"Rekli su mi da izgledam kao svinja"

Američka gimnastičarka Kejtlin Oaši požalila se na vulgarne i uvredljive komentare koji su joj ljudi upućivali na društvenim mrežama.

SNIzvor: B92, Beta
Podeli
Photo by Katharine Lotze/Getty Images
Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Video američke gimnastičarke Kejtlin Oaši na kom izvodi performans za čistu desetku u januaru mesecu je obišao planetu i mnogi su bili zadivljeni onim što su videli od dvadesetdvogodišnje gimnastičarke.

Njen put doduše nije bio lak. Borila se sa gojaznošću prilično dugo, pošto je unazadila povreda leđa zbog koje je prilično dugo odsustvovala.

"Pokušavala sam da treniram kroz bol i često sam plakala radeći vežbe. Trener mi je govorio da poteškoće dolaze zbog moje težine", rekla je dvadesetdvogodišnja Kejtlin Oaši.

Govorila je da se zbog toga jako retko slikača, bilo je sramota svog tela. Takođe je izbegavala plivanje, čak i sa svojom majkom, pošto joj je bilo nelagodno da oblači kupaći kostim.

Takav stav je izgradila zbog zlobnih komentara njenih vršnjaka, koji su se duboko urezali u njen mozak.

"Rekli su mi da ne izgledam kao gimnastičarka, da izgledam kao da sam progutala slona ili da izgledam kao svinja", požalila se Kejtlin.

Sve je krenulo na bolje od njenih studija i momenta kada je otišla na prestižni UCLA. Tamo je dobila podršku trenera, gde je uspela da pobedi unutrašnje demone i potpuno preokrene svoju karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.