Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 14.01.2021.

12:10

Maljković i Veličković najavili bolje dane za gimnastiku

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković primio je predstavnike Gimnastičkog saveza Srbije na čelu sa novim predsednikom Sašom Veličkovićem.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Maljković i Veličković najavili bolje dane za gimnastiku
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Kako je saopštio OKS, na radnom sastanku novi predsednik GSS upoznao je predsednika Maljkovića i prisutne članove OKS sa planovima u sledećem olimpijskom ciklusu i konceptom razvoja gimnastike Srbije u narednom periodu.

Kako se navodi, poseban akcenat stavljen je na potrebu ulaganja u razvoj i usavršavanje trenerskog i stručnog dela GSS-a u svim segmentima kao i na rešavanje infrastrukturnih problema u ovom sportu.

Predsednik OKS sa saradnicima dao je podršku novoizabranom predsedniku GSS u radu na organizovanju jedinstvenog i savremenog Saveza kao i na jačanju i afirmaciji gimnastike kao jednog od najvažnijih bazičnih sportova, sa uverenjem da dolaze bolji dani za srpsku gimnastiku.

Predsednik Maljković istakao je da će Olimpijski komitet Srbije podržati i pomoći sve planove i akcije GSS-a koje vode napretku svih gimnastičkih sportova u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve