Nastavak dobrovoljne akcije Meridiana u više gradova Srbije

Meridianbet je uvek bio tu da pomogne, kad je bilo najteže za narod i državu.

Izvor: B92, PR
Podeli
Foto: Meridian
Foto: Meridian

U ovom trenutku je važno da budemo solidarni i da ne ostavimo naše lekare, medicinske sestre, policajce i vojnike da sami vode borbu protiv ove pošasti.

Na poziv državnih organa kompanija Meridian Tech i više desetina naših zaposlenih kao dobrovoljci, širom Srbije, se javilo da pomogne našim najugroženijim sugrađanima – na licu mesta, raznoseći pakete pomoći.

Meridianbet kao jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja, je odlučila da sa više desetina svojih zaposlenih kao dobrovoljcima, zajedno podeli pakete pomoći svima onima kojima je sada to najpotrebnije.

Ovu akciju ćemo nastaviti još odlučnije u budućnosti, kako bismo došli do svakog našeg građanina kome je ova pomoć neophodna.

Meridian je i proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru "Dragiša Mišović", bolnici u Nišu kao i Društvu za mentalno nedovoljno razbijena lica (MNRL) Pirot, Centru za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i drugim organizacijama i ugroženim društvenim grupama.

Meridian uvek uz svoj narod kad je najteže.

Foto: Meridian
Foto: Meridian

Foto: Meridian
Foto: Meridian