportskih stručnjaka kao primera dobre prakse od višestrukog značaja za obe države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d